Frank van Diemen

NN Marathon Rotterdam

IK REN OP 24 OKTOBER 2021 MIJN 2E MARATHON (42,195 KM!!) TEGEN KANKER.

Wie had dat ooit gedacht, want ik heb heel lang gezegd dat ik NOOIT EEN MARATHON ZOU GAAN LOPEN. Maar dit wordt dus mijn tweede hele Marathon. In 2018 liep ik mijn eerste 10 Engelse Mijl tijdens de Dam tot Damloop voor KWF. Mijn sponsoractie ging als een speer en de reacties waren overweldigend en hartverwarmend. Daarna behoorlijk besmet geraakt met het prettige hardloopvirus en al flink wat halve Marathons gelopen. Op 11 april had ik Rotterdam mijn eerste Marathon willen lopen. Deze ging helaas weer niet door/ Dus het werd een Marathon vanuit huis, uiteraard ook voor KWF.  Daarmee heb ik al een heel mooi sponsorbedrag opgehaald.

Geld in de strijd tegen kanker is er nooit genoeg. Daarom ga ik nog een keer het gevecht met mezelf aan en 4 maanden keihard trainen.

Ik hoop op 24 oktober 2021 met een dikke glimlach te  finishen en héél véél geld op te halen voor KWF. De tijd is niet belangrijk en ik wil er echt van gaan genieten.

In 2011 werd bij mij kanker geconstateerd. Mijn wereld stond op zijn kop. Ik heb heel veel geluk gehad, kon geopereerd worden en ben sindsdien kankervrij. Ik weet als survivor hoe belangrijk het is dat er genoeg behandelingsmogelijkheden zijn. Die zijn er echter nog niet genoeg. Helaas ken ik te veel mensen in mijn omgeving die overleden zijn aan of nog aan het strijden zijn tegen deze rotziekte. Ook jullie kennen vast trieste gevallen in jullie nabijheid. Nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker.  

Onderzoek is daarom noodzakelijk en daarvoor is geld nodig, heel veel geld. JUIST NU, want door de Corona-crisis zijn heel veel evenementen van KWF afgelast of uitgesteld. Hierdoor komt er veel minder geld binnen.

Niets doen in de strijd tegen kanker is wat mij betreft geen optie. Daarom wil ik iets doen wat een verschil kan maken, hoe klein mijn bijdrage misschien ook lijkt.

Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Iedere donatie, klein of groot,  is welkom. 

Namens mij en KWF: alvast reuze bedankt!

SAMEN TEGEN KANKER = SAMEN VOOR HET LEVEN!!

P.S. Op Facebook/Instagram/Strava kun je mij volgen in de aanloop naar de Marathon. Ook hier (op mijn actiepagina) zal ik updates plaatsen.

Mijn badges

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

€500 euro opgehaald: t-shirt verdiend

Route en starttijd zondag 11 april 2021

Route/starttijd van mijn solo-Marathon voor #kwf op zondag 11 april:
Starttijd: 10.00 uur
Finishtijd: ± 14.00 - 14.30 u (richttijd is 14.15 u o.b.v. 10 km p/u)
Start en finish aan de Hoofdweg Westzijde ter hoogte van nummer 795a. Ik ren dus vier keer een ronde van 10,5 km (zie foto hieronder), met in de laatste ronde nog een extra lusje van ± 200 meter om de afstand volledig te maken.
Handige link naar de route op afstandmeten (met kaartje waarop je kan inzoomen):
Aanmoedigingen onderweg zijn zeer welkom!
Ook voor minder kanker, meer genezing en een beter leven met/na kanker? Geef jij mij vleugeltjes bij mijn eerste Marathon? Doneer dan via mijn actiepagina!

