Frank van Diemen

NN Marathon Rotterdam

IK REN OP 24 OKTOBER 2021 MIJN 2E MARATHON (42,195 KM!!) IN ROTTERDAM TEGEN KANKER.

GRENZEN VERLEGGEN VOOR MEZELF EN KWF! 

Wie had dat ooit gedacht, want ik heb heel lang gezegd dat ik NOOIT EEN MARATHON ZOU GAAN LOPEN.  Op 11 april had ik in Rotterdam mijn eerste Marathon willen lopen. Deze ging helaas weer niet door. Dus het werd een Marathon vanuit huis, uiteraard ook voor KWF.  Een fantastisch mooie, emotionele en grensverleggende dag, met heel veel steun van lieve en betrokken mensen. Daarmee heb ik echt al een super mooi sponsorbedrag opgehaald.

Maar geld in de strijd tegen kanker is er nooit genoeg. Nu Rotterdam dan ook echt doorgaat ga ik nog een keer het gevecht met mezelf aan. Ik hoop op 24 oktober met een dikke glimlach te finishen en nog meer geld op te halen voor KWF. Want ook daarmee kunnen grenzen verlegd worden in o.a. levensredddend onderzoek. 

In 2011 werd bij mij kanker (tumor in arm) geconstateerd. Mijn wereld stond op zijn kop. Ik heb heel veel geluk gehad, kon geopereerd worden en ben sindsdien kankervrij. Ik weet als survivor hoe belangrijk het is dat er genoeg behandelingsmogelijkheden zijn. Die zijn er echter nog niet genoeg. Helaas ken ik te veel mensen in mijn omgeving die overleden zijn aan of nog aan het strijden zijn tegen deze rotziekte. Ook jullie kennen vast trieste gevallen in jullie nabijheid. Nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Niets doen in de strijd tegen kanker is wat mij betreft geen optie. Daarom wil ik iets doen wat een verschil kan maken, hoe klein mijn bijdrage misschien ook lijkt. Ik gun iedereen die met kanker te maken krijgt meer tijd, jij toch ook?

Sponsor mij en echt iedere donatie, klein of groot, is meer dan welkom. Laten we samen een vuist maken tegen kanker!!

Namens mij en KWF: alvast reuze bedankt!

SAMEN TEGEN KANKER = SAMEN VOOR HET LEVEN!!

P.S. Op Facebook/Instagram/Strava kun je mij volgen in de aanloop naar de Marathon. Ook hier (op mijn actiepagina) zal ik updates plaatsen.

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

€500 euro opgehaald: t-shirt verdiend

My Updates

Halve Marathon Leiden 10-10

Saturday 9th Oct
Zondag 10 oktober eindelijk weer eens een echt hardloopevenement😍, de halve Marathon van Leiden. Heel veel zin! Ga hem rustig rennen op lange duurloop tempo. Twee weken terug in het Amsterdamse bos een duurloop van 30 km gerend en deze ging verrassend soepel.
En ja ja...vanwege de aanhoudende sponsorinkomsten, heb ik het streefbedrag weer verhoogd. Ik moet jullie toch een beetje triggeren 🤣. Maar man man man wat ben ik ontzettend blij met jullie, dat geeft echt een boost😀😀

YES, GOED NIEUWS!! Marathon R'dam gaat (vrijwel zeker) door!!!

Thursday 16th Sep

BURGEMEESTER GEEFT GROEN LICHT VOOR ORGANISATIE 40STE NN MARATHON ROTTERDAM

16-9-2021

,,Fantastisch nieuws voor de vele duizenden lopers en alle andere betrokkenen bij de NN Marathon Rotterdam.’’ Dat is de eerste reactie van Mario Kadiks, CEO van organisator Golazo, op de mededeling van burgemeester Aboutaleb dat de 40ste editie van #demooiste op zondag 24 oktober ‘vrijwel zeker’ kan doorgaan.

Mijn trainingen verlopen vanaf juli volgens schema, ondanks alle onzekerheid tot heden. Nu nog ruim 5 weken te gaan. Dit weekend dus maar weer een serieuze lange duurloop, een 30-er als training gaan 🏃‍♂️🏃‍♂️! Na dit mooie nieuws nu al extra veel zin in!
Alle steun is nu dus zeker welkom, geef jij mij een zetje in de rug en sponsor je mij?

13-07-2021 Trainingen voor de Marathon in Rotterdam op 24-10 zijn begonnen!!

