Marsja Bussing

Kale kop? Euro erop! Join Us

Kale kop? Euro erop!

Ik kom in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel!

Onze familie is al de afgelopen jaren flink uitgedund door kanker. Na ooms en tantes en (jonge) nichtjes ben ik drie jaar geleden mijn moeder aan kanker verloren en begin dit jaar is bij mijn broer een hersentumor ontdekt. Hij kan helaas niet meer worden genezen.

Vandaag (3-3-21, tevens de sterfdag van mijn moeder), kreeg hij, Fred, zijn laatste bestraling. Inmiddels begint zijn haar al flink uit te vallen en zijn dochter stelde voor om zijn hoofd dan maar kaal te scheren. Vandaag was ie daar nog te ijdel voor, maar ik zei: als jij het doet, doe ik wel met je mee. Mijn nichtje zei meteen: dat doe jij echt niet (ik heb namelijk een flinke bos haar).

Wanneer Fred besluit zijn hoofd te laten scheren, waardoor zijn ‘hoefijzerlitteken’ pijnlijk zichtbaar wordt, doe ik dat ook. Sowieso, daar zijn broers voor toch? Maar ik zou het zo mooi vinden als jullie dit steunen door een (kleine) bijdrage te leveren in financiële vorm door een donatie aan KWF. 

My Achievements

Foto’s toegevoegd

Actiepagina gemaakt

Aan eigen actie gedoneerd

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd naar meer dan €500

Vermelding op Wall of fame

E-mails verstuurd

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

10.40

Marsja Bussing