Routebeschrijving:
Hoofdweg Westzijde - (fietspad) Bennebroekerweg - Eilandenpad (langs Driemerenweg) - Duinpad - Fanny Blankers Koenlaan - (fietspad) Toolenburgerplas - voor restaurant de Lieveling LA = Redenburgsingel op - (fietspad) Lunenburgdreef - (fietspad) Reina Prinsen Geerligsdreef - (fietspad) Mary Zeldenrustpad - (fietspad) Joke Smitpad - voor de fietserstunnel van Heuven Goedhartlaan RA busbaan over en meteen LA (fietspad) Etta Palmpad - Hoofdweg Westzijde

22-03-21: Zware trainingsweken, gelukkig nog maar 3 weken te gaan!

De trainingen verlopen volgens schema., maar het zijn  wel zeer zware trainingsweken, pooeee heyy! Zelfs drie keer een 30-er gerend de afgelopen weken. En dan komt a.s. zondag  (28 maart) nog de langste duurloop van maar liefst 35 km!!.Daarna gelukkig de kilometers afbouwen en goed rusten,  zodat ik 11 april bruisend van de energie aan mijn SOLO-marathon kan beginnen. Het parcours is bekend en dat worden 4 rondjes van 10,5 km in/rond Hoofddorp.  

Geld voor belangrijk onderzoek naar kanker is er nooit genoeg. Zeker nu er geen evenementen zijn en er veel minder geld binnenkomt. Dus steun KWF en sponsor mij!! Deze steun/support geeft mij absoluut vleugeltjes, dus .......

En super leuk als je mij volgt/aanmoedigt op Facebook/Instagram/Strava. Of nog beter: kom mij aanmoedigen op 11 april!!

3/12/20: Baard/snorgroei actie november groot succes!!

Taataaraataataa👀👀: Foto eindresultaat baard/snorgroei actie! En wat vinden jullie ervan? Alles lekker laten groeien en als een Forrest Gump lookalike mijn 1e Marathon gaan rennen 🤣🤣 of super rapido alles eraf???
Super veel dank aan de bijna 25 sponsoren van deze speciale maandactie die maar liefst € 410 voor het KWF 👍👏 en mijn (tijdelijke) gezichtsbehangetje 🧔over hadden, TOP👍👍. Op naar een volgende actie en de trainingen voor mijn 1e Marathon in april 2021 gaan lekker door. Nog € 200 en ik ben bij mijn streefbedrag van € 2.000, dus ..steun mijn actie voor #kwfkankerbestrijding en doneer!! N.B. ...inmiddels is mijn behangetje er al weer af, stond toch beter/frisser. Leuk als je mijn acties/trainingen volgt op Facebook, Instagram of Strava!!

Update sponsoractie 13 oktober

Nog een half jaar te gaan en de voorbereidingen zijn in volle gang! Ik noem er een paar: een voorraad energy-gelletjes en het magische "herstelpoeder" (met extra koolhydraten/eiwitten) is ingeslagen, sportmasseur wordt regelmatig bezocht, hardloopuitrusting is uitgebreid (o.a. compressie hardloopsokken) en ik heb een persoonlijk trainingsschema laten opstellen, wat per 1 oktober is ingegaan. Ook een stuk krachttraining is hierin verwerkt. Ja ja, het wordt nu echt serieus!!

Op advies het afgelopen kwartaal ook al wat vaker gefietst en gewandeld, want hardlopen is best een monotone belasting. Totaal in Q3 zelfs bijna 1100 km afgelegd, waarvan 410 voor  hardlopen en de rest voor fietsen/wandelen. Zeker dat fietsen was met de warmte van afgelopen zomer erg lekker. Rondjes Westeinderplas, Waterleidingduinen en stukjes Ringvaart waren favoriet.  Om de vorm te testen en omdat het heel erg leuk is, ook 2 keer meegedaan aan een kleinschalig (en geheel coronaproof)  loopevenement. In Berkel en Rodenrijs en Willemstad 10 km gerend in het prachtige KWF-shirt van Ren Tegen Kanker (zie foto's).

Mijn sponsoractie loopt al lekker en ik ben zelfs halverwege mijn doel. Dat is echt GEWELDIG, dus als je al gedoneerd hebt, zéér veel dank daarvoor!! Maar "we" zijn er zeker nog niet! Dus steun KWF en sponsor mij!!

