Marlon de Jager

Huis in actie

OnderNamen Achter slot en grendel voor het Toon Hermans Huis Amersfoort

Achter slot en grendel voor het Toon Hermans Huis Amersfoort

Marlon de Jager, uitgever van OnderNamen Amersfoort sluit zich samen met 15 bekende Amersfoorters op voor het inzamelen van geld, producten of diensten voor het Toon Hermans Huis Amersfoort.

OK, ik moet toegeven dat toen ik werd gebeld met de vraag of ik me één dag vrijwillig wilde laten opsluiten voor het goede doel, ik ben namelijk nogal claustrofobisch, riep ik niet meteen volmondig “ja!” Maar het doel van dit evenement THE LOCK UP voor het Toon Hermans Huis heeft me over de streep getrokken. Het Toon Hermans Huis is een inloophuis voor mensen die te maken hebben of hebben gehad met kanker en hun naasten.

Door de coronacrisis heeft het inloophuis het op dit moment financieel erg zwaar. Dat het inloophuis moet blijven bestaan staat als een paal boven water. Ik laat mij dan ook voor deze fantastische Stichting op donderdag 25 maart ‘opsluiten’ om nieuwe donaties, maar ook producten en diensten in te zamelen binnen ons mooie netwerk van ondernemers in de regio. De aangeboden producten en diensten worden die dag geveild tijdens de live radio uitzending die wordt gemaakt, en is te volgen via  Amersfoorts Media Platform | Mixcloud. We hebben met z’n allen zoveel te bieden en als iedereen een klein steentje bijdraagt, dan kunnen we tot een fantastisch eindresultaat komen samen!

Help je ook mee? Laat het ons dan weten via een pb aan amersfoort@ondernamen.nl, zodat Marlon je donderdag 25 maart vanuit het inloophuis kan bellen. Welke donatie je ook inbrengt, als dank wordt je naam sowieso vermeld in de zomer editie van OnderNamen!  

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

50.4

Plaggemars Incasso

Veel succes Marlon met het bereiken van jouw doelstelling. Een heel mooi initiatief!

15.4

Jordy De Graaf

25.4

Monique Schepers

Succes Marlon met de actie

25.4

Mark & Rianne

Succes Marlon! Liefs Mark & Rianne

20.4

Milja

Succes Marlon! Liefs Milja

50.4

Andrea en Atze Wiepke

Veel succes Marlon, wat een mooi initiatief 😘

15.4

Geerhard Timpener

Succes

5.4

Frans

Ha Marlon, wat goed dat je mee doet! Heel veel succes

28.4

Marlon Jager