Erik Huisman

Huis in actie

Ik kom in actie voor Inloophuis Carma in Westland

Op 27 maart loop ik de Puinduinrun en jij kunt me sponsoren. Hoewel ... niet mij. Niet mijn portemonnee. Wel die van Carma - Centrum voor leven met en na kanker. En dat is nodig.

Carma heeft het financieel lastig, want centra als Carma draaien op giften. Door corona kwamen veel inzamelacties en toegezegde giften te vervallen. Nood aan de man dus. 

Carma biedt een luisterend oor, lotgenotencontact, informatie en activiteiten gericht op ontspanning, beweging en verdieping. 

Carma is dus onmisbaar. Mij hebben ze geweldig geholpen toen het na mijn chemobehandelingen helemaal niet goed ging. Payback time dus! En daar heb ik jouw hulp bij nodig! 

Sponsor me! Het is elke euro meer dan waard, want de Puinduinrun is een winterse helletocht. Drie rondes van elk ruim 3 kilometer. Kou. Kans op regen en/of een nat parcours. Verharde paden. Onverharde paden. Glibberstukken. Veel hoogtemeters ook. Hellingen. Trappen. Best gruwelijk.

De Puinduinrun is mijn eerste ‘echte’ sportprestatie sinds de slooptocht die de chemokuren trokken door mijn lijf. Mijn inzet is: alles doorstaan, alles beleven, van alles genieten én zo veel mogelijk geld bijeenlopen voor Carma.

Sponsoren dus! Dan loop ik me straks suf.
Erewoord.

 http://www.puinduinrun.nl/

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

My Updates

Prachtig slotakkoord

Friday 8th Apr
Er was boterkoek. Koffie ook, uiteraard. En een rondleiding.

Gisteren was het slotakkoord van mijn sponsoractie rond de Puinduinloop van 27 maart. Of beter: van ONZE sponsoractie rond de Puinduinrun. Onze actie. Die van Superzus Dorine, die ook een actiepagina had. Die van mij. Die van onze sponsors. En natuurlijk van het doel waar we het allemaal voor deden: Carma - Centrum voor leven met en na kanker.   

We zaten er gisteren bij Carma een stuk beter bij dan een kleine twee weken geleden. Want we waren na de Puinduinrun echt wel goed stuk. Logisch. Dorine kreeg in de twee weken voor de loop een dikke griep te verwerken en ik moest afrekenen met corona. Een zacht gezegd weinig ideale voorbereiding. We zijn er nog niet helemaal overheen bleek gisteren toen we samen mijn 6 kilometer-rondje liepen voordat we naar Carma gingen voor het slotakkoord. Maar we hebben geen seconde spijt. 

We waren gisteren onbeschaamd trots, blij en opgelucht. Want het was gelukt. Aan de start verschijnen. De volle drie rondes lopen. Genieten van elke meter. Onszelf een beetje achter de broek zitten om het goed te doen. En het was ongedacht goed gelukt om mensen mee te krijgen voor ons goede doel.

Het was gisteren een prachtig slotakkoord. Na de boterkoek, koffie en de rondleiding konden we een ongekend bedrag overhandigen. Door wat donaties op de loopdag zelf en zelfs een paar ná de loop hebben wij samen .....

.................................................... 1425 euro .................................................................

...... kunnen overhandigen aan Carma.

Dank. Dank. Dank.

Erik.

P.S. Ik schrijf dit op 8 april, een dag na het overhandigen van de cheque. Vandaag is voor mij een bijzondere dag. Ik beschrijf 'm op mijn blog: https://erikhuisman.wordpress.com/2022/04/08/mallemolen-252/      

De Puinduinrun is gelopen. En hoe? Lees!

Sunday 27th Mar
Nou, daar ging-ie eindelijk. De Puinduinrun. Vorig jaar uitgesteld. In januari uitgesteld. Maar nu ging-ie gelukkig door. Met mijn zus, In Mallemolen 248 staat het allemaal!
https://erikhuisman.wordpress.com/2022/03/27/mallemolen-248/ 

Mail aan mijn sponsors

Friday 25th Mar

Beste sponsor/Lieve sponsor,

Overmorgen! Twee daagjes nog maar! Dan, eindelijk …… de Puinduinrun.