Op Facebook/Instagram plaats ik met enige regelmaat updates over mijn trainingen en ook zijn er maandacties. Zo kun je in Sportober meeraden naar het aantal dagen dat ik totaal sport in oktober. In Movember  laat ik mijn baard /snor staan als ik hiervoor gesponsord wordt ....ha ha ha. Voor € 10 laat ik mijn baard 1 dag staan en (daarna) voor € 5  per dag ook mijn snor. Ben benieuwd hoelang die baard en snor gaan worden!

Leuk als je een reactie/like ter aanmoediging geeft of nog beter dan doneert!!

Sportieve groet,  een gelukkige survivor

SAMEN TEGEN KANKER IS SAMEN VOOR HET LEVEN! 

Mijn donateurs

Team De Roestige Wandelaars
doneerde 826

"Nu de KWF samenloop niet meer georganiseerd zal worden, doneren we een deel van onze opbrengst aan deze mooie actie en geweldige prestatie !"

Emballage Klanten Ah Toolenburg December 2020
doneerde 369

Klanten Ah Floriande
doneerde 268

"Opbrengst emballage AH Floriande"

Klanten Ah Vier Meren
doneerde 209

"Statiegeldactie november 2020"

Emballage Klanten Ah Floriande
doneerde 200

"Restant emballage AH Floriande maart 2021"

Lions Club Haarlemmermeer-host
doneerde 200

Martin De Vette
doneerde 100

"RESPECT !!!"

Taco Van Der Pol
doneerde 100

"Prachtige prestatie !"

Mieke Lemmens
doneerde 100

"Succes met de trainingen Frank! Mooie actie en je gaat het zeker halen volgend jaar september in Rotterdam"

Martin De Vette
doneerde 100

"Alvast heel veel succes gewenst!"

M. Arkesteijn
doneerde 75

Birgit Van diemen
doneerde 70

Joyce Klerkx
doneerde 50

"Ik vind je TOP !!!!!!!!"

Marianne De Groot
doneerde 50

Marga Arkesteijn
doneerde 50

"Natuurlijk ga ik je, net zo als vorige jaren, sponsoren. Voor de tijd tussen nu en april 2021 succes met de training!"

Henricus Louwerens
doneerde 50

"Tante Willy en ik wensen jou heel veel succes bij je inspanningen en inzet om je streefbedrag of meer te bereiken!"

Robbert Tilli
doneerde 50

"Zet 'm op 'Boer Bark'!"

Anoniem
doneerde 50

Mark En Monique Van Diemen
doneerde 50

"Heel goede aktie Frank. Veel sterkte met de voorbereiding en marathon. Klasse."

Anoniem
doneerde 50

"Goed bezig Frank!"

Guus En Anneke Zantingh
doneerde 50

"Succes met de voorbreiding en deelname."

M.w. Roling-zandvliet
doneerde 50

"Beste Frank, Heel veel succes met je sponsor loop !!!! Heel veel lieve groetjes, Ria"

Truus Roling
doneerde 50

"Hoi Frank, Nou ren je rot , ha ha ha ha ha ..... Jij liever dan ik. Groetjes, Truus"

Linora-solutions
doneerde 50

"Frank, heel veel succes zondag."

Birgit Van Diemen
doneerde 50

"Geen idee of ik je al gesponsord had voor deze actie. Bij deze een bijdrage. De terrassen blijven nog wel even dicht, dus bruin trekt dit nog wel 😉 Succes met je marathon, maar denk aan jezelf en ga niet over je eigen grens."

Niels Romijn
doneerde 50

"Succes Frank"

Paul Kooreman
doneerde 50

"Top prestatie!"

Anoniem
doneerde 45

"TOP prestatie van een TOP gozer voor een TOP goed doel!"

Jeannette Schreurs-rumphorst
doneerde 45

"Frank, bewondering en mooie strijd voor het zeer goede doel!"

