Opgeven is geen optie

By Erik Mulder Join Me

19 mei 2019 The Sky is Crying

Beste, 


Dit was de 10e editie naar de Mont Ventoux.
In totaal heb ik sinds deze actie 121 keer de top weten te bereiken. 
Ik wil hierbij alle sponsoren en personen die achter mij staan en steunen bedanken voor jullie bijdrage. Zonder jullie is dit niet mogelijk. 
 
Verslag Mont Ventoux zondag 19 mei 2019. 

The Sky is Crying. 
 
Vandaag zou het een dag moeten zijn om te vieren. 19 mei de geboortedag van mijn zus. Maar het mag niet zo zijn. 
Te vroeg is zij gestorven aan die verschrikkelijke ziekte kanker. 
 
Vandaar de beklimmingen ieder jaar op de Mont Ventoux. 
 
Het kwam vandaag met bakken uit de hemel en boven was het onder 0 C. 
Om 08.24 uur gestart om naar de top te gaan.  Het zou een eenzame rit worden, want wie gaat er nu naar boven. 
Regen en nog eens regen, het kon mij niet deren. De top was het doel vandaag ter herinnering aan mijn zus. 
Op 10 km en 100 meter van de top een lekke band. Het ging nog harder regenen maar dat deed mij niks. Omwentelingen maken om het lichaam warm te houden. 
Na Chalet Reynard reed ik de wolken in, waardoor het zicht minimaal was. Op 5 km van de top passeerde Ann mij met de auto. Om mij op de top op te wachten. 
Cobie deze was voor jou. 
 
Ik mis je nog iedere dag. 
 
Volg mijn belevenissen op 
 
Erik Mulder 

 

10e Editie Mont Ventoux

10e Editie


Op 11 mei 2019 reizen Ann en ik af naar de Mont Ventoux.


Op 19 november 2010 heb ik mijn lieve zus verloren, aan kanker. Zij is maar 43,5 jaar geworden, dat is veel te jong. Ik heb mijn zus beloofd dat ik jaarlijks de Mont Ventoux zal beklimmen, om geld in te zamelen t.b.v. de Kankerbestrijding KWF.
Dit gaat de 10e editie worden van mijn actie op de Mont Ventoux. In totaal heb ik, door middel van sponsoring, inmiddels € 13.390 t.b.v. de Kankerbestrijding KWF op weten te halen.


Nog dagelijks verliezen we bekenden om ons heen die overlijden aan deze verschrikkelijke ziekte. Geld is daarom nog steeds hard nodig voor onderzoek. In de hoop dat er ooit een remedie komt voor deze zieke. Op haar geboortedag 19 mei zal ik dan ook de Mont Ventoux opnieuw bedwingen.


U steunt mij toch ook!


U kunt mij sponsoren door geld over te maken via https://acties.kwf.nl/fundraisers/erikmulder (klik op donatie) of een bedrag over te maken op NL83 ABNA 0587 3324 17 t.n.v. E. Mulder, onder vermelding van: Opgeven is geen Optie!


Bimici https://www.bimici.nl/ heeft gezorgd voor het onderhoud van de fietsen en voor comfortabele kleding. Dextro Energy (voeding) zorgt voor de nodige energie. Maurice Aelen van Niloo Fasion & Lifestyle https://www.niloo.nl voor de Celeste accessoires.


Via Twitter (@EMulder69), Facebook (Erik Mulder) en de prachtige website http://fietssite.be/ventouxerik.html is mijn actie te volgen.


Erik Mulder

2010 - 2018

Donderdag 17 mei 2018 Om 08:07 uur gestart met de klim vanuit Bédoin. Wat was het koud. De benen draaide nog niet soepel. De Mont Ventoux lag in de wolken en dat zou de hele dag zo blijven. Op de top snel nog extra kleding aan incl. volledige handschoenen. De weg naar Malaucène ligt er slecht bij, sinds vorig jaar. Dus rustig aan. In Malaucène scheent de zon. Dus even opgewarmd. En vervolgens naar boven. Al snel weer in de wolken. Bbbrrrr Benen draaide vanaf Malaucène heel soepel. In een rap tempo boven en snel afdalen naar Chalet Reynard (7 km). Daar stond super Ann met de bevoorrading en verse kleding. Vervolgens verder afdalen naar Sault vanwaar ik de laatste beklimming zou doen. Benen voelde goed aan. 2 probeerde mij in te halen maar ik was niet te stoppen. Bij Chalet Reynard stond Ann te wachten om vervolgens naar boven te rijden. Ik was zo rap ze had mij nog niet verwacht. De laatste 6 km naar de top. Geheel in de wolken. Als een wonder opende de hemel en was de top heel even zichtbaar. Ann stond mij boven op te wachten. 15:20 en ik was boven.
Wat een emotionele dag. Een dag in het teken van mijn zus tbv het KWF. Warm aangekleed en naar beneden. Wat had ik het koud.

9e Editie Op 12 mei 2018 reizen Ann en ik opnieuw af naar de Mont Ventoux. Op 19 november 2010 heb ik mijn lieve zus verloren, aan kanker. Zij liet twee kinderen (Yannick en Fabienne) en een echtgenoot (Erik) achter. 43,5 jaar is zij geworden, veel te jong. Ik heb mijn zus beloofd dat ik jaarlijks de Mont Ventoux zal beklimmen, om geld in te zamelen t.b.v. de Kankerbestrijding KWF Op 16 mei 2017 heb ik de Cinglé gereden, 3 beklimmingen, (vanuit 1x Bedoin, 1x Malaucène, 1x Sault), totaal 15 maal tijdens ons verblijf; Ann heeft 2e maal de top van de Mont Ventoux weten te halen (op 18 en 24 mei 2017). Ook dit jaar zal 1 dag in het teken staan van mijn zus. Samen met mijn vrouw Ann naar de top van de Mont Ventoux. Ook dit jaar zorgt de sponsor Dextro Energy (voeding) voor de nodige energie. Bimici https://www.bimici.nl/ zorgt voor comfortabele kleding. Dus gesoigneerd de Mont Ventoux beklimmen. Totaal heb ik inmiddels € 12.350 t.b.v. de Kankerbestrijding KWF op weten te halen, in de hoop dat er ooit een remedie komt voor deze ziekte. Via Twitter (@EMulder69), Facebook (Erik Mulder) en de prachtige website http://fietssite.be/ventouxerik.html is mijn actie te volgen. U steunt mij toch ook! U kunt mij sponsoren door geld over te maken via https://acties.kwf.nl/Opgeven-is-geen-optie (klik op donatie) of een bedrag over te maken op NL83 ABNA 0587 3324 17 t.n.v. E. Mulder, onder vermelding van: Opgeven is geen Optie! Erik & Ann Mulder

