Bedrijven

Ren en haal geld op met jouw collega's
___

Helaas is het momenteel niet mogelijk om je in te schrijven voor de Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park. De organisatie heeft op 10 februari jl. besloten omkomende herfst óf anders in de lente van 2023 een nieuwe, frisse start maken en het mooie sportevenement verder uitbouwen. De voorbereiding op de geplande editie van 3 april aanstaande kende onder meer vanwege corona zó veel vertraging, tegenslag en onzekerheid, dat het evenement op die datum van de kalender is gehaald. De startbewijzen van alle Ren tegen kanker - deelnemers blijven geldig. Je kunt hier het hele persbericht van de organisatie lezen. 

Heb jij je al aangemeld, dan heb jij een mail ontvangen van KWF. Vragen? Mail dan gerust naar rentegenkanker@kwf.nl

Een actie starten met jouw bedrijf is makkelijker dan je denkt
___


Start je actie

Koop zelf je startbewijs bij de Utrecht Marathon en zamel via jouw eigen Ren tegen kanker-actiepagina geld in voor kankeronderzoek. Maak een team aan en nodig al je collega's uit om mee te doen. Haal je persoonlijk 500 euro aan sponsorgeld op, dan belonen wij je met het unieke Ren tegen kanker - shirt!


Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij en collega's in actie komen voor kankeronderzoek zich snel! Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.


Vier je impact

Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich mee brengt, om in kracht. 

Team Cromwell rent tegen kanker

Toen collega Ernestine de diagnose borstkanker kreeg, besloten haar collega's van Cromwell om in actie te komen voor Ren tegen kanker. Ze maakten een team en liepen bij de TCS Amsterdam Marathon mee voor Ernestine en voor KWF. In deze video vertellen zij hun verhaal.