Bedrijven

Ren en haal geld op met jouw collega's
___

Als bedrijf kun je een grote impact maken terwijl je hardloopt. Ren tegen kanker tijdens de Utrecht Marathon en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Maak een teampagina aan en nodig je collega's uit. Zet je (zakelijke) netwerk in om fondsen te werven voor jullie actie. Alle opbrengsten zijn per teamlid terug te vinden op jullie teampagina. 

Er zijn twee manieren om mee te doen met je bedrijf.

KWF regelt mijn Businesspakket

Ren mee met team KWF! Dan regelen wij:

 • Gratis startbewijs voor jouw businessteam 
 • Gratis Ren tegen kanker-shirt voor alle teamleden
 • Een eigen teamactiepagina
 • Het complete businesspakket van Utrecht Marathon met o.a. toegang business omgeving, 2 consumpties p.p. en een teamfoto

 Wat vragen we van jou en je collega's? 

 • Minimaal sponsorbedrag van 3.750 euro per team. Je hebt tot 21 april de tijd om dit bedrag op te halen
 • Een team bestaat uit 3-5 teamleden
 • Alle teamleden lopen dezelfde afstand (kwart of halve marathon)

Schrijf nu je team in

Regel je eigen Businesspakket

Wil je met collega's rennen, maar geen minimaal sponsorbedrag ophalen? Koop dan zelf een businesspakket bij de Utrecht Marathon en zamel via jouw eigen Ren tegen kanker-actiepagina geld in voor kankeronderzoek. Je startnummer ontvang je dan van de Utrecht Marathon zelf.

 • Koop zelf een businesspakket bij de Utrecht Marathon
 • Geen minimaal sponsorbedrag
 • Gratis Ren tegen kanker-shirt als je 500 euro hebt opgehaald op je eigen actiepagina
 • Een eigen teamactiepagina

Maak een actiepagina

Voordelen van een Businesspakket

Ren je mee in een Businessteam? Dan kun je op een mooi pakket rekenen. Deze onderdelen worden aangeboden door de organisatie van de loop. 

Een actie starten met jouw bedrijf is makkelijker dan je denkt
___


Start je actie

Ren mee tegen kanker en kom in actie voor kankeronderzoek. Kies 1 van de 2 opties hierboven, en maak jullie bedrijfspagina aan. Haal met jouw bedrijf zoveel mogelijk geld op. Samen is fondsenwerven én trainen makkelijker dan je denkt!


Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij en collega's in actie komen voor kankeronderzoek zich snel! Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.


Vier je impact

Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich mee brengt, om in kracht. 

Team Cromwell rent tegen kanker

Toen collega Ernestine de diagnose borstkanker kreeg, besloten haar collega's van Cromwell om in actie te komen voor Ren tegen kanker. Ze maakten een team en liepen bij de TCS Amsterdam Marathon mee voor Ernestine en voor KWF. In deze video vertellen zij hun verhaal.