Dinsdag 16 mei 2017 08:28 ben ik gestart ter nagedachtenis aan mijn zus. Onder begeleiding van Ann starte ik onderweg naar de top. Ann heeft de eerste km's meegefietst om vervolgens terug naar Bedoin te gaan om de bevoorrading bij de bakker etc te halen. Tijdens de klim was het warm. Gedurende dag liep de temperatuur op tot 30+. Boven op de top natuurlijk niet. Op de top aangekomen de 1e keer was er een nieuw bord geplaatst. Het oude bord was al maanden weg. Wat blijkt. De top is nu volgens het bord 1909 meter We weten het nu zeker: de kale berg is niet 1912 meter hoog, of 1911, of 1910, of 1909. Met je fiets bereik je slechts de hoogte van 1.897,10 meter. De metingen zijn verricht op 10 juni 2016 en de resultaten zijn gecertificeerd door het IGN. Kennelijk was ik de eerste die op de foto stond met het nieuwe bord. Zie de Kaleberg. De 1e sticker was ook al geplaatst, door een Duitse motorrijder. Sinds gisteren zijn er in totaal 8 stickers geplaatst. Afdaling naar Malaucène liep voorzichtig km 9 tot 13 onder de top weg werkzaamheden. Dus gevaarlijk In Malaucène omgekeerd en omhoog. Het split sprong omhoog. Regelmatig even stoppen omdat het split vastliep tussen de voorvork. Op de top wat warms aangetrokken om vervolgens af te dalen naar Chalet Reinhardt waar Ann met de auto en de bevoorrading stond. Lekker gegeten en gedronken en vervolgens verder afgedaald naar Sault. Aangekomen en terug omhoog. Ann stond nog steeds bik Chalet Reinhardt om verder naar de top te gaan waar ze mij zou ontvangen. Top om 16.01. Veel emoties kwamen er vrij Het verlies van mijn zus en onze trouwe viervoeter Biko. Wat een dag. Dit jaar gekozen voor de Cinglé.

8e Editie Op 13 mei 2017 reizen Ann en ik opnieuw af naar de Mont Ventoux. Op 19 november 2010 heb ik mijn lieve zus verloren, aan kanker. Zij liet twee kinderen (Yannick en Fabienne) en een echtgenoot (Erik) achter. 43,5 jaar is zij geworden, veel te jong. Ik heb mijn zus beloofd dat ik jaarlijks de Mont Ventoux zal beklimmen, om geld in te zamelen t.b.v. de Kankerbestrijding KWF Op 27 augustus 2010, heb ik 4 maal (op 1 dag, vanuit Bedoin, Malaucène, Sault en de onverharde kant) de Mont Ventoux beklommen, totaal 5 maal tijdens het verblijf; Op 31 mei 2011, heb ik 4 maal (op 1 dag, vanuit Bedoin) de Mont Ventoux beklommen, totaal 10 maal tijdens het verblijf; Op 27 juni 2012 heb ik 6 maal (op 1 dag vanuit Bedoin) de Mont Ventoux beklommen, totaal 10 maal tijdens ons verblijf; Op 12 juni 2013 heb ik 6 maal (op 1 dag vanuit 2x Bedoin, 2x Malaucène, 2x Sault) de Mont Ventoux beklommen, totaal 9 maal tijdens ons verblijf; Op 13 en 14 september 2014 heb ik de Cinglé gereden 3 beklimmingen op 1 dag (vanuit 1x Bedoin, 1x Malaucène, 1x Sault), totaal 15 maal tijdens ons verblijf; Op 8 en 9 september 2015 heb ik de Cinglé gereden 3 beklimmingen op 1 dag (vanuit 1x Bedoin, 1x Malaucène, 1x Sault), totaal 15 maal tijdens ons verblijf; Op 31 augustus 2016 heb ik 6 maal (op 1 dag vanuit 2x Bedoin, 2x Malaucène, 2x Sault) de Mont Ventoux beklommen, totaal 16 maal tijdens ons verblijf; Op 5 september 2016 wist Ann voor de 1e maal de top van de Mont Ventoux te behalen. Wat een top prestatie. Ook dit jaar zal 1 dag in het teken staan van mijn zus. Samen met mijn vrouw Ann naar de top van de Mont Ventoux. Ook dit jaar zorgt de sponsor Dextro Energy (voeding) voor de nodige energie. Bimici https://www.bimici.nl/ zorgt voor comfortabele kleding. Dus gesoigneerd de Mont Ventoux beklimmen. Via Twitter (@EMulder69), Facebook (Erik Mulder) en de prachtige website http://fietssite.be/ventouxerik.html is mijn actie te volgen. Totaal heb ik inmiddels € 11.735 t.b.v. de Kankerbestrijding KWF op weten te halen, in de hoop dat er ooit een remedie komt voor deze ziekte U steunt mij toch ook! U kunt mij sponsoren door geld over te maken via https://acties.kwf.nl/Opgeven-is-geen-optie (klik op donatie) of een bedrag over te maken op NL83 ABNA 0587 3324 17 t.n.v. E. Mulder, onder vermelding van: Opgeven is geen Optie! Erik & Ann Mulder

Woensdag 31 augustus 2016 7e editie Gestart om 05:26 uur Om 20.37 uur ben ik voor de laatste maal boven geweest. 6 maal op 1 dag is toch genoeg? Het was al donker toen ik om 21:23 uur beneden was in Bedoin Wat had ik het koud. Dus een lekkere warme douche gepakt Ik heb alle weersomstandigheden gehad, die je maar kan bedenken. En als toetje 7 km voor de top "laatste klim nog een hoosbui In het dal 38c en meer De afdaling naar Bedoin was levens gevaarlijk. Door het slechte weer van de afgelopen nacht lagen er allemaal stenen/rots op de weg ( groot en klein). Dus oppassen in de afdaling. De afdaling richting Malaucène was drijfnat, vanwege het noodweer van gisteren. Dus ook gevaarlijk. Mijn enkel was goed ingepakt en de knie, bil en schouder waren nog beurs door deval van de dag ervoor. Deze dag is niet mogelijk zonder een goede ondersteuning van mijn soulmate Ann. De gehele dag was ze er Dat allemaal om een oplossing te vinden voor die ziekte. Emotioneel had ik het af en toe behoorlijk zwaar. Om 0:30 uur lagen we eindelijk in bed. Zelf kon ik niet slapen door de vele indrukken. Wat heel mooi was is dat Ann na de bevoorrading in Bedoin de eerste 6 km van mijn 2e klim mee reed. Maar dat was voor Ann niet voldoende. Op 5 september 2016 heeft Ann de top bereikt vanuit Bedoin in 1 uur en 45 minuten. Wat een top prestatie. In totaal heb ik tijdens ons verblijf 16 maal de Mont Ventoux beklommen.

