Purmerend - Inloophuis Wij Allemaal

Huis in actie

Steun inloophuis Wij Allemaal

Na de geweldige reacties op onze Schone lucht actie willen we deze pagina blijven gebruiken om aandacht voor het inloophuis te blijven vragen.

Door de voortdurende Corona maatregelen kunnen we helaas nog steeds geen evenementen organiseren om het voortbestaan van inloophuis Wij Allemaal te kunnen blijven ondersteunen.

Vandaar dat we deze pagina willen blijven gebruiken door verhalen te vertellen over wat we kunnen betekenen voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten, acties (binnen de geldende regels) en initiatieven te promoten van onze gasten, donateurs en zakelijke relaties en nog veel meer.

We zijn ervan overtuigd dat, als we nog even volhouden, snel weer een echt 'inloophuis' kunnen worden waar we door warmte, liefde, steun, verzorging, ontspanning en humor weer kunnen bijdragen aan het welzijn van onze gasten.

Voor meer informatie over onze activiteiten: 

www.wij-allemaal.nl 

Volg ons op Facebook: inloophuis Wij-allemaal

Team Updates

De schone lucht is in aantocht!!

Wednesday 10th
Jullie moesten even wachten op een nieuw bericht maar het is zover!! 

Vanaf 15 maart wordt de nieuwe luchtbehandelingsinstallatie geplaatst en kunnen we (zodra het weer mag) onze gasten een nog veiliger omgeving aanbieden!

We zijn heel dankbaar voor alle donateurs die we al eerder genoemd hebben maar hierbij ook een speciaal dankwoord voor Solveig en Frits Dix die de kosten van de installateur op zich nemen en een anonieme donateur die de kosten van de bouwtechnische aanpassingen op zich neemt.

G E W E L D I G !! 🙏🏼

Nogmaals, we hoeven, en zouden, het echt niet alleen kunnen doen!

Alle vrijwilligers staan te popelen om alle gasten weer op de 'gewone' manier, straks in een meer dan veilige omgeving, te ontvangen!
D A N K.  D A N K.     D A N K
blijf gezond, zorg goed voor elkaar,

Vrijwilligers en bestuur Wij Allemaal

We zijn er bijna SAMEN!.... en op naar een veilig 2021❤️

Thursday 31st
Lieve allemaal,

We zijn er bijna.....we zijn dankbaar....we zijn trots....we zijn onder de indruk.....we zijn.....we zijn er stil van.

Ondanks Corona en het niet kunnen houden van onze 'normale' acties en activiteiten zijn we er bijna......we hebben op 282 euro na ons doel van 12.500 euro behaald 🙏🏼

Echt ongelooflijk...en dat door jullie, onze gasten, vrijwilligers, ondernemers, familie, vrienden en andere belangstellenden. 
En natuurlijk door alle fantastische bijdrages van klein tot groot en via acties met een lach of een traan.....

Het blijft bijzonder om mee te mogen maken wat het inloophuis, op welke manier dan ook, voor veel  mensen betekent, hoe ondernemers ons steunen en hoe de vrijwilligers zich keer op keer blijven inzetten. Laatste voorbeelden zijn bijvoorbeeld de schilderij verkoop via Angelika en de succesvolle oliebollen actie.....

En we gaan door! Help ons de laatste euro's bij elkaar te krijgen zodat we snel de 'Schone Lucht' voor de gasten van het inloophuis kunnen laten installeren.

We wensen jullie en jullie naasten een fantastisch, veilig, krachtig en mooi 2021 🙏🏼🌹 en we denken aan iedereen die we tijdens deze jaarwisseling helaas moeten missen😓

Team Wij Allemaal

Zorg voor lichtpuntjes...in donkere dagen...

Sunday 13th
Lieve allemaal,

Weer even een update, we onder de indruk van alle acties zoals die van bijvoorbeeld Angelika met haar taarten, Gillyan met haar liedjes en de breiclub en zijn dankbaar voor de donaties die blijven binnenkomen. Dit zijn echt lichtpuntjes!

