Karin 50 jaar

By Karin Descazeaud

Ik vier mijn verjaardag

Het mooiste kado op mijn 50 e verjaardag is mijn gezondheid en dat van mijn familie en vrienden. Om dit te vieren wil ik graag een mooi bedrag doneren aan KWF omdat er nog altijd te veel mensen (te jong) overlijden aan deze ziekte. Uiteraard heb ik KWF gekozen ter nagedachtenis aan mijn  vader  maar ook voor veel andere ( bekende)  mensen  die ziek of helaas al overleden zijn.
Laten we proosten op het leven en dankbaar zijn voor elke dag die we samen mogen beleven!  Ik kijk er naar uit om jullie allemaal weer te zien na deze lange coronatijd…Proost!🥂

My Achievements

Feestpagina gemaakt

Aan eigen actie gedoneerd

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Vermelding op Wall of fame

Emails verstuurd

Gedeeld op social

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

50

Anonymous

40

Erica Nijhoff

25.4

Anonymous

50.4

Barbara Admiraal-van Meer

Lieve Kaar, van die 50 jaar kennen wij elkaar al 45! Helaas weet ook ik maar al te goed wat kanker inhoudt dus steun ik van harte jouw oproep om te doneren. Ik proost met jou heel graag nog wel 50 jaar op het leven, gezondheid,de liefde & vriendschap! Cheers to life, cheers to every day! Happy 50th van de Admiraaltjes, dikke kus van mij!!

25.4

Jacqueline Baecke

Hele goede actie Karin. Dat wordt een mooi bedrag, waar weer veel onderzoek mee gedaan kan worden. Ik sluit me helemaal aan bij je motivatie. Top. En laten we het leven met elkaar vieren.

25

Jacqueline & Barry

25.4

Anonymous

50.4

Johan Mathijssen

25.4

Anonymous

50.4

Sas En Steve

Lieve Karin, wij dragen jouw initiatief om te doneren een warm hart toe en vieren op jouw verjaardagsfeest graag het leven met je mee 💝!

50.4

Janis Van Overveld

25.4

Anonymous

50.4

Anne Marie Van Swinderen

Wat een goede actie, een cadeau waar anderen wat aan hebben. Heel heel erg gefeliciteerd. Geniet van je belangrijke verjaardag straks.

250.4

Anonymous