De Puinduinrun voor het echie.

Het wordt zondag afzien, een dubbeltje op zijn kant. En dat is geen grap. De voorbereiding met mijn jongste, langste zus Dorine liep super. Liep. We waren echt geweldig bezig. Maar liefst twee keer liepen we de Puinduinrun op proef. Een keer op 16 januari, de dag dat-ie gehouden zou worden, en nog een keer op 13 maart. Gewoon om te kijken of we het konden. En omdat we het gewoon leuk vonden.

Twee keer was het een doorslaand succes, dus je zou zeggen ……
Ja, maar het leven is niet altijd maakbaar. Twee weken geleden kreeg het coronavirus greep op mijn lijf. En super-Dorine werd geveld door een dikke griep. We lopen nu nóg een beetje onze longen te raspen en onze benen zijn nog wat papperig. We hebben er deze week allebei naar vermogen alles aan gedaan om zo sterk mogelijk aan de start te staan. Wat gewandeld, wat gefietst en voorzichtig ook wat gerend. Straks doe ik nog een testje op de duintrappen en dat moet het voor zondag dan zijn.

Oh ja, en ze hebben het parcours ook nog aangepast. Ze zijn teruggegaan naar ‘het meest uitdagende rondje’ dat ze konden bedenken. Dat betekent meer hellingen en trappen per kilometer en minder verharde stukken. Zwaarder dus.

Het wordt dus lastig, maar voor lastig gaan Huismannen niet op de loop. We gaan zondag all out. Alles gaat uit de kast. Je hebt als sponsor al twee voor de prijs van één. Zondag maken we er drie voor de prijs van één van.

De Puinduinrun gaat over drie rondes van elk ruim 3 kilometer; een totaal van 10,5 kilometer. We gaan voor de volle drie ronden. Natuurlijk. Maar of dat lukt? Ach, we gaan starten en we zullen moeten kijken hoe ver we komen zonder schade op te lopen. Zeker is dat we allebei sjouwen met ruim 600 euro sponsorgeld op ons rug en zullen genieten van elke meter.

Je hoort zondag nog van me.
Nogmaals dank voor je bijdrage!

Groeten,

Erik

Terug naar ouderwets zwaar

Monday 14th Mar
Het is een tijd van aanpassen aan en inspelen op van alles. Eerst ging de Puinduinrun van 16 januari naar 27 maart en afgelopen week ...... . Nee, niet weer verplaatst. Maar toch werd het weer anders. Ik citeer uit de mail die ik kreeg:
"Afgelopen weken is er hard gewerkt in de Puinduinen. Hierdoor kunnen we weer grotendeels terug naar het parcours van de laatste editie in 2020. Nog even onder voorbehoud van de vergunning, maar wij denken weer het meest uitdagende rondje te hebben bedacht wat nu mogelijk is in de Puinduinen. Het parcours vind je hier."

Even omschakelen dus. Terugschakelen. Opschakelen. Heb ik met mijn langste jongste zus inmiddels twee keer de langere versie als proef afgelegd, gaat alles weer terug. Hebben wij weer. :-) Van 12 kilometer (3x4) gaat-ie naar 10,5 (3x ruim 3 kilometer dus), maar dat maakt de zaak er niet fijner op. Allerminst!. Want terug naar het oude vertrouwde parcours betekent dat er aanmerkelijk minder vlakke en ook minder verharde stukken inzitten, dat het dus nóg meer op en neer gaat over onverhard terrein. Gemiddeld per meter dus intensiever.

Wordt een uitdaging. Vanwege de aanpassing van het parcours én omdat onzeker is in welke staat ik aan de start verschijn. Corona heeft me na twee jaar te pakken gekregen. Helaas. 

