Sophie Bijl EEP 2020

van Sophie Bijl

EEP 2020

Welkom op deze pagina, ik ben Sophie Bijl en ik heb mijn EEP in het teken gezet van deze verschrikkelijke ziekte. Waarschijnlijk komt het bij sommige mensen hard binnen, en dat is te begrijpen want het is geen vrolijk verhaal. Ik heb gekozen om het te doen over kanker omdat ik mezelf heb verdiept in het KWF, deze organisatie strijd erg hard tegen de genezing van kanker. Het sterftecijfer moet naar 0! Het KWF besteed hun geld aan de preventie van kanker en de verbetering van onderzoeken en behandelingen. Door alle problemen in de wereld van klimaat, oorlog en crisissen vergeten we soms dat er ook mensen die dichtbij ons staan geraakt kunnen worden door deze ziekte en juist daarom vraag ik u vanavond: doneer. We staan samen op, en gaan het gevecht aan tegen deze ziekte! 

Mijn donateurs

Richard Rudiger
doneerde 11

"Sophie, Met jouw fantastische optreden heb je me geraakt. Heel goed gedaan. Deze vreselijke ziekte neemt nog steeds te veel dierbaren van ons weg. Top dat jij je hiervoor inzet."

Esther Bonfrer En Jeanne Willems
doneerde 10

"Je bent een topper, Sophie"

Erwin Bijl
doneerde 10

"Op na de 1000 euro"

Freeja En Addi
doneerde 10

"SOPHIE geweldig wat je deed op de Eep"

Annelies Pijnappel
doneerde 10

"Topper!! groetjes (juf) Annelies"

Rachel
doneerde 5

Christianne Hulsbergen
doneerde 5

"Super!"

Roan Simmering
doneerde 5

Carmen Rada
doneerde 5

Souljah
doneerde 3

Souljah
doneerde 2

"IM DG 16-02 JH 17-02"

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.