Henk Meppelink ’FOLLOWING THE RIVER’

Huis in actie

Ik kom in actie voor het Vechtgenotenhuis in Ommen

Ik ben Henk Meppelink, een 62-jarige ultraloper met een missie.

Hardlopen is al jaren mijn passie, de rode draad in mijn leven. Het is voor mij als ademen. Gezond zijn is niet vanzelfsprekend en ik voel mij dan ook bevoorrecht dat ik fit en gezond ben.

Net als bij veel andere mensen is kanker ook mijn deur niet voorbij gegaan. Ik verloor niet alleen mijn lieve vrouw Roelie, maar ook mijn jongste zus, mijn tweede vader, mijn schoonouders en mijn leermeester op de ultra-afstanden aan de gevolgen van kanker. 

Kanker heeft een enorme impact op het leven. Op het leven van kankerpatiënten, hun familie en vrienden. 

Sinds een aantal jaren zet ik mijn passie in voor mijn missie: geld inzamelen voor meer onderzoek naar kanker en ondersteuning bij het omgaan met deze ziekte.   

Mijn ambitie om ooit eens een 24-uursloop te lopen, mag ik nu waarmaken middels een doneeractie voor het Vechtgenotenhuis in Ommen, een ontmoetingsplek voor mensen met kanker of hun naasten.

Voor meer en actuele informatie, zie hierna onder 'Mijn updates' en via  www.facebook.com/vechtgenoten.nl/  en op de website  www.vechtgenoten.nl

 

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

My Updates

Gaaf Gramsbergen ….🙏

Wednesday 12th Jun
Gaaf Gramsbergen... .🙏

Pffff....het komt nu echt in beweging! Wat gaaf om te zien dat er op 21/22 juni tijdens 'Following the River' zoveel beweging/actie is langs de Vecht richting Zwolle. Het Vechtdal in beweging. Alles voor het Vechtgenotenhuis Ommen 💪

Allemaal in beweging …….

Wednesday 12th Jun
Voor alle vroege vogels.....

Jeeemig....wat gebeurt er veel langs de Vecht in het weekend van 21/22 juni !!! Allemaal in beweging in Hardenberg, Gramsbergen, Mariënberg en Ommen!

Kom 22 juni éénmalig vroeg uut de veer'n. Onze eigen 'Monique Commandeur' zorgt dat je deze dag fris en fruitig gaat starten. Alles voor het Vechtgenotenhuis Ommen.

Taperen ………

Wednesday 12th Jun
Taperen....

Het lange duurwerk zit erop. Met nog een kleine 2 weken te gaan is het nu een kwestie taperen. Gas terug nemen, rust pakken, voetjes op de bank, wat meer slapen, goed eten en waarschijnlijk ook weer iets aankomen en af en toe toch ook een uurtje lekker loslopen. Dit alles om 21/22 juni tijdens 'Following the River' hopelijk de goede vorm te hebben. Alles voor het Vechtgenotenhuis Ommen.

Vanavond een uurtje mee gedribbeld met lg Mariënberg in het groener dan groene Beerze. En ik waande mij als tijdens een vakantie weer even in Zweden. Het is er prachtig. Het zuivere vogelgezang en het gratis kikkerconcert maakte het helemaal af. Echt......hardlopen is soms net alsof je een beetje op vakantie gaat. Maar dan gewoon in de 'achtertuin'....het Vechtdal.

Aansluiten maar ……..

Wednesday 12th Jun
Het houdt niet op! Ook Loopgroep Mariënberg komt in actie in het Following the River-weekend! 22 Juni om 9.00 uur kun je aansluiten voor een rustige duurloop vanaf camping de Pallegarste. En ik weet bijna zeker dat ze onderweg de Vecht ergens gaan zien. Iedereen kan mee. Niet twijfelen, gewoon aansluiten....
Alles voor het Vechtgenotenhuis Ommen.

De route van 200 km ‘Following the River’

Thursday 6th Jun
Route “Following the River” met verwachte doorkomsttijden (klik op ballonnetje), maar kan natuurlijk afwijken.

