Kankertiet, een visueel verslag van mijn jaar met borstkanker

van Annette de Wit Word lid van mijn team

Ik kom in actie tegen kanker, koop mijn boek Kankertiet!

Kanker zet je leven volkomen op z'n kop, en daarmee dat van het hele gezin. Want kanker dat heb je niet alleen. Kanker komt uit onverwachte hoek, en neemt je leven volledig over. Op 4 juli 2018 ging ik langs de huisrts en kon ik 'smiddags terecht in het ziekenhuis voor een mamagrafie en een echo in verband met een verdacht knobbeltje, eencyste dacht de huisarts nog. Helaas werd direct gezien dat er waarschijnlijk sprake was van een tumor, "mevrouw ik heb geen goed nieuws voor u", en twee weken van onderzoek en paniek volgden. Twee weken en twee dagen na het doktersbezoek startte het traject met de eerste chemo.

Vanaf het begin van het traject ben ik gaan tekenen. Ik heb in minder dan een jaar in totaal ruim driehonderd tekeningetjes gemaakt in zes tekenboekjes. Kankertiet is een weerslag van mijn traject, met meer dan 200 tekeningen en begeleidende tekst. Ik hoop met mijn tekeningen een stukje herkenning op te roepen en soms ook een glimlach, en daardoor een 'fijn' steuntje in de rug te zijn voor andere patienten. Het leven als kankerpatient is namelijk al zwaar genoeg.

Ik kom in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. 1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker, ook mannen kunnen het krijgen. Jaarlijks overlijden er meer dan 3000 mensen aan borstkanker.

Sponsor mij door mijn boek 'Kankertiet' te kopen en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel!

Kankertiet is te bestellen op

http://www.gigaboekshop.com/product/kankertiet/

De uitgeverij stort periodiek de opbrengst van de verkoop van Kanktertiet op deze pagina! Ook de opbrengst van de boeken via mij aangeschaft, stort ik hierop. Gewoon doneren mag natuurlijk ook!!

Mijn badges

Foto’s toegevoegd

Actiepagina gemaakt

Aan eigen actie gedoneerd

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd naar meer dan €500

Vermelding op Wall of fame

E-mails verstuurd

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

Mijn donateurs

Opbrengst Kankertiet
doneerde 120

"Storting uitgever. Opbrengst boek Kankertiet"

Kopers Boekje Kankertiet
doneerde 34

"Opbrengst van verkoop aantal boekjes Kankertiet uit eigen beheer"

Opbrengst Kankertiet
doneerde 28

"Opbrengst verkoop Kankertiet in eigen beheer"

Anoniem
doneerde 10

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.