Boy Leonidas voor KWF

By Boy Leonidas Join Me

Boy Leonidas komt in actie voor het KWF!

Download Boy zijn e-book Van Sh*t Naar Fit via boyleonidas.nl/mindset en doneer daarmee automatisch 50% van de opbrengst. Of voeg hier een eigen donatie toe!

Boy heeft zelf op z’n 25e teelbalkanker overwonnen. Dat heeft hem ook doen inzien dat hij z’n leven en lifestyle moest omgooien en daardoor is hij in een jaar tijd 30 kg gewicht verloren.

My Achievements

Foto’s toegevoegd

Actiepagina gemaakt

Aan eigen actie gedoneerd

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd naar meer dan €500

Vermelding op Wall of fame

E-mails verstuurd

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

My Updates

Boy Leonidas brengt e-book uit: Van Sh*t naar Fit Mindset

Tuesday 7th Jul
30 kilo verliezen in 1 jaar tijd doe je niet zomaar. Als geen ander weet Boy Leonidas -op dit moment strijdt hij om de rozen van Gaby Blaaser in ‘De Bachelorette’- dat zo’n fysieke en mentale transformatie niet zonder slag of stoot gaat.
Het is vallen, opstaan en altijd weer doorgaan. Want het kán. Met zijn positieve mindset, doorzettingsvermogen en onuitputtelijke drive heeft Boy zelf zijn leven omgegooid, nadat hij een aantal tegenslagen te verwerken had. Zijn dochtertje verhuisde naar Spanje, Boy verloor een vriend en hij werd ziek. Kanker. Inmiddels stond de teller van de weegschaal op 110 kilo. Het roer ging om. Sport, voeding, minder drinken, meer slapen en een psycholoog resulteerden in een strak lijf. In een jaar tijd valt Boy 30 kilo af. 

Daarom lanceert hij nu zijn e-book:
Boy Leonidas - Van Sh*t naar Fit Mindset! 

Boys motto: ‘Met de juiste mindset is alles mogelijk. Zo ook het lichaam van je dromen!’
Koop het e-book hier: https://boyleonidas.nl/mindset/
In dit e-book heeft hij zijn kennis en ervaringen gebundeld waarmee ook jij de juiste mindset kunt krijgen om te slagen.
De keuze om 50% van de opbrengst van het e-book te doneren aan KWF Kankerbestrijding is niet meer dan logisch, nadat hij op zijn 25e de strijd tegen kanker heeft overwonnen.
Zijn streven is om EUR 10.000,- in te zamelen door de verkoop van zijn boek en extra donaties die gemaakt worden via zijn persoonlijke actiepagina.

Thank you to my Sponsors

1162.76

Boy Leonidas

Health it wealth!

50.4

Ilona Hollebrandse

Hier heb ik zeker een mooie donatie voor over. Boy je bent een inspiratiebron voor vele 🙏🏼❤️

20.4

Renee Van Der Heide

10.4

Mike Laan

👍🏻👍🏻

40

Dushitje

Boy, je bent een topper!!💫❤️😘

50

Jan & Carolyn Van Schuppen

50.4

Boy Leonidas

Let's go!