Nee, ik wanhoop niet. Ik begin gewoon te lopen. Ik ga van elke meter genieten. Ik ga elk van de drie rondjes aan. Ik ga elke meter doorstaan. En dan moet het wel gek lopen wil vroeg of laat de finish niet in zicht komen.         

Hatseflats, door de 600 euro barrière heen

Wednesday 9th Mar
Op zomaar een woensdagmiddag.
Hopt zomaar een mailtje binnen.
Andermaal een donatie voor mijn Puinduinrun.
Dus andermaal een bijdrage voor Carma.

Hatseflats dacht ik.
Zo gaat-ie lekker!
Met nog 2,5 week te gaan voor de grote en definitieve afrekening.
Met nog 18 dagen voor de echte beproeving.
Mooi door de barrière van 600 euro. 

Het was al twee keer heel prettig proeflopen.
Straks, op 27 maart, wordt het zo mogelijk nog prettiger. 
Ja, best zwaar: 3 x 4 kilometer rennen met ook nog hellingen en trappen.
Maar ook vederlicht in het besef dat met dat gegaloppeer meer dan 600 euro naar Carma gaat.   

Dank Pamela!   

Oops we did it again

Thursday 17th Feb
Jazeker!  Oops we did it again. Mijn langste, grootse jongste zus en ik. We hebben gewoon voor de tweede keer de Puinduinrun gelopen. Afgelopen zondag, nu vier dagen geleden. 

Het was een groot succes. De spierpijn is nu bijna uit mijn benen, al moet ik bekennen dat die langdurige spierpijn niet alleen op het conto van de Puinduinrun geschreven kon worden. 

Zo gooide ik er dinsdag 40 nogal winderige fietskilometers én een Fit4Life-training tegenaan. En waren er gisteren ruim 20 stormachtige fietskilometers. En heb ik vandaag - naast rond de 25 kilometers op de stalen Batavus - een ruim uur rondjes draaien op de ijsbaan in de benen. Stilzitten ...... . Tja, lastig.        
 
Maar terug naar de Puinduinrun. Die was een succes, een groot succes, een succes op meerdere vlakken. Superzus-D. en ik hebben het allereerst aangedurfd om in de aanloop naar de 27e maart nóg maar een keer de Kijkduinse bergen in te trekken. We hebben daar bovenop andermaal de volle drie rondes gelopen. Het lopen ging ook nog eens best vlot; de rondjes van ongeveer 4 kilometer gingen in respectievelijk 24 minuten en nog wat, 25 minuten en nog wat en 26 minuten en nog wat. En ook niet onbelangrijk: we hebben dit keer alle drie de ronden gelopen zonder verkeerde afslagen en andere afwijkingen van het parcours. Een mooie strakke race die we - inclusief 2 x 100 meter start-/finishstrook - aflegden in 1 uur, 16 minuten en 28 seconden. 

Het laat zich raden dat we blaken van het zelfvertrouwen voor 27 maart als we 'voor het echie' gaan lopen. Dat vertrouwen zou overigens een extra boost krijgen als de sponsorpagina's van ons nog wat donaties te verwerken krijgen. Ik nodig eenieder uit om dat te doen. Het geld gaat allemaal naar Carma - centrum voor leven met en na kanker.
 
Doen? 

Doen!

Dank!        

Pre-/proef-Puinduinrun. CHECK!!!

Sunday 16th Jan
Het is gelukt! 

We hebben het gedaan! 

Superzus Dorine en ik hebben de pre-/proef-Puinduinrun volbracht. En hoe! Onze sponsoren kunnen tevreden zijn. Want voorwaar, we hebben de kanten er niet vanaf gelopen. Het was namelijk een beetje puzzelen met de route. Rennen rekenen we tot onze talenten; kaartlezen is dat allerminst. En - eerlijk is eerlijk - ook het kaartje dat we van de Puinduinsite hadden was niet helemaal helder en/of correct.
 
