Marieke en Monique

Ren tegen kanker

Wij LOPEN voor het LEVEN

Wij zijn enorm dankbaar dat we de gezondheid hebben om te kunnen hardlopen en hebben bijna een jaar lang keihard getraind om op zondag 07 april mee te kunnen doen aan de Marathon van Rotterdam. Aangezien we heel recent de 35 km. hebben gehaald, durven we nu onze actie te starten, de 42.2 km moet toch ook haalbaar zijn...

Dit trainen was meestal gezellig en leuk, maar soms ook vervelend en loodzwaar. Al die keren hebben wij ons echter bedacht, dat ziek zijn en alle behandelingen die daarbij horen nog veel zwaarder zijn. Dat weten we helaas doordat we ruim 8 jaar geleden begonnen zijn met het trainen van onze leerlingen om te lopen tegen kanker. Destijds was er 1 persoon in het bijzonder, waar we voor liepen. Inmiddels is dat aantal enorm gegroeid en zijn we ook al mensen verloren tijdens de strijd. Maar we geven NOOIT op, we blijven lopen voor het leven!  Dit keer niet met leerlingen, dit keer ook niet als docenten, dit keer samen als Marieke en Monique. We hopen natuurlijk wel dat onze leerlingen hier een voorbeeld aan nemen, want de komende jaren mag deze strijd niet opgegeven worden.

 

Wij komen in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor ons en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens ons en KWF: ENORM bedankt! 

Sportieve groetjes,

M&M :)

 

My Achievements

Top 100 behaald

Thank you to my Sponsors

Kim Raadsen
Donated 10

"❤️"

Kr De Jongh
Donated 14

"Om het bedrag rond te maken😘. Heel veel succes vandaag😘😘😘"

Sh. Cv. Kvs. Oud- Leerlingen20132017
Donated 10

"Veel succes toegewenst!🇳🇱 Wir wünschen Ihnen viel Erfolg!🇩🇪 A boat load of good luck!🇬🇧 Our best regards, Liebe Grüßen & groetjes, ~ De bende van ellende 2013 - 2017.😉"

L De Jonge
Donated 10

"Morgen is het zover Topper. Heel veel succes je kan het! Xx Linsey"

Lizzy Tijssen
Donated 10

"You go!!! Onwijs veel succes morgen. Jullie kunnen dit!"

W Verhoeven
Donated 20

"Succes Marieke liefs van Oma"

Anneke Lagerwaard
Donated 10

"Succes"

Lisette
Donated 10

"Succes!!"

Caroline Herrewijnen
Donated 10

"Heel veel succes! You can do it!"

Manon Langendoen
Donated 10

"Heel veel succes!"