Purmerend - Inloophuis Wij Allemaal

Huis in actie

Steun inloophuis Wij Allemaal

Na de geweldige reacties op onze Schone lucht actie willen we deze pagina blijven gebruiken om aandacht voor het inloophuis te blijven vragen.

Door de voortdurende Corona maatregelen kunnen we helaas nog steeds geen evenementen organiseren om het voortbestaan van inloophuis Wij Allemaal te kunnen blijven ondersteunen.

Vandaar dat we deze pagina willen blijven gebruiken door verhalen te vertellen over wat we kunnen betekenen voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten, acties (binnen de geldende regels) en initiatieven te promoten van onze gasten, donateurs en zakelijke relaties en nog veel meer.

We zijn ervan overtuigd dat, als we nog even volhouden, snel weer een echt 'inloophuis' kunnen worden waar we door warmte, liefde, steun, verzorging, ontspanning en humor weer kunnen bijdragen aan het welzijn van onze gasten.

Voor meer informatie over onze activiteiten: 

www.wij-allemaal.nl 

Volg ons op Facebook: inloophuis Wij-allemaal

De schone lucht is in aantocht!!

Jullie moesten even wachten op een nieuw bericht maar het is zover!! 

Vanaf 15 maart wordt de nieuwe luchtbehandelingsinstallatie geplaatst en kunnen we (zodra het weer mag) onze gasten een nog veiliger omgeving aanbieden!

We zijn heel dankbaar voor alle donateurs die we al eerder genoemd hebben maar hierbij ook een speciaal dankwoord voor Solveig en Frits Dix die de kosten van de installateur op zich nemen en een anonieme donateur die de kosten van de bouwtechnische aanpassingen op zich neemt.

G E W E L D I G !! 🙏🏼

Nogmaals, we hoeven, en zouden, het echt niet alleen kunnen doen!

Alle vrijwilligers staan te popelen om alle gasten weer op de 'gewone' manier, straks in een meer dan veilige omgeving, te ontvangen!
D A N K.  D A N K.     D A N K
blijf gezond, zorg goed voor elkaar,

Vrijwilligers en bestuur Wij Allemaal

We zijn er bijna SAMEN!.... en op naar een veilig 2021❤️

Lieve allemaal,

We zijn er bijna.....we zijn dankbaar....we zijn trots....we zijn onder de indruk.....we zijn.....we zijn er stil van.

Ondanks Corona en het niet kunnen houden van onze 'normale' acties en activiteiten zijn we er bijna......we hebben op 282 euro na ons doel van 12.500 euro behaald 🙏🏼

Echt ongelooflijk...en dat door jullie, onze gasten, vrijwilligers, ondernemers, familie, vrienden en andere belangstellenden. 
En natuurlijk door alle fantastische bijdrages van klein tot groot en via acties met een lach of een traan.....

Het blijft bijzonder om mee te mogen maken wat het inloophuis, op welke manier dan ook, voor veel  mensen betekent, hoe ondernemers ons steunen en hoe de vrijwilligers zich keer op keer blijven inzetten. Laatste voorbeelden zijn bijvoorbeeld de schilderij verkoop via Angelika en de succesvolle oliebollen actie.....

En we gaan door! Help ons de laatste euro's bij elkaar te krijgen zodat we snel de 'Schone Lucht' voor de gasten van het inloophuis kunnen laten installeren.

We wensen jullie en jullie naasten een fantastisch, veilig, krachtig en mooi 2021 🙏🏼🌹 en we denken aan iedereen die we tijdens deze jaarwisseling helaas moeten missen😓

Team Wij Allemaal

Zorg voor lichtpuntjes...in donkere dagen...

Lieve allemaal,

Weer even een update, we onder de indruk van alle acties zoals die van bijvoorbeeld Angelika met haar taarten, Gillyan met haar liedjes en de breiclub en zijn dankbaar voor de donaties die blijven binnenkomen. Dit zijn echt lichtpuntjes!

De opbrengsten van de Wij Allemaal boxen in de stad en de wensboom in de Markthal van De Artiest zijn nog niet bekend maar de aandacht is wederom overweldigend.

Zoals jullie kunnen zien hebben we bijna ons doel bereikt en kunnen we de Schone Lucht voor onze gasten echt gaan realiseren.

De corona regels maken het in deze tijd extra lastig om bijeen te komen in het inloophuis, om elkaar te steunen, naar elkaar te luisteren, een knuffel te geven of samen gewoon te praten en te lachen over welk onderwerp dan ook.

