Team Nibag

Zwem voor KWF Join Us

Zwem voor KWF

In navolging op de actie ‘Janna helpt’ gaat Nibag ook dit jaar weer een goed doel sponsoren. Dit jaar gaat team Nibag 2 kilometer zwemmen voor het KWF.

“KWF gelooft in de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Die dag die komt. We weten alleen nog niet wanneer. Samen kunnen we deze dag dichterbij brengen. Daarom vragen we iedereen om ons mee te helpen. Ook jou.”

Zwemmen voor het KWF

Op zaterdag 31 augustus wordt de 25ste editie van de Osse Maasrace georganiseerd. Aansluitend op deze open water wedstrijd is er weer een prestatie zwemtocht voor het KWF.  Deze editie is extra bijzonder. Niet alleen is dit een jubileumeditie van de Osse Maasrace. Het is ook de eerste keer dat er een naast de ‘gewone’ prestatietocht een  Night Swim georganiseerd wordt. Lees hier meer over de Osse Maasrace.

Wel of niet in het donker?

Of team Nibag de uitdaging aan durft te gaan om ook in het donker te gaan zwemmen, dat blijft nog even de vraag. Er wordt in ieder geval hard getraind om de tocht te volbrengen!

Ook een steentje bijdragen?

Nibag heeft een actie lopen, waarbij bij mensen die een definitief energielabel nodig hebben ervoor kunnen kiezen om geld te doneren aan het goede doel. Geen energielabel nodig? Het is natuurlijk ook mogelijk om op deze pagina geld te doneren!

Natuurlijk is het ook mogelijk om een bedrag over te maken naar: Nibag Groep BV, t.g.v. rekeningnummer NL36RABO0145755487 onder vermelding van ‘Nibag helpt 2019’. Wij zorgen er dan voor dat de donatie bij het goede doel terechtkomt.

Lees hier meer over onze actie.

Thank you to my Sponsors

Nibag Groep B.v.
Donated 2.500

Geri En Marjan Van Lith
Donated 10

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.