Hoe kan ik in actie komen voor KWF?

09 Feb 2024

Hoe kom ik in actie voor KWF? 

Zet jouw kracht om in een actie voor KWF. Vraag jezelf af: waar ben ik goed in? En gebruik dat om geld op te halen voor KWF. 

Onze acties zijn ingedeeld in verschillende categorieën: 

 1. Evenementen 
  Schrijf je in bij een bestaand sportevenement en laat je sponsoren. Je kunt je ook inschrijven via KWF. Wij kopen dat jouw ticket. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is minimaal 500 euro aan sponsorgeld ophalen om je startbewijs terug te verdienen. Kies uit Ren, Fiets of Wandel tegen kanker. 

  Naar de evenementen 

 2. Kadoneren 
  Heb je iets te vieren? Vraag om donaties in plaats van cadeau’s. Maak een actiepagina voor je verjaardag, pensioen of huwelijk en deel die met alle genodigden. Je feest vieren voelde nog nooit zo goed. 

  Naar kadoneren 

 3. Winkel in actie 
  Met Winkel in actie haal je samen met jouw klanten geld op voor KWF. Zet een donatie box op de toonbank en maak een online actiepagina aan. Ook daar kunnen mensen een donatie doen. 

  Naar winkel in actie 

 4. Do it yourself 
  Bedenk zelf een ludieke actie en laat je sponsoren. Alleen of met een groep vriend of collega’s. Daag jezelf uit tijdens een mudrun, ga eindeloos traplopen, verkoop zelfgebakken taarten, treed op met je band, stream tijdens het gamen. Het maakt niet uit wat je doet. Jouw kracht is jouw actie voor KWF. Klaar om in actie te komen?

  Start een actie