De berichten die we vandaag op het nieuws horen laten doorschemeren dat het niet snel anders zal zijn....

Dus zorg een beetje goed voor elkaar, bel elkaar een keer extra op, stuur een kaartje en wees een lichtpuntje voor een ander. Alleen samen kunnen we door deze moeilijke tijden komen en kunnen we ondanks de afstand er toch voor elkaar zijn.

Als men verdrietig is of eenzaam of gewoon hulp nodig heeft bij bijvoorbeeld de boodschappen kan een klein beetje steun al veel betekenen en dus een lichtpunt zijn voor een ander..

Je hoeft het niet alleen te doen!🌹❤️

Wees lief voor elkaar, blijf gezond,

Team Wij Allemaal

Mede dankzij ondernemers bereiken we ons doel!

Weer even een update, we zitten bijna op de 10.000 euro!
F A N T A S T I S C H ❤️ 🥳

Morgen op Facebook een update over onze actiekistjes in de stad bij diverse ondernemers. 

In deze blog staan de ondernemers die een donatie op deze website hebben gedaan  in het zonnetje.

Want naast ALLE fantastische bijdrages van particulieren van jong tot oud, van bekend tot onbekend, van dichtbij tot ver, zijn er ook veel bedrijven die ons een warm hart toedragen. 

En dat voelt goed, alleen SAMEN krijgen we dit voor elkaar en 'Je hoeft het niet alleen te doen'  geldt dus zeker ook voor onze zakelijke vrienden.

In willekeurige volgorde bedanken we:
Firma Moes, CWM Stam BV, Gaia Uitvaartbegeleiding, Pink Cleaning, Dick Ven Foundation, Budgetondersteuning Nederland BV, Squash & Fitness Purmerend, Ageras Services, Rondje Mokum, Lemon Leaf, Studio 22 Monie Butter, Delia Skin clinic en Conny Blokker-Budget & Nabestaanden Consulent.

B E D A N K T !!!!!!
Stay Safe,
Wij Allemaal 

SAMEN is echt beter!

Door alle andere acties op Facebook heeft deze update even geduurd. Maar juist op Allerzielen beseffen we ons nogmaals hoe belangrijk Wij Allemaal voor veel mensen is en hoe belangrijk het is dat Wij dat goede werk in Schone Lucht kunnen voortzetten. 

We merken ook dat nu, in de Corona tijd, het gemis van sociaal contact voelbaarder wordt. Niet alleen bij onszelf en in de familie maar ook bij de gastvrouwen, andere vrijwilligers en natuurlijk onze gasten. De kracht die we als Wij Allemaal hebben, saamhorigheid, warmte en gezelligheid is op dit moment nu eenmaal lastiger te regelen .

Maar daardoor is het misschien zo hartverwarmend en mooi om te zien wat er ook 'op afstand' kan gebeuren. De donaties, acties (zoals bijvoorbeeld het geweldige bedrag van Monica) , de familie, de collega's, de vrienden, de gasten, de vrijwilligers iedereen is betrokken en het voelt echt SAMEN!

We beginnen eigenlijk pas net, heb je bijvoorbeeld al soep TO GO besteld voor aanstaande zaterdag en heb je onze donatie boxen en posters als gespot in de stad?

SAMEN krijgen we veel voor elkaar, SAMEN komen we door deze rare tijd, SAMEN zorgen we voor elkaar, SAMEN zorgen we voor Schone Lucht, SAMEN is echt beter!

Blijf veilig, Blijf gezond,

Liefs namens alle vrijwilligers van Wij Allemaal
Chantal❤️

Een bijzondere dag! 🙏🏼🦋🌹

Lieve allemaal,

Weer een bijzondere dag, niet alleen omdat we de 7000 euro al bijna hebben bereikt maar vooral door de donaties die we vandaag hebben mogen ontvangen. Zoals bijvoorbeeld die van de Dick Ven Foundation met een fantastisch bedrag, natuurlijk ook alle andere bijdrages maar vooral door de donatie van 'Speciaal voor Sylvia'.

Sylvia was een vaste gast van het inloophuis die had aangegeven op haar begrafenis geen bloemen te willen maar een donatie voor Wij Allemaal. Sylvia is slechts 56 jaar geworden.