Lange uitleg om te vertellen dat we dus soms verkeerd liepen, dat we af en toe omliepen. En als we dat doorkregen, dan liepen we dus terug. Of een extra lusje om alsnog de juiste koers te varen (maar dan lopend hè). 

We zijn dus nu allebei supertrots. Het is ook niet niks. Allereerst hebben we de route nu scherp voor als het op 27 maart om het echie gaat. Daarnaast hebben we dus alle drie de ronden uitgelopen (pakje van mijn toch wat angstige hartje). En daar weer naast hebben we ook nog méér dan de geplande 12 kilometer gelopen. 13.07 om precies te zijn.     

Op naar 27 maart en intussen blijven mijn superzus en ik lekker trainen. Want zo'n wedstrijd en een gemeten tijd is mooi, maar de weg er naartoe is minstens zo mooi. In elk geval genieten we daar ook intens van.

Meer weten van hoe het vandaag was? Lees op mijn blog Mallemolen 219 en 219a.
www.erikhuisman.wordpress.com   

Een mooie opsteker

Monday 10th Jan
ZO!
Dat is nog 'ns een mooie opsteker voor aanstaande zondag. Je weet wel: 16 januari. De dag waarop de Puinduinrun zijn beslag zou krijgen. De dag waarop ik mijn eerste 'gemeten' post-chemo sportprestatie zou leveren. Mijn supersister D. en ik gaan natuurlijk dan gewoon rennen en ook nog over de Puinduinen. Het is de bedoeling dat we aanstaande zondag 12 kilometer gaan wegtikken, precies de afstand die we op 27 maart - de nieuwe datum - moeten gaan afleggen  

Ik zit in de voorbereiding. Logisch. En vandaag was dus een opsteker, want man wat ging-ie lekker. Ongedacht lekker, onverwacht lekker. Ik ben echt net terug van het strand. .De bedoeling was om een minuut of 20 te gaan. Gewoon rennen in een lekker aanvoelend tempo; vanmorgen was immers al een klein uur gefietst. 

Maar ja, eenmaal op het strand voelde het zó lekker aan. Mooi hard zand, benen die uit zichzelf zo soepel draaiden, lekkere temperatuur ook. Er was weinig voor nodig om te besluiten om mijn 6 kilometerrondje te doen. Ongeveer de helft strand en de andere helft verhard duinpad en straten.

Mijn Polar stond aan, maar ik heb er geen seconde op gekeken. Ik liep en liep en liep. Blik op 'ver weg'. Adem in, adem uit. Zorgen net een beetje te duwen qua tempo.

Het was genieten. En eenmaal thuis nog eens toen ik zag hoe ik me op mijn gevoel door het loopje had geslagen: 6 kilometer en 30 meter in 35 minuten en 26 seconden. 

Rond ik dat in mijn nadeel af naar 6 kilometer in 36 minuten, dan is dat gewoon iets sneller dan 10 kilometer  per uur. Met strand erbij hè! En met van vanmorgen al een uurtje fietsen in de benen.

Morgen ga ik wat fietsen, woensdag hardlopend nog even uitpakken op de Monsterse duintrappen, hellingen en fietsrekken en donderdag weer wat fietsen. Dan de benen een paar dagen stil om zondag te gaan knallen met de dubbele afstand van vandaag..

U hoort nog!               

Ik heb mijn streefbedrag! En door!

Thursday 23rd Dec
Ik heb mijn streefbedrag binnen. En hoe! Met een knal. In één klap! Vanavond zorgde één vrijgevige 'Anoniem' ervoor dat ik de resterende 62 euro op weg naar mijn streefbedrag van 500 euro binnenkreeg.

Ik ben gewoon een beetje stil van dit gebaar en van het gebaar van allen die de afgelopen weken mij zijn gaan sponsoren en zo Inloophuis Carma een enorme dienst bewijzen.

DANK DANK DANK!. 

En door! Streefbedrag naar 750 euro. Ik ren wel. Mijn zussie ook. Geen punt hoor!
   

Uitstel Puinduinrun? Oh, dan lopen we 'm twee keer!