De opbrengsten van de Wij Allemaal boxen in de stad en de wensboom in de Markthal van De Artiest zijn nog niet bekend maar de aandacht is wederom overweldigend.

Zoals jullie kunnen zien hebben we bijna ons doel bereikt en kunnen we de Schone Lucht voor onze gasten echt gaan realiseren.

De corona regels maken het in deze tijd extra lastig om bijeen te komen in het inloophuis, om elkaar te steunen, naar elkaar te luisteren, een knuffel te geven of samen gewoon te praten en te lachen over welk onderwerp dan ook.

De berichten die we vandaag op het nieuws horen laten doorschemeren dat het niet snel anders zal zijn....

Dus zorg een beetje goed voor elkaar, bel elkaar een keer extra op, stuur een kaartje en wees een lichtpuntje voor een ander. Alleen samen kunnen we door deze moeilijke tijden komen en kunnen we ondanks de afstand er toch voor elkaar zijn.

Als men verdrietig is of eenzaam of gewoon hulp nodig heeft bij bijvoorbeeld de boodschappen kan een klein beetje steun al veel betekenen en dus een lichtpunt zijn voor een ander..

Je hoeft het niet alleen te doen!🌹❤️

Wees lief voor elkaar, blijf gezond,

Team Wij Allemaal

Mede dankzij ondernemers bereiken we ons doel!

Friday 20th
Weer even een update, we zitten bijna op de 10.000 euro!
F A N T A S T I S C H ❤️ 🥳

Morgen op Facebook een update over onze actiekistjes in de stad bij diverse ondernemers. 

In deze blog staan de ondernemers die een donatie op deze website hebben gedaan  in het zonnetje.

Want naast ALLE fantastische bijdrages van particulieren van jong tot oud, van bekend tot onbekend, van dichtbij tot ver, zijn er ook veel bedrijven die ons een warm hart toedragen. 

En dat voelt goed, alleen SAMEN krijgen we dit voor elkaar en 'Je hoeft het niet alleen te doen'  geldt dus zeker ook voor onze zakelijke vrienden.

In willekeurige volgorde bedanken we:
Firma Moes, CWM Stam BV, Gaia Uitvaartbegeleiding, Pink Cleaning, Dick Ven Foundation, Budgetondersteuning Nederland BV, Squash & Fitness Purmerend, Ageras Services, Rondje Mokum, Lemon Leaf, Studio 22 Monie Butter, Delia Skin clinic en Conny Blokker-Budget & Nabestaanden Consulent.

B E D A N K T !!!!!!
Stay Safe,
Wij Allemaal 

SAMEN is echt beter!

Sunday 1st
Door alle andere acties op Facebook heeft deze update even geduurd. Maar juist op Allerzielen beseffen we ons nogmaals hoe belangrijk Wij Allemaal voor veel mensen is en hoe belangrijk het is dat Wij dat goede werk in Schone Lucht kunnen voortzetten. 

We merken ook dat nu, in de Corona tijd, het gemis van sociaal contact voelbaarder wordt. Niet alleen bij onszelf en in de familie maar ook bij de gastvrouwen, andere vrijwilligers en natuurlijk onze gasten. De kracht die we als Wij Allemaal hebben, saamhorigheid, warmte en gezelligheid is op dit moment nu eenmaal lastiger te regelen .

Maar daardoor is het misschien zo hartverwarmend en mooi om te zien wat er ook 'op afstand' kan gebeuren. De donaties, acties (zoals bijvoorbeeld het geweldige bedrag van Monica) , de familie, de collega's, de vrienden, de gasten, de vrijwilligers iedereen is betrokken en het voelt echt SAMEN!

We beginnen eigenlijk pas net, heb je bijvoorbeeld al soep TO GO besteld voor aanstaande zaterdag en heb je onze donatie boxen en posters als gespot in de stad?

SAMEN krijgen we veel voor elkaar, SAMEN komen we door deze rare tijd, SAMEN zorgen we voor elkaar, SAMEN zorgen we voor Schone Lucht, SAMEN is echt beter!