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=18AEpmueZBG0wDNm4nLRk3WB5shS28Q4&usp=sharingSpurt88 gaat 26 juni de doneeractie steunen

Thursday 6th Jun
En weer een andere activiteit rondom de doneeractie ‘Following the River’: 26 juni is de jaarlijkse Zonnewende-loop, een ludieke, gezellige fiets-looptraining over circa 21 kolometer. Samen met  1 of 2 Sportievelingen volbreng je deze route , waarbij de één rent en de andere partij  fietst. Tijdens de route mag je ook wisselen.  Zie voor meer informatie:


Wandelexcursie op 22 juni

Thursday 6th Jun

Zaterdagmorgen kun je deelnemen aan een wandelexcursie vanaf het Vechtgenotenhuis, start om 09:30 uur. We gaan twee uurtjes wandelen (of Nordic Walken) onder begeleiding van een ervaren gids, die zal vertellen over de geschiedenis van Kamp Erika en de Sterkampen van Krishnamurti. Voor 7,50 euro doe je mee. De wandeling eindigt met een eenvoudige lunch, aangeboden door het Vechtgenotenhuis. We hopen rondom die tijd Henk bezig te zien aan het laatste stuk (ca. 35 km) naar het eindpunt bij Zwolle.

Avondloopje ……….

Sunday 2nd Jun
'Vergeet snelheid en tijd en kijk vooral om je heen ipv op je stopwatch' kreeg ik ooit eens mee van mijn ultra-leermeester. ‘Het maakt 'hard'lopen zoveel mooier....echt, probeer het maar eens’. 't Was weer genieten tijdens het laatste rondje van deze week.
De teller blijft deze week steken op 190 km. Een mooie weekomvang en op schema richting 'Following the River' op 21/22 juni. Alles voor het Vechtgenotenhuis Ommen!

Nog ruim 3 weken …………….

Tuesday 28th May

Nog ruim 3 weken, maar nu al zoóó ontzettend veel zin in om op 21 juni eindelijk aan 'mijn reis' te beginnen: 200 kilometer nonstop hardlopen vanaf de bron van de Vecht in Darfeld (D) tot aan de monding tussen Zwolle en Hasselt! Ik maak de reis langs die bijzondere Vecht met al haar uitgesleten en soms grillige  bochten, het lage water, soms ook buiten haar oevers tredend, haar snelle stromingen of rustig kabbelende water:  de altijd stromende rivier de Vecht. Ze symboliseert als het ware het leven. 

Op vrijdag 21 Juni rond 15.00 uur start ik bij de bron, waar de Vecht als een smal stroompje begint, om op 22 juni ergens aan het eind van de middag/avond te finishen nabij Zwolle. Ik doe dit niet om mijzelf te bewijzen, absoluut niet. Ik hou van belevingstochten en kan er enorm van genieten om hardlopend op reis te zijn. Nee, ik doe dit niet voor mijzelf, maar probeer met deze loopactie zoveel mogelijk geld te genereren voor het goede werk van het Vechtgenotenhuis in Ommen. Een prachtige boerderij aan de Beerzerweg. Een rustige plek, soort van oase van rust waar mensen die op welke manier ook met de ziekte kanker te maken hebben of hebben gehad, altijd terecht kunnen. Zo belangrijk dat het Vechtgenotenhuis aan de steeds grotere vraag kan blijven voldoen.