Sunday 22nd Aug
YES! I AM ON THE ROAD 2 ROTTERDAM🤩. Trainingen voor mijn 2e Marathon op 24 oktober zijn begonnen. Ook deze ga ik weer met trots, plezier en veel inzet💪 rennen voor #rentegenkanker voor #kwfkankerbestrijding.
Een vuist 👊maken tegen deze rotziekte daar gaat het mij om. Binnenkort gaat mijn actiepagina officieel weer open, dus begin alvast maar met sparen🤣

12-04-2021 >> Mijn eerste Marathon volbracht!!

Monday 9th Aug
Een update "the day after" mijn eerste Marathon: in 4 u 13 min en 51 sec.
Stevige spierpijn in de bovenbenen (trap af met voetje bijsluiten🤣), maar verder voel ik me goed.
Wat kijk ik met een enorm positief gevoel terug op gisteren😃! Fietsbegeleiders Vincent/Erwin waren er al in alle vroegte, even samen koffie gedronken, en dan snel aan de warming-up. Om 10.00 u gestart met begeleider Vincent op de fiets. Alleen de eerste 4 km alleen gerend en daarna tot mijn grote verrassing niet meer. Dat was super fijn en gezellig, want al kletsend gaan de km's zeer snel. De eerste 3 rondjes van 10,5 km gingen mede daardoor vrij makkelijk. De laatste ronde en met name de laatste 6 a 7 km werd wel heel erg zwaar. Gelukkig groeide het aantal ren/fietsmaatjes in die zware ronde steeds meer aan en dat voelde echt heel bijzonder en was een enorme steun! Gelukkig werd mij toegeroepen dat ik nog heel mooi en constant liep, want ik voelde me behoorlijk verrot, pijn in de bovenbenen en de coördinatie werd ook minder. Maar met de streep in zicht alles eruit geperst, en nog weer eens gedacht aan waarvoor ik ren en dat gaf mij de kracht om door te gaan. De laatste honderden meters waren een feestje met al die lieve mensen die daar op mij stonden te wachten, wat een warm onthaal, onvergetelijk!!

Een grensverleggende dag💪 die mij voor altijd bij zal blijven! Enorm getroffen met het weer en de wisselende ren/fietsmaatjes waren een enorme steun! Zelfs verkeer op kruispunten werd voor mij tegengehouden✋. En dan al die toeschouwers, ze kwamen uit allerlei hoeken en gaten als grote verrassing te voorschijn. Overweldigend al die lieve steun. En dat er zo veel mensen bij de eindstreep stonden dat was echt de kers op de taart😃.
Heel vele dank aan iedereen die mij in de aanloop naar deze dag en op de dag zelf hebben gesteund op wat voor manier dan ook : dat was een enorme steun voor mij!! DANK DANK DANK!!

Route en starttijd zondag 11 april 2021

Wednesday 7th Apr
Route/starttijd van mijn solo-Marathon voor #kwf op zondag 11 april:
Starttijd: 10.00 uur
Finishtijd: ± 14.00 - 14.30 u (richttijd is 14.15 u o.b.v. 10 km p/u)
Start en finish aan de Hoofdweg Westzijde ter hoogte van nummer 795a. Ik ren dus vier keer een ronde van 10,5 km (zie foto hieronder), met in de laatste ronde nog een extra lusje van ± 200 meter om de afstand volledig te maken.
Handige link naar de route op afstandmeten (met kaartje waarop je kan inzoomen):
Aanmoedigingen onderweg zijn zeer welkom!
Ook voor minder kanker, meer genezing en een beter leven met/na kanker? Geef jij mij vleugeltjes bij mijn eerste Marathon? Doneer dan via mijn actiepagina!

Routebeschrijving:
Hoofdweg Westzijde - (fietspad) Bennebroekerweg - Eilandenpad (langs Driemerenweg) - Duinpad - Fanny Blankers Koenlaan - (fietspad) Toolenburgerplas - voor restaurant de Lieveling LA = Redenburgsingel op - (fietspad) Lunenburgdreef - (fietspad) Reina Prinsen Geerligsdreef - (fietspad) Mary Zeldenrustpad - (fietspad) Joke Smitpad - voor de fietserstunnel van Heuven Goedhartlaan RA busbaan over en meteen LA (fietspad) Etta Palmpad - Hoofdweg Westzijde

22-03-21: Zware trainingsweken, gelukkig nog maar 3 weken te gaan!

