samen tegen kanker

By Lani Faber

Stop roken

Om tegen kanker te vechten hoef je niet persee te doneren maar stoppen met roken is ook een GROOT goal dus rook jij en ben jij bereid om te stoppen doe dat dan!!!!

39.784

hey ik heb even een mededeling. Dit is HEEL belangrijk want, wisten jullie dat er in 1 jaar 39.784 mensen per jaar sterven aan kanker in Nederland. Jullie denken nu vast WoW dat is veel, maar dit was in 2006 want in 2008 was er een toename van 1600 mensen die aan kanker overleden. Nu denk je vast alweer WOW, maar we kunnen er wat aan doen dus, doneer nu en red 1000de levens van onschuldige mensen misschien weet je hoe het voelt om iemand te verliezen nou ik zou eens wat zeggen 34% van alle ziektes is kanker degene die duizenden mensen laat overlijden per dag🤯 en mensen DAT IS VEEL dus denk er over na en help ons want als je ons helpt help je de hele wereld👍👍

STOP kanker kom in actie

hoi ik ben Lani. Ik ben 12 jaar en hou van mensen helpen. Toen ik 4 was overleed mijn oma aan kanker. Ik doe elk jaar met kerst iets voor een goed doel. Dit jaar doe ik iets tegen kanker. Ik ga heel erg mijn best doen om 200 euro op te halen. Willen jullie me helpen?? 

DOE IETS AAN KANKER👍👍

kom in actie, kanker heeft pech het moet weg

Ik ben Lani ik kom in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Op 22 en 23 december verkoop ik cupcakes in Veendam. Ook doe ik een versier wedstrijd voor klijne kinderen 1€ voor deelname en de mooiste cupcake krijgt een prijsje. Dus Namens mij en KWF: dankjewel! 

Thank you to my Sponsors

Djerres
Donated 50

"Topper ben je!!!!! Met een mega groot hart!!"

Ernst Terpstra
Donated 25

"Zet m op meid"

Rogier
Donated 10

"Goed bezig. Succes met je actie Lani!"

Anonymous
Donated 10

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.