Tijdens 'mijn reis' langs de Vecht volg ik zo goed als mogelijk de kronkels van de rivier. Vanaf de start tot de finish word  ik per fiets en camper begeleid door 'good old' Bé Snijders en TOP-navigator Bernd Edelijn. Twee superenthousiaste Gramsbergers pur sang die mij al eerder tijdens ultralopen hebben begeleid. Dat geeft zoveel vertrouwen en rust. Zo blij mee! Zij zorgen onderweg voor van alles wat nodig is en gaan mij absoluut goed in de gaten houden. Dat is vooraf goed afgesproken! Verder is er vanaf begin januari al een organisatieteam van het Vechtgenotenhuis actief om de actie/het project in goede banen te leiden. Daarnaast zijn er spontane initiatieven ontstaan om in het weekend van 21 en 22 juni tussen Gramsbergen en Zwolle verschillende loopactiviteiten langs de boorden van de Vecht te organiseren. Denk aan wandelen, hardlopen, powerwalking en nordic walking. Daar kun je ook aan deelnemen. Alles voor een mooie opbrengst voor het Vechtgenotenhuis. Hier zal binnenkort meer bekendheid aan worden gegeven. Doe mee en wordt ook een beetje Vechtgenoot van 'Following the River'. Als het om welke reden niet lukt om fysiek in actie te komen, is er altijd de mogelijkheid tot doneren. Daarnaast kun je voor  €20 ook een speciaal 'Following the River'-sportshirt kopen of bestellen. Hiervan gaat €15 rechtstreeks naar de actie. Hoe dan ook: je kunt altijd meedoen! En zoals gezegd: doe het niet voor mij, doe het voor het goede werk van het Vechtgenotenhuis. 

Ik ben slechts het 'lijdend voorwerp'😉. 

Ik zit nu in de laatste trainingsweken, waarin ik nog 2 weken omvang ga trainen, daarna bouw ik af om op het juiste moment uitgerust en fit te zijn en hopelijk de goede vorm te hebben. Vanaf nu is het een kwestie van goed blijven eten en vooral gezond blijven🤞. Ik voel mij goed en heb het gevoel dat de goede vorm eraan zit te komen. Ik zal mijzelf tijdens 'de reis' echt wel een paar keer flink tegenkomen, want 200 kilometer is een serieuze uitdaging, maar pffff...wat heb ik er zin in! En da's een goed signaal. Wie weet, tot ziens ergens op 21 of 22 juni, ergens langs de Vecht of ergens anders.....waar dan ook. Op voorhand al bedankt voor jouw ondersteuning in welke vorm dan ook.

Een heerlijke trainingsdag: dik 70 km aangetikt

Wednesday 15th May
Henk over zijn missie: 200 km hardlopen om geld in te zamelen voor het Vechtgenotenhuis in Ommen. 

Een kort filmpje van de eerste 100 (Duitse) kilometers

Sunday 12th May

Verkenning vanaf de bron van de Vecht

Saturday 11th May

Gisterenochtend vroeg samen met de vertrouwde begeleiders Bernd Edelijn en Bé Snijders naar de bron van de Vecht in Darfeld geweest. Om vanaf de bron en waar de Vecht op z'n smalst is, de eerste 100 Duitse loopkilometers langs de Vecht te verkennen. Bé of Bernd altijd in de buurt.....dat voelt goed en vertrouwd. Lekker zo'n 35 relaxte kilometers gelopen en tussendoor wat gefietst. Was weer een TOPdag👍Nog een aantal weken omvang trainen,  doorbouwen en fit blijven richting 21/22 juni. Nu al zin in....👌

Morningrun 02-05

Thursday 2nd May

5.00 uur  vertrokken voor een vroege start van de dag. Paar slokken water, schoenen aan, een beetje water mee en gaan. De duisternis in, nog lekker fris, die zaligmakende stilte....ja, het is echt stil, hoor alleen het ritme van mijn voetstappen op het schelpenpad, daarna het asfalt op. Het loopt heerlijk. Ben onderweg om het langzaam licht te zien worden. En wanneer het Vechtdal ontwaakt, hou ik mijn voeten zelfs stil. Omdat het mag, omdat het kan, maar bovenal omdat het zoóóó de moeite waard is om te kijken en te luisteren hoe het Vechtdal langzaam wakker wordt. Prachtig, geef mij de vroege ochtend....heerlijk . Het leverde weer wat geluksmomentjes op. Iets met morgenstond en goud....of suggestief.