7e Editie Op 27 augustus 2016 reizen Ann en ik opnieuw af naar de Mont Ventoux. Dit jaar voor het eerst zonder onze trouwe viervoeter Biko (vorig jaar, 3 dagen na onze reis van de Mont Ventoux overleden). Een groot verlies voor ons. Op 19 november 2010 heb ik mijn lieve zus verloren, aan kanker. Zij liet twee kinderen (Yannick en Fabienne) en een echtgenoot (Erik) achter. 43,5 jaar is zij geworden, veel te jong. Ik heb mijn zus beloofd dat ik jaarlijks de Mont Ventoux zal beklimmen, om geld in te zamelen t.b.v. de Kankerbestrijding KWF Op 27 augustus 2010, heb ik 4 maal (op 1 dag, vanuit Bedoin, Malaucène, Sault en de onverharde kant) de Mont Ventoux beklommen, totaal 5 maal tijdens het verblijf; Op 31 mei 2011, heb ik 4 maal (op 1 dag, vanuit Bedoin) de Mont Ventoux beklommen, totaal 10 maal tijdens het verblijf; Op 27 juni 2012 heb ik 6 maal (op 1 dag vanuit Bedoin) de Mont Ventoux beklommen, totaal 10 maal tijdens ons verblijf; Op 12 juni 2013 heb ik 6 maal (op 1 dag vanuit 2x Bedoin, 2x Malaucène, 2x Sault) de Mont Ventoux beklommen, totaal 9 maal tijdens ons verblijf; Op 13 en 14 september 2014 heb ik de Cinglé gereden 3 beklimmingen op 1 dag (vanuit 1x Bedoin, 1x Malaucène, 1x Sault), totaal 15 maal tijdens ons verblijf; Op 8 en 9 september 2015 heb ik de Cinglé gereden 3 beklimmingen op 1 dag (vanuit 1x Bedoin, 1x Malaucène, 1x Sault), totaal 15 maal tijdens ons verblijf. Ook dit jaar zal 1 dag in het teken staan van mijn zus. Ann zal voor de 1e maal proberen, samen met mij, de top van de Mont Ventoux te bereiken. Ook dit jaar zorgt de sponsor Dextro Energy (voeding) voor de nodige energie. Totaal heb ik inmiddels € 10.767 t.b.v. de Kankerbestrijding KWF op weten te halen, in de hoop dat er ooit een remedie komt voor deze ziekte Via Twitter (@EMulder69), Facebook (Erik Mulder) en de prachtige website http://fietssite.be/ventouxerik.html is mijn actie te volgen. U steunt mij toch ook! U kunt mij sponsoren door geld over te maken via https://acties.kwf.nl/Opgeven-is-geen-optie (klik op donatie) of een bedrag over te maken op NL83 ABNA 0587 3324 17 t.n.v. E. Mulder, onder vermelding van: Opgeven is geen Optie! Erik & Ann Mulder

Verslag Mont Ventoux woensdag 9 september 2015 Dit was de 6e editie naar de Mont Ventoux. Om samen met mijn Dream Team (Ann en onze trouwe viervoeter Biko) een gedenkwaardige dag ervan te maken. Een gedenkwaardige dag is het geworden. Het was de laatste keer dat Biko op de top stond. Kort na onze thuiskomst in Nederland is Biko overleden. Wat missen wij hem. Een klim naar de top zal nooit meer hetzelfde zijn. Om 07.49 uur startte ik mijn missie “de Cinglé du Mont Ventoux”. De weergoden waren mij die dag mij goed gezind. Tijdens de laatste klim stond het Dream Team te wachten bij Chalet Reynard. Gezamenlijk reden we naar boven. Ik op de Bianchi en zij in de auto. De laatste kilometers reden zij weg om mij op te vangen op de top. Een onvergetelijk moment. Het was een gedenkwaardige en geslaagde Cinglé du Mont-Ventoux. Dat ter herinnering aan en om aandacht te vragen aan deze verschrikkelijke ziekte. Mijn doel voor 2015 is dan ook meer dan geslaagd. Tijdens ons verblijf in Frankrijk heb ik de Mont Ventoux 15 maal weten te bedwingen waaronder 2 maal een “Cinglé du Mont Ventoux”. De klim vanuit Bedoin blijft mijn favoriet. Mocht u nog willen doneren, dan kan dat natuurlijk altijd via: https://acties.kwf.nl/Opgeven-is-geen-optie of een bedrag over te maken op NL83 ABNA 0587 3324 17 t.n.v. E. Mulder, onder vermelding van: Opgeven is geen Optie! Neem ook een kijkje op de website van Willy Reuvis http://fietssite.be/ventouxerik.html Hierbij wil ik alle mensen bedanken die mij hebben gesponsord. Het doet mij goed te weten dat er zoveel mensen achter mij staan. Een speciaal dankwoord voor onze trouwe viervoeter, voor alle jaren support en onvoorwaardelijke liefde. Ik mis je, rust zacht. Erik Mulder

6e Editie Op 5 september 2015 reis ik opnieuw af naar de Mont Ventoux, om door middel van mijn beklimmingen de aandacht te vragen aan deze verschrikkelijke ziekte die kanker heet. Bijgestaan door mijn lieve vrouw Ann en onze trouwe 4-voeter Biko. Dit jaar met 2 nieuwe sponsors: Dextro Energy (voeding) en Mixact Glasfolie (www.mixact.nl voor de prachtige folie op de auto). Op 19 november 2010 heb ik mijn lieve zus verloren, aan die verschrikkelijke ziekte kanker. Zij liet twee kinderen (Yannick en Fabienne) en een echtgenoot (Erik) achter. 43,5 jaar is zij geworden, veel te jong. Ik heb mijn zus beloofd dat ik jaarlijks de Mont Ventoux zal beklimmen om de aandacht te vestigen op deze verschrikkelijke ziekte en dit wil ik doen zolang ik kan. Op 27 augustus 2010, heb ik 4 maal (op 1 dag, vanuit Bedoin, Malaucène, Sault en de onverharde kant) de Mont Ventoux beklommen; Op 31 mei 2011, heb ik 4 maal (op 1 dag, vanuit Bedoin) de Mont Ventoux beklommen; Op 27 juni 2012 heb ik 6 maal (op 1 dag vanuit Bedoin) de Mont Ventoux beklommen; Op 12 juni 2013 heb ik 6 maal (op 1 dag vanuit 2x Bedoin, 2x Malaucène, 2x Sault) de Mont Ventoux beklommen. Op 13 en 14 september 2014 heb ik de Cinglé gereden 3 beklimmingen op 1 dag (vanuit 1x Bedoin, 1x Malaucène, 1x Sault), totaal 15 maal tijdens ons verblijf. Totaal heb ik inmiddels € 10.102 t.b.v. de Kankerbestrijding KWF op weten te halen. Via Twitter (@EMulder69), Facebook (Erik Mulder) en de prachtige website http://fietssite.be/ventouxerik.html is mijn actie te volgen. U steunt mij toch ook! U kunt mij sponsoren door geld over te maken via https://acties.kwf.nl/Opgeven-is-geen-optie (klik op donatie) of een bedrag over te maken op NL83 ABNA 0587 3324 17 t.n.v. E. Mulder, onder vermelding van: Opgeven is geen Optie! Erik Mulder