Ruud Broertjes
doneerde 43

"Je hebt het juiste moment gekozen; niet te warm! en lekker veel zuurstof in de lucht. Jij gaat het gewoon halen. Succes Ruud en Jolanda"

Wim Bouman
doneerde 42

"Frank, Ik steun je graag in je queeste. Groet, Wim (HA)"

Sander
doneerde 42

"Heel veel succes Frank, met deze actie en met de eerste Marathon! Toevallig hoop ik mijn eerste in hetzelfde weekend te lopen, dus je hebt een maatje op afstand! 💪"

Josephine Van Den Berg
doneerde 42

"Succes"

Grote Onbekende...ha Ha Ha
doneerde 41

"Respect voor deze geweldige prestatie! En een zetje naar de € 5.000"

José Sparreboom
doneerde 35

"Veel succes Frank morgen, met de goede voorbereiding heb ik er alle vertrouwen in, dat je het gaat redden 🏆🥇"

Anoniem
doneerde 35

"Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!"

Reind Fokkink
doneerde 30

Thea Zandvliet
doneerde 30

"Ik bewonder je spirit en doorzettingsvermogen!"

Diny Van Diemen
doneerde 30

"Heel veel succes"

Reind Fokkink
doneerde 30

Cobie Röling
doneerde 28

"Dapper hoor! Heel veel succes!"

Kees Zandvliet
doneerde 28

"Zet hem op Frank !"

Florence
doneerde 25

"Zet ‘m op Frank. Run and have fun!"

Stace
doneerde 25

"Success, with both the marathon and the fund raising 😊"

Marga Arkesteijn
doneerde 25

"Nog een kleine ondersteuning richting je streefbedrag. Succes maar er rest nog wel enige tijd"

Duijm E.b.m.
doneerde 25

Lisette Ruijter
doneerde 25

"Heel veel succes met je eerste marathon, Frank. Hopelijk haal je naast die topprestatie ook een mooi bedrag op voor het KWF."

Agnes
doneerde 25

"Succes Frank ! Het trainen in je eentje valt niet mee en het lopen zal ook nog een aardige klus worden maar je hebt de juiste mindset en ik ben ervan overtuigd dat het je gaat lukken!!"

Anoniem
doneerde 25

Tamara Zwetsloot
doneerde 25

"Goed bezig Frank! Ik draag graag bij. 😊"

Albert Horstmann
doneerde 25

"Had ik al gedoneerd, geen idee. Ook maar iets overmaken aan de Alzheimer stichting 🤔 dan."

Esther Beelen
doneerde 25

"Zet ‘m op Frank met de laatste weken...die zijn het zwaarst en zeker nu je alles alleen moet doen! Maar een doorzetter kan alles!!!"

Marion Van Den Hurk
doneerde 25

"🙏🙏💪👍👌"

St. Van Eekelen
doneerde 25

"Frank heel knap van je deze geweldige activiteit. Hou je goed zondag ik duim voor je."

Anoniem
doneerde 25

Ad Kliphuis Sr. Kliphuis Senior
doneerde 25

Adri Verbeek
doneerde 25

Hilde
doneerde 25

"Wat een mooie top prestatie Frank! Gefeliciteerd!"

Aart En Minke Kraak
doneerde 25

"Wat een fantastische prestatie, Frank. Respect! Je verhaal in de krant vonden we ook heel indrukwekkend."

Alexander Van Helden
doneerde 25

Stacy Cashmore
doneerde 25

"Woot! Goed bezig! Success Zondag!"

Bert Van Den Berg
doneerde 25

"Top actie Frank. Gefeliciteerd met het resultaat."

Erik Van Diemen
doneerde 25

Gert-jan
doneerde 25

"Frank, jij als trainingsbeest met karakter gaat deze marathon zeker tot een goed einde brengen, fantastisch dat je dit doet. Ik volg je trainingen graag op Strava, heel veel succes!"

Theo
doneerde 25

"Frank zet hem op. Het zal zwaar zijn maar gaat je lukken."

Stefan En Anoek Duijndam
doneerde 25

"Wat een mooi alternatief voor Rotterdam. Fingers crossed dat je toch een de echte mag afvinken. Voor nu, super veel succes, plezier en op naar een mooi bedrag voor kwf (en een mooie marathon ervaring 😀)."