Tuesday 21st Dec

Effe serieus.

Weer!
Alweer!

Eerst ging de City Pier City van eind september naar maart volgend jaar. Ik had mezelf al helemaal op gang getrokken, was al veelbelovend op weg bij het opschalen naar een kilometertje of 6, 7. En hup, teveel onzekerheden wat betreft virusveiligheid en de CPC werd (terecht) verplaatst.

Jammer, want de 10 kilometer tijdens de CPC zou mijn eerste gemeten sportprestatie worden na de aanslag die de chemokuren in het voorjaar op mijn gestel pleegden. Een domper. Erg jammer, maar goed, dan maar lekker doortrainen en in maart harder knallen dan eind september mogelijk zou zijn.

Maar, Huismannen zijn niet voor één gat te vangen. Er is, bedachten we, ook nog zo iets als de Puinduinrun. Spektakel en fysiek (s)loopevenement in de winter bij Kijkduin in Den Haag. Januari. Kou. Heuvels. Trappen. Wind ook vaak. Nergens echt lekker in je tempo komen. Altijd te snel door de eerste ronde waardoor je in ronde twee en drie moet zien te overleven.

Voor die uitdaging gingen we dus staan. 'We' zijn in dit geval mijn langste, jongste grootste zus D. uit R. in Drenthe en ik. We waren al driftig aan het voorbereiden. Door de wind, door de regen, dwars door alles heen gingen we laatst over de duinen bij Monster. En over het strand en de trappen. Álle duintrappen die er zijn bij Monster en Ter Heijde. En ook de venijnig oplopende stukjes ná die trappen.

En ja hoor.
Weer.
Alweer.
Zojuist.

Mailtje. Puinduinrun uitgesteld. Moet je nagaan!

We maken *%^$#@%$#**&!!! samen nét de afspraak om binnenkort weer samen te gaan trainen. Zij zou twee dagen na kerst overkomen vanuit Drenthe zodat we weer samen de elementen zouden kunnen trotseren en de trappen zouden kunnen geselen.

Ja, we zaten er helemaal in. Conditioneel. En ook qua motivatie. Logisch, want allebei hebben we aan de Puinduinrun een sponsoractie gekoppeld. Wij peigeren ons naar eer en geweten af en als dank spekken de sponsors de kas van Inloophuis Carma. Broodnodig geld. Het liep als een trein. We zitten allebei rond ons streefbedrag van 500 euro.

En dan uitstel! Naar 27 maart. Tweeënhalve maand. Wat dachten ze wel? OK, het uitstel kunnen we gezien de corona-situatie billijken. Maar ...... Maar we laten ons project echt niet uitstellen. Dan kennen ze de Huismannen slecht.

Uitstel van de tijdgemeten Puinduinrun? Soit.

Maar Wij Laten Onze Heroïsche Verovering Van De Puinduinen In Januari Niet Uitstellen!

NIET!

Wij laten al onze sponsors ook NIET in de steek. En we laten Inloophuis Carma EVENMIN in de steek.

Want:

Wij
Gaan
Namelijk
Gewoon
Wél
Rennen
Heel veel uitroeptekens!

Wij
Gaan
Op 16 januari
Gewoon
Rennen en Rossen
Door en over de Puinduinen
Weer heel veel uitroeptekens!

En op 27 maart doen we het natuurlijk glansrijk over. Gewoon omdat we dat kunnen en willen. Dát zijn Huismannen.

En natuurlijk gaan mijn langste, jongste grootste zus D. uit R. in Drenthe en ik twee dagen na kerst GEWOON samen trainen. Trappen op. Trappen af. Hellingen op. Hellingen af. Fietsenrekken over en nog eens fietsenrekken over. Slecht weer? Geen bezwaar.

En omdat we tóch gewoon gaan, dwars door alles heen, lijkt het me logisch dat wie dit leest en nog niet behoort tot het elitecorps van sponsors dat meteen goedmaakt. 

Sponsor mij of mijn zussie.