Blijf veilig, Blijf gezond,

Liefs namens alle vrijwilligers van Wij Allemaal
Chantal❤️

Een bijzondere dag! 🙏🏼🦋🌹

Friday 16th
Lieve allemaal,

Weer een bijzondere dag, niet alleen omdat we de 7000 euro al bijna hebben bereikt maar vooral door de donaties die we vandaag hebben mogen ontvangen. Zoals bijvoorbeeld die van de Dick Ven Foundation met een fantastisch bedrag, natuurlijk ook alle andere bijdrages maar vooral door de donatie van 'Speciaal voor Sylvia'.

Sylvia was een vaste gast van het inloophuis die had aangegeven op haar begrafenis geen bloemen te willen maar een donatie voor Wij Allemaal. Sylvia is slechts 56 jaar geworden.

We zijn er stil van.......door het overlijden van Sylvia, door het grote verlies en verdriet voor haar man, kinderen, familie en vrienden, door de donaties  tijdens haar begrafenis die ten gunste komen aan de actie 'schone lucht', dat een vreselijke ziekte ten grondslag ligt aan alles wat we doen, dat dit niet de eerste en laatste keer is dat iemand en wij dit meemaken ......maar ook door het besef wat Wij Allemaal dus voor onze gasten kan betekenen.  Nu, toen en in de toekomst!

En daarom gaan we door! Positief, strijdvaardig, samen met alle fantastische vrijwilligers, door om ervoor te zorgen dat nog heel veel gasten van 'Schone Lucht' in het inloophuis kunnen samenkomen.

liefs, stay safe,
Wij Allemaal  ❤️

Actie zelfs op radio Stax&Toine op NPO1!

Thursday 15th
Vandaag was onze coordinator evenementen Chantal Estourgie te horen op NPO1 bij het programma Stax&Toine. 

Ze mocht aan Dionne Stax vertellen waarom het inloophuis zo belangrijk is voor onze gasten en waarom we deze actie zijn gestart. Natuurlijk erg leuk dat we ook door zo'n belangrijk nieuwsmedium benaderd zijn en ons verhaal mochten doen.

Maar belangrijker, weer meer publiciteit en al hele mooie reacties! 

Het fragment is terug te luisteren via nporadio1.nl, Stax&Toine, 15 oktober, 14.00-15.00 uur, 0:50:09


Bijna op de helft!

Wednesday 14th
Geen....Woorden....Voor!! Echt Ongelooflijk!!
We zitten binnen een week al bijna op de helft van ons streefbedrag... 

Het is echt uniek om te zien,  maar vooral te voelen wat deze actie teweeg brengt. Vrijwilligers, gasten, ondernemers, familieleden, buurtbewoners, kranten, vrienden, radio, stadsgenoten, collega's van werk iedereen maar dan ook iedereen doet mee!

We zijn er nog niet maar krijgen zoveel positieve energie van deze aandacht dat we er zeker van zijn dat we het streefbedrag gaan halen!  En natuurlijk allemaal voor onze gasten!

En dat dankzij jou en jou en jou en jou en jou en jou.....

Heel veel liefs en tot de volgende update,

De werkgroep van Wij Allemaal,
Anja, Angelika, Chantal, Gillyan, Marianne, Nathalie, Petra, Wendy

Wat een start!

Monday 12th
Lieve allemaal,
We zijn pas net begonnen en we zitten nu al bijna op 1/3 van ons streefbedrag. Ongelooflijk en hartverwarmend! 

Ondanks de huidige, lastige omstandigheden beseffen we wederom wat het inloophuis voor veel mensen betekent en geeft het veel energie om door te gaan met deze actie en alle andere activiteiten!

We zijn dankbaar voor alle donaties, klein of groot, privé of bedrijfsmatig en trots op alle teamleden die zich inzetten om ons doel te bereiken, we moeten nog even maar zijn er van overtuigd dat we het streefbedrag gaan halen en dus onze gasten in de toekomst 'schone lucht' kunnen bieden.