Verslag Mont Ventoux zondag 14 september 2014 Dit was de 5e editie naar de Mont Ventoux. Weer een gedenkwaardige dag. De zaterdag voorafgaand, heb ik de Cinglé du Mont-Ventoux (van 3 kanten de Mont Ventoux beklimmen) nog gereden, als laatste voorbereiding. Zondag was de dag, met veel emoties. Klimmen voor een zus die veel te vroeg overleden is. De dag in 2010 dat ik mijn zus sprak op de Mont Ventoux staat mij nog goed bij. Met die gedachten startte ik om 08.00 uur. Tijdens de 1e klim kwam ik nog steenbokken tegen die kennelijk nog van de rust genoten, want later op de dag waren zij niet meer te vinden. De klim ging soepel en ik was dan ook vlug boven. De afdaling ingezet naar Maulaucène, hier ga je in een sneltrein naar beneden om vervolgens weer om te keren en weer te beginnen aan de klim. Na de 2e klim was er een goede verzorging van het Dream-team Ann & Biko, om vervolgens te beginnen aan de afdaling naar Sault. Sinds het nieuwe asfalt van 2013 is het heerlijk afdalen. Omkeren en weer terug omhoog naar de top. Mijn benen voelde ik niet en ik kreeg vleugels en het ging dus in een rap tempo omhoog. Na de 3e klim hebben we op de top van de Mont Ventoux nog even stilgestaan bij dit emotioneel moment. Het was een gedenkwaardige en geslaagde Cinglé du Mont-Ventoux. Dat ter herinnering aan en om aandacht te vragen aan deze verschrikkelijke ziekte. Mijn doel voor 2014 is dan ook meer dan geslaagd. Tijdens ons verblijf in Frankrijk heb ik de Mont Ventoux 15 maal weten te bedwingen. De klim vanuit Bedoin blijft mijn favoriet. Mocht u nog willen doneren, dan kan dat natuurlijk altijd via: https://www.staoptegenkanker.nl/opgeven-is-geen-optie Hierbij wil ik alle mensen bedanken die mij hebben gesponsord. Het doet mij goed te weten dat er zo veel mensen achter mij staan. Een speciaal dankwoord voor mijn Dream-team Ann & Biko en Willy Reuvis voor de fantastische website over mijn actie http://fietssite.be/ventouxerik.html U moet zeker een kijkje gaan nemen. Erik Mulder

5e Editie Het is bijna zover. Op 6 september 2014 reis ik opnieuw af naar de               Mont Ventoux, om door middel van mijn beklimmingen de aandacht te vragen aan deze verschrikkelijke ziekte die kanker heet. Bijgestaan door mijn lieve vrouw Ann en onze trouwe 4-voeter Biko. Zoals je misschien weet heb ik mijn lieve zus verloren op 19 november 2010 aan die verschrikkelijke ziekte kanker. Zij liet twee kinderen (Yannick en Fabienne) en echtgenoot (Erik) achter. Te jong is zij gestorven 43,5 jaar. Ik heb mijn zus beloofd dat ik jaarlijks de Mont Ventoux zal beklimmen om de aandacht te vestigen op deze verschrikkelijke ziekte en dit wil ik doen zolang ik kan. Op 27 augustus 2010, heb ik 4 maal (op 1 dag, vanuit Bedoin, Malaucène, Sault en de onverharde kant) de Mont Ventoux beklommen; Op 31 mei 2011, heb ik 4 maal (op 1 dag, vanuit Bedoin) de Mont Ventoux beklommen; Op 27 juni 2012 heb ik 6 maal (op 1 dag vanuit Bedoin) de Mont Ventoux beklommen; Op 12 juni 2014 heb ik 6 maal (op 1 dag vanuit 2x Bedoin, 2x Malaucène, 2x Sault) de Mont Ventoux beklommen. Totaal heb ik inmiddels € 9.576,50 t.b.v. de Kankerbestrijding KWF op weten te halen. Via Twitter (@EMulder69), Facebook (Erik Mulder) en de prachtige website http://fietssite.be/ventouxerik.html is mijn actie te volgen. U steunt mij toch ook! U kunt mij sponsoren door geld over te maken via www.staoptegenkanker.nl/opgeven-is-geen-optie (klik op donatie) of een bedrag over te maken op NL83 ABNA 0587 3324 17 t.n.v. E. Mulder, onder vermelding van: Opgeven is geen Optie!                                                                                Erik Mulder

Verslag Mont Ventoux woensdag 12 juni 2013.  Ik had gisteren super benen. Het leek of ik vloog over de Mont Ventoux. 1e klim kwam ik lastig in mijn ritme. Begon direct al met windkracht 4 op kop en stoten naar 6 gedurende de hele klim. 2e klim vond ik mijn ritme. Vanaf dat moment kreeg ik vleugels, ik voelde mijn benen niet meer. In wielertermen ik kon spelen met de pedalen. Het ging dus in een rap tempo omhoog. Van alle renners die ik tegen kwam heeft niemand mij ingehaald. Ik haalde hen in en kon gewoon wegrijden. Heb zelfs de fiets in totaal 2,8 km op de schouder moeten nemen. Nieuw asfalt. Vervolgens kon je rijden over in totaal 12 km net gelegd asfalt. Boter zacht. De organisatie Cinglé stuurde mij maandag nog een mail dat de weg geheel vrij was. Kennelijk verstaan zij daar wat anders onder. Ben ook niet moe. Vandaag weer op de fiets herstel training
Het was een gedenkwaardige en mooie dag.
Dat ter herinnering aan en om aandacht te vragen aan deze verschrikkelijke ziekte. Erik Mulder

