Henny Wijnand

Huis in actie

Ik kom in Wandel actie voor Viore

Ook Viore wordt door de coronacrisis (financieel) getroffen. Veel acties met Viore als goed doel gaan helaas niet door. Daardoor lopen we veel inkomsten mis.

Het inloophuis is een onmisbare plek voor mensen die te maken hebben met kanker. Een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden. Natuurlijk willen we onze activiteiten ook in de toekomst kunnen blijven aanbieden. Dat Viore moet blijven bestaan, staat als een paal boven water. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!


Wandel actie

Daarom stel ik een wandelteam samen welke door gezamenlijke kracht een financiële bijdrage kunnen leveren, om dit nobele doel te steunen, door te gaan lopen (wandeltempo) vanaf het AvL,(Amsterdam) naar Viore (Hilversum) (40 km).

De keuze voor het (AvL) Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis is als symbolisch vertrek punt genomen, omdat een veelheid van onze Viore bezoekers daar vaak hun behandeling ondergaan met hoop op beter! Viore biedt hen daarin een brede steun, middels o.a. gespreksgroepen, creatieve bezigheden en wandelen, welke onmisbaar is voor hun welzijn en geluk.


De wandelactie staat gepland in het voorjaar. Een definitieve dag prikken we wanneer we meer zekerheid hebben dat we van start kunnen, in verband met corona. 

Je kan nu de wandelactie al sponsoren door te doneren via de rode doneer knop. Jouw donatie gaat voor de volle 100% naar Viore toe. 

Mijn badges

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

Mijn donateurs

Ben Ten Berge
doneerde 50

Cor Van Der Poel
doneerde 50

Arno Vertegaal
doneerde 40

"Succes Henny."

Martina
doneerde 40

"Succes met je actie en fijne wandeling gewenst."

Paul Vertegaal
doneerde 30

Jeanette Wessels
doneerde 28

Raymond Van Den Eijnden
doneerde 21

"Hoi Henny, Aangevuld tot de eerste honderd Euro. Fijne wandeling toegewenst!!!"

Jan De Graaf
doneerde 10

"Succes Hennie"