Inez Vuorinen
doneerde 25

Jan B
doneerde 25

"Succes met je Marathon, maar wel alles laten staan en loop hem als Forrest Gump, Run Forrest Run!"

Anoniem
doneerde 25

"Veel succes Frank! Supergoed dat je dit doet!"

Marijke Verdam
doneerde 25

"Heel veel succes!"

Anoniem
doneerde 25

"Heel veel succes Frank!"

Teammaatje Mendy Stremler - Mellema
doneerde 25

"Zet hem op teammaatje tijdens Sporttober en de voorbereidingen naar de Marathon 💪🏼 😘"

Fred Groes
doneerde 24

"€5000 gehaald"

Ron Hageman
doneerde 22

"Gaat je zeker lukken. Ik help je wel met een deel met de duurlopen. Die zal ik zeker niet saai voor je maken"

Frank Diemen
doneerde 22

Marco Tuin
doneerde 21

"Born to run, laatste loodjes wegen het zwaarst. Jammer dat het niet bij een evenement is. Uit ervaring weet ik dat het publiek je de laatste kilometers draagt want het is een pokke end."

Rob
doneerde 21

"Succes Frank!!"

Astrid Van Diemen
doneerde 20

"Succes met trainen!"

Johan Nieuwpoort
doneerde 20

"Donatie om je baard te laten staan in november. Wel graag een foto op 30-11-2020, zodat we het resultaat mogen bewonderen."

Nico Louwen
doneerde 20

"Veel succes Frank!"

Martijn Van Den Boogaard
doneerde 20

"Heel veel plezier en succes topper💪 Je kunt het kerel👊"

Joke Lenten
doneerde 20

"Knuffels van Karin tromp"

Carla Bood
doneerde 20

"Heel veel sfucves met je allereerste marathon. Met jouw foorzettings vermogen en positiviteit gaat dit vast goed komen."

Robert
doneerde 20

"You can do it Franky! 💪🏻"

Erwin Von Hebel
doneerde 20

"Succes met je voorbereiding."

Paul Silvergieter
doneerde 20

"Hoi Frank, Zet 'm op en heel erg veel succes, en geniet van deze prachtige uitdaging!."

Nico Louwen
doneerde 20

Johan Nieuwpoort
doneerde 20

"Ik hoop op iets koeler weer t.z.t. voor je Frank. Hou je taai."

Dorien Van De Camp
doneerde 20

"Goed bezig Frank! Heel veel succes met het trainen. Je kunt het! X"

Anoniem
doneerde 20

"Ga zo door Frank je bent een Topper"

Peter Neuhuijs
doneerde 20

"2 dagen baard erbij! Goed bezig je bent een ware ambassadeur voor Ren tegen kanker. Topper!!! Succes!!"

Mariska Bruin
doneerde 19

"Heel veel succes Frank! Gr. Mariska (Runnercoach)"

Wendy Roeland
doneerde 18

"Lieve Frank bedankt voor je support en motivatie. Ik vind je een kanjer. Wij gaan het doen 💪😀🙏"

Reka
doneerde 17

Reind Fokkink
doneerde 16

Chris Van De Koevering
doneerde 15

"Top actie Frank, succes met de marathon, ik ken de pijn zo rond de 35k.m maar een doorzetter als jij komt er wel doorheen."

Michel Wittebol
doneerde 15

"Heel veel succes met de marathon!!!"

Raymondo Kievit
doneerde 15

"Hé Frank, heel veel succes morgen met je eerste marathon. Zet 'm op!"

Anoniem
doneerde 15

"Frank, heel veel succes, het gaat je lukken!"

Mendy Stremler
doneerde 15

"Hé mop, zet hem op! Xxx mendy"

Anoniem
doneerde 15

"5 nummers!over de €4k!"

Anoniem
doneerde 15

"Bonus"

Ina Brandt
doneerde 15

"in een woord geweldig ....."