Monday 22nd Mar
De trainingen verlopen volgens schema., maar het zijn  wel zeer zware trainingsweken, pooeee heyy! Zelfs drie keer een 30-er gerend de afgelopen weken. En dan komt a.s. zondag  (28 maart) nog de langste duurloop van maar liefst 35 km!!.Daarna gelukkig de kilometers afbouwen en goed rusten,  zodat ik 11 april bruisend van de energie aan mijn SOLO-marathon kan beginnen. Het parcours is bekend en dat worden 4 rondjes van 10,5 km in/rond Hoofddorp.  

Geld voor belangrijk onderzoek naar kanker is er nooit genoeg. Zeker nu er geen evenementen zijn en er veel minder geld binnenkomt. Dus steun KWF en sponsor mij!! Deze steun/support geeft mij absoluut vleugeltjes, dus .......

En super leuk als je mij volgt/aanmoedigt op Facebook/Instagram/Strava. Of nog beter: kom mij aanmoedigen op 11 april!!

3/12/20: Baard/snorgroei actie november groot succes!!

Thursday 3rd Dec
Taataaraataataa👀👀: Foto eindresultaat baard/snorgroei actie! En wat vinden jullie ervan? Alles lekker laten groeien en als een Forrest Gump lookalike mijn 1e Marathon gaan rennen 🤣🤣 of super rapido alles eraf???
Super veel dank aan de bijna 25 sponsoren van deze speciale maandactie die maar liefst € 410 voor het KWF 👍👏 en mijn (tijdelijke) gezichtsbehangetje 🧔over hadden, TOP👍👍. Op naar een volgende actie en de trainingen voor mijn 1e Marathon in april 2021 gaan lekker door. Nog € 200 en ik ben bij mijn streefbedrag van € 2.000, dus ..steun mijn actie voor #kwfkankerbestrijding en doneer!! N.B. ...inmiddels is mijn behangetje er al weer af, stond toch beter/frisser. Leuk als je mijn acties/trainingen volgt op Facebook, Instagram of Strava!!

Update sponsoractie 13 oktober

Tuesday 13th Oct

Nog een half jaar te gaan en de voorbereidingen zijn in volle gang! Ik noem er een paar: een voorraad energy-gelletjes en het magische "herstelpoeder" (met extra koolhydraten/eiwitten) is ingeslagen, sportmasseur wordt regelmatig bezocht, hardloopuitrusting is uitgebreid (o.a. compressie hardloopsokken) en ik heb een persoonlijk trainingsschema laten opstellen, wat per 1 oktober is ingegaan. Ook een stuk krachttraining is hierin verwerkt. Ja ja, het wordt nu echt serieus!!

Op advies het afgelopen kwartaal ook al wat vaker gefietst en gewandeld, want hardlopen is best een monotone belasting. Totaal in Q3 zelfs bijna 1100 km afgelegd, waarvan 410 voor  hardlopen en de rest voor fietsen/wandelen. Zeker dat fietsen was met de warmte van afgelopen zomer erg lekker. Rondjes Westeinderplas, Waterleidingduinen en stukjes Ringvaart waren favoriet.  Om de vorm te testen en omdat het heel erg leuk is, ook 2 keer meegedaan aan een kleinschalig (en geheel coronaproof)  loopevenement. In Berkel en Rodenrijs en Willemstad 10 km gerend in het prachtige KWF-shirt van Ren Tegen Kanker (zie foto's).

Mijn sponsoractie loopt al lekker en ik ben zelfs halverwege mijn doel. Dat is echt GEWELDIG, dus als je al gedoneerd hebt, zéér veel dank daarvoor!! Maar "we" zijn er zeker nog niet! Dus steun KWF en sponsor mij!!

Op Facebook/Instagram plaats ik met enige regelmaat updates over mijn trainingen en ook zijn er maandacties. Zo kun je in Sportober meeraden naar het aantal dagen dat ik totaal sport in oktober. In Movember  laat ik mijn baard /snor staan als ik hiervoor gesponsord wordt ....ha ha ha. Voor € 10 laat ik mijn baard 1 dag staan en (daarna) voor € 5  per dag ook mijn snor. Ben benieuwd hoelang die baard en snor gaan worden!

Leuk als je een reactie/like ter aanmoediging geeft of nog beter dan doneert!!

