Cindy van Erp

Zwem voor KWF Join Us

Aftellen voor de Golfbad Osse Maasrace

16 juli 2019

Gisteren vroeg mama; 'Ben je al aan het trainen voor de KWF Zwemtocht?'. Ik antwoorden dat de 2 kilometer die ik wil zwemmen wel moet lukken. Afgelopen weken in de zomervakantie heb ik geen baantjes meer gezwommen, als ik in het water was, was het voornamelijk poeliën. Komende week gaat alles 'back to normal' zo ongeveer en wil ik ook weer gaan baantjes zwemmen. Het zal anders zijn als in het zwembad, het richtingsgevoel zal minder zijn, het water donker maar als ik in de Maas lig zal het simpelweg zwemmen zijn.

Ook werd er gevraagd hoeveel donaties ik al ontvangen heb. Mijn persoonlijke streefbedrag heb ik behaald! Via de algemene actiepagina van Zwem voor KWF (https://acties.kwf.nl/fundraisers/arethusa/zwem-voor-kwf) kun je zien dat het streefbedrag van 5.000 euro ook bijna behaald is. 

Het aftellen is begonnen en doneren kan nog steeds. Hoe mooi zou het zijn als we met z'n alle het steefbedrag overschrijden? Via mijn actiepagina kun je nog steeds je donatie doen. Heel simpel door op de doneer-knop te klikken en de aanwijzingen op het scherm te volgen. 

Deze week ontving ik een mail van de organisatie met daarin het programma van zaterdag 31 augustus. Om 17.00 uur start de opening gevolgd door een warming up en om 17.30 uur zal het startschot voor de Zwem voor KWF klinken. De zwemtocht is in Maaspark de Litshe Ham, de adresgegevens zijn Litshe Ham 3, 5397 GL Lith. Iedereen is van harte welkom om te komen supporteren. 

Hopelijk tot dan!

Baantjes zwemmen en vreugdedansjes

25 juni 2019

Bij de start van deze actiepagina nam ik mezelf voor om met regelmaat iets te gaan schrijven voor jullie. Maar hoevaak dan? Elke week? Dat werd hem al niet want ik kan jullie niet eens elke week schrijven dat ik het zwembad in geplonst ben om even een kilometertje te zwemmen (of meer, óf minder).  

Ik lig voor mijn werk regelmatig in het zwembad maar niet om zelf even enkele baantjes te zwemmen. Terwijl het achteraf altijd zo fijn voelt om even in beweging te zijn geweest. Maar nee, op een of andere manier lukt me dat niet. Of zou het me nu wel gaan lukken? De Golfbad Osse Maasrace en jullie support zou namelijk een mooie stok achter de deur kunnen zijn. 

Afgelopen week ging het met dat baantjes zwemmen wel goed. Afgelopen woensdag dook ik wel 2 keer het water in. Woensdag zwom ik in mijn pauze 80 banen (nu is de vraag misschien of ik zo snel zwem ofdat ik zolang pauze heb..). Op zaterdag sprong ik in het wedstrijdbad. Zwemmen kan ik. Maar mezelf heb ik nog nooit zien zwemmen. Doe ik het eigenlijk wel goed? Met die gedachten ging ik naar een zwemclinic bij Arethusa. Wendy had veel tijd voor persoonlijke tips en na een uurtje zwemmen maakte ik een klein vreugdedansje (in gedachten wink). Ik had het deze week toch maar mooi wel gedaan, die baantjes zwemmen. 

Vreugdedansjes die deed ik sinds de start van deze actiepagina nog enkele keren meer. Bij elke donatie werd ik enthousiast en blij van de gift die gedaan was. Nogmaals bedankt daarvoor! 

Ook maakte ik gister in gedachten een vreugdedansje. (Wie van jullie ook?) Ik moet het toch even schrijven. Wat is die Maarten van de Weijden toch een held! Niet normaal al die kilometers die hij zwom. En dan te bedenken dat ik nog in dubio zit of ik 1 km of 2 km zal zwemmen op 31 augustus.

Voor nu laat ik het hierbij. Morgen wil ik weer enkele baantjes gaan zwemmen. Zij het om even af te kunnen koelen met dit mooie weer dan is het wel voor dat vreugdedansje na afloop van die baantjes. En als je een donatie doet dan maak ik nog een extra vreugdedansje!

