Mieke van Asch

Huis in actie

Troostkaartjes voor het Toon Hermans Huis Amersfoort

Doordat mijn vader 25 jaar met de ziekte Hodgkin heeft geleefd, heb ik altijd een zwak gehad voor zulke goede initiatieven als het Toon Hermans Huis.

Via een vriend die betrokken is bij het THHA ontstond mijn idee om zelf een kleinschalige actie op te zetten om geld in te zamelen. Na zijn noodkreet dat het THHA door corona veel fondsen misliep, ben ik deze kaartjes gaan maken.

Het idee om troostkaartjes te ontwerpen kwam doordat ik op zoek was naar de juiste kaart om iemand te sturen die het moeilijk heeft, om wat voor reden dan ook. Deze 4 zelf geschilderde kaartjes heb ik laten drukken met hulp van Mako, gevestigd in Bunschoten-Spakenburg.

Alle beetjes helpen, een setje van 4 kaartje kost 10 euro. Het gehele bedrag gaat via de link naar het THHA en de postzegel om ze op te sturen sponsor ik : )


My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

15.4

Marion Foppele

20.4

Yvonne Lip

Top! Dank Yvon

25.4

Anonymous

Mooi initiatief, Mieke!

15.4

Saskia van den Broek

Knuffels!

15

Ankie

15.4

Vera & Prins Doornekamp

Geweldige actie Mieke!

15.4

Bianca Mookhoek

Wat een mooi en creatief gebaar Mieke, tuurlijk doe ik mee! Veel succes! En de postzegels mag je voor iemand anders bewaren :) veel succes!

15.4

Natasja

Lieve Mieke, wat een liefdevolle actie ❤️ En wat een prachtige kaarten van jouw hand. Je bent en blijft voor mij een mooi en bijzonder mens. Ik sponsor zelf graag de postzegels. LIEFS Natasja, Javalaan 60, 3705XE ZEIST

10.4

Paula Huizing

We krijgen de kaartjes wel via tennis of we halen ze op. De postzegels sponsoren we graag zelf! Mooie actie!

10.4

Mieke van Asch

Even het goede voorbeeld geven .....