Sportieve groet,  een gelukkige survivor

SAMEN TEGEN KANKER IS SAMEN VOOR HET LEVEN! 

Thank you to my Sponsors

826

Team De Roestige Wandelaars

Nu de KWF samenloop niet meer georganiseerd zal worden, doneren we een deel van onze opbrengst aan deze mooie actie en geweldige prestatie !

369.25

Emballage Klanten Ah Toolenburg December 2020

267.60

Klanten Ah Floriande

Opbrengst emballage AH Floriande

209.30

Klanten Ah Vier Meren

Statiegeldactie november 2020

200

Emballage Klanten Ah Floriande

Restant emballage AH Floriande maart 2021

200

Lions Club Haarlemmermeer-host

100.40

Martin De Vette

RESPECT !!!

100.40

Guus Zantingh

Heel veel succes gewenst van Guus en Anneke Zantingh

100.40

Taco Van Der Pol

Prachtige prestatie !

100.40

Mieke Lemmens

Succes met de trainingen Frank! Mooie actie en je gaat het zeker halen volgend jaar september in Rotterdam

100.40

Martin De Vette

Alvast heel veel succes gewenst!

75.40

M. Arkesteijn

70.40

Birgit Van diemen

58.40

Alex B

Succes Frank, je hebt je streefbedrag bij deze behaald!

50.40

M.w. Roling-zandvliet

Nou Frank ga ervoor man !!!

50.40

Joyce Klerkx

Ik vind je TOP !!!!!!!!

50.40

Marianne De Groot

50.40

Marga Arkesteijn

Natuurlijk ga ik je, net zo als vorige jaren, sponsoren. Voor de tijd tussen nu en april 2021 succes met de training!

50.40

Henricus Louwerens

Tante Willy en ik wensen jou heel veel succes bij je inspanningen en inzet om je streefbedrag of meer te bereiken!

50.40

Robbert Tilli

Zet 'm op 'Boer Bark'!

50.40

Birgit Van diemen

Succes Frankie!

50.40

Anonymous

50.40

Cobie Röling

Heel veel succes en sterkte!

50.40

Mark En Monique Van Diemen

Heel goede aktie Frank. Veel sterkte met de voorbereiding en marathon. Klasse.

50.40

Anonymous

Goed bezig Frank!

50.40

Guus En Anneke Zantingh

Succes met de voorbreiding en deelname.

50.40

Ingrid Van Den Boogaard

Geweldig Frank dat je dit doet! Heel veel succes!

50.40

Anonymous

50.40

M.w. Roling-zandvliet

Beste Frank, Heel veel succes met je sponsor loop !!!! Heel veel lieve groetjes, Ria

50.40

Truus Roling

Hoi Frank, Nou ren je rot , ha ha ha ha ha ..... Jij liever dan ik. Groetjes, Truus

50.40

Linora-solutions

Frank, heel veel succes zondag.

50.40

Birgit Van Diemen

Geen idee of ik je al gesponsord had voor deze actie. Bij deze een bijdrage. De terrassen blijven nog wel even dicht, dus bruin trekt dit nog wel 😉 Succes met je marathon, maar denk aan jezelf en ga niet over je eigen grens.

50.40

Ton Kulk

50

Niels Romijn

Succes Frank

50

Paul Kooreman

Top prestatie!

45.40

Anonymous

TOP prestatie van een TOP gozer voor een TOP goed doel!

45

Jeannette Schreurs-rumphorst

Frank, bewondering en mooie strijd voor het zeer goede doel!

42.59

Ruud Broertjes

Je hebt het juiste moment gekozen; niet te warm! en lekker veel zuurstof in de lucht. Jij gaat het gewoon halen. Succes Ruud en Jolanda

42.40

Wim Bouman

Frank, Ik steun je graag in je queeste. Groet, Wim (HA)

42.40

Sander

Heel veel succes Frank, met deze actie en met de eerste Marathon! Toevallig hoop ik mijn eerste in hetzelfde weekend te lopen, dus je hebt een maatje op afstand! 💪

42.40

Josephine Van Den Berg

Succes

41.40

Grote Onbekende...ha Ha Ha

Respect voor deze geweldige prestatie! En een zetje naar de € 5.000

35.40

José Sparreboom

Veel succes Frank morgen, met de goede voorbereiding heb ik er alle vertrouwen in, dat je het gaat redden 🏆🥇

35

Anonymous

Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!

30.40

Reind Fokkink

30.40

Thea Zandvliet

Ik bewonder je spirit en doorzettingsvermogen!