Je krijgt TWEE voor de prijs van ÉÉN.
Want dat beloof ik net: we lopen ons het leplazerus op de originele datum én we rennen ons een breuk op 27 maart.

Mijn zussie is te sponsoren via: https://acties.kwf.nl/fundraisers/dorinehuisman/huisinactie

En ik ben op deze pagina te steunen

Doen?
Doen!

Een heerlijke zondag

Sunday 12th Dec
Zo! Dat is nog 's een mooie zondag. 
Max Verstappen wereldkampioen in de Formule 1. 

Nee, geen meter gerend vandaag, geen minuut getraind, maar dat is goed. Je kunt immers niet elke dag rennen en rossen. Rust moet ook. Soms.
Dus gingen wij vandaag een dagje op pad. Schoonzus en zwager bezocht. Geluncht, twee exemplaren van mijn boek 'Mallemolen - Een prachtig kankerjaar' achtergelaten. En ook nog Deventer aangedaan om in die boekenstad een beetje bij te kletsen en ook mijn boek te overhandigen. 
En als kers op de taart zie ik nu dat ik in de loop van vandaag wéér een donatie heb gekregen voor mijn hardloopuitdaging tijdens de Puinduinrun van 16 januari.

Hieronder mijn bedankje aan de gulle gever.
Geef ook! Dan maak ik je ook via mijn Facebookpagina wereldberoemd! :-)
 
Hoi H.,
Hartelijk bedankt dat je me met je bijdrage steunt! En niet alleen mij. 
Ik voel me door jou gesteund als ik straks 3 keer een ronde van 4 kilometer op en af ga sjouwen, maar de mensen die een beroep willen doen op Inloophuis Carma zijn net zo blij. 

Dankzij jouw bijdrage zit ik nu op bijna 400 euro! Mijn streefbedrag van 500 ga ik voor 16 januari halen natuurlijk. 
Nogmaals dank.

Erik

Trainen met mijn grootste kleinste langste zus.

Saturday 4th Dec
Jawel, we pakken de zaken serieus aan. Dus trainen mijn grootste, kleinste, langste zus en ik. Samen gaan we over een week of zes de Puinduin-uitdaging aan. Dwars door alles heen.
Trainen dus, maar het weer zat vandaag niet mee. Ach, lees er alles over op mijn blog: https://wp.me/p1a5Ko-2HZ 

Op tweederde

Friday 3rd Dec
Vrijdagmiddag 17.00 uur.
Borreltijd.

Tijd om de week te overzien. 
Een te gekke week.

Simpele conclusie: mijn hardloopactie Puinduinrun zit dankzij de gulle gaven van velen nu al op ruim tweederde van mijn streefbedrag. Ruim 340 euro voor Inloophuis Carma. 

Zo ga je lekker je weekeinde in hoor!
Morgen lekker trainen met mijn zus en partner in crime D.
Zin in! 

Over de helft

Wednesday 1st Dec
Ik ga het steeds leuker vinden. Trainen en rennen vond ik allang leuk, maar jeetje wat is proberen om sponsors te krijgen gaaf!

En het loopt storm. Vandaag wéér een sponsor voor mijn loopactie op 16 januari. Weer een geldschieter voor de Puinduinrun. 

Daarmee ben ik OVER DE HELFT! Ik ben over de helft van het streefbedrag. Mijn doel is (minimaal) 500 euro bij elkaar te lopen voor Inloophuis Carma. 

Het gaat dus super! Bedankt!

En, eh, wie volgt? :-)

Halverwege

Monday 29th Nov
Ik ga zo de straat op, richting de duinen. Ik ga straks de duinen over, het strand op. Ik sjouw straks het strand weer af en pak dan wat trappen en nog wat hellinkjes mee.
Ik ga zo dus rennen, trainen en ik doe dat in het prettige besef dat ik nu al op de helft van het streefbedrag zit. 
Ik vraag niet of je zo meerent, Ik vraag wel of je me steunt. Zoals voor mij elke meter telt, zo telt elke euro. 
Doen? Doen! 
   

