Jean-Luc en Jen-Ay

Hardlopen voor het KWF Word lid van ons team

Hardlopen voor het KWF

Ik kom in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Helaas heeft de ziekte kanker mijn familie en vrienden ook getroffen, en daarom wil ik heel graag de halve marathon van Egmond aan Zee rennen om op deze manier zoveel mogelijk geld op te kunnen brengen voor onderzoek naar deze vreselijke ziekte! Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel!

Mijn donateurs

Tom De Boom En Chris Boeckhout
doneerde 30

"Mannen, wat een mooi doel. Succes!!"

Bjorn Wielakker
doneerde 25

"Heel veel succes mannen! Respect! 🙏👊"

Rita Verstraeten
doneerde 25

"Heel veel succes gewenst Jean-Luc en Len-Ay"

Marc Wondergem
doneerde 25

"Heel veel succes!💪🏻"

Petet Geuze
doneerde 25

"Succes!"

Joop Wielakker
doneerde 25

"Succes"

Patrick Van Geelen
doneerde 20

"Succes mannen! Ik weet zeker dat het gaat lukken!! You got this"

Miranda Nielsen
doneerde 20

"Jullie zijn toppers !!!! Donatie voldaan ❤😘"

Jean-luc Aerts
doneerde 10

Marc V/d Broecke
doneerde 10

"Heel veel succes 💪💪💪"

Linda
doneerde 10

"Mooi doel, mooie gedachte, mooi gebaar... heel veel succes samen!"

Angelique Hamelijnck
doneerde 10

Nadia Kerchaert
doneerde 10

"Succes!"

Antoon Timmers
doneerde 10

Anja Biesbroeck
doneerde 10

"Zet m’m op toppers ❤️❤️"

Gino Boeijkens
doneerde 10

"Succes mannen"

Erik De Klerk
doneerde 10

"Hé mannen, veel Suskes met het lopen voor dit goede doel"

Menno Clarisse
doneerde 10

"Fantastisch gebaar, zet hem op toppers👊🏼👊🏼"

Johnny Luijcks
doneerde 10

"Ik doneer topper"

Evita Tieleman
doneerde 10

"Mooi doel succes morgen !!😊👍"

Martin Leegwater
doneerde 10

"Goed bezig Beest!"

Pedro En Mariska Van Den Berg
doneerde 10

"Heel mooi initiatief!! Veel succes mannen💪"

Anoniem
doneerde 10

Sven Van Kouwenberg
doneerde 10

"toppers!!"

Xerxes Markusse
doneerde 10

"Succes toppers!!!!"

Marcel Moerdijk
doneerde 10

"Goed bezig jean!! Zet m op"

Kevin Van Eck
doneerde 5

"Succes Mooi gebaar aan iedereen die er mee te maken heeft"

Joop En Anniek De Rijck
doneerde 5

"Succes"

Claudia Bours
doneerde 5

"Met recht toppers!! Als je zo getraind en gemotiveerd ergens instapt verdien je het om gesteund te worden voor het goede doel! Het ligt dicht bij me deze ziekte.. familie en bij vrienden. Dus ja ik sta achter jullie!! Diep respect Jean-Luc en Jen-Ay! Xxx"

Patrick Lauwerijssen
doneerde 5

"Succes mannen"

Eddij Aerts
doneerde 5

"succes allebei."

Mijn updates

A few days after

Tuesday 14th Jan

Het is klaar, het zit er op. We hebben het gedaan. De halve marathon Egmond aan zee. En wat was het fantastisch!  

Ons startvak was oranje. En dat was uiteraard helemaal achteraan. Met al enkele km in de benen kwamen we aan. Tussen duizenden mensen staan te wachten tot je mag beginnen, iedereen met een lach op het gezicht. Een warming up zat er niet in we moesten nog honderden meters stapvoets naar, en dan bij de start. 3 2 1 ...... En gaan! Lopen door de straten van Egmond aan Zee. Die door de inwoners versiert waren met lampjes, lasers, overal was muziek. Iedereen klapte of moedigde je aan als je voorbij kwam. Kinderen wilde een high five. De eerste 8 km met tegenwind over het strand met daar de eerste bevoorradingspost (stukjes banaan en energiereep/isostar/water/energie-gel) dat wat heel erg hard nodig was 😋....

Dan de overige 13 kilometers door de duinen, over een camping, wat een prachtig parcours. Ook zowat elke 2 a 3 kilometer was aangegeven. Met voldoende bevoorradingsposten waar we dankbaar gebruik van maakten 😋...

De laatste kilometer was overweldigend. Al die mensen die voor  je juichen, je de laatste meters toeschreeuwen. En toen was de finish inzicht. Hand in hand erover! We did it! trotsheid, blijdschap, weken training.... Alles kwam eruit. 

Met velen in onze gedachten hebben we deze halve marathon gelopen. Het was af en toe zwaar, het was indrukwekkend, het was ongelofelijk mooi en het is iets wat we nooit meer gaan vergeten. Het is ook iets wat we weer gaan doen. We gaan door met trainen. Wat we bereikt hebben in de afgelopen weken is niet zomaar geweest. Het was om iets te doen en dat stukje, dat gevoel dat zetten we voort. Voor het KWF, voor onszelf.

