Jeanette Vermeulen

Huis in actie

Ik kom in actie voor De Eik in Eindhoven

Fondsenwerven is in coronatijd een hele uitdaging. Veel acties om geld in te zamelen konden niet door gaan in 2020 en ook voor 2021 zijn de vooruitzichten niet veelbelovend. Inloophuis de Eik is daarom op zoek naar andere manieren om de benodigde giften bij elkaar te krijgen. 'Huis in Actie' is hierbij een goede steun in de rug.

De Eik is één van de 75 IPSO inloophuizen in Nederland en een onmisbare plek voor mensen die te maken hebben met kanker. Daar waar het ziekenhuis zich richt op het fysieke herstel, zorgt het inloophuis voor de emotionele nazorg. De Eik is er natuurlijk ook voor naasten en nabestaanden van mensen met kanker. Het is een plek om thuis te komen, een verhaal te delen, lotgenoten te ontmoeten, een luisterend oor te vinden of deel te nemen aan een activiteit gericht op ontspanning, beweging of verdieping. 

Ik heb me als vrijwilliger ruim 6 jaar ingezet voor De Eik. Omdat ik het belangrijk vind dat er voor mensen die met kanker te maken hebben een plek als De Eik is. Waar je altijd welkom bent, om je verhaal te doen, om informatie te vragen, lotgenoten te ontmoeten of te ontspannen tijdens een activiteit. Waar jij jezelf bent, en niet je ziekte. Waar ook naasten of nabestaanden meer dan welkom zijn. Waar we kijken naar mogelijkheden op basis van het concept Positieve Gezondheid van Machteld Huber.

Om inloophuis de Eik te helpen zet ik me ook in 2021 weer in voor 'Huis in Actie'. Alle hulp is welkom, help jij ook mee?

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

My Updates

Oproep via LinkedIn

Friday 30th Oct
Op de vrijdagmiddag, zo net voor het weekend heb ik een stukje geschreven op mijn LinkedIn pagina. Hierin roep ik mijn netwerk op om me te helpen met mijn steun aan De Eik. Want met alleen vrijwilligerswerk kan het huis niet open blijven. Daarvoor is ook een pand nodig, coördinatoren, materialen en koffie.... Daarom doe ik een beroep op iedereen die dit leest om een bedrag te doneren. Groot of klein, met of zonder jouw naam, ik ben iedereen even dankbaar! Namens al die mensen met kanker die steun vinden in een inloophuis.

Creatief doneren, win-win!

Monday 28th Sep
Vanochtend kreeg ik een berichtje via LinkedIn dat een vriendin me graag wilde steunen omdat ze het geweldig vindt dat ik me inzet voor Inloophuis de Eik. Hoewel de betaalmodule op de website eenvoudig en veilig is gaf ze er de voorkeur aan om me te steunen via een betaling op mijn eigen rekening via Tikkie. Natuurlijk kan dat :-), we zijn enorm blij met alle steun. Vanochtend stuurde ik haar het Tikkie, ze betaalde en vlak daarna heb ik het bedrag (op haar verzoek anoniem) gedoneerd naar ons team... 
Wil je ook iets doneren maar niet via deze website dan hoor ik heel graag van je! Dankjewel alvast.

Waarom een inloophuis belangrijk is voor mensen die met kanker te maken hebben

Saturday 26th Sep

Thank you to my Sponsors

50

Anonymous

Ik steun graag De Eik, maar met deze donatie ook jou. Jij als duizendpoot met het grote hart voor De Eik en dan vooral de verschillende manieren waarop jij je al die jaren met hart en ziel inzet voor het goede doel: mensen met kanker en hun naasten het warme huis te kunnen blijven bieden waar zij zo’n behoefte aan hebben. ❤️

10.4

Willem en Yvonne Binnendijk Binnendijk

25

Anonymous

50.4

Ronald Tol

10.4

Anonymous

50.4

Elly Vogelzang

Inloophuis De Eik, niet weg te denken in de zorg voor mensen met kanker en hun naasten!

12.9

Anonymous

25.4

Diana M

Goede doelen waar bekenden van mij zich persoonlijk voor inzetten steun ik altijd!

10.4

Petra Wolbers

50

Jeanette Vermeulen