Ina Hol en Rob Ruhl Werkbedrijf Rijk van Nijmegen

Huis in actie

Ook Werkbedrijf Rijk van Nijmegen deed mee

WerkBedrijf Rijk van Nijmegen is een arbeidsbemiddelingsbedrijf in de regio Rijk van Nijmegen. De kernactiviteit is het bemiddelen, ontwikkelen en begeleiden van werkzoekenden met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt naar werk. 

Directeur Ina Hol en mede-directielid Rob Ruhl zijn twee van de zeven Nijmeegse ondernemers die zich op  vrijdag 18 juni lieten opsluiten in het Marikenhuis  met als doel geld in te zamelen voor het Marikenhuis. 

Ina: "Ook het Marikenhuis is er voor de kwetsbaren in onze samenleving, mensen die geraakt zijn door kanker. Daarom leek het Rob en mij vanzelfspekend om mee te doen aan deze opsluitactie voor het goede doel, het  Marikenhuis."

Rob“Ik ben altijd weer onder de indruk van de levenskracht, het rotsvaste optimisme en het doorzettingsvermogen van veel mensen die geraakt zijn door kanker. En net zoals Marikenhuis uitgaat van de kracht van  mensen die met kanker te maken hebben, gaan ook wij uit van wat mensen wél kunnen."

Ina en Rob konden tijdens de Lock-up veel mensen uit hun netwerk over de streep trekken om te doneren voor het Marikenhuis. 

Niet iedere ondernemer gebruikte de Huis-in-actie pagina als enige manier om geld te laten doneren.  Ook Ina en Rob van Werkbedrijf Rijk van  Nijmegen  gebruikten andere betaalmethoden en haalden daarmee ruimschoots het streefbedrag. Alles opgeteld, inclusief de bijdragen die binnenkwamen via de Huis-in-actiepagina's van de ondernemers werd op 18 juni jl. maar liefst € 55.250 binnengehaald voor het Marikenhuis. Plus de toezegging van structurele financiële ondersteuning van het Marikenhuis gedurende de komende jaren. 

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

15.4

Annette Snikkenburg

500.4

100.4

Harm Swartjes

250.4

gebr van venrooij

Rob en Ina , super mooi initiatief

30.4

Robert V.

Hallo Ina en Rob, Geweldig dat jullie je zo inzetten voor het Marikenhuis. Hopelijk halen jullie nog veel meer op!

15.4

Maud Tiehuis

Goed initiatief! Duimen voor een mooi eindbedrag.

200.4

Drukkerij de Kleijn Wijchen bv

Omdat het nodig is. Kanker is nog steeds een vreselijke ziekte die voor velen de wereld compleet op zijn kop zet. Zet hem op Ina en Rob. Wij staan achter jullie. Liefs alle medewerkers van Drukkerij de Kleijn Wijchen.

50.4

Angela

Veel respect voor Ina, Rob en de andere mensen die zich inzetten voor het goede werk van het Marikenhuis. Veel succes!

10.4

Rens Kezer

Succes!

25.4

Ron van Wamel

Mooie actie! Veel succes!

20.4

Hanneke Verhoeven

Mooi initiatief! Succes Ina en Rob!

25.4

Pieter Olderaan

Mooi initiatief💪

50.4

Mariëlle Knoops

Goed bezig Rob en Ina!

100.4

Orient Plaza

10

Anonymous

25.4

Truus Van Dorst

100.4

Anonymous

50.4

Anonymous