Kanker een ziekte die ons allemaal raakt

van Bram Molenaar Word lid van mijn team

Ik kom in actie tegen kanker

Ik kom in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel!

9 oktober 2021 wandelen Jitske en ik de Night to Light Run in Franeker nadat deze twee keer is uitgesteld vanwege Corona.

9 oktober is de verjaardag van mijn moeder die helaas op 42 jarige leeftijd aan kanker is overleden. Ook een ander dierbare van mij is heel jong getroffen door deze vreselijke ziekte.

Kanker ontwricht je leven. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft. De gevolgen zijn meestal overweldigend. De diagnose en behandeling vragen lichamelijk, emotioneel én geestelijk veel!

Ik was machteloos toen ik hier weer mee geconfronteerd werd. Op deze manier probeer ik toch mijn steentje bij te dragen.

Steun je mij? Ik persoonlijk verhoog je bedrag!!

Mijn donateurs

Bram
doneerde 132

"Vandaag is er 132 euro gedoneerd. Ik verdubbel dit."

Bram
doneerde 60

"Met dank aan de persoonlijke donatie"

Anne & Hinke
doneerde 50

"Goed initiatief! Heel veel succes gewenst!"

Eric Rozema
doneerde 50

Jitske Van Der Wijk
doneerde 25

"Samen lopen voor het KWF, een mooie manier om samen een steentje bij te dragen voor deze vreslijke ziekte. Samen staan we sterk."

Gerrit Jan Deenen
doneerde 25

Sietze, Tineke, Lucas En Ezra
doneerde 25

"Succes Bram en Jitske.. Deze rot ziekte raakt ons allemaal. Wij zijn trots op jullie dat jullie mee lopen met deze actie!"

Anne En Alien Brander
doneerde 15

Anoniem
doneerde 10

Harm En Wikje Ziel
doneerde 10

"Goede actie, Bram en Jitske! Succes!"

Pascal Van De Velde
doneerde 5

Mijn updates

Donatie

Saturday 1st May
Vandaag is er 132 euro gedoneerd. Ik verdubbel dit. Reeds uitgevoerd, iedereen die doneerde bedankt.
Het streefbedrag is verhoogd. 

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.