Mariette Van Roosmaelen

Van 12 chemo's naar 12 km! Word lid van ons team

Van 12 chemo's naar 12 km!

Op 23 december 2019 ontving ik de mokerslag diagnose borstkanker. Een erg agressieve vorm, maar gelukkig nog wel te behandelen. Het behandelplan startte op 17 januari 2020 met de eerste van de 12 heftige chemokuren. In die periode kwamen daar ook nog twee lange ziekenhuisopnames, een operatie en bestralingen bij, waarvan de laatste op 16 september was. Na deze strijd van 244 dagen, heb ik gewonnen van de kanker! Nu 5 maanden later start ik deze sponsoractie om andere kankerpatiënten te helpen en ook zelf een nieuwe gezonde uitdaging aan te gaan.

Ik ga vanaf 1 maart samen met mijn man en dochter trainen om een wandeltocht te kunnen maken van 12 kilometer. Iets wat voor mij fysiek voelt als mijlen ver, maar ik weet waar ik het voor doe; Voor de gezondheid van anderen en mijzelf! We gaan de 12 kilometer wandeltocht eind juni 2021 lopen als einddoel.

Jij kan meehelpen via een donatie. We streven naar een bedrag van €244,- Dit is gebaseerd op het aantal dagen van mijn behandeling, voor elke dag één euro.

Ik ga jullie de komende maanden op de hoogte houden van de vorderingen en natuurlijk ook van het eindresultaat. Alvast bedankt voor jullie support!

Liefs Hetty

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.