Rudi Debets

De Bommeltjes op de tandem voor het KWF

De Bommeltjes op de tandem voor het KWF

Eerst even voorstellen. Ik ben Mark van Bommel en ben getrouwd met WIlma. Wij hebben 3 kinderen. Bert, Loek en Martje. Bert woont niet meer thuis. Hij woont bij stichting Zelo, een ouderinitiatief voor jongeren met een beperking. 

In juni 2020 kreeg ik de diagnose botkanker. Er zat een osteosarcoom in mijn schouderblad. Ik was strijdvaardig en ging vol de strijd aan om dit te overwinnen. Een zware periode met chemotherapie volgde. Mijn schouderblad en gewricht werden verwijderd. Het was niet alleen zwaar voor mij maar ook voor mijn gezin. Ze waren net zo strijdvaardig als ik maar ook soms bang.

Ik herstelde goed. Ik hield een zware beperking over maar dat vond ik niet erg. Ik leefde nog. We stonden weer vol in het leven en maakten mooie plannen.  Mijn vrouw Wilma en ik kochten een tandem en we maakten mooie tochten. Een tandemreis naar Parijs werd gepland voor oktober dit jaar om daar ons 25 jarig huwelijksfeest te vieren. 

En toen............toen kwam het bericht dat er uitzaaiingen gevonden zijn in mijn longen. De wereld stort dan in. Hoe kan dit nou, hoe oneerlijk is dit, waarom overkomt ons dit nou? De kansen dat ik dit gevecht ga overwinnen zijn er niet. Volgens de doktoren ga ik hier aan sterven. Ze praten over maanden, in ieder geval niet over jaren. 

Mijn arts vertelde me dat als we naar Parijs willen fietsen we dat beter nu kunnen doen. Ik weet niet hoeveel tijd ik nog krijg en voel me nu nog goed. Laten we gaan zei mijn vrouw Wilma. 

En dat is wat we gaan doen. 26 Juli vertrekken wij naar Parijs. Samen met Loek en Martje. We gaan met twee tandems dit avontuur aan. We willen hiermee ook geld ophalen voor het KWF. Nu de tijd zo kostbaar is besef je des te meer hoeveel het leven waard is.

Wij zijn de Bommeltjes en wij houden van het leven. Wij zijn voor het leven en tegen kanker. Wij vragen jullie om onze tocht te steunen. De complete opbrengst komt ten goede van het KWF. 

My Achievements

Foto’s toegevoegd

Actiepagina gemaakt

Aan eigen actie gedoneerd

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd naar meer dan €500

Vermelding op Wall of fame

E-mails verstuurd

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

100.4

Rudi Debets