Veelgestelde vragen

Is er een minimaal sponsorbedrag dat ik moet ophalen?

Er geldt geen minimumbedrag aan sponsorgeld. Elke euro draagt bij aan een beter leven voor mensen die zijn geraakt door kanker. Als je 500 euro of meer ophaalt belonen we je met het unieke Wandel tegen kanker-shirt.

Hoeveel bedraagt het inschrijfgeld?

Deelname aan De Alternatieve Vierdaagse is gratis. Wel kun je kiezen voor verschillende pakketten met mooie extra’s zoals een medaille en sport artikelen. Hier zitten kosten aan verbonden. Deze pakketten bestel je tijdens je aanmelding via alternatievevierdaagse.nl.

 

Wanneer is de app van de Alternatieve Vierdaagse beschikbaar?

De app is vanaf begin juli gratis te downloaden en te gebruiken (softwareversies iOS 13, 14 en Android 5+). Let op! Gebruik je de app van de editie 2020, dan volgt daarop een update. Zorg dat je de update hebt gedraaid alvorens je bij editie 2021 van start gaat.

Ik heb me een individuele actiepagina gemaakt, maar hoor bij een team, kunnen jullie dit aanpassen?

Je kunt bij inschrijving een team vormen. Is dit onverhoopt in het aanmeldproces niet goed verlopen, stuur dan direct een mail naar Patricia via acties@kwf.nl. Het is niet mogelijk om jouw individuele inschrijving achteraf om te zetten naar een teaminschrijving.

Vanaf hoeveel wandelaars mag je een team samenstellen? En is er ook een maximaal aantal deelnemers?

Vanaf twee personen. Er is geen maximaal aantal vastgesteld.

Hoe laat is de start van de Alternatieve Vierdaagse?

Dat mag je zelf bepalen. Alle informatie over de Alternatieve Vierdaagse kun je vinden op de website van alternatievevierdaagse.nl.

Ik zie toch af van deelname. Wat gebeurt er met het opgehaalde geld?

Als je toch afziet van deelname nadat je je hebt aangemeld, worden de al ingezamelde gelden niet terugbetaald. Dit blijven donaties aan KWF.

Mijn werkgever wil mij sponsoren. Hoe gaat dat in zijn werk?

Wij ontvangen donaties bij voorkeur via jouw actiepagina. Jouw werkgever ontvangt een mail met de bevestiging van de betaling op het opgegeven e-mailadres.

Is het niet mogelijk om de donatie via jouw actiepagina over te maken? Stuur ons dan via acties@kwf.nl de volgende gegevens:
- Bedrijfsnaam
- Naam contactpersoon
- Donatiebedrag

We maken dan een donatieverzoek op (factuur). Op dit verzoek staat dan een referentienummer dat is gekoppeld aan jouw actie. Deze factuur kan via de bank worden betaald. Als de donatie bij ons op de rekening staat, voegen we dit handmatig toe aan jouw actiepagina.