Thuis geeft het klokje 38 kilometer aan. Mooie opmaat naar aanstaande  zaterdagnacht /zondag. Bevrijdingsloop; Wageningen - Gramsbergen. Daar probeer ik flink wat kilometers van mee te pakken als soort van nachttraining. Denk aan voeding uittesten, wat doet een verstoord dag- en nachtritme/geen slaap met je energie, wanneer eten, kortom een ​​mooie test. Na het 4 en 5 meiweekend ga dan alle ballen op 'Following the River'💪

In de ‘spaarstand’

Wednesday 1st May
Vandaag 01-05

Deze week naast de reguliere trainingsavonden van de loopgroepen, wat in de spaarstand. Aanstaand weekend (4 en 5 mei ) een mooie test tijdens de Bevrijdingsloop van Wageningen naar Gramsbergen. Een tocht van 138 km die wij als loopgroep Gramsbergen in estafettevorm gaan lopen. Hiervan probeer ik flink wat kilometers te draaien. Mooie test qua afstand, voeding testen, dagritme etc. Zin in!

Morningrun op 21-04

Wednesday 1st May
21-04: vier uur (43 km) ‘onderhoud’ in het prachtige Vechtdal.

Alles voor 21/22 juni ‘Following the River’, de doneeractie voor het Vechtgenotenhuis in Ommen.

Zandhappen op Texel

Wednesday 1st May
24-03 de dag van de Zestig van Texel

Mijn 8ste deelname aan de 2 jaarlijkse Zestig van Texel was een 'tussenstop' richting een groter doel, maar het was mij de editie wel. Deze 17de editie werd een heroïsche strijd. Dus bij de start, goed inpakken en goan💪! Windkracht 7 noord west horizontaal op het strand de wind schuin voor.... zand happen dus. Na zo'n 13 kilometer gezandstraald en met het zand tussen de tanden van 't strand af, door de duinen naar het bos. Dat was een ware verademing, maar na 8 edities weet ik ondertussen ook dat het opnieuw gevolgd werd door een bikkelharde 2de strandpassage. Daarna vanaf paal 21 het strand verlatend om over het glooiende deel richting de kop van het eiland, richting de vuurtoren te rennen. Ook daar had de wind gelijk vrij spel. Na 35 km was de terugweg op de waddendijk, vechtend tegen de wind. Een bonus van een paar flinke slagregen- en hagelbuien voltooit deze editie een ware uitdaging. Een gevecht tegen de elementen zeg maar.
Uiteindelijk gefinisht in 6 uur. 5 minuten. en wat seconden, voor wat het waard is natuurlijk. Maar het bleek zowaar goed genoeg voor een 8ste plaats in het klassement van de 'oude mannen'😉. Vooraf had ik de omstandigheden zeker gezien voor getekend. Het voelde goed, want ben geen moment in de problemen geweest, dat geeft vertrouwen. Geef mij zware omstandigheden, ik ben er in elk geval goed op te gaan. Na een stevige maaltijd ga ik het vanavond maar eens op wijze wijze vieren😉. Heb absoluut een goed gevoel aan overgehouden en da's fijn richting een bijzondere ultra-uitdaging later deze zomer.

Woeste Zestig van Texel

Wednesday 1st May
23-03: de dag vóór de Zestig:
Alles lijkt erop dat het morgen een woeste strijd tegen de elementen zal zijn. Vandaag al even kennis gemaakt met windkracht 5 op het strand. Morgen gaat er nog een schepje boven naar windkracht 7 uit de noord-westhoek met felle regen en/of hagelbuien.
Maar met een goede voorbereiding (denk ik), flink gestapeld en behoorlijk wat kilometers gedraaid, gooien we morgenvroeg gewoon de kop in de wind. Niet piep'n.... loop'n! En met 'De Knip' (de pionier van het ultralopen) op het startnummer gaat het vast en zeker goed lopen. Aan alle lopers die het morgen ook aandurven: Kop d'r veur, neus omhoog en gaaaan!!!💪 Maak een fantastische dag en geniet er woest van..... zolang je kunt!

'Following the River'

Monday 18th Mar

Naar buiten, lekker rennen, ik doe het graag en het liefst heel lang. Hardlopen is de rode draad in mijn leven. Het is voor mij als ademen: ik krijg er letterlijk meer lucht van. Gezond zijn is niet vanzelfsprekend en ik voel mij dan ook bevoorrecht dat ik fit en gezond ben.

