Wout fietst voor oma

By Wout Hollestelle Join Me

Ik kom in actie tegen kanker

Ik kom in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel!

Thank you to my Sponsors

Moeders
Donated 100

"Mooie actie! Trots op je!"

Jeroen Hollestelle
Donated 100

"Prachtig initiatief dude, Go Go Go Wout!! 💪💪🚴🏽‍♂️🚴🏽‍♂️"

Anonymous
Donated 100

"Succes !"

Remko Goudappel
Donated 50

"Super actie, veel succes!"

Tom Hollestelle
Donated 50

Anonymous
Donated 25

"Goeie Wout!!! We denken aan je oma en onze vriendin!!"

Karin Mook
Donated 10

"Top Wout"

My Updates

Amsterdam - Parijs in 24 uur

Tuesday 7th Sep
In het voorjaar van 2022 ga ik op tour. Van Amsterdam naar Parijs in een dag op de fiets. Een kleine 540km fietsen. Met een gemiddelde snelheid van 30km/u, is dat omgerekend 18uur. Waarom? Voor oma. Daarom. Om geld op te halen voor verdere onderzoek voor kankerbestrijding. Samen kunnen we een verschil maken met het ondersteunen van verder onderzoek naar Leukemie. Doe mee, help mee, en fiets met me mee.

Mijn allerliefste oma

Tuesday 7th Sep
In juni 2021 kreeg mijn oma de diagnose acute leukemie. Onze wereld stond op z’n kop. Hoe had dit ooit kunnen gebeuren?! Ruim 2 maanden later en oma is nog bij ons. Ze heeft het zwaar maar maakt er elke dag een feestje van. Met veel bezoek van familie en vrienden, goede zorg en een mooie plek in Gouda blijft oma sterk en scherp. Houd vol liefste oma!

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.