BEDANKT, je hoeft het dus echt niet alleen te doen.
warme groet,
namens alle vrijwilligers van het inloophuis,
Wendy 

Thank you to our Sponsors

20.4

Anonymous

230.4

Karel van Gaalen

netto opbrengst reünie (oud) purmerendse volleybalverenigingen Dinsvo, Purvo en VIP

10.4

Anonymous

30.4

Namens markstadrun deelneemster

Veel succes met jullie mooie initiatieven

50

Daniel Kuiper

10.4

Anonymous

5.4

Anonymous

10.4

Anonymous

10.4

Anneke Boddeke

3.4

Demi Wustenhoff

10

Thomas Schreuder

Toppers!

5.4

Sonja Munnik-Kuiper

Alle beetjes helpen.....

10.4

RIA Bolier

8.4

Bob Nieland

55.4

Anonymous

35.4

Anonymous

60.4

Esther Kranstauber

Lieve Wendy voor de schone lucht

22.4

Chantal

💪🏼💪🏼😘

100.4

Jose Vanadrichem

Voor Kitty

15.4

Els Van Hoof

Vanuit Spanje voor iedereen de allerbeste wensen voor 2021.😘😘😘

970.4

Chantal en Wendy

Opbrengst van de laatste actie van het jaar : “de schone oliebollenactie!”. Mede mogelijk gemaakt door Spijkerman, Eten& Drinken. Iedereen die vandaag oliebollen heeft gekocht, dank jullie wel!💖

10.4

Ronja Philips

300.4

Anonymous

100.4

Breicafe Wij-Allemaal

Opbrengst verkoop Breicafe van Wij-Allemaal🧶

248.4

Anonymous

De wensboom van de artiest. 🌲🎅🏻

30.4

Gillyan

Voor mijn actie doneer ik van elk liedje voor een liefje € 5,-. Vanaf het moment dat ik dit op social media deelde werden er 6 besteld tot 10 december. Dat is 30 euro erbij nog. Ik verleng de actie totdat we het bedrag hebben bereikt, dus € 5,- per besteld liedje gaat naar onze schone lucht actie. Mail naar info@liedjevooreenliefje.nl en vraag naar de mogelijkheden. Of bestel er meteen eentje via www.gillyan.n/shop Gillyan

5

Anonymous

10.4

Anonymous

1

Anonymous

25.4

Anonymous

101.4

Anonymous

10.4

Willem

Veel succes

20.4

Danny Schats

10.4

Maarten Tieman

280.4

De Soepjurken !

Wat een soepzootje 28 nov! Iedereen bedankt die langs is gekomen en een lekker soepje heeft gekocht! Liefs van de soepjurken.💋

15.4

Anonymous

100.4

Remon Twaalfhoven

Heel veel Suc6

5.4

Dylan Niesen

Van Dylan

50.4

Yolanda Mook

Heel veel succes

3.4

Anonymous

10.4

Miguel Rauwe

37.4

Anonymous

10.4

Annemarieke

20.4

Ron T.

Veel succes!

8.4

Barbara

250.4

Budgetondersteuning Nederland B.V.

Heel veel succes en hopelijk kunnen jullie snel met het vervangen van het luchtbehandeling systeem beginnen. Wij Allemaal moet kunnen doorgaan met het inloophuis ook in deze tijd.

20.4

Gillyan

De bokkenpotentaart was heerlijk en snel op. Ga zo door!

20.4

Lucienne Hendriks

50.4

Ed Hiddes

25.4

Anonymous

10.4

Anonymous

10.4

Hanneke Schot

15.4

Ingrid Pas

50.4

Anonymous

10.4

Anonymous

Jullie doen goed!

2.9

Anonymous

19.4

Eline Buizer

50.4

Johanneke Stegink-Ernsting

Super Inloophuis💗

5.4

Erdi Komur

10.4

Angela Dekker

Een klein bedrag uit een goed hart.

100.4

Anonymous

10.4

Barbara Dekker

Het is fijn om gastvrouwzijn, en mensen met ,tijdens en na hun behandeling van kanker bij te kunnen staan.

15.4

Anonymous

15.4

Anonymous

540.4

Monica Suwijn

Deze donatie is tot stand gekomen door een eigen sponsoraktie. Met hartelijk dank aan zo’n 60 vrienden, kennissen en collega’s. 👍🏼💋💞🎗

25.4

Bianca Van Dijk

Super initiatief!