We zijn er stil van.......door het overlijden van Sylvia, door het grote verlies en verdriet voor haar man, kinderen, familie en vrienden, door de donaties  tijdens haar begrafenis die ten gunste komen aan de actie 'schone lucht', dat een vreselijke ziekte ten grondslag ligt aan alles wat we doen, dat dit niet de eerste en laatste keer is dat iemand en wij dit meemaken ......maar ook door het besef wat Wij Allemaal dus voor onze gasten kan betekenen.  Nu, toen en in de toekomst!

En daarom gaan we door! Positief, strijdvaardig, samen met alle fantastische vrijwilligers, door om ervoor te zorgen dat nog heel veel gasten van 'Schone Lucht' in het inloophuis kunnen samenkomen.

liefs, stay safe,
Wij Allemaal  ❤️

Actie zelfs op radio Stax&Toine op NPO1!

Vandaag was onze coordinator evenementen Chantal Estourgie te horen op NPO1 bij het programma Stax&Toine. 

Ze mocht aan Dionne Stax vertellen waarom het inloophuis zo belangrijk is voor onze gasten en waarom we deze actie zijn gestart. Natuurlijk erg leuk dat we ook door zo'n belangrijk nieuwsmedium benaderd zijn en ons verhaal mochten doen.

Maar belangrijker, weer meer publiciteit en al hele mooie reacties! 

Het fragment is terug te luisteren via nporadio1.nl, Stax&Toine, 15 oktober, 14.00-15.00 uur, 0:50:09


Bijna op de helft!

Geen....Woorden....Voor!! Echt Ongelooflijk!!
We zitten binnen een week al bijna op de helft van ons streefbedrag... 

Het is echt uniek om te zien,  maar vooral te voelen wat deze actie teweeg brengt. Vrijwilligers, gasten, ondernemers, familieleden, buurtbewoners, kranten, vrienden, radio, stadsgenoten, collega's van werk iedereen maar dan ook iedereen doet mee!

We zijn er nog niet maar krijgen zoveel positieve energie van deze aandacht dat we er zeker van zijn dat we het streefbedrag gaan halen!  En natuurlijk allemaal voor onze gasten!

En dat dankzij jou en jou en jou en jou en jou en jou.....

Heel veel liefs en tot de volgende update,

De werkgroep van Wij Allemaal,
Anja, Angelika, Chantal, Gillyan, Marianne, Nathalie, Petra, Wendy

Wat een start!

Lieve allemaal,
We zijn pas net begonnen en we zitten nu al bijna op 1/3 van ons streefbedrag. Ongelooflijk en hartverwarmend! 

Ondanks de huidige, lastige omstandigheden beseffen we wederom wat het inloophuis voor veel mensen betekent en geeft het veel energie om door te gaan met deze actie en alle andere activiteiten!

We zijn dankbaar voor alle donaties, klein of groot, privé of bedrijfsmatig en trots op alle teamleden die zich inzetten om ons doel te bereiken, we moeten nog even maar zijn er van overtuigd dat we het streefbedrag gaan halen en dus onze gasten in de toekomst 'schone lucht' kunnen bieden.

BEDANKT, je hoeft het dus echt niet alleen te doen.
warme groet,
namens alle vrijwilligers van het inloophuis,
Wendy 

Mijn donateurs

Anoniem
doneerde 1.000

"Ter nagedachtenis aan onze lieve Sylvia een prachtige donatie van familie, vrienden en bekenden. 🦋🎨💖"

Chantal En Wendy
doneerde 970

"Opbrengst van de laatste actie van het jaar : “de schone oliebollenactie!”. Mede mogelijk gemaakt door Spijkerman, Eten& Drinken. Iedereen die vandaag oliebollen heeft gekocht, dank jullie wel!💖"

Monica Suwijn
doneerde 540

"Deze donatie is tot stand gekomen door een eigen sponsoraktie. Met hartelijk dank aan zo’n 60 vrienden, kennissen en collega’s. 👍🏼💋💞🎗"

Dick Ven Foundation
doneerde 500

"Wat een ontzettend goed initiatief, heel veel succes!! namens de Dick Ven Foundation"

Anoniem
doneerde 300

De Soepjurken !
doneerde 280

"Wat een soepzootje 28 nov! Iedereen bedankt die langs is gekomen en een lekker soepje heeft gekocht! Liefs van de soepjurken.💋"

Cwm Stam Bv
doneerde 250

"Fantastische actie!"

