Pix4Research

By Irene Sitskoorn Join Me

Pix4Research

Pix4Research, Pixels voor nieuw onderzoek. Serieus of in een deuk. Proestend of met een schaterlach. Voor elke lach in mijn camera, kan een wetenschapper waardevol onderzoek doen. Kosten: 100,- Euro Alle opbrengsten gaan, na aftrek van onkosten, volledig naar het KWF voor borstkankeronderzoek. Maak een afspraak op www.pix4research.com

Mocht je op een andere manier je steentje willen bijdragen, dan is dat natuurlijk ook van harte welkom. Elk bedrag, klein of groot, draagt bij aan mijn missie om 65.000,- Euro op te halen voor het KWF. Alvast bedankt!

Waarom ik dit doe?

Sinds de lente van 2015 ben ik kankerpatiënt. De kosten van mijn behandeling logen er niet om. Eerlijk gezegd schrok ik daarvan. Ik verwonderde mij er over dat ik dat zo maar kreeg. Mijn herstel verliep voorspoedig en mijn eigen bijdrage voelde in dit kader als een koopje. Omringd door de beste zorg besefte ik tijdens mijn verblijf in het ziekenhuis hoe bevoorrecht ik was en kwam ik tot de volgende conclusie. Het was mijn geluksdag en ik nam me voor om het bedrag van mijn behandeling (65.000 Euro) d.m.v. een project bij elkaar te verdienen, met als doel om het weer terug te geven voor nieuw onderzoek.

Thank you to my Sponsors

Irene Sitskoorn
Donated 1.000

Yenni
Donated 500

"Veel geluk met jouw mooi actie :-)"

Irene Sitskoorn
Donated 421

Yenni Setiawan
Donated 300

Pauline Kuipers
Donated 200

"Dankjewel Irene. Dankzij jouw prachtige initiatief hebben we een geweldige vaderdag gehad en zijn we veel mooie foto’s rijker!"

Tonny Wichers
Donated 150

Maaike Elisa Van Steenis
Donated 100

R.j.m. Josso
Donated 100

"succes met je actie"

Succesvol Ondernemen Als Creatief
Donated 100

Sean Clark
Donated 100

"In één woord: superinitiatief! Ga vooral zo door Irene"

Babs Mouton
Donated 100

"Succes met je actie!"

Ninke Leck
Donated 100

"Maak van je shit je hit. Supermooi initiatief Irene! "

Monique Van Der Pol
Donated 40

"Bedankt voor de mooie foto's van onze familiedag, Succes"

Clemens Kuipers
Donated 40

"veel succes"

Irene Sitskoorn
Donated 20

Nur Hidayati
Donated 20

"Success with the research Irene! All the best! "

Ilona Stokkentre
Donated 10

My Updates

Zonder taart geen feest!

Drie jaar geleden had ik een droom. Nu is er een stichting met een bestuur. Woensdag 12 december 2018. Een bijzonder moment. De Pix4Research Foundation is nu officieel opgericht. Super bedankt TRIP Notarissen Almere. En...Zonder taart geen feest. #pix4research #veranderdewereldmeteenlach #tripnotarissen TRIP notarissen​

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.