38.4

Debby en Rina

De taarten waren zalig. Dank en heel veel succes met de Actie!

5.4

Anonymous

15.4

Anonymous

Succes met je actie!

50.4

E. van Wijhe

28.4

boots

10.4

Mona

❤❤❤

10.4

Marko van Eeden

💟

28.4

Michel Meijer

5.4

A V

25.4

Anonymous

25.4

Anonymous

15.4

Ida Betist

Goeie actie en prachtig resultaat! Succes!

50.4

Firma Moes

Succes!

20.4

Maikel de Gram

💪💪❤️

15.4

DV

Succes!

50

Ruud Krikke

5.4

Joyce Velde

15.4

Sjariefa Ozir

100.4

Danny Van Braam

Succes jongens!

5

Michiel en Annemiek

19.4

Rogier Monsma

2.4

Marietta Van Roon

20.4

Judith Diepeveen

10.4

Peter Coster

7.9

Karin Chef d Hotel

Top actie wat geweldig!

50.4

LemonLeaf

Mooi initiatief.

5.4

Milon Kooijman

🍀

2.4

Anonymous

50.4

Edwin Bormann

Gedaan

10.4

Anonymous

10.4

Irma Van de Koppel-Smits

Ik hoop op veel donaties en een mega opbrengst. Veel succes!!

24.4

Leroy Aarsen

Heel veel succes met deze actie

30.4

Sander Wouda

19.4

Fjodor

25.4

Anonymous

150.4

Squash & Fitness Purmerend

Samen kunnen we een echte verandering maken. Inloophuis Wij Allemaal is een lokaal Inloophuis in Purmerend en is afhankelijk van onze steun. Alvast bedankt voor je donatie!

10.4

Anonymous

25.4

Nick Bakker

Succes Anja!!

10.4

Irma Van der Gragt

Alsjeblieft schat en go go go

20.4

Anonymous

voor het goede doel

10.4

Hod rte

25.4

Anita Klinkenberg

Succes, Anja, met dit goede doel ❤️!

25.4

MvD

Succes! De taart was heerlijk!

25.4

Liesbeth Notebaart

Succes Anja!!😘

20.4

Janny Sietses

Goed bezig 👍🏼

100.4

Mary Broers

Zo goed doel ,moet nou eens de wereld uit.

100.4

Michael Kuiper

Succes Anja. Je bent een topper

10.4

Bianca Schuster

25.4

Saskia

Goed bezig voor het Inloophuis Wij Allemaal!

15.4

Coby Kreuger

50.4

Ed Hiddes

25.4

Eveline Hirman

30.4

Monique Van Staalduinen

Goed van je Chantal!

40.4

Robert Teunisse

Topper !

15.4

Peter J. Jansen

Lieve Saskia, Erg goed dat je je in blijft zetten voor PINK RIBBON. Keep going! P E E T

25.4

Rudie De Widt

25.4

Corry Schafer

40.4

Dewi

Wat een mooi initiatief. Veel succes en dank voor de heerlijke bokkenpotentaarten!

10.4

Anonymous

10.4

Anonymous

50.4

H Dekkers

10.4

Alice

👍👍

500.4

Dick Ven Foundation

Wat een ontzettend goed initiatief, heel veel succes!! namens de Dick Ven Foundation

5.4

Anonymous

Wat een top aktie heb ook gedoneerd op naar die 12.000 euro👍🎗

25.4

E Galje

Omdat mijn twinnie die rotziekte heeft overwonnen en dat hoop ik voor velen.

15.4

Monica Suwijn

1000.4

Anonymous

Ter nagedachtenis aan onze lieve Sylvia een prachtige donatie van familie, vrienden en bekenden. 🦋🎨💖

5.4

M. Vermeer

10.4

Anonymous

50.4

Nel Mocking

Succes

5

Groetjes van Joke Martens

Mooi.......Succes! Xx

45.4

Anonymous

Natuirlijk help ik mee!