Budgetondersteuning Nederland B.v.
doneerde 250

"Heel veel succes en hopelijk kunnen jullie snel met het vervangen van het luchtbehandeling systeem beginnen. Wij Allemaal moet kunnen doorgaan met het inloophuis ook in deze tijd."

Anoniem
doneerde 248

"De wensboom van de artiest. 🌲🎅🏻"

Squash & Fitness Purmerend
doneerde 150

"Samen kunnen we een echte verandering maken. Inloophuis Wij Allemaal is een lokaal Inloophuis in Purmerend en is afhankelijk van onze steun. Alvast bedankt voor je donatie!"

Anoniem
doneerde 101

Loes De Wolf
doneerde 100

"Fantastisch dit! Goed gedaan. Liefs van Loes"

Michael Kuiper
doneerde 100

"Succes Anja. Je bent een topper"

Mary Broers
doneerde 100

"Zo goed doel ,moet nou eens de wereld uit."

Remon Twaalfhoven
doneerde 100

"Heel veel Suc6"

Solveig Dix
doneerde 100

"Top Chantal! X"

Jose Vanadrichem
doneerde 100

"Voor Kitty"

Pink Cleaning
doneerde 100

"Omdat de aandacht van t inloophuis heel belangrijk is, juist nu! Succes met jullie goede werk! 💕"

Breicafe Wij-allemaal
doneerde 100

"Opbrengst verkoop Breicafe van Wij-Allemaal🧶"

Remco Van Der Sluis
doneerde 100

"Go wendy!"

Danny Van Braam
doneerde 100

"Succes jongens!"

Ageras Services
doneerde 100

"Succes ermee !!!"

Anoniem
doneerde 100

Rondje Mokum
doneerde 100

"Zij schone lucht, wij schone lucht ❤️"

Gaia Uitvaartbegeleiding
doneerde 75

"Top actie! Dat de schone lucht maar snel gerealiseerd kan worden..."

Paul Van De Vijver
doneerde 75

"Als bestuurslid van Wij Allemaal wil ik uiteraard deze actie van harte aanbevelen."

Irene Kuizenga
doneerde 70

"Veel succes lieve mensen!"

Esther Kranstauber
doneerde 60

"Lieve Wendy voor de schone lucht"

Anoniem
doneerde 55

Caroline Wals
doneerde 50

Marianne Doets
doneerde 50

"heel veel succes!"

Margriet Boots
doneerde 50

Nel Mocking
doneerde 50

"Succes"

Firma Moes
doneerde 50

"Succes!"

Yolanda Mook
doneerde 50

"Heel veel succes"

Anoniem
doneerde 50

Tessa En Mieke Glinthuis
doneerde 50

Fons Dix
doneerde 50

Ed Hiddes
doneerde 50

Edwin Bormann
doneerde 50

"Gedaan"

Marianne Tishauser
doneerde 50

Lemonleaf
doneerde 50

"Mooi initiatief."

Zijlstra
doneerde 50

Anoniem
doneerde 50

"Succes Lieve vriendin."

Marina Ten Hoope
doneerde 50

"Saskia wij steunen de actie van Harte. Marina &Robert"

H Dekkers
doneerde 50

E. Van Wijhe
doneerde 50

Denise Topolski
doneerde 50

"Fantastisch doel Chantal! liefs, Denise xxx"

Anoniem
doneerde 50

Petra Ruijs
doneerde 50

Petra Ruijs
doneerde 50

"Weer een top aktie, waar ik graag aan mee doe."

Studio22 Monie Butter
doneerde 50

"Voor ons allemaal....❤💙"

Willem Ooms
doneerde 50

Anoniem
doneerde 50

Sylvia Van Delia Skin Clinic
doneerde 50

"Anja wat ben ik trots op jouw dat je,je zo ontzettend goed inzet Voor dit hele goeie belangrijke doel, ik hoop dat we jullie zo een beetje helpen"

Johanneke Stegink-ernsting
doneerde 50

"Super Inloophuis💗"

Jennifer Gerver
doneerde 50

"Toi toi toi Wendy!!!"

Koos Ballintijn
doneerde 50

Ed Hiddes
doneerde 50

Jacco Weide
doneerde 50

Ruud Krikke
doneerde 50

Solveig Dix
doneerde 50

Anoniem
doneerde 45

"Natuirlijk help ik mee!"

