Adamas Beweeg Challenge

Huis in actie

Kom in beweging voor Adamas!

Super gaaf dat jij in beweging komt voor Adamas met een sportieve sponsoractie! We zijn ontzettend benieuwd wat je gaat doen. Ga je jezelf uitdagen door 50 km te skeeleren, toch een keer een marathon te rennen, duik je het water in om 2 km te zwemmen, of organiseer je een Zumba work-out? Wij zijn benieuwd!

Maak je eigen actiepagina aan door op de knop te drukken: WORD LID VAN ONS TEAM en niet Start je eigen actie.   Samen gaan we proberen € 50.000 op te halen.

Op jouw persoonlijke pagina kan je vertellen wat jouw uitdaging wordt. Vooral waarom je het doet en hoeveel je ermee op zou willen halen. Deze pagina kan je dan delen met je familie/vrienden/ buren, etc. via social media, what’s app en e-mail. Je kan donateurs bedanken, updates maken met foto’s, filmpjes of blogs. Wanneer je klikt op “word lid van ons team” wijst het zich vanzelf. Wil je toch uitgebreide informatie kijk dan op www.adamas-inloophuis.nl/ABC

Nadat je je persoonlijke actiepagina hebt aangemaakt zouden we het fijn vinden wanneer je je ook aanmeldt via het inschrijfformulier op www.adamas-inloophuis.nl/ABC. Dan kunnen wij contact met je houden en  krijg je van ons een envelop vol inspiratie en diamant van Adamas met daarop I DID IT. We zouden het leuk vinden wanneer je deze kan laten zien op social media tijdens je actie. Haal je meer op dan € 500,00 dan hebben we iets leuks voor je. 

Dit platform is gesponsord door KWF, maar het geld dat jij met jouw actie ontvangt,  gaat 100% naar Adamas. 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Team Updates

Team Verstraten & Bergkamp dagen jou uit om mee te doen!

Tuesday 6th

Hoe maak je een actie pagina aan

Tuesday 8th
Wanneer je op link klikt ik WORD LID VAN TEAM ADAMAS BEWEEG CHALLENGE dan is het eigenlijk heel makkelijk om te de pagina aan te maken.. Maar mocht je meer info nodig hebben ga dan naar https://www.adamas-inloophuis.nl/events/adamas-beweeg-challenge