Kidstriatlon gemeente Beek / AdK

van Alpe D'Hukids Nederland Kidstriatlon Beek Word lid van mijn team

Wij komen in actie tegen kanker

De eerste editie van SA-AS BEEK, onderdeel Kidstriatlon vindt plaats op zaterdag 26 juni 2021 in Beek. Alpe d’HuKids Kidstriatlon is een actie, in samenwerking met Adelante on Wheels, NJOY, TAS, IKS en sportterrein De Haamen, waarbij deelnemers in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar zwemmend, (hard)lopend en fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ een vastgesteld en afgesloten parcours afleggen. Met de opbrengsten (door donaties, c.q. sponsoring) van de verschillende acties wordt wetenschappelijk onderzoek naar (kinder)kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker. 

Mijn donateurs

Buurtvereniging Dorpstraat Spaubeek
doneerde 20

"Heel veel suc6 met de koranteksten."

R Willems
doneerde 1

Mijn updates

Een nieuwe start

Wednesday 15th Apr
Als bestuursvoorzitter van Alpe d'HuKids Nederland ben ik bijzonder trots dat we weer een mooi evenement kunnen organiseren voor KWF, dit keer in de gemeente Beek in Zuid Limburg. In samenwerking met meerdere organisaties gaan we een kidstriatlon houden. Zwemmen, fietsen en lopen voor het goede doel op sportcomplex De Haamen op zaterdag 15 augustus a.s. tussen 10.00 en 13.00 uur. Ook houden we weer en Saamhorigheidsloop aan het einde van het evenement. 
Uiteraard hoop ik dat vele kinderen uit de gemeente Beek mee zullen doen. Een speciale uitnodiging gaat naar de kinderen van de groep 6, 7 en 8, maar alle kinderen tussen de 8 en 14 jaar uit Beek, maar ook uit het hele land zijn van harte welkom. 
Je kunt een eigen actiepagina aanmaken op deze site. Hoe mooi is dat!
Bij gebleken succes gaan we deze nieuwe start de komende jaren zeker vervolgen. kan ik daarbij op jullie rekenen?
Zet hem op, jeugd van Beek en Nederland.
Hartelijke groet,
Roland Willems
vrijwilliger Alpe d'HuKids Nederland in de functie van bestuursvoorzitter

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.