Blog

Meet the team: Vivian

29 Dec 2023

Naam: Vivian Aafjes (41)

Rol bij KWF: Coördinator Fiets en Wandel tegen kanker

Werken bij KWF: "Ik werk al 15 jaar bij KWF. Op dit moment regel ik samenwerkingen met sportieve evenementen. Zodat actievoerders daar in actie kunnen komen voor KWF."

Leuk omdat: "Het werk onwijs afwisselend is. Het ene moment zet ik een campagne op, dan test ik weer een website of neem ik mooie cheque in ontvangst."

Mijn verhaal: "Jaren geleden kwam ik in actie voor Fight Cancer. Samen met vriendinnen fietsten we een rondje om het IJsselmeer. Ook heb ik eens meegedaan aan de Alpe d'HuZes en liep ik mee bij een aantal Samenlopen voor KWF. Ik heb geen persoonlijk verhaal dat met kanker te maken heeft, maar ken uiteraard wel veel mensen die kanker hebben of hebben gehad. Het geeft veel voldoening om me bij KWF iedere dag in te zetten voor iedereen die geraakt is door kanker."

Als ik zelf een actie zou organiseren dan zou ik: "... waarschijnlijk weer een fietsactie doen!"

Mijn tip aan actievoerders: "Deel je actie én je motivatie op social media en herhaal dat vaak. Zo kunnen mensen niet om je heen. Gebruik WhatsApp om je actie te delen. En vraag je werkgever of je op werk wat acties mag organiseren. Zoals bijvoorbeels smoothies, koffie of wat lekkers verkopen. Alle kleine beetjes helpen!" 

Fiets tegen kanker, net als Vivian!