Dewi
doneerde 40

"Wat een mooi initiatief. Veel succes en dank voor de heerlijke bokkenpotentaarten!"

A Ploos
doneerde 40

"Aaltje en Annet steunen jullie graag"

Robert Teunisse
doneerde 40

"Topper !"

Debby En Rina
doneerde 38

"De taarten waren zalig. Dank en heel veel succes met de Actie!"

Anoniem
doneerde 37

Anoniem
doneerde 37

"Dat er maar veel kopjes koffie gedeeld mogen worden💖"

Ternie & Elly
doneerde 35

Clayde Menso
doneerde 35

"Mooi initiatief, Sas! Succes!"

Marita De Beer
doneerde 35

"Lieve Saskia, wat een prachtig initiatief! .Veel succes. Warm groete, Marita"

Anoniem
doneerde 35

Saskia
doneerde 35

"Uiteraard goed voorbeeld doet goed volgen...💯🤛🏻💶🙏🏻❤"

Patricia Teixeira Ribeiro
doneerde 30

Gillyan
doneerde 30

"Voor mijn actie doneer ik van elk liedje voor een liefje € 5,-. Vanaf het moment dat ik dit op social media deelde werden er 6 besteld tot 10 december. Dat is 30 euro erbij nog. Ik verleng de actie totdat we het bedrag hebben bereikt, dus € 5,- per besteld liedje gaat naar onze schone lucht actie. Mail naar info@liedjevooreenliefje.nl en vraag naar de mogelijkheden. Of bestel er meteen eentje via www.gillyan.n/shop Gillyan"

Sander Wouda
doneerde 30

Monique Van Staalduinen
doneerde 30

"Goed van je Chantal!"

Anoniem
doneerde 30

Fried
doneerde 30

"Succes met jullie aktie..X"

Carla Snoek-boin
doneerde 30

Marjolein Van Golen
doneerde 28

"❤️"

Evelien Vagevuur
doneerde 28

"Heel veel succes!"

Boots
doneerde 28

Saar Timmer
doneerde 28

Michel Meijer
doneerde 28

Conny Blokker- Budget & Nabestaanden Consulent
doneerde 28

Saskia
doneerde 25

"Goed bezig voor het Inloophuis Wij Allemaal!"

A Van Buuren
doneerde 25

Ghislaine Zaagsma
doneerde 25

Anoniem
doneerde 25

"Je bent een topper. Heel veel succes toegewenst😘😘"

Anoniem
doneerde 25

Corry Schafer
doneerde 25

José Van Adrichem
doneerde 25

Rudie De Widt
doneerde 25

Petra Van Ommen
doneerde 25

Linda Wesselingh
doneerde 25

Anoniem
doneerde 25

Anoniem
doneerde 25

Monique Glasbergen
doneerde 25

Michel En Conny Bart
doneerde 25

"Ter nagedachtenis van onze Syl Veenman"

Liesbeth Notebaart
doneerde 25

"Succes Anja!!😘"

Mvd
doneerde 25

"Succes! De taart was heerlijk!"

Anoniem
doneerde 25

"Tuurlijk help ik een handje voor 'Ons inloophuis. Super actie💜"

Anoniem
doneerde 25

Anita Klinkenberg
doneerde 25

"Succes, Anja, met dit goede doel ❤️!"

Anoniem
doneerde 25

Bep Tiethoff
doneerde 25

E Galje
doneerde 25

"Omdat mijn twinnie die rotziekte heeft overwonnen en dat hoop ik voor velen."

Saar
doneerde 25

"Succes met deze goede actie"

Diana Kroes
doneerde 25

"Succes met de actie!!"

Truus Nieland
doneerde 25

"Fantastische actie voor een heel belangrijk doel!"

Loes
doneerde 25

"Altijd welkom en fijn toeven bij Wij Allemaal"

Gaby Schmidt
doneerde 25

"💜🎈👍😘🙏"

Nathalie Kool
doneerde 25

Dorethe Cramer
doneerde 25

"Succes Anja"

Patrick Hop
doneerde 25

Inge Tishauser
doneerde 25

"Mooi initiatief mam! XXX"

Angelika Brom
doneerde 25

Peter & Ivonne
doneerde 25

Joyce Bruynesteijn
doneerde 25

"Succes."

Bianca Van Dijk
doneerde 25

"Super initiatief!"