Begin jaren 80 liep ik al regelmatig hard en van het één kwam het ander. In 1992 liep ik als 30-jarige 'laatbloeier' mijn eerste marathon in Rotterdam. Daarna volgden vele (ultra-)marathons in binnen- en buitenland. De teller staat sindsdien op 134 officiële (ultra-)marathons. Voor wat het waard is natuurlijk, want het is maar een getal. Plezier en beleving hebben de drang naar aantallen, snelle tijden en prestaties inmiddels verdrongen.

Net als bij veel andere mensen is kanker ook mijn deur niet voorbij gegaan. Mijn tweede vader, mijn jongste zus, mijn schoonouders en ook mijn vrouw, zijn overleden aan de gevolgen van kanker. Met de slogan 'Ren voor je leven' - bedacht door mijn lieve vrouw Roelie - organiseerde en nam ik deel aan verscheidene loopacties om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar kanker.  

Maar ook mijn leermeester op de ultra-afstanden Cor Westhuis overleed aan kanker. Cor zei vaak tegen mij: ‘Henkie, ….. Een mens kan meer dan je denkt'. Die aanmoediging ben ik nooit vergeten en is in mijn hoofd blijven zitten. Cor overleed in 2018 en ter nagedachtenis aan hem en gemotiveerd door zijn woorden liep ik enkele maanden later, in 5 dagen 330 kilometer van Dahlenburg (D) naar mijn woonplaats Gramsbergen. Ik heb toen ervaren dat een mens inderdaad meer kan dan je denkt. Zijn aanmoediging beschouw ik sinds die tijd als mijn persoonlijk motto. Wanneer ik het, om welke reden dan ook, lastig heb hou ik mij hieraan vast.


Toen ik in augustus 2015 afscheid moest nemen van mijn Roelie werd op haar verzoek, als laatste muziekstuk, 'Following the River' van The Rolling Stones gedraaid. De tekst zegt ons, dat wanneer je elkaar in de stroming of de grillige bochten van de rivier (het leven) kwijt raakt, je elkaar uiteindelijk bij de monding van de rivier weer zult ontmoeten. Dat vind ik hoopvol en inspirerend. Vanaf dat moment had ik een bijzondere band met de Vecht en maak ik mijn kilometers vaak ergens in de buurt van of langs deze rivier.

Ik wilde altijd al eens een 24-uursloop lopen. Die uitdaging ga ik dit jaar aan door op 21 juni vanaf de oorsprong van de Vecht in het Duitse Darfeld te starten en de volgende dag te finishen bij de monding in het Zwarte Water nabij Zwolle. Een non-stop hardlooptocht van ongeveer 200 kilometer, waarbij ik zoveel mogelijk de route van de Vecht zal volgen. Ik noem het: 'Following the River'. De datum 21 juni is gekozen omdat het de geboortedag van Roelie is en tevens de langste dag van het jaar. Daardoor blijft het 's nachts relatief kort donker. Wel zo prettig aangezien ik ook in de nachtelijke uren zal lopen.

Met deze hardloopactie wil ik geld inzamelen voor het goede werk van het Vechtgenotenhuis in Ommen, een ontmoetingsplek voor mensen met kanker of hun naasten. Waar door veel vrijwilligers heel goed werk wordt verricht, er tijd voor je gemaakt wordt en er altijd een luisterend oor is, zodat iedereen die op welke wijze dan ook met de ziekte kanker te maken heeft of heeft gehad, zich hier 'thuis' en begrepen kan voelen.

 

Wil je mijn actie steunen?

Als je mijn actie en dus het belangrijke werk van het Vechtgenotenhuis wil steunen, klik dan hierboven op de ‘Doneer’-knop. Je kunt zelf de hoogte van je donatie bepalen. Elke euro is er één!


