Evenementinformatie

TCS Amsterdam Marathon
___

Op zondag 17 oktober 2021 vindt de 45e editie van de TCS Amsterdam Marathon plaats. Deze internationale marathon staat bekend om het vlakke én aantrekkelijke parcours met vele highlights door onze hoofdstad. Naast de klassieke afstand staan de Mizuno Halve Marathon en TCS 8 km op het programma. Alle onderdelen finishen in het historische Olympisch Stadion. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de TCS Amsterdam Marathon!

  • Gratis startbewijs
  • Gratis Ren tegen kanker-shirt
  • Minimaal 500 euro ophalen aan sponsorgeld
  • Een eigen actiepagina

Inschrijven niet meer mogelijk

Ren tegen kanker met je collega’s

Ook met je bedrijf kun je tijdens de TCS Amsterdam Marathon in actie komen voor baanbrekend kankeronderzoek. Voor de mogelijkheden en startbewijzen, neem contact op met Peter Neuhuijs via rentegenkanker@kwf.nl.

Heb je al een startbewijs via het Business Pakket van de TCS Amsterdam Marathon? Maak dan nu je actiepagina aan.

Actiepagina maken

Hoofdsponsor TCS

TCS is met ruim 450.000 medewerkers één van ’s werelds grootste leveranciers van IT-services, consultancy en bedrijfsoplossingen. TCS is sponsor van 13 hardloopevenementen wereldwijd, waaronder de TCS New York Marathon, Virgin Money London Marathon, Tata Mumbai Marathon en titelsponsor van de TCS Amsterdam Marathon. Met deze samenwerkingen wil TCS een gezonde levenstijl promoten in de verschillende landen waar TCS actief is. De evenementen worden bovendien gebruikt om geld op te halen voor lokale goede doelen.

Amsterdam UMC Cancer Center Amsterdam

In Amsterdam gaat de opbrengst sinds 10 jaar naar het Amsterdam UMC Cancer Center Amsterdam. In totaal is ruim 1.8 miljoen euro opgehaald door medewerkers, klanten en alle andere hardlopers. TCS zelf doet jaarlijks ook een substantiele bijdrage. Met de opbrengst is onderzoeksapparatuur aangeschat en onderzoek (mede) mogelijk gemaakt.