Karin 50 jaar

By Karin Descazeaud

Ik vier mijn verjaardag

Het mooiste kado op mijn 50 e verjaardag is mijn gezondheid en dat van mijn familie en vrienden. Om dit te vieren wil ik graag een mooi bedrag doneren aan KWF omdat er nog altijd te veel mensen (te jong) overlijden aan deze ziekte. Uiteraard heb ik KWF gekozen ter nagedachtenis aan mijn  vader  maar ook voor veel andere ( bekende)  mensen  die ziek of helaas al overleden zijn.
Laten we proosten op het leven en dankbaar zijn voor elke dag die we samen mogen beleven!  Ik kijk er naar uit om jullie allemaal weer te zien na deze lange coronatijd…Proost!🥂

Thank you to my Sponsors

Anonymous
Donated 250

Janis Van Overveld
Donated 50

Anne Marie Van Swinderen
Donated 50

"Wat een goede actie, een cadeau waar anderen wat aan hebben. Heel heel erg gefeliciteerd. Geniet van je belangrijke verjaardag straks."

Sas En Steve
Donated 50

"Lieve Karin, wij dragen jouw initiatief om te doneren een warm hart toe en vieren op jouw verjaardagsfeest graag het leven met je mee 💝!"

Johan Mathijssen
Donated 50

Barbara Admiraal-van Meer
Donated 50

"Lieve Kaar, van die 50 jaar kennen wij elkaar al 45! Helaas weet ook ik maar al te goed wat kanker inhoudt dus steun ik van harte jouw oproep om te doneren. Ik proost met jou heel graag nog wel 50 jaar op het leven, gezondheid,de liefde & vriendschap! Cheers to life, cheers to every day! Happy 50th van de Admiraaltjes, dikke kus van mij!!"

Anonymous
Donated 50

Erica Nijhoff
Donated 40

Anonymous
Donated 25

Anonymous
Donated 25

Anonymous
Donated 25

Jacqueline Baecke
Donated 25

"Hele goede actie Karin. Dat wordt een mooi bedrag, waar weer veel onderzoek mee gedaan kan worden. Ik sluit me helemaal aan bij je motivatie. Top. En laten we het leven met elkaar vieren."

Anonymous
Donated 25

Jacqueline & Barry
Donated 25

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.