Anoniem
doneerde 25

Anoniem
doneerde 25

"Mooie aktie😘"

Eveline Hirman
doneerde 25

Gitte
doneerde 25

Nick Bakker
doneerde 25

"Succes Anja!!"

Anoniem
doneerde 25

Tamara Bierlee
doneerde 25

Leroy Aarsen
doneerde 24

"Heel veel succes met deze actie"

Cindy Fanja
doneerde 23

"Hey lieverd! Bij deze een donatie en heel veel Su6! X"

Anoniem
doneerde 22

"Klasse Saskia👍🏻! Veel succes"

Chantal
doneerde 22

"💪🏼💪🏼😘"

Thomas Schreuder
doneerde 21

"Veel succes !!"

Anoniem
doneerde 20

Anita Rijnders
doneerde 20

"Succes met de actie."

Yvonne Lieder
doneerde 20

Maikel De Gram
doneerde 20

"💪💪❤️"

Grace Hagenaar
doneerde 20

"Mooi initiatief Marianne en zeker belangrijk dat deze plek blijft bestaan. Succes, groetjes XX"

Noeke Stal
doneerde 20

Marc En Ellen Bart
doneerde 20

"Graag gedoneerd voor een organisatie waar Syl zoveel steun uit haalde. Dag Syl x"

Anita Gaertner
doneerde 20

"Hey Angelica, natuurlijk steunen wij dit doel"

Janny Sietses
doneerde 20

"Goed bezig 👍🏼"

Ron T.
doneerde 20

"Veel succes!"

Madelon Ten Ten Hoope
doneerde 20

"👌🏻🍀"

Anoniem
doneerde 20

"voor het goede doel"

Danny Schats
doneerde 20

Judith Diepeveen
doneerde 20

Erna
doneerde 20

"anja ik ben het helemaal met je eens het inloop huis moet blijven !!!"

Gillyan
doneerde 20

"De bokkenpotentaart was heerlijk en snel op. Ga zo door!"

Kim & Ronald
doneerde 20

"Goed van je marrie! Veel succes xx"

Chester
doneerde 20

"Goed bezig!"

Frits B
doneerde 20

Mieke Ricken-nierop
doneerde 20

Jolands Doreleijers
doneerde 20

"Tuurlijk doneren wij 👊"

Anoniem
doneerde 20

Heleen
doneerde 20

"😘"

Lucienne Hendriks
doneerde 20

Carola De Ruijter
doneerde 20

Ben De Jong
doneerde 19

"Fantastisch bezig Chantal, heel veel succes. Xxx Je oud collega"

Rik & Marieke
doneerde 19

Massar, Karin
doneerde 19

Fjodor
doneerde 19

Lianne La Rose
doneerde 19

"Mooi Chantal!"

Casper Pieters
doneerde 19

"Top schat"

Rogier Monsma
doneerde 19

Anoniem
doneerde 19

Eline Buizer
doneerde 19

Simone Neering
doneerde 19

"Anja je bent een topper"

Maurits Wagenaar
doneerde 19

Frank Van Der Horst
doneerde 15

Anoniem
doneerde 15

Paul Stonner
doneerde 15

Anoniem
doneerde 15

Anoniem
doneerde 15

Anoniem
doneerde 15

"Succes met je actie!"

Anoniem
doneerde 15

Ida Betist
doneerde 15

"Goeie actie en prachtig resultaat! Succes!"

Anoniem
doneerde 15

Gillyan
doneerde 15

"Zelf natuurlijk doneer ik ook, wie volgt 🥰. Wat ik geweldig zou vinden is als je mijn link deelt. Wil je dat doen? Al stort diegene die de link ontvangt maar € 1,-, alle kleine beetjes helpen. Nogmaals bedankt, groetjes Gillyan"

Franka De Vogel
doneerde 15

"Toppers"

Anoniem
doneerde 15

Jitske Wijngaards
doneerde 15

Els Van Hoof
doneerde 15

"Vanuit Spanje voor iedereen de allerbeste wensen voor 2021.😘😘😘"

Monica Suwijn
doneerde 15

Sandra
doneerde 15

"Succes!!"

Regine Kok
doneerde 15

"Graag een bijdrage gedaan! X"

Anoniem
doneerde 15

Ilse
doneerde 15

"Goed bezig! Ondersteun het van ❤️te!"

Ellen Vdz
doneerde 15

Lef
doneerde 15

"Voor deze topper die de oneerlijke strijd tegen kanker heeft verloren. Ik ga je missen!"

