benefietavond Brasserie Kriebelz

van Koen van den Berg

Ik kom in actie tegen kanker

Benefietavond Brasserie Kriebelz


Wij zijn Alem, Emre, Hannes, Janet, Raymond, Yannick en Koen: eerstejaars studenten van de opleiding Ondernemerschap en Retailmanagement bij Saxion Deventer. Onze eerste schoolopdracht; verzamel € 750,- voor een goed doel. Om dit bedrag op te halen organiseren wij een benefietavond in de vorm van een driegangendiner. Deze gaat plaatsvinden op woensdag 16 september aanstaande bij Brasserie Kriebelz in Terwolde. 


Woensdagavond 16 september worden de gasten tussen 17.00 – en 19.30 uur verwacht bij Brasserie Kriebelz in Terwolde. Er zijn maximaal 100 stoelen beschikbaar en de prijs per persoon bedraagt €35,-. Voor dit bedrag worden de gasten culinair in de watten gelegd. Vier voorgerechten, gevolgd door vier hoofdgerechten met vijf bijgerechten én een dessert van eveneens vier gerechten! 


De gasten dienen uiteraard wel van tevoren aan te geven, dat ze aanwezig zullen zijn. Dit vanwege het maximaal aantal beschikbare stoelen. Reserveren gaat eenvoudig door te bellen met de brasserie via 0571 292 022 of via de website. Geef daarbij wel aan dat je specifiek komt voor de benefietavond.

https://brasserie-kriebelz.nl/reserveren/


Wie niet aanwezig kan zijn maar ons wel een financiële bijdrage voor het KWF gunt, kan onze actie sponsoren door een donatie te doen op deze actiepagina.

Namens ons en KWF: dankjewel!

Mijn donateurs

Anoniem
doneerde 1.190

"Hartelijk dank voor je vertrouwen in onze mooie Brasserie"

Anoniem
doneerde 100

"Ik doneer dit geld voor mijn rijinstructeur Rayman"

Anoniem
doneerde 70

Fie Ten Brink-koehof
doneerde 50

Geja & Harm Langerveld
doneerde 50

Raymond Tumwesigye
doneerde 40

Carla Fransen
doneerde 25

"Goede actie Koen! Heel veel plezier en succes gewenst!"

Dorothe Holtkamp-v
doneerde 20

"Goede actie, veel succes gewenst."

Jos Swennenhuis
doneerde 20

"heel veel succes met jullie mooie actie"

Anoniem
doneerde 15

Sacha Seegers
doneerde 14

"Veel succes met jullie mooie actie!"

Anoniem
doneerde 10

Anoniem
doneerde 10

Anoniem
doneerde 2

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.