Teddy Vrijmoet - Cultuurhuis de Lindenberg

Huis in actie

Ook de culturele sector doet mee aan de Lock-up

De Lindenberg is het cultuurhuis van Nijmegen, een professionele en sprankelende culturele organisatie met de focus op cultuureducatie. De Lindenberg is in én voor de hele stad actief. 

Teddy Vrijmoet, directeur van de Lindenberg: "Ik was eigenlijk blij verrast toen Marikenhuis-voorzitter Yvon ten Brummelhuis mij vroeg om me een dag te laten opsluiten voor het goede doel. Dat goede doel, het Marikenhuis, ligt mij na aan het hart."

Teddy is een van de Nijmeegse ondernemers die meededen aan een Social Lock-up. Ze lieten zich opsluiten in het Marikenhuis en slechts gewapend met laptop en telefoon zetten deze ondernemers hun netwerk in met als doel geld in te zamelen voor het Marikenhuis.

Teddy: "Ik ben nu een paar keer in het Marikenhuis geweest. Er is altijd een warm welkom door prachtige mensen, die tijd en expertise hebben om je te helpen in een periode die ongevraagd op je pad komt. Want als iemand te horen krijgt: 'Helaas moet ik u mededelen dat er bij u kanker is geconstateerd', dan stort diens hele wereld even volledig in. En dan is er het Marikenhuis, een ontmoetingsplek voor iedereen die te maken heeft met kanker!  Kortom, ik hoefde niet lang na te denken om 'ja' te zeggen tegen de uitnodiging om geld binnen te halen voor het Marikenhuis."

Dat geld binnenhalen is gelukt!  Alles opgeteld, inclusief de bijdragen die binnenkwamen via de Huis-in-actiepagina's van Lock-up-deelnemers  als Teddy Vrijmoet werd op 18 juni jl. maar liefst € 55.250 binnengehaald voor het Marikenhuis. Plus de toezegging van structurele financiële ondersteuning van het Marikenhuis gedurende de komende jaren. My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

50

Lisette Lagerweij

15.4

Harry Goumans

Goed initiatief! Applaus voor jullie allemaal 👍

1000

Nederrijn Schoonmaak

Nederrijn Schoonmaak draagt graag bij aan dit mooie initiatief! Het Marikenhuis is een erg waardevolle stichting die een belangrijke functie vervult.

5000.4

Stichting Vrienden van Hospice Bethlehem

Samen in het netwerk om kennis te delen, maar vooral ook ondersteuning bieden aan de familie van onze gasten in Hospice Bethlehem. Samen van meer betekenis in de regio en in het Nijmeegse.

50.4

Anonymous