Marathon Eindhoven Wandeltocht

8 oktober 2022

Maak een actiepagina

tot

€25.604

Huidig bedrag

64

Deelnemers

Wandel en haal geld op tijdens de Marathon Eindhoven Wandeltocht

Je actie

Schrijf je in via KWF én haal vóór 8 september minimaal 250 euro op aan sponsorgeld. Je krijgt dan een gratis ticket. Haal je uiterlijk 1 week voor het evenement 500 euro of meer op? Dan belonen we je met het unieke Wandel tegen kanker – shirt. Na inschrijving heb je direct een eigen actiepagina. Daarmee is fondsenwerven makkelijker dan je denkt! De deadline voor inschrijven met gratis ticket is verlopen. Je kunt je nog wel een actiepagina maken en ged ophalen voor belangrijk kankeronderzoek. Je actiepagina blijft tot 1 maand na het evenement open voor donaties.

Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Vul jouw actiepagina met jouw persoonlijke verhaal en gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij in actie komt voor KWF zich snel! Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.

Vier je impact

Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich mee brengt, om in kracht. 

Maak nu een actiepagina

Marathon Eindhoven Wandeltocht - acties
___

Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker
___

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker.Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door campagne te voeren op het gebied van preventie, onderzoek en fondsenwerving

blijven alle betrokkenen zich bewust van de oorzaken en gevolgen van kanker.Door de focus te leggen op baanbrekend kankeronderzoek

streven we naar resultaten die écht het verschil maken.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen maken het verschil

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt meer mensen dan ooit tevoren. Daarom wil KWF er meer dan ooit tevoren zijn voor mensen. Of je nu kanker wilt voorkomen, net de diagnose hebt gehad, midden in de behandeling zit, of je afvraagt hoe het verder gaat. Samen maken we het verschil voor al die Nederlanders die nu met kanker leven. 

Hulp nodig met je actiepagina?

Stuur een mailtje naar wandeltegenkanker@kwf.nl of bel tijdens kantooruren naar 020 570 05 70 (gebruikelijke belkosten) 
We helpen je graag.