Peter J. Jansen
doneerde 15

"Lieve Saskia, Erg goed dat je je in blijft zetten voor PINK RIBBON. Keep going! P E E T"

Chantal Estourgie
doneerde 15

Jan Langeveld
doneerde 15

Ingrid Pas
doneerde 15

Sjariefa Ozir
doneerde 15

Wendy Kok
doneerde 15

Dv
doneerde 15

"Succes!"

R Groot
doneerde 15

"❤️"

Coby Kreuger
doneerde 15

Edwin Nieland
doneerde 15

Marijke
doneerde 15

"Mooi initiatief!"

Anoniem
doneerde 10

Dimitri Kuipers
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Tom Van Der Veen
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Maarten Tieman
doneerde 10

Ellen Verschoor
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

"Jullie doen goed!"

Monique Molenaar
doneerde 10

"Goed bezig Marianne!!"

Anoniem
doneerde 10

Evert De Jong
doneerde 10

"Goed bezig en natuurlijk draag ik een steentje bij. Succes met deze actie."

Truus Edelenbos
doneerde 10

"Goed initiatief en een heel goed doel"

Katinka Ferre
doneerde 10

Yvonne Tjerkstra
doneerde 10

"Done!"

D Gobels
doneerde 10

"Sucses"

Anoniem
doneerde 10

Annemarieke
doneerde 10

Truus S.
doneerde 10

Kwame Van Eijndhoven
doneerde 10

Angela Tung
doneerde 10

Miguel Rauwe
doneerde 10

Bianca Schuster
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Marijana Siljeg
doneerde 10

Joke Lieder
doneerde 10

Ronja Philips
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Mona
doneerde 10

"❤❤❤"

Anoniem
doneerde 10

Sandra Meskes
doneerde 10

"Liefs San"

Sonia Van Oostveen
doneerde 10

"Wat een goed initiatief Gillyan, mijn schoonzusje heeft veel gehad aan het inloophuis 😘😘"

Tom Hink
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Fabiënne Steijn
doneerde 10

Marianne Bresijn
doneerde 10

"Natuurlijk steun ik jou xxx"

Florence Honing
doneerde 10

"Toppers 😘"

Marko Van Eeden
doneerde 10

"💟"

Do Klemann
doneerde 10

"Succes met jullie plannen. Mooi doel!"

Saskia Zelhorst
doneerde 10

Calvin Zwart
doneerde 10

"Super leuk!"

José Van Vianen
doneerde 10

"❤"

Henk Brugge
doneerde 10

Marianne De Graaf
doneerde 10

Hod Rte
doneerde 10

Irma Van De Koppel-smits
doneerde 10

"Ik hoop op veel donaties en een mega opbrengst. Veel succes!!"

Ria Bolier
doneerde 10

Corina Hanekamp
doneerde 10

"Veel succes!"

Wendy
doneerde 10

"Laten we hopen dat er een mooi bedrag bij elkaar wordt opgehaald ❤"

Barbara Dekker
doneerde 10

"Het is fijn om gastvrouwzijn, en mensen met ,tijdens en na hun behandeling van kanker bij te kunnen staan."

Anoniem
doneerde 10

Hendrina
doneerde 10

"Mooi initiatief Chantal!"

Anoniem
doneerde 10

"Succes met alles! Mooi idee."

Bart Zuidam
doneerde 10

"Succes Saskia!!"

Anoniem
doneerde 10

Bea Hessels
doneerde 10

"Goed bezig 👍"

Karin Stalenburg
doneerde 10

Sonja Harnas
doneerde 10

Evalien Kruithof
doneerde 10

Gijs De Waal
doneerde 10

Peter Coster
doneerde 10

Ginette
doneerde 10

"Veel succes!"

Hanneke Schot
doneerde 10

Rina Dech
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Pierre Estourgie
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Tom
doneerde 10

"Lieve Sonja, hierbij mijn donatie en hopelijk kom je aan het streefbedrag. Ik ga voor je duimen! 👍🏻👍🏻"

Bernadette Rolsma
doneerde 10

"succes."

Anoniem
doneerde 10

"Omdat we dit altijd moeten steunen"

Willem
doneerde 10

"Veel succes"

Anoniem
doneerde 10

Reina Van Baal
doneerde 10

Alice
doneerde 10

"👍👍"

Co Otte
doneerde 10

Carien Vn Nijnatten
doneerde 10

Irma Van Der Gragt
doneerde 10

"Alsjeblieft schat en go go go"

Wendy Kok
doneerde 10

Anneke Boddeke
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Conny Molenkamp
doneerde 10

"Mooi doel! Succes!!"

