Deelname

3 april 2022

Wanneer vindt de Utrecht Marathon plaats?

De Utrecht Marathon vindt plaats op 3 april 2022. In eerste instantie zou de Utrecht Marathon plaatsvinden op 19 april 2020, maar wegens het coronavirus kon het evenement toen geen doorgang vinden. Deelnemers die zich voor de oorspronkelijke datum hadden ingeschreven kunnen op 3 april alsnog gebruik maken van hun ticket.

Hoeveel bedraagt het inschrijfgeld?

Wij vragen geen inschrijfgeld voor de Utrecht Marathon. Je kunt op twee manieren in actie komen.

1) Schrijf je in en haal minimaal 500 euro op. Dan krijg je het startbewijs van KWF én een uniek Ren tegen kanker-shirt. Lukt dit je onverhoopt niet, dan kun je via de Utrecht Marathon je ticket kopen. Hoe dan ook ben jij erbij!

2) Schrijf je in bij de Utrecht Marathon en maak een Ren tegen kanker-actiepagina aan. Er geldt dan geen minimumbedrag dat we aan je vragen. Haal je meer dan 500 euro op? Dan ontvang je het Ren tegen kanker-shirt!

 

Wanneer ontvangen we het dagprogramma en alle informatie over de dag zelf?

Deze informatie wordt maximaal 1,5 week van tevoren gemaild. Deelnemers ontvangen dan ook algemene informatie van de organisatie zelf. De informatie die wij je sturen, is leidend. 

Kan iemand anders voor mij lopen wanneer ik zelf onverwachts niet kan?

Ja, dat kan. Maar als het kort voor het event is, dan kan wellicht de naam niet meer veranderd worden op het startbewijs. Neem hierover contact op met Patricia via rentegenkanker@kwf.nl.

Kan ik mijn afstand ook nog wijzigen?

Dat kan tot zes weken voor het event. In ieder geval voordat de startnummers worden geprint.

Ik heb me individueel ingeschreven maar hoor bij een team, kunnen jullie dit aanpassen?

Ja, dat kunnen we aanpassen. Stuur een mail naar Patricia via rentegenkanker@kwf.nl.

Vanaf hoeveel lopers mag je een team samenstellen? En is er ook een maximaal aantal deelnemers?

Vanaf twee personen. Er is geen maximaal aantal vastgesteld.

Ik loop een snelle tijd en wil graag in een van de eerste startvakken starten, kan dat?

Je krijgt van ons een registratielink binnen twee weken via e-mail als je 500 euro hebt opgehaald. Je kunt dan zelf je streeftijd opgeven en aan de hand daarvan word je in het juiste startvak geplaatst. 

Hoe laat is de start van de diverse afstanden?

Deze informatie kun je vinden op de website van de Utrecht Marathon.

Wat is het minimale sponsorbedrag dat ik moet ophalen om te kunnen deelnemen?

Als je hebt gekozen voor inschrijving via KWF, vragen wij je minimaal 500 euro op te halen. Dan ontvang je van ons het startbewijs en een uniek Ren tegen kanker-shirt. 

Als je je hebt ingeschreven via de Utrecht Marathon, geldt er geen minimum bedrag aan sponsorgeld. Als je 500 euro of meer ophaalt, krijg je het unieke Ren tegen kanker-shirt.

Ik zie toch af van deelname. Wat gebeurt er met het opgehaalde geld?

Als je toch afziet van deelname nadat je je hebt aangemeld, worden de al ingezamelde gelden niet terugbetaald. Dit blijven donaties aan KWF.

Mijn werkgever wil mij sponsoren. Hoe gaat dat in zijn werk?

Wij ontvangen donaties bij voorkeur via jouw actiepagina. Jouw werkgever ontvangt een mail met de bevestiging van de betaling op het opgegeven e-mailadres.

Is het niet mogelijk om de donatie via jouw actiepagina over te maken? Stuur ons dan via rentegenkanker@kwf.nl de volgende gegevens:
- Bedrijfsnaam
- Naam contactpersoon
- Donatiebedrag

We maken dan een donatieverzoek op (factuur). Op dit verzoek staat dan een referentienummer dat is gekoppeld aan jouw actie. Deze factuur kan via de bank worden betaald. Als de donatie bij ons op de rekening staat, voegen we dit handmatig toe aan jouw actiepagina.