50.4

Koos Ballintijn

19.4

Anonymous

5.4

Michiel

5.4

Pasqual Bruss

5.4

Birgit Ploos van Amstel

19

Maurits Wagenaar

10.4

Henk Brugge

5.4

Anonymous

19.4

Massar, Karin

10.4

Anonymous

10.4

Angela Tung

10.4

Kwame Van eijndhoven

10.4

Truus S.

5.4

Judith Möller

10.4

Yvonne Tjerkstra

Done!

19.4

Rik & Marieke

10.4

Natascha Perdon

❤️

25.4

Gaby Schmidt

💜🎈👍😘🙏

25.4

Bep Tiethoff

10.4

Corina Hanekamp

Veel succes!

100.4

Loes De Wolf

Fantastisch dit! Goed gedaan. Liefs van Loes

250.4

CWM Stam BV

Fantastische actie!

50.4

Margriet Boots

50.4

Marianne Doets

heel veel succes!

10.4

Truus Edelenbos

Goed initiatief en een heel goed doel

15.4

Anonymous

5.4

Anonymous

5.4

Yvonne Tjon a joe

10

Anonymous

50.4

Caroline Wals

19.4

Ben de Jong

Fantastisch bezig Chantal, heel veel succes. Xxx Je oud collega

10.4

Vicky Sullivan

Hi Anja, super deze aktie! Succes.

10.4

Niek Boot

25.4

Anonymous

Mooie aktie😘

10.4

Anonymous

Succes!

10.4

Ron Blok

Graag gedaan voor die geweldige doel

50.4

Studio22 Monie Butter

Voor ons allemaal....❤💙

20.4

Mieke Ricken-Nierop

15.4

Jan Langeveld

10.4

Josin Bakker

50.4

Denise Topolski

Fantastisch doel Chantal! liefs, Denise xxx

23.4

Cindy Fanja

Hey lieverd! Bij deze een donatie en heel veel Su6! X

10.4

Bernadette Rolsma

succes.

10.4

Anonymous

50.4

Marina Ten Hoope

Saskia wij steunen de actie van Harte. Marina &Robert

10.4

Anonymous

30

Carla Snoek-Boin

10.4

gijs De Waal

25.4

Diana Kroes

Succes met de actie!!

25.4

Saar

Succes met deze goede actie

28.4

Saar Timmer

10.4

Karin Stalenburg

15.4

Ilse

Goed bezig! Ondersteun het van ❤️te!

10.4

Bea Hessels

Goed bezig 👍

75.4

Paul van de Vijver

Als bestuurslid van Wij Allemaal wil ik uiteraard deze actie van harte aanbevelen.

25.4

Anonymous

50

Jacco Weide

15.4

Regine Kok

Graag een bijdrage gedaan! X

10.4

Wendy

Laten we hopen dat er een mooi bedrag bij elkaar wordt opgehaald ❤

10.4

Marianne De Graaf

15.4

Sandra

Succes!!

10.4

Calvin Zwart

Super leuk!

19.4

Lianne La Rose

Mooi Chantal!

75.4

Gaia Uitvaartbegeleiding

Top actie! Dat de schone lucht maar snel gerealiseerd kan worden...

10.4

Saskia Zelhorst

10.4

Do Klemann

Succes met jullie plannen. Mooi doel!

1.4

Anonymous

10.4

Florence Honing

Toppers 😘

10.4

Marianne Bresijn

Natuurlijk steun ik jou xxx

10.4

Fabiënne Steijn

10.4

Anonymous

25.4

Anonymous

Tuurlijk help ik een handje voor 'Ons inloophuis. Super actie💜

10.4

Tom Hink

15.4

Jitske Wijngaards

10.4

Sandra Meskes

Liefs San

25.4

Michel en Conny Bart

Ter nagedachtenis van onze Syl Veenman

40.4

A Ploos

Aaltje en Annet steunen jullie graag

20.4

Anita Gaertner

Hey Angelica, natuurlijk steunen wij dit doel

25.4

Linda Wesselingh

20.4

Marc en Ellen Bart

Graag gedoneerd voor een organisatie waar Syl zoveel steun uit haalde. Dag Syl x

10.4

Joke Lieder

22.4

Anonymous

Klasse Saskia👍🏻! Veel succes

5.4

Anonymous

20.4

Noeke Stal

10.4

Marijana Siljeg

50.4

Tessa en Mieke Glinthuis

35.4

Marita De Beer

Lieve Saskia, wat een prachtig initiatief! .Veel succes. Warm groete, Marita

50.4

Anonymous

10.4

Anonymous

20.4

Grace Hagenaar

Mooi initiatief Marianne en zeker belangrijk dat deze plek blijft bestaan. Succes, groetjes XX