Lisette Groosman - Cauwels
doneerde 15

"Wie had dat 4 jaar geleden gedacht? Daar in dat magische Olympische Stadion in Amsterdam? We hadden allemaal 1 gemene deler en 1 doel. Wat leek die 10EM toen toch ver. Een heuse hele marathon, was iets waar ik zeker niet aan dacht op dat moment. Ook iets wat ik zeker nooooooit zou doen! Ik hoop dat we in oktober samen aan de start mogen staan. Jij gaat in april in ieder geval al vam start. Ik heb alle vertrouwen in je! Je kunt het! Go Frank! xxxx Lisette #teamkwf 💪"

Gea
doneerde 15

"Dag Frank, Heel veel succes toegewenst! Goede actie! Je hebt waarschijnlijk alleen (helaas) slecht weer. Ben blij dat het momenteel goed met je gaat. Ik ben de zus van Johan. Wij hebben ooit bedrijfsvolleybal samen gespeeld. Veel geluk en voorspoed toegewenst!"

Mike Van Der Donk
doneerde 15

"Succes met alle voorbereidingen en de wedstrijd Frank!!💪🏻👊🏻"

Elly Van De Koevering
doneerde 15

"Zet um op buurman !!!!!"

Agnes Van Der Drift
doneerde 15

"Gefeliciteerd met de overwinning op jezelfd"

Anoniem
doneerde 15

"Heel veel succes Frank!"

Mic Lamers
doneerde 15

"Baard & snor graag Frank! 😁"

Kees Van Diemen
doneerde 15

"Goed hoor Frank dat je gaat lopen en ook top dat je inzet voor het KWF. Succes ermee"

Anoniem
doneerde 15

"Gefeliciteerd met je prestatie van de marathon"

Joke Lenten
doneerde 15

"Knuffels van Karin"

Corinne
doneerde 15

Alex
doneerde 15

"Heel veel succes en een super initiatief om geld in te zamelen voor KWF!"

Simon Den Heeten
doneerde 15

"Succes Frank!"

Dj Flyon
doneerde 12

"DJ flyon zegt: go Frank! Ik support je!!"

Frank Van Schie
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Marian
doneerde 10

"Zet hem op!! Met baard en snor!"

Nico Louwen
doneerde 10

Wim
doneerde 10

"Succes Frank met deze voorgenomen marathon. Het gaat je zeker lukken! En we zullen je aanmoedigen!"

Anoniem
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

"Heel veel succces Frank. Je kan het!"

Phil Tilli
doneerde 10

"Succes!!"

Niels Dalenberg
doneerde 10

"Ik vind je een held dat je op eigen kracht een marathon gaat lopen. Dat vergt heel veel kracht. Heel veel succes morgen."

Helga
doneerde 10

"Heel veel succes met de marathon! En... geniet ervan!"

Annelies Van Den Bosch
doneerde 10

"Heel veel succes Frank!"

Jan - Willem Van De Water
doneerde 10

"Zet 'em op Frank."

Frank Van Schie
doneerde 10

Jasper
doneerde 10

"Waar de groep Hardlopen op FB al niet goed voor is! Zet hem op; respect voor je inspanning en prestatie!"

Mariëlle Van Velzen
doneerde 10

"Go for it Frank!"

Frank K
doneerde 10

"Goede actie Frank!"

Patty Van Den Berg
doneerde 10

"Veel succes Frank..🙏💪"

Judith
doneerde 10

Mark
doneerde 10

"Succes Frank!"

Angelique Mathilda
doneerde 10

"Je bent echt een kanjer!! Respect!"

Else
doneerde 10

"Succes!!!!"

Vincent
doneerde 10

"Tuurlijk sponsor ik meneer Snorremans"

Monique
doneerde 10

"Veel succes Frank gaat vast lukken die marathon"

Marika Eveleens
doneerde 10

"Super dat je dit doet Frank! Ik heb je samen met Aukje gezien. Mijn man is nog een stukje met je meegelopen."

Linda Meegdes
doneerde 10

"Wauw Frank ik zag het bericht in de krant, wat een prestatie voor zo'n mooi doel!"