30.40

Diny Van Diemen

Heel veel succes

30.40

Reind Fokkink

28.40

Cobie Röling

Dapper hoor! Heel veel succes!

28

Kees Zandvliet

Zet hem op Frank !

26.40

Wim Bouman

Sterkte

25.40

Albert Horstmann

Hij blijft rennen voor KWF, zet hem op Frank.

25.40

Florence

Zet ‘m op Frank. Run and have fun!

25.40

Stace

Success, with both the marathon and the fund raising 😊

25.40

Marga Arkesteijn

Nog een kleine ondersteuning richting je streefbedrag. Succes maar er rest nog wel enige tijd

25.40

Duijm E.b.m.

25.40

Marga Arkesteijn

Heel veel succes zondag, ik denk aan je en duim voor goed loopweer

25.40

Dorien Van De Camp

Frank zet hem op morgen in Rotterdam! Je kunt het! Heel veel succes en natuurlijk ook plezier! x Dorien

25.40

Lisette Ruijter

Heel veel succes met je eerste marathon, Frank. Hopelijk haal je naast die topprestatie ook een mooi bedrag op voor het KWF.

25.40

Reind Fokkink

25.40

Agnes

Succes Frank ! Het trainen in je eentje valt niet mee en het lopen zal ook nog een aardige klus worden maar je hebt de juiste mindset en ik ben ervan overtuigd dat het je gaat lukken!!

25.40

Anonymous

25.40

Tamara Zwetsloot

Goed bezig Frank! Ik draag graag bij. 😊

25.40

Albert Horstmann

Had ik al gedoneerd, geen idee. Ook maar iets overmaken aan de Alzheimer stichting 🤔 dan.

25.40

Esther Beelen

Zet ‘m op Frank met de laatste weken...die zijn het zwaarst en zeker nu je alles alleen moet doen! Maar een doorzetter kan alles!!!

25.40

Marion Van Den Hurk

🙏🙏💪👍👌

25.40

Wendy Roeland

😘

25.40

St. Van Eekelen

Frank heel knap van je deze geweldige activiteit. Hou je goed zondag ik duim voor je.

25.40

Anonymous

25.40

Ad Kliphuis Sr. Kliphuis Senior

25.40

Adri Verbeek

25.40

Hilde

Wat een mooie top prestatie Frank! Gefeliciteerd!

25.40

Aart En Minke Kraak

Wat een fantastische prestatie, Frank. Respect! Je verhaal in de krant vonden we ook heel indrukwekkend.

25.40

Alexander Van Helden

25.40

Stacy Cashmore

Woot! Goed bezig! Success Zondag!

25.40

Lions Club Haarlemmermeer-host (aanvullende Donatie)

Aanvullende donatie Lions Club Haaarlemmeer-host

25.40

José Sparreboom

Frank wederom heel veel succes met de marathon door de mooiste stad van Nederland :-) en natuurlijk met de actie.

25.40

Bert Van Den Berg

Top actie Frank. Gefeliciteerd met het resultaat.

25.40

Erik Van Diemen

25.40

Gert-jan

Frank, jij als trainingsbeest met karakter gaat deze marathon zeker tot een goed einde brengen, fantastisch dat je dit doet. Ik volg je trainingen graag op Strava, heel veel succes!

25.40

Anonymous

Hoi Frank, Ontzettend veel succes. Ik ga het uiteraard volgen op TV. Wil je aub een fluorescerende smurfenmuts opzetten? Dan kunnen we je zien lopen!

25.40

Theo

Frank zet hem op. Het zal zwaar zijn maar gaat je lukken.

25.40

Kees Van Diemen

Hallo Frank, veel succes zondag en probeer er ook ondanks het afzien ervan te genieten. Gr. Kees

25.40

Stefan En Anoek Duijndam

Wat een mooi alternatief voor Rotterdam. Fingers crossed dat je toch een de echte mag afvinken. Voor nu, super veel succes, plezier en op naar een mooi bedrag voor kwf (en een mooie marathon ervaring 😀).

25.40

Inez Vuorinen

25.40

Johan Nieuwpoort

25.40

Jan B

Succes met je Marathon, maar wel alles laten staan en loop hem als Forrest Gump, Run Forrest Run!

25

Anonymous

Veel succes Frank! Supergoed dat je dit doet!

25

Marijke Verdam

Heel veel succes!

