Jantine Dijkgraaf

Huis in actie

In actie voor inloophuis de IJssel

Ons inloophuis heeft het door de coronacrisis financieel zwaar. Ieder jaar komen duizenden mensen in actie om geld op te halen, maar corona trok een streep door de meeste evenementen. Het inloophuis is een onmisbare plek voor mensen die te maken hebben met kanker. Een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden. Dit doen we met behulp van behoeftegerichte activiteiten, want ieder mens is anders.

Dat het inloophuis moet blijven bestaan, staat als een paal boven water. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

My Updates

Sfeer met KAdoneer

Sunday 6th Dec
KAdoneer heeft tot nu toe 88,- opgebracht met dank aan alle kopers Nu zijn er nog een paar leuke en sfeervolle items over. ...Is er wat voor je bij?

Weer een KAdonatie!!

Tuesday 17th Nov
Hoera! Zojuist is het vijfde kadootje verkocht via https://www.facebook.com/geschenkjesvanharte/ er staat nog veel leuks op maar wacht niet te lang hoor.... en Ingrid Marleen en Gerda bedankt voor de leuke inbreng!

Kadootjes gevraagd

Thursday 5th Nov
https://www.facebook.com/geschenkjesvanharte/     Via deze link kun je  zien welke leuke spullen te koop zijn .   Inmiddels werden er al items verkocht en dat is geweldig.!   Het ‘winkeltje ‘ heeft ook nieuw aanbod nodig, dus bij deze aan iedereen de oproep om eens te kijken of er nog spullen in huis zijn met kado-potentie.  Dan zet ik ze graag online op KAdoneer. Heb je vragen of suggesties stuur dan even een berichtje naar mij.  groeten, Jantine

Link naar de kadopagina

Sunday 1st Nov

https://www.facebook.com/geschenkjesvanharte/

Bestel een klein kadootje!

Sunday 1st Nov
Het is een bijzonder tijd.... December De feestmaand gaat voor mij over warmte en gezelligheid., (uit)delen en liefhebben. Groots of eenvoudig, het gaat om de intentie. Nu we als gevolg van het coronavirus als maarschappij beperkt zijn qua mogelijkheden wordt een beroep gedaan op onze creativiteit. Er ontstaan prachtige ideen zoals je wel kunt zien aan de diversiteit op de actiepagina van het inloophuis. Ik zie in mijn werk als masseur in verzorgingshuizen al een poosje hoe het verschil wordt gemaakt met juist de kleine dingen.. Dat heeft me bewust gemaakt van hoe betrekkelijk tijd en luxe zijn. Het eerste is niet te koop en het andere van geringe waarde als je geen tijd meer hebt. Je zult in deze coronacrisis maar ernstig ziek of hoog bejaard zijn.... Dat hun uitstapje word geannuleerd of een familiefeestje uitgesteld word, moet voor hen extra moeilijk zijn . .Ik doe aan deze actie mee omdat dat me raakt en plekken zoals het inloophuis vooral open moeten blijven. Men vindt er een luisterend oor, kan er waardevolle informatie krijgen en afleiding of plezier met activiteiten die passen bij wat hij/zij aan kan . Een op een of in kleine groepjes. Zoals het nu eenmaal moet en omdat het kan. Met een kleine bijdrage doen we allemaal nog een beetje mee... Doneer iets kleins. ! Het betekent veel voor wie dat juist nu nodig heeft. Je kunt bijvoorbeeld een kadootje kopen via de facebookpagina KAdoneer .. kijk snel via deze link of er iets voor je bij zit.! Er zijn regelmatig nieuwe items bij. https://www.facebook.com/geschenkjesvanharte. Lukt het niet via deze link? Stuur me dan een mailtje dan mail of app dan komt het wel in orde.

Alle data voor High Tea geboekt!

Tuesday 27th Oct
Net ontdekt dat koekenbakken ook nadelen heeft als je ze zelf graag lust..... Dat moet ik niet te vaak doen. of anders op zoek naar minder lekkere recepten. Maar dat zou niet aardig zijn voor de twee lieve mensen die de laatste High Tea-datum hebben geboekt. Super fijn toch, dat we lekker kunnen genieten van wat nog wel kan en mag. Gaan we doen dus!

