Hoe werkt het?

Wandel tegen kanker
___

KWF regelt mijn startbewijs

Wandel mee met het KWF-team. Je krijgt je startnummer gratis van ons én we belonen jou met het unieke Wandel tegen kanker-shirt. Wat vragen we van je? Een gezonde dosis sportiviteit. En dat je vóór 4 juni minimaal 250 euro ophaalt aan sponsorgeld.

  • Gratis startbewijs
  • Minimaal 250 euro ophalen aan sponsorgeld
  • Gratis Wandel tegen kanker-shirt bij minimaal 500 euro aan sponsorgeld (uiterlijk 1 week voor het evenement)
  • Een eigen actiepagina

 De deadline voor het gratis ticket is verlopen. Je kunt nog wel een actiepagina maken om geld op te halen voor baanbrekend kankeronderzoek.

Maak een actiepagina

Ik regel mijn eigen startbewijs

Wil jij meedoen maar wandel je een andere afstand? Of weet je niet of je 250 euro aan sponsorgeld ophaalt? Koop zelf je startbewijs bij de Kennedymars Someren en zamel via jouw eigen Wandel tegen kanker-actiepagina geld in voor kankeronderzoek. Je startnummer ontvang je dan van de organisatie van de Kennedymars Someren,

  • Zelf startbewijs regelen
  • Geen minimumbedrag aan sponsorgeld
  • Gratis Wandel tegen kanker-shirt als je 500 euro hebt opgehaald (uiterlijk 1 week voor het evenement)
  • Een eigen actiepagina

Maak een actiepagina

Een actie starten is makkelijker dan je denkt
___


Start je actie

Schrijf je via KWF en haal vóór 4 juni minimaal 250 euro op aan sponsorgeld. Wij belonen jou met een gratis startbewijs en het unieke Wandel tegen kanker-shirt als je uiterlijk 1 week voor het evenement minimaal 500 euro ophaalt. Na inschrijving heb je direct een eigen Wandel tegen kanker-actiepagina. Daarmee is fondsenwerven makkelijker dan je denkt!  De deadline voor het gratis ticket is verlopen. Je kunt nog wel een actiepagina maken om geld op te halen voor baanbrekend kankeronderzoek.


Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij in actie komt voor kankeronderzoek zich snel! Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.


Vier je impact

Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich mee brengt, om in kracht.