Linda
doneerde 10

"Succes Frank! You can do this!💪💪💪"

Trees Bührs
doneerde 10

"Succes Frank!"

Aukje Loogman
doneerde 10

Bianca
doneerde 10

"Top Frank dat je je zo inzet voor het KWF. Heel veel plezier met het trainen. En er vooral van genieten. En je gaat je doel zeker bereiken!"

Els Smit
doneerde 10

"Heel veel succes Frank"

Fred Groes
doneerde 10

"Goed initiatief"

Regina Windt
doneerde 10

"Heel veel succes!!! Zet je beste beentje voor ;)"

Ineke Eckert
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Hilde Cortel
doneerde 10

"Jij hebt ons bij de Samenloop gesteund, ik steun jou bij het lopen v deze marathon voor het KWF. Ik vind het nu al een prestatie!! Heel veel succes 💜"

Anoniem
doneerde 10

Petra Beentjes
doneerde 10

"Frank ook dit gaat je lukken!! Heel veel plezier en geniet ervan!! 💪💪 Suc6"

Britta
doneerde 10

Jury & Byron Brantenaar
doneerde 10

"Hallo Frank, Hierbij een extra Movember baarddag namens Byron & Jury succes"

Petra Beentjes
doneerde 10

Angelique Mathilda
doneerde 10

"Zet hem op Frank!"

Annelies Van Den Bosch
doneerde 10

"Ontzettend veel succes Frank 11 april. Je kan het🤛"

Kees Van Der Linden
doneerde 10

Xandra Cordesius
doneerde 10

"Succes Frank💪🍀"

Runnercoach
doneerde 10

"Heel veel succes Frank!!"

Kees
doneerde 9

"Succes Frank voor het goede doel."

Brigitte Scholtens
doneerde 8

"Heel veel succes Frank, goed bezig, knap hoor!!!!!"

Marian Westmaas
doneerde 7

"Frank je bent een topper, geniet ervan."

Ida
doneerde 5

"Zet m op Frank je bent een topper! 💪"

Bianca Schaaper
doneerde 5

"Nog even een extra motivatie om door te gaan. Weer leuk bedacht hoor en nog heel veel hardloopplezier. De weg ernaar toe is vaak net zo mooi als het doel zelf. Dus blijf ervan genieten."

Astrid
doneerde 5

"Go herr Schilerer!"

Jan - Willem Van De Water
doneerde 5

"Zet hem op Bikkel."

Jos Van Schie
doneerde 5

"Succes met de marathon. 💪🏻💪🏻"

Rachel Postema
doneerde 5

"Succes 🤞"

Svenja
doneerde 5

"Topprestatie!"

Josine Crolla
doneerde 5

"Zet m op topper!"

Marjolein Mcg
doneerde 5

"€5 voor een dag extra snor kanjer! Trots op hoe jij je in blijft zetten voor het KWF én dat je voor een hele marathon gaat, zo knap!!"

Anoniem
doneerde 5

"Voor Geert"

Anoniem
doneerde 5

Theo Vastenhout
doneerde 5

"Hé Frank, zet ‘m op komende zondag! Helaas is het nog steeds noodzakelijk om geld op te halen voor dit doel. Hopelijk draagt dit bij tot een onderzoek waar we kanker weer een stuk verder de wereld uit krijgen. Doe je best!!! 💪🏻💪🏻💪🏻"

Hedy Versteege-hensel
doneerde 5

Nancy Oostwoud
doneerde 5

"Heel veel succes Frank, zet m op💪"

Marjolein
doneerde 3

"Een kleine bijdrage voor een liedje op jouw playlist: Somewhere over the rainbow van Leanne en Naara (deze tekst stond op het geboortekaartje van Benjamin en we hebben ‘m gedraaid tijdens onze huwelijksceremonie: mijn liedje over hoop). Zet ‘m op kanjer!"

Astrid Van Diemen
doneerde 3

"Voor op je Playlist: BeeGees - Stayin’ Alive."

Brigitte
doneerde 3

"Voor "radar love"😉💪👍🍀"