High Tea deze voor deze vrijdag geboekt

Monday 26th Oct
Super leuk nieuws..! .. ook voor aankomende vrijdag mag ik een high Tea gaan voorbereiden. Mijn zus brengt een mistery guest mee.. Dat maakt het wel heel spannend. Zin in! Nu is de High Tea van 29 Januari nog nog beschikbaar.

Steeds meer aanbod op KAdoneer

Sunday 25th Oct
December -cadeaumaand -komt eraan.. op de facebookpagina KAdoneer komen steeds leuke nieuwe kadootjes binnen. Fijn als jullie deze pagina voor mij willen liken en delen!

kadootjes-kringloop KAdoneer

Monday 19th Oct
Vanaf nu kun je via mijn facebookpagina KAdoneer kleine kadootjes kopen waarvan de opbrengst is bestemd voor het inloophuis. Ook kun je zelf kado’s doneren die je over hebt . Miskoop of dubbel gekregen? KAdoneer het ... dan komt het goed terecht! zoek op facebook op Kadoneer, of geschekjesvanharte

Eerste high tea al geboekt!

Monday 19th Oct
Zo leuk!.. De eerste datum voor high tea is al geboekt! Nu nog twee data over dus:      Vrijdag 30 Oktober en vrijdag 29 Januari.        misschien heb je een vriend of vriendin, goede buur, partner of moeder die je wil verrassen.?Steun  mijn actie voor het inloophuis,  Ik kijk ernaar uit om jullie te ontvangen met  een tafel vol lekkere hapjes.                                                 

High Tea voor twee in de Loet

Sunday 18th Oct
Wie is er niet bekend met het heerlijke recreatiegebied de Loet...                                       Ga  je graag herftst-of winterwandelen in de ochtend of middag? Dan ben je van harte welkom om bij mij thuis vooraf of achteraf te komen genieten van een high tea!    De minimale prijs is 10,- per persoon vooraf (per tikkie) en wat je het extra waard vind,  ontvang ik graag achteraf als een vrijwillige donatie via deze pagina.  Ik beloof je dat ik er iets bijzonders van ga maken.  Natuurlijk  zo COVID19-veilig mogelijk..                                                                                             Alvast deze data voor de high Tea:                                                                         Vrijdag 30 Oktober    13.00 -15.00 uur.   Vrijdag 27 November  13.00-15.00 uur.          Vrijdag 29 Januari.       13.00-15.00 uur.          Adres: Loet 12. In Lekkerkerk.                                 graag  reserveren via een PB of appje.          

Thank you to my Sponsors

20.4

Anonymous

High tea donatie

40.4

Anonymous

19.4

Jannie Brouwer

👍

30

Anonymous

Verkoop via Kadoneer en high tea

100.4

Simon en Jolanda Fortuyn

Super verzorgd in een rustgevende omgeving Chapeau

27

Anonymous

Diverse items verkocht

40

Twee maal reservering high tea

10

Verkoop KAdoneer

Leuke bekers in houten kistje

50.4

Anonymous

Bedankt voor de naailes 😘

325

M sportmassage Alphen a/d Rijn

Mariska deed bij mij een aankoop en donatie.... dankjewel en succes met je praktijk 👍

23.4

Anonymous

Verkoop boeken

16.4

Anonymous

10.4

Janine Stip

Nr1 thermen

15

Lieve KAdoneerklant

twee artikelen gekocht via KAdoneer

10.4

Anonymous

Prachtig initiatief!

300.4

Anonymous

20.4

Angela

Mooie actie Jantine! Succes!

25.4

Leya

Goed bezig! ❤️❤️

250.4

Anonymous

Super goed bezig! Wat een leuke acties. Veel succes. Dikke kus 😘

275.4

Anonymous

Mooi doel..... nog even te gaan naar het streefbedrag

100.4

Mandarijntje

20.4

Corina

Prachtig waardevol statement Jantine door deze beweging richting jullie platform te maken. Ik steun graag.

250.4

Leon van Velzen

10.4

Natasja van Velzen

Ga zo door mam! Wat een goed doel en onwijs mooie ideeën om dit te steunen! Liefs je trotse dochter

75.4

Anonymous

19.4

Wim van Hattem

10.4

Irene Jeurissen

Ik hoop op een mooi bedrag en dank je wel voor je heerlijke massages en steun

150.4

Anonymous