Voor nu zeggen we even tot ziens, dag en tot gauw. Bedankt voor jullie donaties, steun en lieve woorden. We komen terug en zullen jullie dan opnieuw verblijden met blogs over onze avonturen op loopschoenen.

Bedankt!

Heel veel liefs en dikke knuffels Jean-Luc en Jen-Ay 

 

Nog 1 nachtje slapen.....

Saturday 11th Jan

En dan is het zover. Dan is het eindelijk onze beurt. Dan gaan we laten zien waar we de laatste weken keihard voor getraind hebben. Waar we met vallen en opstaan ons doorheen geslagen hebben. Dan gaan we al die lieve fantastische donaties waar maken. Wij gaan lopen voor het KWF.  We zijn tikkeltje nerveus, emotioneel, sterk en vooral ontzettend trots! Trots op ons zelf en op elkaar. Het mooiste is toch om deze reis, dit avontuur, wat natuurlijk ontstaan is door deze ziekte bij velen en dierbaren, samen met je zoon te mogen doen. Elkaar steunen, helpen, samen er voor gaan. Samen lachen en huilen. En morgen gaan we samen deze reis afmaken. De laatste kilometers tot het einde, tot we de finish lijn over zijn....... Dan hebben we het enige gedaan wat we konden doen. Wij rennen voor familie, vrienden, collega’s, voor iedereen die met deze ziekte in strijd is of heeft gestreden! Met jullie in onze gedachten, in ons hart. En we geven niet op,

Heel veel liefs Jean-Luc en Jen-Ay Aerts

Nog 9 dagen

Thursday 2nd Jan

Nog 9 dagen om te trainen voor 'de dag'.  Nog een paar keer lopen en dan rust tot we onze startnummer opspelden en ons klaar maken voor onze run. 21,1 kilometer. We trainen over en door het losse strandzand bij Breskens, per training ongeveer zo’n 10 tot 11 kilometer op een tijd van ongeveer één uur en een kwartier. We denken dat we het binnen 2,5 uur gaan halen, iets langer vinden we ook goed 😝

Het zal een emotionele happening zijn. Lachen huilen blijdschap verdriet..... Maar wat kan ons het schelen, we wilden iets doen en dit is het geworden. Dankzij de vele donaties door jullie voor het KWF hebben we besloten om niet te gaan rennen............ Grapje, natuurlijk wel. Onze loopkleding word verzorgd door Actemium en een dezer dagen gemaakt, we trainen nog een paar keer en vanaf volgende week woensdag gunnen we onze benen rust.  Hebben jullie nog goede tips dan horen we het graag!

 

Tot volgende week! Liefs Jean-Luc en Jen-Ay.

Eerste training samen

Saturday 21st Dec

Vanochtend hebben we voor het eerst samen gelopen. We deden een strandloop training van 10 kilometer, met hierin bij elke strandopgang steeds een sprint naar boven over de trappen. Was een leuke traning waarbij we samen behoorlijk diep zijn gegaan.

Nog 21 dagen om te trainen voor die halve marathon. We hebben er zin in en  nu begint het ook wat te kriebelen. We hebben inmiddels vernomen wat onze startnummers zijn. Nu wordt het ook een stuk echter. We gaan dit gewoon echt doen!!

Jullie kunnen nog steeds doneren voor het KWF. Elk bedrag is welkom en zo nodig voor onderzoeken naar deze rotziekte. Iedereen kent wel iemand die hiermee  te maken heeft. Als patiënt, als naaste, als familie, vriend of kennis. Hoe mooi is het dat we samen mee werken aan het mogelijk maken van onderzoeken.

Wij rennen voor het KWF. Vader en zoon aan de loop 'Team Aerts'. Voor alle moeders en dochters, vaders en zonen en voor iedereen die tegen kanker strijd. We vergeten niet de mensen die we verloren zijn, die sterk gestreden hebben, maar niet konden winnen. Onze naasten, onze geliefden, vaders, moeders, broers zussen, familie, vrienden en kennissen......  Voor iedereen!!

Liefs Jean-Luc en Jen-AY 

Enkele dagen na het online zetten…..

Thursday 19th Dec

Jeetje na een aantal dagen nadat wij online gegaan zijn met onze funding hebben we op enkele euro’s na bijna ons doel gehaald! Wat ontzettend lief en zo niet verwacht.

We willen zoveel mogelijk geld inzamelen en lopen voor dat wat hard nodig is. En daar is geld voor nodig. Heel veel geld! Door te lopen voor het KWF hopen wij een steentje bij te dragen.

We gaan keihard trainen voor de 21,1 kilometer, want dat is een hele uitdaging. Maar in vergelijking met de uitdaging van de zovele die met deze vreselijke ziekte strijden………….

Aanstaande zaterdag gaan we met onze eerste training op het strand van Breskens beginnen, waar er daarna nog veel zullen volgen tot 12 januari.

Tot de volgende blog! Liefs Jean-Luc en Jen-Ay.

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.