Ik ben er een beetje stil van

Saturday 27th Nov
Twee etmalen, iets minder zelfs, loopt mijn actie. Ik zit al op 238,50; dat is vrijwel de helft van het streefbedrag dat ik via de Puinduinrun voor Carma wil verdienen.

Ongekend. 
Ik ben er een beetje stil van. 

Stil van het snel oplopende bedrag, stil van de welwillendheid van de mensen die mij en Carma willen steunen. 

Dank allemaal.

Mede-shorttrackouder en - hardloper W. sponsort mij en weet nu al zeker dat ik het stukje puin dat op 16 januari voor mijn schoenen zal liggen zal vermorzelen. Een welkom hart onder de riem; straks die 12 kilometer voltooien is nog echt wel een uitdaging.  Hieronder mijn 'dank je W.' die ik ook opdraag aan iedereen die me al steunde.  

"Ik ben een beetje stil van wat er gebeurt. Ik zoek actief mijn weg. Ik denk en bedenk. Ik probeer, loop en doe. En ik  probeer anderen op mijn weg een beetje mee te nemen door erover te schrijven. 
Dat leidt tot veel moois. Gelukkig, want op de vleugels van die steun kwam ik een jaar lang verder. Dank je voor je steun. Nu voor Carma omdat ik ga rennen, ook nu met mijn boek. En vergis je niet in het jaarrond posten van je foto's en commentaren. Het helpt. Op die manier kan ik dwars door alles heen."

Hij gaat heel lekker

Friday 26th Nov
Het gaat al heel lekker. Pas één etmaal geleden mijn actiepagina voor Inloophuis Carma gestart en al 182 euro binnen! Maar er kan natuurlijk nog (veel) meer bij.
Ik ga op 16 januari 12 kilometer rennen tijdens de Puinduinrun bij Kijkduin. Dat wordt genieten en afzien tegelijk. Ik beloof dat ik me suf zal rennen. Ik hoop dat jij me sponsort of anderen enthousiast maakt. Doen! 

Thank you to my Sponsors

25.4

Jolanda En Hans Huisman

25.4

Pamela

Succes als je 'voor het echie' gaat!

36.4

Jelte

2x12 + 1x te gaan = …….

50.4

Anonymous

62.4

Anonymous

Gaat goed zo! Succes met deze fantastische actie voor Carma

15

Marwil ter Horst

Je kan het en je doet het. Gewoon!

10.4

Annelies

Erik en Dorien, jullie zijn kanjers!

15.4

Anonymous

25

Hans Eversdijk

25.4

Brigitte van Bommel

Succes met de puinduinloop

15

Fam van Lobenstein

Succes Erik 🏃🏼‍♂️

20

Anonymous

15.4

Fabiola Van Asselt

Eric zet hem op ik geloof in jou ! Heb echt respect hoe jij met deze rot ziekte omgaat , en er vooral ook veel positiviteit uit haalt . Succes topper !

15.4

Bart Huisman

10.4

Ingrid Stant

Go Erik, groet Ingrid

20.4

Mariska

Wat een supermooie actie! Succes en veel plezier met trainen!

11.4

Marlies A

15.4

Wilfried Hoogerwerf

Kom op Erik, je hebt al veel overwonnen dus dat stukje puin gaat ook lukken

25.4

Caroline Scheepmaker

Hoef niet te twijfelen dat je het gaat doen/halen, vergeet niet te genieten.., en dat je ook mag stoppen. Voor mij heb je het al gehaald.

15.4

Linda van der Burg

Zet hem op Erik!

50.4

Mart en Nicole

You go, zwagert!

15.4

Anonymous

Yes, you can,,, go for it Erik

50.4

Anonymous

Goed bezig!

10.4

Kirsten

Go Erik💋

15.4

Anonymous

Zet m op!!

15.4

Elly Hoenderkamp

15

Tamara van der Valk

Go Erik!

10

Erik Huisman