4e Editie Zoals je misschien weet heb ik mijn lieve zus verloren op 19 november 2010 aan die verschrikkelijke ziekte kanker. Zij liet twee kinderen (Yannick en Fabienne) en echtgenoot (Erik) achter. Te jong is zij gestorven 43,5 jaar. Ik heb mijn zus beloofd dat ik jaarlijks de Mont Ventoux zal beklimmen om de aandacht te vestigen op deze verschrikkelijke ziekte die kanker heet en dit wil ik doen zolang ik kan. Op 27 augustus 2010, heb ik 4 maal (op 1 dag, vanuit Bedoin, Malaucène, Sault en de onverharde kant) de Mont Ventoux beklommen; Op 31 mei 2011, heb ik 4 maal (op 1 dag, vanuit Bedoin) de Mont Ventoux beklommen; Op 27 juni 2012 heb ik 6 maal (op 1 dag vanuit Bedoin) de Mont Ventoux beklommen. Totaal heb ik inmiddels € 8.723,00 t.b.v. de Kankerbestrijding KWF op weten te halen. Op 8 juni 2013 reis ik opnieuw af naar de Mont Ventoux, om door middel van mijn beklimmingen de aandacht te vragen aan deze verschrikkelijke ziekte. Bijgestaan door mijn lieve vrouw Ann en onze trouwe 4-voeter Biko. Via Twitter (@EMulder69), Facebook (Erik Mulder) en de website prachtige website http://fietssite.be/ventouxerik.html is mijn actie te volgen. U steunt mij toch ook! U kunt mij sponsoren door geld over te maken via www.staoptegenkanker.nl/opgeven-is-geen-optie (klik op donatie) of een bedrag over te maken op 587332417 t.n.v. E. Mulder, onder vermelding van: Opgeven is geen Optie!                                                                      Erik Mulder 

Verslag Mont Ventoux woensdag 27 juni 2012.
Vandaag zou het de beste dag zijn om de Mont Ventoux 6 maal te beklimmen, geen windstoten tot 8 Bft maar wel een gevoelstemperatuur van 39°. Om 3 uur aan de ontbijt tafel om goed gevoed aan de start te staan van deze lange dag.
Ann en Biko (onze hond) begeven zich om 04.30 uur naar de marmeren startstreep in Bedoin, om mij de gehele dag bij te staan. 
Rond 05.00 uur passeer ik voor de eerste maal de startstreep om voor de eerste maal naar boven te gaan. Ik doe ongeveer 1.40 uur over de klim en 30 minuten over de afdaling. Per keer drink ik zeker 2 liter vocht.
In het bos gerommel tijdens de eerste klim. Omdat het donker is kan ik niet zien wat het is. Later 5 kilometer onder de top een kudde herten die de oversteek maken, om af te dalen bij zonsopgang. Wat een prachtig begin van de dag.
Ann en Biko hebben post gevat op de parkeerplaats aan de startstreep. Een ideale plaats voor de bevoorrading. De eerste klim en afdaling zitten erop, op naar de volgende. Mijn ritme heb ik gevonden dus de klim gaat rapper. Boven gekomen weer rap naar beneden, wat is het toch heerlijk fietsen met de Bianchi Oltre. De temperatuur begint flink te stijgen.
Tijdens de 4e klim geeft de thermometer 38 graden aan en een gevoelstemperatuur die vele malen hoger ligt.
Tijdens de 5e klim gaan Ann samen met Biko naar 10 kilometer onder de top, in het bos postvatten omdat het beneden zo warm geworden is dat het daar niet meer uit t houden is. Bij mij stroomt het water zo van mijn lichaam af. Tijdens de bevoorrading drink ik makkelijk 2 liter vocht weg. Sinds de 4e klim is het echt een bakoven geworden. Wielrenners kom je op de klim niet veel meer tegen door de temperatuur. De warmte is ondragelijk geworden. Het enige wat je doet is drinken en nog eens drinken.
Tijdens mijn 6e klim hebben Ann en Biko op de top postgevat en wachten mij op tijdens mijn laatste klim. Op de top valt de schemer en is het nagenoeg uitgestorven als ik aankom. Ik kijk naar de hemel en wijs met mijn vinger omhoog en zeg: “voor Cobie” .
Mijn doel is bereikt, 6 maal de top van de Mont Ventoux op in 1 dag vanaf de zware kant vanuit Bedoin, ten behoeve van het KWF.
Hierbij wil ik alle mensen bedanken die in mij geloven, achter mij staan en mij hebben gesponsord. Een speciaal dankwoord voor mijn team Ann & Biko en André Hartman (Bike Totaal Hartman).
Erik Mulder

3e Editie Zoals jullie misschien weten heb ik 1,5 jaar geleden mijn zus verloren. Ik heb mijn lieve zus beloofd dat ik jaarlijks de Mont Ventoux zal beklimmen om de aandacht te vestigen op deze verschrikkelijke ziekte die kanker heet en dit wil ik doen zolang ik kan.
Op 27 augustus 2010, heb ik 4 maal (op 1 dag) de Mont Ventoux beklommen en daarbij een bedrag weten op te halen van € 3.538,00 t.b.v. de Kankerbestrijding KWF.
Op 31 mei 2011 was het de bedoeling om 6 maal de Mont Ventoux te beklimmen vanaf de zware kant. Ondanks de slechte weersomstandigheden ben ik toch van start gegaan. Echter na 4 beklimmingen heb ik de uitdaging moeten staken. Te slecht en te gevaarlijk door het slechte weer. Uiteindelijk heb ik een bedrag van € 3.356,00 t.b.v. de Kankerbestrijding KWF
Deze keer verblijf ik van 22 tot 29 juni 2012, speciaal een week bij de Mont Ventoux, in verband met de weersomstandigheden. In die week doe ik een poging om op 1 dag 6 tot 7 maal de Mont Ventoux te beklimmen, vanaf de zware maar mooie kant Bedoin. Een dag staat niet vast, dit hangt af van de weersomstandigheden. Nog nooit eerder is dit gebeurd zonder hulp. Het zal een lange dag worden, maar ik weet zeker dat mijn lieve zus mij de kracht zal geven. Als laatste voorbereiding zal ik op 23 juni 2012 La Cannibale rijden, Een cyclo van 173 kilometer, 6 cols en 4529 hoogtemeters, waarvan 2 maal de top van de Mont Ventoux.
Door middel van sponsors hoop ik veel geld bijeen te brengen voor de Kankerbestrijding KWF. Het geld is hard nodig om een behandeling te vinden voor deze verschrikkelijke ziekte, zodat er niemand meer aan hoeft te overlijden.
U steunt mij toch ook!
U kunt mij sponsoren door geld over te maken via www.staoptegenkanker.nl/opgeven-is-geen-optie of een bedrag over te maken op 587332417 t.n.v. E. Mulder, onder vermelding van: Opgeven is geen Optie!
Erik Mulder

Verslag Mont Ventoux dinsdag  31 mei 2011. Ondanks de slechte weersverwachting ga ik om 05.00 uur van start.
Willy Reuvis (uit Vlaanderen) en Jose Post (die te voet de Mont Ventoux op gaat) brengen mij naar de start, waar ook mijn droom team staat (Erik, Yannick & Ann) zij zullen er de hele dag voor mij staan. Yannick duwt mij op gang.

