Cindy van Erp

Zwem voor KWF Join Us

Iedereen kent wel iemand

13 juni 2019

KWF kankerbestrijding, een goed doel waar geen verdere uitleg voor nodig is. Iedereen kent wel iemand die met deze ziekte te maken heeft gehad. Ik ben hierin geen uitzondering helaas. 

Sinds enkele jaren is het Golfbad hoofdsponsor van de Osse Maasrace. Vorig jaar ontstond het idee om op ludieke wijze als Golfbad-team deel te nemen. Diverse collega's lagen vorige jaar al aquajoggend of zwemmend in de Maas. Ik was daar niet bij in verband met andere verplichtingen maar besloot voor mezelf dat ik in 2019 erbij wil zijn. (Ondanks dat het voor mij als zwembad-zwemmer toch wel een dingetje is, dat zwemmen in buitenwaterinnocent)

Ik wil er niet alleen bij zijn, ik hoop dat ik ook een mooie bijdrage kan leveren aan deze zwemtocht. Mijn inschrijfgeld krijg ik gesponsord vandaar dat ik het inschrijfbedrag zelf via deze pagina doneer als startschot van mijn inzameling. Help jij mij mee aan een mooie bijdrage?

Groetjes Cindy

 

Zwem voor KWF

Op zaterdag 31 augustus 2019 nemen we een duik voor het goede doel. Onderdeel van de Golfbad Osse Maasrace is een prestatie zwemtocht welke geheel in het teken van het goede doel, KWF kankerbestrijding. Deelnemers hieraan doneren aan KWF en/of laten zich sponsoren en zwemmen een afstand van 500 meter (t/m 12 jaar), 1 of 2 kilometer. De volledige opbrengst gaat naar het goede doel! Speciaal voor het jubileum is er dit jaar een extra uitdaging: een Night Swim! Hierbij zwemmen je in het donker. KWF gelooft in de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Die dag die komt. We weten alleen nog niet wanneer. Samen kunnen we deze dag dichterbij brengen. Daarom vragen we iedereen om ons mee te helpen. Ook jou. Dit spetterende zwemspektakel zal dit jaar plaats vinden op de locatie van Maaspark De Lithse Ham te Lith (Gemeente Oss). Deelname is in álle opzichten een echte belevenis. Interesse? Ga de uitdaging aan en meld je aan via info@ossemaasrace.nl. Doe mee aan de Golfbad Osse Maasrace of sponsor en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens ons en KWF: dankjewel! 

Thank you to my Sponsors

Cindy
Donated 25

"Het startschot voor mijn inzamelingsactie."

Anonymous
Donated 10

Michael Van Den Beld
Donated 10

"Cindy, heel veel succes met deze prestatie zwemtocht. Een fantastisch initiatief waar ik graag als sponsor aan wil bijdragen. Dat jij, en alle anderen, maar een mooi bedrag mag ophalen in het teken van het goede doel, KWF kankerbestrijding."

Van Mook
Donated 10

"Lieve Cindy! Je bent een topper, wat een super mooie actie! Van ons natuurlijk ook een donatie! Zet hem op 💪🏻!"

Marion Beenhakkers
Donated 5

"Goede actie Cindy, ik doe mee en doneer!"

Helma Van Mook
Donated 5

"Succes Cindy"

Miriam Heijmans
Donated 5

"Succes!!"

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.