Daarnaast kun je voor 20 euro drager worden van het unieke en functionele 'Following the River’- hardloop/wandelshirt. Deze schappelijke prijs is mogelijk gemaakt door Prins Sport Hardenberg/Ommen, die dit jaar haar 20-jarig bestaan viert. Hiervan komt 15 euro rechtstreeks ten goede aan de doneeractie. Op deze manier loop je 21 en 22 juni als het ware een stukje mee langs de Vecht en ondersteun je tegelijkertijd het Vechtgenotenhuis in Ommen. De shirts kun je bestellen via www.prinssport.nl/product/ren-voor-je-leven-shirt/ en afhalen bij Prins Sport in Hardenberg of Ommen. De shirts zijn ook verkrijgbaar en af te halen bij het Vechtgenotenhuis (info@vechtgenoten.nl). Je maakt het hiermee mogelijk dat het Vechtgenotenhuis en al haar vrijwilligers dit fantastische werk kunnen blijven voortzetten.


Het wordt 21 en 22 juni een hele kluif en het zal zeker niet vanzelf gaan, maar ik ben tot op het bot gemotiveerd en heb er ontzettend veel zin. Doe mee en 'Ren voor je leven....en dat van vele anderen'. 

'Een mens kan meer dan je denkt’

 Henk Meppelink, Gramsbergen.

 

 

Het Vechtgenotenhuis is inmiddels ruim 15 jaar een ontmoetingsplek voor mensen, geraakt door kanker. Steeds meer mensen, jong en ouder, weten de weg naar ons IPSO centrum in Ommen te vinden. De opbrengst van 'Following the River' willen we daarom graag gebruiken voor de vervulling van een al lang gekoesterde wens: de update van het interieur van het Vechtgenotenhuis. Meer ruimte creëren voor gesprekken en voor ons gevarieerd aanbod aan activiteiten. Wij zullen zo nog beter in staat zijn onze faciliteiten aan te laten sluiten op de behoeften van ons groeiend aantal gasten, mensen die direct of indirect getroffen worden door kanker.

 

We zijn ontzettend blij dat Henk het Vechtgenotenhuis steunt door zijn indrukwekkende hardloopactie 'Following the River'. Henk, heel veel succes en loopplezier bij deze geweldige uitdaging! We leven elke kilometer met je mee! 

 

Team Vechtgenotenhuis

 

 

Thank you to my Sponsors

15.4

Anonymous

40.4

Kristel

40.4

Theo Van Den Bergh

Van mijn broer en mijn schoonzus uit Macedonië

15.4

Anonymous

15.4

Peter

20.4

Theo van den Bergh

De opbrengst van de yogales vanavond.

15.4

Harry Ravenhorst

25.4

D de Man

10.4

Anonymous

15.4

Anonymous

20

Britt Roerdinkholder

20.4

Rene Marissen

Succes Henk. You never walk alone.

10.4

Jeannet Roelofs

25

Anonymous

Succes Henk!

10.4

Jolanda Meppelink

Zet um op!

52.4

Ymke

Succes met je missie Henk!

20.4

Zander en Henny van Braam

Succes Henk Groet Henny en Zander

15.4

Anonymous

Veel succes

10

Sanne Potze

25.4

Joanka Bouwhuis

Heel veel succes, Henk !!

15.4

Marjolein

Succes Henk💪

10.4

Alma Bouma

25.4

Anonymous

25.4

Ria Soeten

50.4

Marjan Veneman

20.4

Anonymous

20.4

Petra

25.4

Lineke

Dag lieve Henk. Volg deze rivier. Succes

20.4

Dinanda Espeldoorn

5.4

Anja Rabbers

Succes Henk!

10.4

Gerda Stoeten-Kelder

250.4

Limitec

Namens Limitec wensen wij jou veel succes!

20

Anonymous

Zet 'm op, Henk!

25.4

Roy Oldehinkel

Succes henk

50.4

Freddy Bril

50.4

Niels Lanjouw

50.4

Stephan Belt

44.4

Theo van den Bergh

Weer de opbrengst+ van een avondje yogales

7.9

Marion Getkate

20

Robert Bouwhuis

300.4

Willem Roerdink

55.4

Theo van den Bergh

Ontvangen donaties van twee goede vrienden!🙏🏾

10.4

Anonymous

10.4

Anonymous

10.4

Inge Lozeman

Succes

25.4

Henk Veneman

50.4

Anonymous

50.4

Anonymous

5.4

Monique Grooteboer

15.4

Imke Grootenhuis

Wat een mooi en dapper plan Henk ! Heel veel succes ! 🤗🍀

25.4

Anonymous

Succes

15.4

Anonymous

Succes Henk en team Following the river

25.4

Anonymous

Heel veel succes voor dit geweldige doel

35.4

Theo van den Bergh

Opbrengst van de yogales deze avond.

