Kussens tegen Kanker

By Sabine Cas

Kussens tegen Kanker

Welkom op mijn KWF actie pagina. 

Waarom dit initiatief? 

Wat houdt de actie in? 

Graag vertel ik je meer over mijn persoonlijke motivatie om in actie te komen voor KWF Kankerbestrijding. Op 2 Februari jl was het alweer drie jaar geleden dat ons pa de strijd tegen de vreselijke ziekte kanker verloor. Het was niet de eerst keer dat onze familie werd overvallen door deze vreselijke ziekte. Het is een loodzwaar gevecht wat iemand met kanker moet voeren. Naast het verdriet dat iemand zo ziek is, is er ook het gevoel van  machteloosheid. Je wilt zo graag meer doen dan er alleen voor iemand zijn. 

In 2019 vond ik een manier om iets te doen in strijd tegen deze vreselijke ziekte.  Samen met mijn man, zus, nichtjes en vrienden hebben wij meegedaan aan Colsensation. Het is een evenement waarbij je de Mont Ventoux beklimt en daarnaast geld inzamelt voor KWF kankerbestrijding.  Het gevoel van onmacht die ik tijdens en na mijn vaders strijd tegen deze ziekte heb ervaren ging langzaamaan weg, ik had nu meer het gevoel iets te doen tegen deze verschrikkelijke ziekte.

Nu heb ik In mijn omgeving nog steeds te maken met de ziekte kanker, en dit gevoel van verdriet en onmacht blijft terugkomen. Dit gevoel wil ik om gaan  gaan zetten in iets positiefs. Dus heb ik een idee bedacht. Ik ga sierkussens maken om geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding. 

De sierkussens krijgen een kleurrijke “Tullepetine”. Dit is een ontwerp met een speciale betekenis, hierover lees je meer op deze pagina in mijn blog "Wie is Tullepetine". 

Help samen met mij KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Wat houdt de actie in?

Kussens tegen Kanker zijn kussens met daarop afgebeeld "Tullepetine". Je kunt kiezen uit vier thema's(zie de foto's):

*Brons-Bruin* Blue-Green* Gold-Geel* Pink Ribbon*

Een Tullepetine kussen kost € 60,00. Je doet eerst een donatie op deze pagina van € 15,00 en vervolgens hoor ik graag per mail info@kussensmetliefde.nl voor welk thema je heb gekozen.

Op volgorde van binnenkomst ga ik aan de slag met het maken van je kussen. Ik heb GEEN voorraad van deze kussens. Ik maak deze kussens op bestelling in mijn vrije tijd naast mijn 30-urige werkweek. Ik heb per week tijd om 5 kussens te maken. Op youtube heb ik een fimpje waarin ik laat zien wat het inhoudt om een Tullepetine kussen te maken, de titel van het filmpje is; The making of Tullepetine.

Nadat je heb gedoneerd en je keuze middels het mailtje heb doorgegeven,  zal ik je bestelling bevestigen en aangeven wanneer je kussen klaar zal zijn, bij aflevering betaal je het resterende bedrag € 45,00. Wil je het kussen per post ontvangen dan komen daar nog verzendkosten bij.

Ieder thema met liefde bedacht

Iedere Tullepetine met zorg gemaakt

Laten we samen ons steentje bijdragen in strijd tegen deze vreselijke ziekte.

Lieve groeten Sabine Cas

My Achievements

Foto’s toegevoegd

Actiepagina gemaakt

Donatie aan eigen actie

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag verhoogd

Op Wall of fame met meer dan €5.000

E-mails verstuurd

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

My Updates

Wie is Tullepetine?

Wednesday 10th Mar

Op 2 Februari 2018 was het alweer drie jaar geleden dat ons pa de strijd tegen de vreselijke ziekte kanker verloor. Destijds in 2018 had ik het plan om carnaval workshops te gaan geven. Voor een passend logo had ik de hulp ingeschakeld van de bekende Roosendaalse kunstenaar Frank Roks. Frank Roks staat onder andere bekend om zijn prachtige Tullepetaonse schilderingen, samen met zijn vrouw Karin zijn zij een creatief dreamteam. 

Op de dag van de uitvaart van mijn vader ontving ik van Frank Roks zijn ontwerp, hij had er een tekst bij geschreven. Mooie woorden, passend en treffend, op de dag van het afscheid van ons pa.

Hij noemde zijn ontwerp “Tullepetine” uit het ei van Sabine.