25.4

Anonymous

30.4

Patricia Teixeira Ribeiro

35.4

Clayde Menso

Mooi initiatief, Sas! Succes!

10.4

D Gobels

Sucses

25.4

Anonymous

Je bent een topper. Heel veel succes toegewenst😘😘

25.4

Ghislaine Zaagsma

15.4

Paul Stonner

5.4

Karin Brink

10.4

Katinka ferre

10.4

Evert de Jong

Goed bezig en natuurlijk draag ik een steentje bij. Succes met deze actie.

20.4

Yvonne Lieder

10.4

Monique Molenaar

Goed bezig Marianne!!

25.4

A van Buuren

10.4

Ellen Verschoor

20

Carola de Ruijter

20.4

Anita Rijnders

Succes met de actie.

15.4

Frank Van Der Horst

35.4

Ternie & Elly

20.4

Anonymous

10.4

Tom van der Veen

10.4

Anonymous

30

Fried

Succes met jullie aktie..X

10.4

Dimitri Kuipers

28.4

Marjolein Van Golen

❤️

10.4

Anonymous

10.4

Marjolein

Een belangrijke plek voor veel mensen en daarom mag het niet verdwijnen.

10.4

Emile Baars

Heel veel succes met deze actie!🙏🍀🍀🍀😘

10.4

Anonymous

25.4

Tamara Bierlee

30.4

Anonymous

10.4

Emily Fokker raaijmakers

Ik steun je/jullie hier heel graag mee!!

15.4

R Groot

❤️

100.4

Rondje Mokum

Zij schone lucht, wij schone lucht ❤️

10.4

Anonymous

10.4

Els Pereboom

Succes!

25.4

Gitte

10.4

Anonymous

10.4

Anonymous

10.4

Marianne van Deursen

We nemen afscheid van onze Syl. Ze heeft gestreden tegen kanker maar heeft het helaas verloren. Ze droeg het inloophuis' Wij allemaal' in Purmerend een warm hart toe en ik geef graag gehoor aan haar laatste wens om daaraan te doneren.

20.4

Heleen

😘

50.4

Jennifer Gerver

Toi toi toi Wendy!!!

10.4

Anna Verbond

Gedaan

10.4

Anonymous

Gedaan

19.4

Simone Neering

Anja je bent een topper

50

Solveig Dix

7.4

Debby

Je hebt je streefbedrag😉🥰

10.4

Anonymous

10.4

Sandra Zandvliet

5.4

Anonymous

10.4

Rob Voorneveld

50.4

Sylvia van Delia skin clinic

Anja wat ben ik trots op jouw dat je,je zo ontzettend goed inzet Voor dit hele goeie belangrijke doel, ik hoop dat we jullie zo een beetje helpen

25.4

Joyce Bruynesteijn

Succes.

10.4

Bianca Blouw

10.4

Anonymous

Succes Angelika met jouw actie 👍💋

3.4

Anonymous

10.4

Yvonne Dupuy

Goed zo ans👍

28.4

Conny Blokker- budget & nabestaanden consulent

10

Caroline Beuse

10.4

Anonymous

Succes lieve tanti. 😘

25.4

Peter & Ivonne

10.4

Berna

Lieve Sas, goed initiatief! Xxx

10

Anonymous

15

Marijke

Mooi initiatief!

21

Thomas Schreuder

Veel succes !!

25.4

Angelika Brom

50.4

Willem Ooms

25.4

Inge Tishauser

Mooi initiatief mam! XXX

10.4

E. Koster

Hoi Wendy, Ik hoop dat er snel meer donaties komen en dat het nieuwe lucht ventilatie systeem snel gerealiseerd kan worden. Succes! Groet, Ed (en José v V.)

