TEDDY4KWF-VEENENDAAL

By Teddy4Kwf- Veenendaal Join Me

Ik kom in actie tegen kanker

Fondsenwerving voor KWF Kankerbestrijding

 

Evenementen organiseren of op bestaande evenementen collecteren. 

Verder alles wat ik kan bedenken om geld op te halen voor KWF.

 

Ik ben op 21-1-2013 begonnen met deze actiepagina doordat ik een oproep zag van Miss Teddy Pedigree Paul op tv. Vandaar ook de naam teddy4kwf en ik ben locatie Veenendaal. Ik ben blijven doorgaan met actievoeren. Ik heb op 18-07-2015 een fondsenwervende knutsel en verkoop groep opgestart op facebook. Link volgt nog.

 

Omdat KWF een nieuw platform heeft, moest ik hier opnieuw beginnen. Ik heb in 2013 twee benefiet feesten georganiseerd bij de bonnefooi en bij escape. Verder nog een aantal losse donaties van o.a. een mede teddy4kwf actie pagina en van sieradenkistje.nl

Totaal heeft dat een mooi resultaat opgeleverd van €906,-

 

Ik ben nu tijdelijk nog uit de running omdat mijn knutselkamer nog niet helemaal op orde is. Maar mijn pagina is er wel weer en ook gelukkig op dezelfde datum dat ik gestart ben 6 jaar geleden.

 

Als ik weer actief aan de slag ga laat ik jullie dat uiteraard weten!

 

Veel liefs Agnes

oprichtster Teddy4Kwf- Veenendaal

Thank you to my Sponsors

Agnes
Donated 10

"nou nieuwe pagina dus uiteraard komt er van mij weer de eerste donatie! ik hou niet van een 0 op me pagina. hopelijk staat er snel weer meer op."

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.