MIDDEL TEGEN KRAMPEN

van Rien en Els

Wij komen in actie tegen kanker

Wij komen in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel! 

Mijn donateurs

Rien En Els Timmermans
doneerde 50

Rien Timmermans
doneerde 50

Rien En Els Timmermans
doneerde 50

Rien En Els Timmermans
doneerde 50

Rien En Els Timmermans
doneerde 50

Mijn updates

KRAMP KORRELS OP EEN NATUURLIJK ZEEP BASIS.

Monday 13th Jan

HEEFT U OOK ZO LAST VAN KRAMPEN IN DE NACHT DAN HEBBEN WIJ MISSCHIEN DE OPLOSSING VOOR U

 

Spierkrampen of zenuwpijn na of tijdens de chemokuur, of voor de nek, schouder, rug ,voeten, benen, kuiten, tenen, overal waar u krampen of zenuwpijn heeft kan u dit middel gebruiken.

Het  werkt echt, uitgebreid getest import grondstof product is een natuurlijk plantaardig product op zeep basis komt van pijpit boom schors Dit positief product tegen kramp is en bij langdurige gebruik geeft 98% rendement men legt dit zakje bij u waar bij u de krampen zijn. Het beste resultaat is met benen of voeten bloot.Naar een paar dagen kan u het linnen zakje ook onder het hoeslaken leggen.Deze kramp korrels niet in de wasmachine doen bij gebruik van een elektrische deken  eerst een handdoek er onder leggen.Door gewoon de kramp korrels bij u benen kuiten of voeten te leggen, kan kramp een stuk minder worden.of helemaal verdwijnen.  Kramp is een verzuring in de spieren. Om deze verzuring tegen te gaan, is er een basis (de tegenhanger van een zuur) nodig. Zeep is een basis en deze gaat verzuring tegen.Wij kwamen dit artikel tegen op een beurs en kregen een paar zakjes mee om te testen om dat we mensen kenden die last van krampen hebben in de nacht.Deze mensen waren er zo blij mee dat wij hebben besloten om dit artikel in ons assortiment op te nemen.Ongeveer een op de tien volwassenen ervaart het Restless Leg Syndrome (RLS). Deze tintelingen, krampen en pijnen in je benen kunnen vaak leiden tot slaapproblemen – waardoor je moe en chagrijnig raakt.Mensen die jarenlang last hebben gehad van bijwerkingen, hebben zelfs verklaard dat hun symptomen meteen verdwenen toen ze de zeepmethode probeerden!

Inhoud van het linnen zakje 200 Gram korrels en aan gevuld met biologische gedroogde lavendel.

Afm linnen zakje 19x17cm.

Vrij van allergie.

Ons linnen zakje is een natuurlijke antiseptische stof, die bacteriën doodt.

Voor uitwendig gebruik.

Website: www.mijnkrampen.nl

mail.: verkoop@mijnkrampen.nl

Voor afhalen alleen op afspraak. 

Prijs €14,99

Verzendkosten. Brievenbuspost  €4,50 1 stuks binnen Nederland.

Pakket.: 2 of meer €7,25

Mobiel 0653394937

Tijdens kantoor uren 073 6567730

KvK NR 16075437.

Bedankt voor u aankoop dank zij u doneren wij per verkochte zakje twee euro aan KWF.

.

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.