25

Anonymous

Heel veel succes Frank!

25

Teammaatje Mendy Stremler - Mellema

Zet hem op teammaatje tijdens Sporttober en de voorbereidingen naar de Marathon 💪🏼 😘

24.40

Fred Groes

€5000 gehaald

23.40

Anonymous

Topper, zeer veel respect voor wat je doet! Heel veel succes in Rotjeknor!!

21.82

Ron Hageman

Gaat je zeker lukken. Ik help je wel met een deel met de duurlopen. Die zal ik zeker niet saai voor je maken

21.50

Frank Diemen

21.40

Marco Tuin

Born to run, laatste loodjes wegen het zwaarst. Jammer dat het niet bij een evenement is. Uit ervaring weet ik dat het publiek je de laatste kilometers draagt want het is een pokke end.

21.40

Rob

Succes Frank!!

20.40

Astrid Van Diemen

Succes met trainen!

20.40

Johan Nieuwpoort

Donatie om je baard te laten staan in november. Wel graag een foto op 30-11-2020, zodat we het resultaat mogen bewonderen.

20.40

Nico Louwen

Veel succes Frank!

20.40

Martijn Van Den Boogaard

Heel veel plezier en succes topper💪 Je kunt het kerel👊

20.40

Joke Lenten

Knuffels van Karin tromp

20.40

Nico Louwen

20.40

Carla Bood

Heel veel sfucves met je allereerste marathon. Met jouw foorzettings vermogen en positiviteit gaat dit vast goed komen.

20.40

Thea Zandvliet

Heel veel succes!

20.40

Robert

You can do it Franky! 💪🏻

20.40

Erwin Von Hebel

Succes met je voorbereiding.

20.40

Paul Silvergieter

Hoi Frank, Zet 'm op en heel erg veel succes, en geniet van deze prachtige uitdaging!.

20.40

Nico Louwen

20.40

Johan Nieuwpoort

Ik hoop op iets koeler weer t.z.t. voor je Frank. Hou je taai.

20.40

Dorien Van De Camp

Goed bezig Frank! Heel veel succes met het trainen. Je kunt het! X

20

Trees Bührs

Heel veel succes Frank!

20

Anonymous

Ga zo door Frank je bent een Topper

20

Peter Neuhuijs

2 dagen baard erbij! Goed bezig je bent een ware ambassadeur voor Ren tegen kanker. Topper!!! Succes!!

19.40

Mariska Bruin

Heel veel succes Frank! Gr. Mariska (Runnercoach)

18.40

Wendy Roeland

Lieve Frank bedankt voor je support en motivatie. Ik vind je een kanjer. Wij gaan het doen 💪😀🙏

17.40

Reka

16.40

Reind Fokkink

15.40

Ineke Eckert

Zet ‘m op,Frank!

15.40

Chris Van De Koevering

Top actie Frank, succes met de marathon, ik ken de pijn zo rond de 35k.m maar een doorzetter als jij komt er wel doorheen.

15.40

Anonymous

Heel veel succes Frank💪

15.40

Michel Wittebol

Heel veel succes met de marathon!!!

15.40

Raymondo Kievit

Hé Frank, heel veel succes morgen met je eerste marathon. Zet 'm op!

15.40

Anonymous

Frank, heel veel succes, het gaat je lukken!

15.40

Mike Van Der Donk

Succes Frank!!

15.40

Mendy Stremler

Hé mop, zet hem op! Xxx mendy

15.40

Ingrid Van Os-woldhuis

Héél veel succes!!

15.40

Anonymous

5 nummers!over de €4k!

15.40

Reka Csordas

Veel Succes!

15.40

Jury & Byron Brantenaar

Diep respect voor wat je allemaal voor het KWF doet Frank! En net zoveel respect voor je sportieve prestaties! Succes

15.40

Laura

Succes Frank! 💪

15.40

Anonymous

Bonus

15.40

Wendy Van Weldam

Je bent een topper. Veel succes Frank & geniet er vooral van!!!

15.40

Ina Brandt

in een woord geweldig .....