Na 5 minuten start het al met regen, in het bos rij ik nog wat beschut, maar op de top wordt het wat anders. Ondanks dat het water van de berg af stroomt, stort ik mij voorzichtig in de afdaling. In de hoop dat het weer zal verbeteren gedurende de volgende beklimming. Maar ook de 2e en 3e beklimming geen verandering, sterker nog het wordt alleen maar slechter. Op de top na de 3e beklimming behoorlijk onderkoeld. Het droom team warmt mij op met alles wat ze hebben.

Wat op temperatuur gekomen, besluit ik mij voorzichtig in de afdaling te storten, want in het dal zie ik vanaf de top wat opklaringen en hoop dat het weer om zal slaan.

Verkleumd kom ik in Bedoin aan. Handen zijn niet te gebruiken. Toch besluit ik omhoog te gaan. Het weer slaat nu helemaal om, geheel naar de verkeerde kant, zware windstoten, dichte mist en de hemel is opengebarsten. Ik arriveer op de top en wijs naar de hemel en zeg: ”Deze is voor jou Cobie”. Mijn lieve zus, wat mis ik haar.

Door het geheel omslaan van het weer is het nu echt onverantwoord om verder te gaan.
Ik wil mijn leven niet op de Mont Ventoux laten, jullie zijn mij allemaal te dierbaar.
De dagen die volgen blijven de omstandigheden zeer slecht, waardoor we uiteindelijk eerder vertrekken.

In totaal weet ik de Mont Ventoux die week 10 maal te bedwingen.
Met opgeheven hoofd neem ik vrijdag afscheid van de Mont Ventoux.
Ik weet dat de Mont Ventoux op mij wacht.
I will be back!!

Hierbij wil ik alle mensen bedanken die in mij geloven, achter mij staan en mij hebben gesponsord.

Erik Mulder

2e Editie Na een korte maar hevige strijd heeft mijn lieve zus Cobie IJsselstein-Mulder op vrijdag 19 november 2010 om 11.15 uur op 43,5 jarige leeftijd het gevecht verloren.
Ik heb mijn lieve zus beloofd dat ik jaarlijks de Mont Ventoux zal beklimmen om de aandacht te vestigen op deze verschrikkelijke ziekte die kanker heet en dit wil ik doen zolang ik kan.
Vorig jaar op 27 augustus 2010, heb ik 4 maal (op 1 dag) de Mont Ventoux beklommen en daarbij een bedrag weten op te halen van € 3.538,00 t.b.v. de Kankerbestrijding KWF. Tijdens de crematie van mijn lieve zus is er nog eens € 2.050,90 opgehaald.
Deze keer ga ik op 31 mei 2011 (dus op 1 dag) de Mont Ventoux 6 maal beklimmen en dit alleen vanaf de zware kant. Nog nooit eerder is dit gebeurd zonder hulp. Het zal een lange dag worden, maar ik weet zeker dat mijn lieve zus mij de kracht zal geven.
Het Dream Team, die zorgt voor ondersteuning bestaat deze keer uit: Erik (de man van Cobie), haar kinderen Yannick (13 jaar) & Fabienne (11 jaar) en mijn vrouw Ann.
Door middel van sponsors hoop ik veel geld bijeen te brengen voor de Kankerbestrijding KWF. Het geld is hard nodig om een behandeling te vinden voor deze verschrikkelijke ziekte, zodat er niemand meer aan hoeft te overlijden.
Iedere maal als ik de top bereik, doneren Ann en ik wederom een bedrag aan de Kankerbestrijding KWF.
U steunt mij toch ook!
U kunt mij sponsoren door geld over te maken op 587332417 t.n.v. E. Mulder, onder vermelding van: Opgeven is geen Optie!
Voor stortingen buiten Nederland : IBAN : NL83 ABNA 0587 3324 17 ... BIC : ABNANL2A
Erik Mulder

1e Editie vrijdag 27 augustus 2010
In België staat de Mont Ventoux in Frankrijk, voor het gevecht tegen kanker.
Op dit moment vecht mijn zus voor haar leven ( 43 jaar, 2 kinderen en echtgenoot)
Een gevecht waarvan we weten dat het een ongelijke strijd zal zijn.
Maar ze is een vechter en weet niet van opgeven.
Ik overlegde vorige week met Ann, om op vrijdag 27 augustus 2010 de Mont Ventoux te gaan beklimmen in totaal 12 uur. Een immense klus.
Iedere keer als ik de top bereik (vanaf de zware kant van de Mont Ventoux) doneren ik en Ann een bedrag aan de K ankerbestrijding KWF. Familie en vrienden sponsoren mij daarnaast, zodat ik een zo groot mogelijk bedrag naar de Kankerbestrijding KWF kan overmaken.
Het is de bedoeling om minimaal 4 keer in 12 uur de klim naar boven te maken. Het record zonder hulp is 7 in 24 uur. Ik rij 12 uur.
Zo dit is mijn gevecht. Op 27 augustus zal ik mijn benen laten spreken voor mijn lieve zus. Want: Opgeven is geen optie!

De Mont Ventoux vrijdag 27 augustus 2010 was een dag om nooit meer te vergeten!
Die geheel in het teken stond van mijn lieve zus. Het was een lange en emotionele dag.
Wie stonden er aan de start, tot mijn verbazing, Ann (mijn vrouw) & Erik (de man van mijn zus). Wat een verrassing!!! De tranen vloeide toen al. Mijn zus kon er helaas niet bij zijn. Ze heeft afgelopen dinsdag haar eerste chemo gehad.
Ik heb de klim 4 keer gereden voor mijn lieve zus.Een onmenselijke opgave volgens velen.
Op de top van de Mont Ventoux stonden Ann & Erik mij telkens op te wachten (die dag was het in de ochtend koud en bewolkt, ook was er een harde mistral aanwezig). Ze hebben uitstekend voor me gezorgd!
Op de top mijn zus aan de telefoon, emotie. (zie foto)
Op naar de volgende en de volgende en de volgende.
Met een gemiddelde klimtijd van 1.40 uur.
De laatste klim was op karakter, gedreven door de kracht van mijn lieve zus, want “Opgeven is geen optie!!”.
In een tijd van 1.35 uur. Ging het behoorlijk snel.
Tranen van emotie over de eindstreep, want gehaald door de gedachte: “Deze is voor Cobie”.
Met z'n allen gaan we de strijd aan tegen deze verschrikkelijke ziekte.
Ik wil hierbij iedereen bedanken voor de vele steun en sponsoring.
Opgeven is geen optie!
Erik

Opgeven is geen optie

Meerdere malen de Mont Ventoux beklimmen op 1 dag. Dit ter herinnering aan mijn lieve zus Cobie en om aandacht te vragen aan deze verschrikkelijke ziekte. Daarmee hoop ik geld op te halen ten behoeve van het Kwf.
Een missie ter herinnering aan mijn lieve zus die ik op 19 november 2010 verloren heb aan die verschrikkelijke ziekte kanker. Zij liet twee kinderen (Yannick en Fabienne) en echtgenoot (Erik) achter. Te jong is zij gestorven 43,5 jaar. Ik heb mijn zus beloofd dat ik jaarlijks de Mont Ventoux zal beklimmen om de aandacht te vestigen op deze verschrikkelijke ziekte en dit wil ik doen zolang ik kan.

