Ansichtkaartjes voor KWF

By Frans Wiggers

Ik kom in actie tegen kanker

Hallo! Het kan best fijn zijn te weten dat iemand aan je denkt en een hart onder de riem kan steken. Soms verlies je iemand die het tegen je zei of tegen wie je het zelf wilde zeggen, vandaar het KWF. Daarom maak ik nu kaartjes en zal de volledige winst die er mee opgehaald wordt doneren. Het zou leuk zijn om met de kaartjes te laten weten dat iemand je lief is en ook waardevol. Even laten weten dat je er bent. Een kaartje zomaar, omdat het kan! De kaartjes staan aangeboden op mijn IG @fransiewillem het zou geweldig zijn als het doel behaald wordt! 

My Achievements

Foto’s toegevoegd

Actiepagina gemaakt

Aan eigen actie gedoneerd

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd naar meer dan €500

Vermelding op Wall of fame

E-mails verstuurd

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

Frans Wiggers
Donated 202

Fra D Wiggers
Donated 25

"Laatste donaties van 2020"

Frans Wiggers
Donated 12

"Donatie van kaartverkopen januari tot juni 2021"

Frans Wiggers
Donated 5

My Updates

Nieuwe donatie 30 maart 2020

Monday 30th Mar

Vandaag heb ik gedoneerd wat is opgehaald met de verkoop van ansichtkaarten. Het was en is mooi om te zien hoe naast dat mensen willen helpen toch ook de kaartjes zelf leuk gevonden worden. Er zijn nog een aantal setjes over. Hopelijk verkoop ik die ook nog.

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.