15.40

Lisette Groosman - Cauwels

Wie had dat 4 jaar geleden gedacht? Daar in dat magische Olympische Stadion in Amsterdam? We hadden allemaal 1 gemene deler en 1 doel. Wat leek die 10EM toen toch ver. Een heuse hele marathon, was iets waar ik zeker niet aan dacht op dat moment. Ook iets wat ik zeker nooooooit zou doen! Ik hoop dat we in oktober samen aan de start mogen staan. Jij gaat in april in ieder geval al vam start. Ik heb alle vertrouwen in je! Je kunt het! Go Frank! xxxx Lisette #teamkwf 💪

15.40

Gea

Dag Frank, Heel veel succes toegewenst! Goede actie! Je hebt waarschijnlijk alleen (helaas) slecht weer. Ben blij dat het momenteel goed met je gaat. Ik ben de zus van Johan. Wij hebben ooit bedrijfsvolleybal samen gespeeld. Veel geluk en voorspoed toegewenst!

15.40

Mike Van Der Donk

Succes met alle voorbereidingen en de wedstrijd Frank!!💪🏻👊🏻

15.40

Elly Van De Koevering

Zet um op buurman !!!!!

15.40

Anonymous

Succes morgen Frank!!

15.40

Lisette

Succes met deze nieuwe uitdaging, Frank!

15.40

Chris En Elly Van De Koevering

15.40

Agnes Van Der Drift

Gefeliciteerd met de overwinning op jezelfd

15.40

Marijke

Succes

15.40

Anonymous

Succes, Frank!

15.40

Anonymous

Heel veel succes Frank!

15.40

Mic Lamers

Baard & snor graag Frank! 😁

15.40

Joop De Rooij

Mooi verhaal Frank, ik steun graag op deze manier. Succes met de Rotterdam marathon

15.40

Kees Van Diemen

Goed hoor Frank dat je gaat lopen en ook top dat je inzet voor het KWF. Succes ermee

15.40

Anonymous

Gefeliciteerd met je prestatie van de marathon

15.40

Joke Lenten

Knuffels van Karin

15

Corinne

15

Alex

Heel veel succes en een super initiatief om geld in te zamelen voor KWF!

15

Simon Den Heeten

Succes Frank!

15

Michiel Beelen

Succes

12

Dj Flyon

DJ flyon zegt: go Frank! Ik support je!!

10.40

Bertine Damianakos

Succes Frank! En bijna het streefbedrag binnen 👍

10.40

Frank Van Schie

10.40

Frank Van Schie

Succes man je kan het!!

10.40

Anonymous

10.40

Marian

Zet hem op!! Met baard en snor!

10.40

Nico Louwen

10.40

Wim

Succes Frank met deze voorgenomen marathon. Het gaat je zeker lukken! En we zullen je aanmoedigen!

10.40

Anonymous

10.40

Anonymous

Heel veel succces Frank. Je kan het!

10.40

Phil Tilli

Succes!!

10.40

Niels Dalenberg

Ik vind je een held dat je op eigen kracht een marathon gaat lopen. Dat vergt heel veel kracht. Heel veel succes morgen.

10.40

Helga

Heel veel succes met de marathon! En... geniet ervan!

10.40

Annelies Van Den Bosch

Heel veel succes Frank!

10.40

Saskia Van Der Drift

10.40

Jan - Willem Van De Water

Zet 'em op Frank.

10.40

Frank Van Schie

10.40

Petra Beentjes

Toppertje het gaat je weer lukken!! 💪

10.40

Jasper

Waar de groep Hardlopen op FB al niet goed voor is! Zet hem op; respect voor je inspanning en prestatie!

10.40

Mariëlle Van Velzen

Go for it Frank!

10.40

Frank K

Goede actie Frank!

10.40

Patty Van Den Berg

Veel succes Frank..🙏💪

10.40

Judith

10.40

Mark

Succes Frank!

10.40

Rachel Postema

Zet hem op kanjer!!

10.40

Angelique Mathilda

Je bent echt een kanjer!! Respect!

10.40

Else

Succes!!!!

10.40

Anonymous

10.40

Vincent

Tuurlijk sponsor ik meneer Snorremans

10.40

Monique

Veel succes Frank gaat vast lukken die marathon

10.40

Marika Eveleens

Super dat je dit doet Frank! Ik heb je samen met Aukje gezien. Mijn man is nog een stukje met je meegelopen.

10.40

Linda Meegdes

Wauw Frank ik zag het bericht in de krant, wat een prestatie voor zo'n mooi doel!

10.40

Linda

Succes Frank! You can do this!💪💪💪

10.40

Anonymous

10.40

Trees Bührs

Succes Frank!

