Wandel voor kanker

By Daphne Ijpelaar

Ik wandel tegen kanker

Ik loop dit jaar met mijn moeder, oom en tante de Kennedymars in Waalwijk voor mijn vader en helaas overleden opa. 18 december 2019 kreeg mijn opa de diagnose darmkanker met uitzaaiingen naar de lever. Hierdoor was er helaas niks meer aan te doen. 3 dagen later is mijn opa dan ook overleden. In april 2020 kregen wij de volgende klap en sindsdien moet mijn vader leven met de ziekte van Kahler, een zeldzame beenmergkanker. Samen is ons doel om veel geld op te halen voor het KWF waardoor meer onderzoek mogelijk is.

My Achievements

Foto's toegevoegd

Actiepagina gemaakt

Aan eigen actie gedoneerd

Eerste 5 donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag verhoogd

Vermelding op Wall of Fame

E-mails verstuurd

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

My Updates

Gefinished om 12.46 uur

Tuesday 13th Sep
Wat een verschrikkelijke nacht was dit?! Het is nog nooit zo zwaar geweest als afgelopen nacht. Het weer zat totaal niet mee. Veelste vochtig en koud, waardoor ik in Waspik onbewust onderkoeld was. Hierdoor heb ik even vastgezeten op de post. Wat heb ik me naar gevoeld. Dacht echt even dat ik daar moest opgeven. Na even goed misselijk geweest te zijn en wat opgewarmd, heb ik een warmtedeken aan de EHBO gevraagd. Zonder deze deken had ik hem zeker nooit, maar dan ook nooit uit kunnen lopen. Mocht je dus een foto zien met een deken en een lijkwit persoon, yess that's me. Een optie om te stoppen was er dan ook niet als je voor het KWF loopt. Ik wil iedereen bedanken voor het geweldige sponsoren en voor het aanmoedigen langs de kant. Wat een prachtig bedrag hebben wij mogen ophalen. Dit alles voor mijn overleden opa en mijn eigen vader die helaas nooit meer beter wordt. Ik ben met veel trots de finish overgegaan💪🏻

Thank you to my Sponsors

23.4

Patrick-heidi Colijn

25.4

Anonymous

Heidi en Patrick, Ik vind het mooi dat jullie voor dit goede doel de 80 van de langstraat hebben gelopen. Jullie zijn TOPPERS. En hebben een hart van goud.

100.4

Odyssey - Design Hotel Glow Eindhoven

25.4

Anonymous

Daphne super gedaan

20.4

B Mateijsen

Succes

5.4

Conny Wagemakers

5.4

Anonymous

10.4

Diderick Woltering

20

Betty Van Kaam

10

Daphne Ijpelaar

10

Mirjam Van Gasteren

Lieverd, stap ze met veel liefde in ons hart, dikke kus ❤️🙏❤️

5.4

Anonymous

10.4

Arie Heijstek

25.4

Anonymous

1.4

Anonymous

10.4

Frits Grakist

1091

Daphne Ijpelaar