Thank you to my Sponsors

Acties Kwf
Donated 3.538

"Ontvangen via bank of andere actie"

Erik Mulder
Donated 3.056

"Sponsorgeld tijdens de actie Mont Ventoux mei 2011"

Overige Donateurs
Donated 669

"Bedankt voor de donaties."

Erik Mulder
Donated 321

"Bedankt op mij te sponsoren tijdens mijn Mont Ventoux actie 2013. Ter herinnering aan mijn zus."

Stuart En Gilberte
Donated 300

"Mooie actie en 2 super prestaties Ann en Erik samen op de top van de Mont Ventoux "

Gilberte Mortelmans
Donated 300

"Wat een prachtige actie al die jaren. Heel veel succes en voorzichtig. Gilberte "

Anonymous
Donated 300

"Prachtig initiatief !"

Fit For Finance B.v.
Donated 250

"Succes op de Mont Ventoux"

Stuart En Gilberte
Donated 250

"Erik, goed gedaan!"

Stuart En Gilberte
Donated 250

"Een mooi gebaar ter herinnering aan je zus "

Stuart En Gilberte
Donated 250

"Erik bedankt dat je het elk jaar weer onder de aandacht brengt. Hopelijk vinden ze snel een medicijn! "

Stuart Gilberte En Gunny Mortelmans
Donated 250

"Succes op de Mont Ventoux"

Ccr Team
Donated 115

"Een prachtige actie. Hee veel succes Team CCR"

Marjan Kerchove
Donated 100

"Succes op de Mont Ventoux Een mooi initiatief ter herinnering aan je zus."

Johan Mortelmans
Donated 100

"veel sterkte en moed houden. MOrtelmans johan"

Erik Mulder
Donated 100

"Voor mijn lieve zus! Ik mis je zo."

John Griend
Donated 100

"Veel succes tijdens de uitdaging en maar hopen op mooi fietsweer"

Annemarie Rima
Donated 100

Johan Mortelmans
Donated 100

"Een prachtige herinnering aan u zus en ten behoeve van de kankerbestrijding. Succes "

Annemarie Rima
Donated 100

"We wensen jou en Ann veel sterkte en kracht, het CCR-team"

Marjan Kerchove
Donated 100

"Erik en Ann Success op de Mont Ventoux"

Ann Mulder
Donated 100

"Schat, ik steun je voor de volle 100 procent!"

Stuart Gilberte En Gunny
Donated 100

"Zet hem op. We denken aan je!"

Overige Donateurs
Donated 60

"Bedankt voor de Donaties. "

Irene Peters
Donated 51

"Zo'n mooie actie nog steeds. Succes in Frankrijk!"

Jan
Donated 50

"Heel veel succes met jullie voorbereidingen en natuurlijk D-Day"

Ann Mulder
Donated 50

"Knap dat je je blijft inzetten!"

Erik Mulder
Donated 50

"10e editie op de Mont Ventoux. Ter herinnering aan mijn zus."

A.m. Rima
Donated 50

"Succes van CCR"

Ann Mulder
Donated 50

"Wat een dag, het was weer super emotioneel. Je bent een kanjer!"

Erik Mulder
Donated 50

"Ter herinnering aan Cobie Ik mis je"

Erik Mulder
Donated 50

"Erik en Ann gaan er samen voor. Het gaat weer een bijzondere dag worden. "

Jan Breedveld
Donated 50

"Erik en Ann, wij wensen jullie wederom veel succes met jullie uitdaging. We weten waarom jullie je zo inzetten. Bewonderenswaardig indrukwekkend. Alle goeds!"

Ann Mulder
Donated 50

"We blijven ons inzetten, met de hoop dat er in de toekomst niemand meer hoeft te sterven aan deze verschrikkelijke ziekte. "

Irene Peters
Donated 50

"Erik en Ann, sterkte bij deze geweldige actie. Maak er wat moois van!"

Pieter Hofwegen
Donated 50

"Hoi Erik en Ann, heel veel respect! Zetm op kanjer"

Jan Breedveld
Donated 50

"Hoi Erik, heel veel succes met je uitdaging. Enorm veel respect voor je actie en je missie. Bewonderswaardig en heel knap. Zet hem op!"

Ann Mulder - Van Den Bosch
Donated 50

"Voor mijn geweldige man. Met een groot hart."

Erik Mulder
Donated 50

"Deze beklimmingen zijn voor mijn zus. Ik mis je. "

Patricia Robijns
Donated 50

Erik Mulder
Donated 50

"Ter herinnering aan mijn zus. Om een oplossing te vinden voor deze ziekte. Ann bedankt voor je support. Erik "

Jan Breedveld
Donated 50

"Hoi Erik en Ann. Wat een respect voor jullie. Al jaren jullie inzet voor deze vreselijke ziekte. Petje af en diepe buiging. Op afstand wordt meegeleefd. Succes!"

Marco Gonsalves
Donated 50

"Erik heel veel succes en ik blijf je steunen in deze mooie nagedachtenis van je zus. Groetjes, Marco "

Ann Mulder
Donated 50

"Vandaag staan we even stil, denken we aan dierbare en hopen we op genezing voor iedereen! Bedankt Erik voor dit moment. xxx"

Marjan Kerchove
Donated 50

"Succes met jullie actie op de Mont Ventoux "

Irene Peters
Donated 50

"Erik en An, veel succes op de Mont Ventoux. Mooie aktie!"

Marco Gonsalves
Donated 50

"Hi Erik, Top al die Mont Ventoux beklimmingen voor KWF en ter nagedachtenis van je zus. Nu gaan mijn gedachten ook naar Karin IJsselstein uit. Groeen, Marco"

Jan Breedveld
Donated 50

"Beste Erik, Enorm veel respect en bewondering voor je inzet voor de bestrijding van deze ziekte. Je fysieke en mentale inspanning daarvoor bewonder ik enorm. Veel sterkte tijdens je beklimmingen. Hartelijke groet, Jan."

Jan Breedveld
Donated 50

"Erik en Ann veel succes met jullie geweldige intiatief! Petje af voor jullie betrokkenheid en inspanning voor een betere wereld. Heel veel succes, Jan en Corrie"

Eef Brand
Donated 50

Irene Peters
Donated 50

"Mooie actie weer Erik. Succes op de Mont Ventoux."

Ann Mulder
Donated 50

"Wat een prestatie van een mooi persoon voor een prachtig iniatief!"

