Tas met een verhaal

By Jeroen Feitsma Join Me

THEBAGSTORE doneert 25 procent van verkochte tas aan KWF

Tas met een verhaal!

THEBAGSTORE is een online tassen shop met een positieve instelling, die veel waarde hecht aan de gezondheid van de medewerkers. Om mensen zoveel mogelijk kansen op een positief en gezond leven te geven, steunt THEBAGSTORE graag KWF Kankerbestrijding en daarmee kankeronderzoek.  

Geen korting, wel donatie!

Dat doet THEBAGSTORE niet alleen, maar samen met de klanten. Iedere klant heeft in februari bij de aankoop van een tas de mogelijkheid te kiezen voor tien procent korting of deze tien procent te doneren aan het KWF. In dat laatste geval vermenigvuldigt THEBAGSTORE deze korting nog eens 2,5 keer, waardoor 25 procent van de aanschafsprijs van een tas via het KWF voor kankeronderzoek bestemd is. Op deze manier investeert de klant in een tas met een verhaal, een verhaal dat erom vraagt verspreid te worden! 

My Updates

THEBAGSTORE STEUNT HET KWF, ALS JIJ KIEST VOOR EEN TAS MET EEN VERHAAL!

Monday 1st Feb

We gaan je vertellen hoe THEBAGSTORE deze maand haar maatschappelijke betrokkenheid tot uiting brengt en waarom jij juist nu online een tas aan zou moeten schaffen. Een tas met een verhaal! Je ondersteunt er namelijk het KWF en onderzoek naar kanker mee.

Een tas is voor de één een noodzakelijk en functioneel item, voor de ander een luxeartikel. Zo bezit iedereen wel een tas en veel mensen schaffen regelmatig een nieuw exemplaar aan. THEBAGSTORE inspireert je hier dagelijks mee en biedt de meest stijlvolle exemplaren. Zie het als een product dat het leven een beetje leuker maakt. Net als een nieuwe outfit dat kan doen, geeft ook een nieuwe tas een positieve boost aan je dag. Je wilt immers een beetje van het leven genieten en dan is het goed jezelf af en toe te verwennen met iets nieuws, leuks, lekkers en iets wat inspirerend is.

Makkelijk gezegd: geniet van het leven

Dat we niet moeten vergeten van het leven te genieten, is makkelijker gezegd (of geschreven) dan gedaan. We hebben momenteel te doen met een summiere hoeveelheid vertier buitenshuis. Er is nauwelijks een mogelijkheid om buiten de deur ‘leuke dingen’ te doen. Geen bioscoop, geen sportschool, geen café en geen mogelijkheid om te kunnen winkelen.

We zijn letterlijk veel binnen, en veel mensen keren ook veel meer naar binnen en vragen zich steeds vaker af wat er nu echt toe doet in het leven. Dan komen we toch op dat aloude cliché terecht: onze gezondheid.

Hoe mooi je auto ook is, hoe vaak je ook maar uit eten kunt; als de gezondheid te wensen overlaat, doen veel zaken er minder en soms helemaal niet meer toe. Zeker luxe niet. Zo kregen in 2019 meer dan honderdduizend mensen kanker. Dat zijn geen misselijke cijfers. Toch heeft somberen geen zin, daar schiet niemand iets mee op. Met wat dan wel? Daar heeft de THEBAGSTORE een antwoord op.

Makkelijk te doen: doneren aan het KWF!

Als onderneming heeft THEBAGSTORE positiviteit en gezondheid hoog in het vaandel staan. Medewerkers worden geïnspireerd om zo gezond mogelijk te zijn en op een positieve manier het werk voor de online tassen shop uit te voeren. Het een staat niet los van het ander en dat stralen we naar elkaar en naar onze klanten uit. Toch zijn ook wij realist en weten we dat deze medaille eveneens een andere kant heeft.

Daarom hebben we met elkaar besloten om in februari een duit in het zakje te doen als het gaat om de strijd tegen kanker. Dat doen we niet alleen, dat doen we met onze klanten samen. Met jou! Wie in februari een tas bij THEBAGSTORE aanschaft, kan kiezen voor een korting van tien procent op de aanschafsprijs, maar kan er ook voor kiezen om deze tien procent aan het KWF te doneren voor kankeronderzoek.

En daar blijft het niet bij, want THEBAGSTORE verhoogt dit bedrag twee en een half keer. In totaal gaat dan 25 procent van het verkoopbedrag van de jouw tas naar KWF-kankerbestrijding. Jij koopt een stijlvolle kwaliteitstas, wij zorgen ervoor dat een kwart van het aankoopbedrag goed besteed wordt aan onderzoek naar kanker om zoveel mogelijk doeltreffende behandelingen te kunnen realiseren. Voor nu en in de toekomst. Dan heb je dus niet zomaar een tas, maar een tas met een verhaal!

Makkelijk te vertellen: anderen inspireren een ‘tas met een verhaal’ aan te schaffen!

Met een grote dosis maatschappelijke betrokkenheid zien we op deze manier de mogelijkheden om onze klanten niet alleen met een flinke dosis positiviteit in aanraking te brengen, want het kopen van een tas is immers hartstikke leuk, maar ook een duit in het zakje te doen als het gaat om het steunen van mensen bij wie de gezondheid aangetast is door kanker.

Ondersteun jij deze actie door een kwaliteitstas in de wacht te slepen? Jouw favo tas waarover je een goed verhaal te vertellen hebt. Doen! En wie weet kun je ook anderen inspireren hetzelfde te doen. Het geeft nog meer voldoening dan jouw nieuwe tas je geeft.

Op social media zullen we de komende tijd hier regelmatig over vertellen. Via https://acties.kwf.nl/fundraisers/THEBAGSTORE kun je ook je licht opsteken. Laten we deze tijd benutten om onszelf goed te realiseren wat ertoe doet in het leven. Daarbij staat je gezondheid voorop en is het leven te kort om te somberen. Zorg ervoor dat je fit van lijf en geest blijft en jezelf af en toe verwent met een product waar je blij van wordt. Kies je voor onze ‘tassen met een verhaal’ dan sla je twee vliegen in één klap en kies je niet louter voor jezelf, maar ook voor je medemens. Die verbinding is in deze tijd hard nodig.

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.