20.4

Anonymous

10.4

Loes Voerman

Hierbij een kleine donatie van mij..jij bent een kanjer!

100.4

Ageras services

Succes ermee !!!

10.4

Angela Blankers

💪🏻

20.4

Jolands Doreleijers

Tuurlijk doneren wij 👊

10

Saskia Koekkoek

50.4

Petra Ruijs

Weer een top aktie, waar ik graag aan mee doe.

50.4

Petra Ruijs

20.4

Frits B

10.4

Conny Molenkamp

Mooi doel! Succes!!

50.4

Anonymous

20.4

Chester

Goed bezig!

10

Astrid Wouda

25.4

Patrick Hop

25.4

Dorethe Cramer

Succes Anja

25.4

Nathalie Kool

10.4

Carien VN Nijnatten

10.4

Co Otte

15.4

LEF

Voor deze topper die de oneerlijke strijd tegen kanker heeft verloren. Ik ga je missen!

15.4

Ellen vdZ

10.4

Reina van Baal

20.4

Kim & Ronald

Goed van je marrie! Veel succes xx

10.4

Anonymous

10.4

Anonymous

Omdat we dit altijd moeten steunen

10.4

Tom

Lieve Sonja, hierbij mijn donatie en hopelijk kom je aan het streefbedrag. Ik ga voor je duimen! 👍🏻👍🏻

10.4

Pierre Estourgie

50.4

Anonymous

Succes Lieve vriendin.

20.4

erna

anja ik ben het helemaal met je eens het inloop huis moet blijven !!!

10.4

Rina Dech

50.4

Zijlstra

10.4

Ginette

Veel succes!

25.4

Loes

Altijd welkom en fijn toeven bij Wij Allemaal

5.4

Eline Van Alphen

25.4

Truus Nieland

Fantastische actie voor een heel belangrijk doel!

50.4

Marianne Tishauser

10.4

EVALIEN KRUITHOF

100.4

Remco van der Sluis

Go wendy!

10.4

Sonja Harnas

100.4

PINK Cleaning

Omdat de aandacht van t inloophuis heel belangrijk is, juist nu! Succes met jullie goede werk! 💕

70.4

Irene Kuizenga

Veel succes lieve mensen!

15.4

Anonymous

10

Anonymous

10.4

Bart Zuidam

Succes Saskia!!

10.4

Anonymous

Succes met alles! Mooi idee.

10.4

Hendrina

Mooi initiatief Chantal!

20.4

Madelon ten ten Hoope

👌🏻🍀

19.4

Casper Pieters

Top schat

15

Edwin Nieland

5.4

Madelon

Top Sas, alle kleine beetjes helpen!!🙌🏼💯🎀😘

35.4

Saskia

Uiteraard goed voorbeeld doet goed volgen...💯🤛🏻💶🙏🏻❤

10.4

José van Vianen

100.4

Solveig Dix

Top Chantal! X

50.4

Fons Dix

28.4

Evelien Vagevuur

Heel veel succes!

7.9

Anonymous

37.4

Anonymous

Dat er maar veel kopjes koffie gedeeld mogen worden💖

10.4

Sonia van Oostveen

Wat een goed initiatief Gillyan, mijn schoonzusje heeft veel gehad aan het inloophuis 😘😘

15.4

Anonymous

5.4

Saskia E Roomeijer

25.4

Monique Glasbergen

10.4

Anonymous

15.4

Franka De Vogel

Toppers

15.4

Gillyan

Zelf natuurlijk doneer ik ook, wie volgt 🥰. Wat ik geweldig zou vinden is als je mijn link deelt. Wil je dat doen? Al stort diegene die de link ontvangt maar € 1,-, alle kleine beetjes helpen. Nogmaals bedankt, groetjes Gillyan

15.4

Anonymous

25.4

Petra van Ommen

25.4

José van Adrichem

15.4

Wendy Kok

15.4

Chantal Estourgie

10.4

Wendy Kok