John Griend
Donated 50

"Veel succes tijdens je uitdaging...hopelijkis het weer jou vriend die dag!!!! "

Erik Mulder
Donated 50

"Een mooi doel met een super begeleider "

Jan Breedveld
Donated 50

"Erik, wederom zeer bewonderens waardig wat je over hebt voor de nagedachtenis van je zus. En elk jaar weer een geweldig initiatief!"

Ann Mulder
Donated 50

"Ik wil je steunen in dit prachtig iniaitief!"

Erik Mulder
Donated 50

"Ter herinnering aan mijn lieve zus. "

Marjan Kerchove- Mels
Donated 50

"Een mooie actie op de Mont Ventoux tbv het KWF"

Veerna Andhyiswara
Donated 50

"Veel succes Erik, gr Veerna"

Marjan Kerchove-mels
Donated 50

"Succes"

Marco Gonsalves
Donated 50

"Erik, laat die Mont Ventoux je niet klein krijgen. Je bent echt een TOPPER omdit allemaal te doen. Veel succes daar!"

Jan Breedveld
Donated 40

"Klasse Erik! Je initiatief dwingt respect af. Je drijfveer is je kracht! Ik weet dat je een toegewijd mens bent en ook fijne collega en een geweldige sporter! Zet hem op."

Marco Gonsalves
Donated 40

"Beste Erik en Ann, heel veel doorzettingsvermogen gewenst om de Mont Ventoux te verslaan. Je zus zal trots op jullie zijn voor dit deze inspanning. Groet, Marco"

Marco
Donated 35

"Super actie. Heel veel succes op de Mont Ventoux."

Ale Bergeijk
Donated 33

"Je bent een echte Doortrapper, Erik! Veel succes op de Winderige Berg."

Marleen Mortelmans
Donated 30

"Erik, zet hem op en doe voorzichtig!"

Arie & Jannie Mulder
Donated 25

"Kleine bijdrage aan de geweldige prestatie van mijn zoon!"

Peter Herwegh
Donated 25

"Topper !"

Wilma In ‘t Veld
Donated 25

"Succes, met deze mooie actie."

Ingrid Haast
Donated 25

"Superinitiatief Erik! Zet 'm op, die berg krijg jij wel klein."

Arie En Jannie Mulder
Donated 25

"Succes van je Ouders Arie en Jannie"

Rene Brouwer
Donated 25

Lenny Nederveen
Donated 25

"Wat een TOPprestatie!!"

Arie En Jannie Mulder
Donated 25

"Wat mooi dat je dit blijft doen in nagedachtenis van je zus!"

Arie En Jannie
Donated 25

"Mooie actie We zijn trots op je. "

Marjan Kerchove-mels
Donated 25

"Opweg naar de top van de Mont Ventoux. "

Arie En Jannie Mulder
Donated 25

"Heel veel succes. Mooie herinnering aan je zus "

Nell Jong
Donated 25

"Wat een prestatie! "

Marco Gonsalves
Donated 25

"Hi Erik en Ann, wens jullie heel veel succes met het bedwingen van de Mont Ventoux. Prachtig dat je dit blijft doen ter nagedachtenis van je zus. Grt. Marco"

Edwin Numan
Donated 25

"Hoi Erik, keep up the good work en veel succes!"

Matijs Dekker
Donated 25

"Veel succes weer! Respect!"

Arie En Jannie Mulder
Donated 25

"Heel veel succes op de Mont Ventoux. In herinnering aan je zus"

C.s Hofwegen
Donated 25

"We vinden je een kanjer Liefs Pieter Lotty jordy"

J.m Linde
Donated 25

"Succes Erik en doe voorzichtig!"

Arie En Jannie Mulder
Donated 25

"Succes Erik en Ann op de Mont Ventoux"

Wilma In Het Veld
Donated 25

"Op naar de top. "

Eugene Commandeur
Donated 25

"Succes"

Jose Post
Donated 25

Arie En Jannie Mulder
Donated 25

"Succes op de Mont Ventoux. Wij zijn trots op jullie. "

Ronald Ijsselstein
Donated 25

Marco&karin Ijsselstein
Donated 20

"Mooi dat je op deze bijzondere dag de berg weer op bent gegaan! Bikkel"

Fam. Nannenberg
Donated 20

"Héél veel succes met dit mooie initiatief Erik! Zet 'm op!"

Guus Janssen
Donated 20

Steven Blahowetz
Donated 20

Tom Vingerhoeds
Donated 20

"Heel veel succes op de Mont Ventoux "

Marleen Mortelmans
Donated 20

"Een mooie gedachte ter herinnering aan uw zus. Succes op de Mont Ventoux"

Jolanda En Eppo Franken
Donated 20

"Erik, wat een super prestatie! Dank je wel!"

Karin Nannenberg
Donated 20

"Succes kanjer!! Groeten van Ed, Karin en Nick"

Karin Nannenberg
Donated 20

"Erik en Ann, Wij wensen jullie weer ontzettend veel succes! Mooi initiatief! Hartelijke groeten van Ed, Karin en Nick "

Thomas And Uli Gloger
Donated 20

"May the Bee Force be with you "

Wolfgang And Andrea And Lolle Heller
Donated 20

"Good luck for your mission in memory of your Sister for the cancer foundation. "

M. Dekker
Donated 20

"Succes Erik en Ann op de Mont Ventoux "

Karin Nannenberg
Donated 15

"Hey kanjer, Ook namens Ed en Nick wens ik je dit jaar weer heel veel succes!!"

Margriet Linde
Donated 15

Karin Nannenberg
Donated 15

"Kanjer, geweldig dat je dit weer gaat doen. We hebben veel respect voor je. Groeten van Ed, Karin en Nick"

Karin Nannenberg
Donated 15

"Erik en Ann, heel veel succes op de 'kale berg'! Ik hoop voor jullie dat de sneeuw daar volgende week weg is. Zet 'm op!!"

Karin Nannenberg
Donated 15

"Heel veel succes met het beklimmen van de Mont Ventoux. Vooral Ann, die deze uitdaging voor de eerste keer aangaat. Super tof van je, toi toi toi!!"

Familie Nannenberg
Donated 15

"Wat een geweldig initiatief Erik! Wij wensen je heel veel succes en goed weer! Ed, Karin en Nick"

Nelleke Klooster
Donated 13

"Heel veel succes Erik!!!"

Hessel Klijnstra
Donated 10

Gunny Mortelmans
Donated 10

"Succes op de Mont Ventoux"

Anonymous
Donated 10

"Erik, succes!!"

Karin Springer
Donated 10

"Heel veel succes Erik, je bent een topper! En we zullen onze zussen nooit vergeten. "

Anonymous
Donated 10

"Heel veel succes"

Debbie Dorst
Donated 10

"Ik wens jullie heel veel succes op de Mont Ventoux"

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.