Ali Andringa

Huis in actie

Steun De Skulp, steun mij!

Sinds september 2020 ben ik betrokken bij de Skulp. Ik ga me inzetten als gastvrouw en geef samen met Ina leiding aan het nieuwe team in Sneek.

Zelf heb ik meegemaakt wat het is als je je geliefde aan kanker verliest. Hoe ga je hiermee om? Met wie kan je er over praten? Waar kan je gewoon even jezelf zijn? Een enorme uitdaging om een nieuwe balans in je leven te vinden. Sinds najaar  2019  heb ik een nieuwe relatie. Ook mijn partner heeft van dichtbij de strijd rondom kanker meegemaakt. In onze nieuwe relatie is het zo fijn, dat we aan een half woord al genoeg hebben om elkaar te begrijpen. 

Nu een SkulpCafé in Sneek te openen vraagt om een extra uitdaging. Het doel is om in juni 2021 open te gaan. Door de Corona gaan veel geplande evenementen niet door. Extra inkomsten zijn hard nodig. Een uitdaging van jewelste voor De Skulp. Alle hulp is welkom!

Steun De Skulp, steun mij.
1. Doneer nu.
2. Koop een mondmasker. https://acties.kwf.nl/fundraisers/idagalama/huisinactie

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

Mijn Tante Ali doneert maar liefst €20,-

Vandaag lag er wel een heel speciaal kaartje in mijn brievenbus. Mijn allerliefste Tante Ali stuurt mij deze kaart. Ja, ik ben naar haar vernoemd. Tevens is zij één van mijn grootste voorbeelden. Inmiddels is Tante Ali ruim boven de tachtig. Haar kinderen vertelde dingen van de familie die zij niet wist ... Dan vroeg zij “Hoe weten jullie dat”. Mam, via Facebook … Je raadt het al, sindsdien is mijn Tante Ali een Facebook volger. Zij zag ons project ‘Huis in actie’ en ze doneert maar liefst €20,-. Zij schreef mij … “Ik doe niet aan telebankieren …”. Dat is opgelost. Ik heb het gestort, natuurlijk op https://acties.kwf.nl/fundraisers/aliandringa/huisinactie. Steun jij ook?

Thank you to my Sponsors

Louise V Wijk-martens
Donated 50

"Ook wij kunnen samen ervaringen delen en elkaar ondersteunen 😍"

J.v.d.sluis
Donated 50

"Veel succes met de acties en het Skulp inloopcafé in Sneek! 👍"

Ali Andringa
Donated 50

Bart En Annie Zijlstra
Donated 50

"Veel succes! Bart en Annie"

Anonymous
Donated 15

Ida Wiersma-galama
Donated 15

"Ik doe momenteel mee om mondkapjes (Voorlopig 50 stuks) met het logo van de Skulp te maken"

Marc Kuin
Donated 13

Petra
Donated 5

"Suuces Ali!"