Joep Burghouts - De Variabele

Huis in actie

Ook Joep Burghouts doet graag mee!

Ook Joep Burghouts (De Variabele) liet zich graag opsluiten om geld binnen te halen voor het goede doel. Hij is een van de zeven Nijmeegse ondernemers die op vrijdag 18 juni meededen aan een social lock-up, een actie om het Marikenhuis financieel te ondersteunen. Liefst ziet hij dat collega-ondernemers zich voor langere tijd aan het Marikenhuis verbinden.

Joep: “In mijn contacten met de bedrijven merk ik dat heel veel ondernemers niet alleen bezig zijn met hun eigen bedrijf, maar zich ook betrokken voelen bij en zich inzetten voor de maatschappelijke uitdagingen waar we met elkaar voor staan. Ook om die reden voel ik me vereerd om bij te dragen aan het slagen van de lock-up voor het Marikenhuis”

En er werd gul gedoneerd! Niet iedere ondernemer gebruikte de Huis-in-actie pagina als enige manier om geld te laten doneren.  Joep Burghouts en Arnoud Schoffelmeer gebruikten ook andere kanalen (bijv. via het Nationaal Fonds tegen Kanker) en haalde daarmee ruimschoots het streefbedrag. Alles opgeteld, inclusief de bijdragen die binnenkwamen via de Huis-in-actiepagina's van de ondernemers werd op 18 juni jl. maar liefst € 55.250 binnengehaald voor het Marikenhuis. Plus de toezegging van structurele financiële ondersteuning van het Marikenhuis gedurende de komende jaren. 

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

25.4

Sten Peters

Succes Joep!

250.4

Ruud Kooi

Mooie initiatief Joep. Alles met de naam Mariken erin draag ik uiteraard een warm hart toe.

50.4

Rudolf van der Woude

Wat een goed initiatief Joep. Mooi hoe jij vanuit jou eigen ervaringen het Marikenhuis ondersteund. Heel veel succes!

25.4

Paul van Buul

Succes Joep.