Groetjes Cindy

 

 

 

Iedereen kent wel iemand

13 juni 2019

KWF kankerbestrijding, een goed doel waar geen verdere uitleg voor nodig is. Iedereen kent wel iemand die met deze ziekte te maken heeft gehad. Ik ben hierin geen uitzondering helaas. 

Sinds enkele jaren is het Golfbad hoofdsponsor van de Osse Maasrace. Vorig jaar ontstond het idee om op ludieke wijze als Golfbad-team deel te nemen. Diverse collega's lagen vorige jaar al aquajoggend of zwemmend in de Maas. Ik was daar niet bij in verband met andere verplichtingen maar besloot voor mezelf dat ik in 2019 erbij wil zijn. (Ondanks dat het voor mij als zwembad-zwemmer toch wel een dingetje is, dat zwemmen in buitenwaterinnocent)

Ik wil er niet alleen bij zijn, ik hoop dat ik ook een mooie bijdrage kan leveren aan deze zwemtocht. Mijn inschrijfgeld krijg ik gesponsord vandaar dat ik het inschrijfbedrag zelf via deze pagina doneer als startschot van mijn inzameling. Help jij mij mee aan een mooie bijdrage?

Groetjes Cindy

 

Zwem voor KWF

Op zaterdag 31 augustus 2019 nemen we een duik voor het goede doel. Onderdeel van de Golfbad Osse Maasrace is een prestatie zwemtocht welke geheel in het teken van het goede doel, KWF kankerbestrijding. Deelnemers hieraan doneren aan KWF en/of laten zich sponsoren en zwemmen een afstand van 500 meter (t/m 12 jaar), 1 of 2 kilometer. De volledige opbrengst gaat naar het goede doel! Speciaal voor het jubileum is er dit jaar een extra uitdaging: een Night Swim! Hierbij zwemmen je in het donker. KWF gelooft in de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Die dag die komt. We weten alleen nog niet wanneer. Samen kunnen we deze dag dichterbij brengen. Daarom vragen we iedereen om ons mee te helpen. Ook jou. Dit spetterende zwemspektakel zal dit jaar plaats vinden op de locatie van Maaspark De Lithse Ham te Lith (Gemeente Oss). Deelname is in álle opzichten een echte belevenis. Interesse? Ga de uitdaging aan en meld je aan via info@ossemaasrace.nl. Doe mee aan de Golfbad Osse Maasrace of sponsor en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens ons en KWF: dankjewel! 

Thank you to my Sponsors

Cindy
Donated 25

"Het startschot voor mijn inzamelingsactie."

Marc En Annelies Van Hasselt
Donated 19

"Heel veel succes Cindy, het gaat je lukken!!"

Anonymous
Donated 10

Will & Jolanda Van Den Heuvel
Donated 10

"ZET 'm OP!!!"

Oma Nel Feykes
Donated 10

"Veel succes"

Michael Van Den Beld
Donated 10

"Cindy, heel veel succes met deze prestatie zwemtocht. Een fantastisch initiatief waar ik graag als sponsor aan wil bijdragen. Dat jij, en alle anderen, maar een mooi bedrag mag ophalen in het teken van het goede doel, KWF kankerbestrijding."

Marriette Grim
Donated 10

"Zet m op Cindy !!👊🏻 Succes🍀"

Liesbeth Van Erp
Donated 10

"Succes, en geniet ervan!"

Lonneke Van Wanrooij
Donated 10

"Succes Cindy! 👊🏻"

Van Mook
Donated 10

"Lieve Cindy! Je bent een topper, wat een super mooie actie! Van ons natuurlijk ook een donatie! Zet hem op 💪🏻!"

Strijk En Herstel Service Heesch
Donated 10

"Succes Cindy met deze aktie je bent een topper"

Noa & Fenna
Donated 10

"Go,go,go Cindy! Veel succes, Noa & Fenna"

Marion Beenhakkers
Donated 5

"Goede actie Cindy, ik doe mee en doneer!"

Helma Van Mook
Donated 5

"Succes Cindy"

Miriam Heijmans
Donated 5

"Succes!!"

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.