Ria in herinnering!

By Elke Koopman

Ik kom in actie tegen kanker

Ria/Mama was een lieve, zorgzame en creatieve vrouw. Naast haar werk als verzorgende, schilderde ze graag. Hier kon ze haar passie en creativiteit in kwijt. Ook vond ze in het schilderen altijd nieuwe kracht, waardoor ze optimistisch en met veel liefde voor anderen in het leven stond.

In maart 2017 bleek ze ongeneeslijk ziek te zijn. Op 9 augustus 2017 overleed ze op 59 jarige leeftijd aan de gevolgen van darmkanker.

Doordat ze in de jaren daarvoor vele mooie schilderijen heeft gemaakt hebben wij besloten deze ter expositie te stellen tijdens de open atelier dagen van kunst kijken in Tubbergen op:

Zaterdag 18 en Zondag 19 mei 2019 (11:00-17:00).

 

De schilderijen zijn tijdens deze dagen te koop waarbij wij de opbrengsten doneren aan het KWF.

 

Marinus van den Berg zal aanwezig zijn om met de bezoekers te praten over kunst in bijzondere tijden. (zaterdag 14:30-17:00 / zondag 11:00-12:30)

 

Kan kunst troosten?

 

Voor meer info: https://www.kunstkijkenintubbergen.nl

 

Hopelijk tot dan...!!! 

 

Johan en Elke Koopman.

Pastoor Boddestraat 8

Fleringen

 

 

Thank you to my Sponsors

Amanshoeve Manderveen En Agelo
Donated 750

"Johan en Elke bedankt voor jullie bezoek en mooie actie rond de kunstwerken van Ria, wij houden met de schilderijen die wij hebben hangen het contact levendig."

Gais Bloom
Donated 100

"Succes lieverds"

Sylvia Bruggenwirth
Donated 59

"Dag Elke, moeilijk kiezen hoor een bedrag. Ik heb je moeder goed gekend, haar expositie bij Dimence hebben wij samen geregeld. Vele kopjes koffie samen gedronken. Ik hoop dat je veel geld gaat ophalen voor deze mooie actie. En dat de schilderijen een mooi plekje krijgen elders. Hartelijke groet, Sylvia"

Mandy
Donated 50

"Bedankt voor het mooie schilderij. Krijgt een mooi plekje, een mooie herinnering aan lieve tante Rietje."

Fam Wevers
Donated 40

Fam Kuiphuis
Donated 25

"❤"

Patrick Oud Oud
Donated 25

Heleen Oude Lansink
Donated 15

"Succes Elke"

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.