Josin Bakker
doneerde 10

Angela Blankers
doneerde 10

"💪🏻"

Loes Voerman
doneerde 10

"Hierbij een kleine donatie van mij..jij bent een kanjer!"

E. Koster
doneerde 10

"Hoi Wendy, Ik hoop dat er snel meer donaties komen en dat het nieuwe lucht ventilatie systeem snel gerealiseerd kan worden. Succes! Groet, Ed (en José v V.)"

Natascha Perdon
doneerde 10

"❤️"

Berna
doneerde 10

"Lieve Sas, goed initiatief! Xxx"

Ron Blok
doneerde 10

"Graag gedaan voor die geweldige doel"

Anoniem
doneerde 10

"Succes lieve tanti. 😘"

Yvonne Dupuy
doneerde 10

"Goed zo ans👍"

Anoniem
doneerde 10

"Succes Angelika met jouw actie 👍💋"

Bianca Blouw
doneerde 10

Rob Voorneveld
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

"Succes!"

Sandra Zandvliet
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

"Gedaan"

Anna Verbond
doneerde 10

"Gedaan"

Marianne Van Deursen
doneerde 10

"We nemen afscheid van onze Syl. Ze heeft gestreden tegen kanker maar heeft het helaas verloren. Ze droeg het inloophuis' Wij allemaal' in Purmerend een warm hart toe en ik geef graag gehoor aan haar laatste wens om daaraan te doneren."

Anoniem
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Niek Boot
doneerde 10

Vicky Sullivan
doneerde 10

"Hi Anja, super deze aktie! Succes."

Els Pereboom
doneerde 10

"Succes!"

Anoniem
doneerde 10

Emily Fokker Raaijmakers
doneerde 10

"Ik steun je/jullie hier heel graag mee!!"

Angela Dekker
doneerde 10

"Een klein bedrag uit een goed hart."

Anoniem
doneerde 10

Marjolein
doneerde 10

"Een belangrijke plek voor veel mensen en daarom mag het niet verdwijnen."

Emile Baars
doneerde 10

"Heel veel succes met deze actie!🙏🍀🍀🍀😘"

Anoniem
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Thomas Schreuder
doneerde 10

"Toppers!"

Astrid Wouda
doneerde 10

Saskia Koekkoek
doneerde 10

Dionysia Naoum
doneerde 10

Caroline Beuse
doneerde 10

Bob Nieland
doneerde 8

Barbara
doneerde 8

Anoniem
doneerde 8

Karin Chef D Hotel
doneerde 8

"Top actie wat geweldig!"

Debby
doneerde 7

"Je hebt je streefbedrag😉🥰"

Yvonne Tjon A Joe
doneerde 5

Anoniem
doneerde 5

Karin Brink
doneerde 5

Judith Möller
doneerde 5

M. Vermeer
doneerde 5

Anoniem
doneerde 5

Dylan Niesen
doneerde 5

"Van Dylan"

Anoniem
doneerde 5

Saskia E Roomeijer
doneerde 5

Anoniem
doneerde 5

Madelon
doneerde 5

"Top Sas, alle kleine beetjes helpen!!🙌🏼💯🎀😘"

Sonja Munnik-kuiper
doneerde 5

"Alle beetjes helpen....."

A V
doneerde 5

Milon Kooijman
doneerde 5

"🍀"

Eline Van Alphen
doneerde 5

Birgit Ploos Van Amstel
doneerde 5

Anoniem
doneerde 5

"Wat een top aktie heb ook gedoneerd op naar die 12.000 euro👍🎗"

Pasqual Bruss
doneerde 5

Erdi Komur
doneerde 5

Michiel
doneerde 5

Joyce Velde
doneerde 5

Anoniem
doneerde 5

Groetjes Van Joke Martens
doneerde 5

"Mooi.......Succes! Xx"

Anoniem
doneerde 5

Michiel En Annemiek
doneerde 5

Anoniem
doneerde 3

Demi Wustenhoff
doneerde 3

Anoniem
doneerde 3

Anoniem
doneerde 3

Anoniem
doneerde 2

Marietta Van Roon
doneerde 2

Anoniem
doneerde 1

Anoniem
doneerde 1