10

Saskia Ambachtsheer

100.4

Anonymous

prachtig initiatief

125.4

Anonymous

prachtig initiatief

5.4

Anja Tip

Zet um op topper!!

25

Damiët Van Den Bergh

Mooie actie en missie ❤️

50.4

Ike Schreurs

10.4

Anonymous

5.4

Anonymous

25.4

Anonymous

5.4

Fenneke Gewald

Zet ‘m op Henk!

10.4

Anonymous

10.4

Anita Maathuis

15.4

Anonymous

10.4

Willy Neve

25.4

Anonymous

Suivre la rivière!

100.4

Anonymous

25.4

Liza Prins-Van Den Bergh

Succes Henk! 🙏🏽👍🏽

55.4

Theo van den Bergh

Doorstorting van ontvangen Tikkie-bedragen van een oud-collega en van een zus van mij

50.4

Anonymous

15.4

Arnold Kuiper

Geweldige uitdaging, succes Henk!

25.4

Anonymous

25

Anonymous

Via via kreeg ik het persbericht over jouw inzet onder ogen. Bewonderenswaardig dat je, ondanks al dat verdriet dat kanker in jouw leven heeft veroorzaakt, je er op deze manier tegen kunt inzetten.

25.4

Theo van den Bergh

Opbrengst van wekelijks avondje yogales aan vijf gasten van het Vechtgenotenhuis

40.4

Floor Heuver

20.4

Anonymous

Dank voor je heerlijke aanmoedigingen bij de Cityrun gisteren, nu steunen we jou!

5.4

Tineke Weelink

25.4

Anonymous

30.4

Theo van den Bergh

Opbrengst van weer een avondje yogales!🙏🏾

15.4

Anonymous

Goed bezig

25.4

Dick Mulder

20.4

Johan en Johanna

Veel succes gewenst!💪💪

15.4

Carola-Jaap Sterken

Veel succes!

25.4

Leon

Zet uhm op Henk

22.4

Marcel Euverman

15

Anonymous

5.4

Anonymous

25.4

Anonymous

Heel veel SUCCES Henk.

25.4

F Bosman

50.4

Tinus & Diny Meijerink

Heel veel succes Henk met deze uitdaging! En dat voor een heel mooi goed doel.

10.4

Jeanet Overweg-Rosink

40.4

Jenny Timmer

10.4

Anonymous

50

Frits En Karin

Heel veel succes Henk. Gaat weer iets bijzonders worden .

500

Wensstichting Vechtdal

50.4

Anonymous

30.4

Anonymous

150.4

Autoservice Nijland Ane

20.4

Marco en Anja

Zet m op Henk!

25.4

Anonymous

Succes Henk!

25

Bert & Erna

Succes!!!

10.4

Bennie

Succes Henk

15.4

Jorren Snippe

25.4

Petra Nieuwland

Henk, ontzettend veel succes. Mooi dat Cor jouw leermeester is geweest. Het gaat je zeker lukken.

35.4

Anonymous

15.4

Angelique Snippe

15.4

Hans en Irma

Top aktie, gaat je lukken Henk!!

5.4

Nicole Spijker

50.4

Anonymous

10.4

Anonymous

10

Marga Schonewille

15.4

Ingrid Meppelink

Zet m op Henk!

20.4

Tiny

Wat een uitdaging en voor een mooi doel. Succes Henk!

25

Anonymous

20.4

Irma Veneman

10.4

Bert Sloots

5.4

Anonymous

25.4

Anonymous

25.4

Anonymous

10.4

Anonymous

10

Jenneke- Edelijn

40.4

Theo van den Bergh

25.4

Anonymous

Succes Henk

25.4

Henk Meppelunk