10.40

Aukje Loogman

10.40

Bianca

Top Frank dat je je zo inzet voor het KWF. Heel veel plezier met het trainen. En er vooral van genieten. En je gaat je doel zeker bereiken!

10.40

Els Smit

Heel veel succes Frank

10.40

Fred Groes

Goed initiatief

10.40

Regina Windt

Heel veel succes!!! Zet je beste beentje voor ;)

10.40

Ineke Eckert

10.40

Hilde Cortel

Succes Frank, go for it 🏆!

10.40

Anonymous

10.40

Hilde Cortel

Jij hebt ons bij de Samenloop gesteund, ik steun jou bij het lopen v deze marathon voor het KWF. Ik vind het nu al een prestatie!! Heel veel succes 💜

10.40

Marijke

Heel veel succes Frank

10.40

Anonymous

10.40

Else

Nu alvast een beetje! Straks met de collectebus hoop ik weer een mooie bijdrage te leveren in de strijd tegen kanker!

10.40

Petra Beentjes

Frank ook dit gaat je lukken!! Heel veel plezier en geniet ervan!! 💪💪 Suc6

10.40

Britta

10.40

Jury & Byron Brantenaar

Hallo Frank, Hierbij een extra Movember baarddag namens Byron & Jury succes

10.40

Petra Beentjes

10.40

Angelique Mathilda

Zet hem op Frank!

10.40

Anonymous

Succes Frank! In “mijn” stad gaat je dat zeker lukken.

10.40

Annelies Van Den Bosch

Ontzettend veel succes Frank 11 april. Je kan het🤛

10

Anonymous

10

Kees Van Der Linden

10

Linda Janson

Heel veel succes Frank!

10

Xandra Cordesius

Succes Frank💪🍀

10

Runnercoach

Heel veel succes Frank!!

8.84

Kees

Succes Frank voor het goede doel.

7.90

Brigitte Scholtens

Heel veel succes Frank, goed bezig, knap hoor!!!!!

7.40

Marian Westmaas

Frank je bent een topper, geniet ervan.

5.40

Ida

Zet m op Frank je bent een topper! 💪

5.40

Marjolein Mcg

Lieve Frank, Omdat je zo’n kanjer bent en ik het KWF graag steun. Zet ‘m op, nu alweer trots op jou! Marjolein (je oud teammaatje en lotgenoot)

5.40

Bianca Schaaper

Nog even een extra motivatie om door te gaan. Weer leuk bedacht hoor en nog heel veel hardloopplezier. De weg ernaar toe is vaak net zo mooi als het doel zelf. Dus blijf ervan genieten.

5.40

Astrid

Go herr Schilerer!

5.40

Jan - Willem Van De Water

Zet hem op Bikkel.

5.40

Jos Van Schie

Succes met de marathon. 💪🏻💪🏻

5.40

Rachel Postema

Succes 🤞

5.40

Svenja

Topprestatie!

5.40

Josine Crolla

Zet m op topper!

5.40

Marjolein Mcg

€5 voor een dag extra snor kanjer! Trots op hoe jij je in blijft zetten voor het KWF én dat je voor een hele marathon gaat, zo knap!!

5.40

W.k. De Jonge-douwes

Goed bezig Frank!! Je kan het met al die inzet die jij bezit.

5.40

Anonymous

Voor Geert

5.40

Anonymous

5.40

Jan - Willem Van De Water

Op naar de tweede marathon.

5.40

Hedy Versteege

5.40

Theo Vastenhout

Hé Frank, zet ‘m op komende zondag! Helaas is het nog steeds noodzakelijk om geld op te halen voor dit doel. Hopelijk draagt dit bij tot een onderzoek waar we kanker weer een stuk verder de wereld uit krijgen. Doe je best!!! 💪🏻💪🏻💪🏻

5

Hedy Versteege-hensel

5

Xandra

Heel veel succes Frank

5

Nancy Oostwoud

Heel veel succes Frank, zet m op💪

3.40

Marjolein

Een kleine bijdrage voor een liedje op jouw playlist: Somewhere over the rainbow van Leanne en Naara (deze tekst stond op het geboortekaartje van Benjamin en we hebben ‘m gedraaid tijdens onze huwelijksceremonie: mijn liedje over hoop). Zet ‘m op kanjer!

3.40

Brenda @bren_en_joy

3.40

Astrid Van Diemen

Voor op je Playlist: BeeGees - Stayin’ Alive.

3.40

Brigitte

Voor "radar love"😉💪👍🍀