De carnaval workshops zijn uiteindelijk niet meer door gegaan maar ondertussen staat “Tullepetine” symbool voor iets heel anders. Samen met mijn man, zus, nichtjes en vrienden hebben wij in 2019  meegedaan aan Colsensation. Het is een evenement waarbij je de Mont Ventoux beklimt en daarnaast geld inzamelt voor KWF Kankerbestrijding.

“Tullepetine” hebben wij toen gebruikt in onze buttons, en tijdens carnaval hebben wij deze buttons verkocht om zo geld in te zamelen voor Colsensation. De onmacht die ik tijdens en na mijn vaders strijd tegen deze ziekte heb ervaren ging langzaamaan weg, ik had nu meer het gevoel iets te doen tegen deze verschrikkelijke ziekte.

Voor mij persoonlijk had het een extra betekenis omdat “Tullepetine” “geboren” is op de dag dat wij afscheid namen van mijn vader.

Ondertussen ben ik een creatief bedrijfje gestart genaamd Kussens met Liefde. Ik maak kussens in opdracht van mensen die iets persoonlijks willen geven bij speciale gebeurtenissen. Nu heb ik in mijn omgeving nog steeds te maken met de ziekte kanker, en dit gevoel van verdriet en onmacht blijft terugkomen. Dit gevoel wil ik proberen om te gaan zetten in iets positiefs. Dus heb ik een idee bedacht. Ik ga "Tullepetine" weer inzetten als symbool om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.  Het zal een sierkussen worden met "Tullepetine" in de hoofdrol.

Lieve groeten Sabine Cas

Valentijnsdag

Sunday 14th Feb
Vandaag op Valentijnsdag deel ik graag de vier ontwerpen van de Tullepetine sierkussens. De komende weken ga ik aan de slag met het maken van de sierkussens. Nog even geduld... omstreeks medio Maart ga ik van start met de verkoop van Kussens tegen Kanker en hoop ik samen met jullie een mooi bedrag op te halen voor KWF Kankerbestrijding. 
Fijne Valentijnsdag en tot snel!
Liefs Sabine

Thank you to my Sponsors

15.4

Ad Van Overveld

Dit mooie tullepetine kussen gaat de grens over.

25.4

Astrid & Mirjam

Extra donatie na ontvangst van ons mooie herdenkingskussen gemaakt van de hondenmanden en speeltjes van ons overleden hondje Joy ♡

10.4

Chantal Lavrijsen

Wat een mooi initiatief van je. Je bent een kanjer 👊.

15.4

Jeroen Van Ineveld

Zo herkenbaar, en helaas zo nodig! Goeie actie

15.4

Nic En Annelies

Je bent een kanjer Sabine! Succes👍

5.4

Linda Van Beek

Kanjer! Je kussens stralen een en al liefde uit!

25.4

Karin Henkelman

Super Sabine

10.4

Anonymous

50.4

Frans En Leny Raats

Prachtige actie Sabine, echt iets voor jou💋

25.4

Edwin Linders

Goed initiatief, we hopen dat je veel kussens verkoopt, en een mooi bedrag ophaalt voor KWF.

25.4

Marielle Zagers

Top actie Sabine

25.4

Debbie Schwedler

Trots op jou Sabine! ❤

30

Heidi

Super trots op me zus die op deze manier haar passie volgt met mooie dingen maken en tegenlijk zich in zet voor het kankerfonds💞

15

Ruud Kersten

Mooi initiatief en prachtige kussens

25.4

Gerard En Jolanda

Mooi initiatief Sabine, waar wij graag aan willen bijdrage!!

50.4

Maud Sommer

Onlangs heeft Sabine een heel bijzonder en mooi herinneringskussen voor mij gemaakt ter nagedachtenis aan overleden dierbaren aan deze vreselijke ziekte. Tullepetine is een heel leuk initiatief om op deze manier geld in te zamelen voor het KWF. Veel succes Sabine!

50.4

Anonymous

Lief en mooi initiatief

50.4

Addie Verschuren

15.4

Keetie

Super aktie!

15.4

Nancy De Jongh

25.4

Mireille De Beer

Stil..... bijzonder mooie actie die ik met liefde en respect steun, Sabine super dat je dit op touw hebt gezet

15.4

Will

75.4

Dennis En Esther Raats

Fantastisch mooie en liefdevolle actie!!! En Sabine kennende een zeer mooi en hoogwaardig afgewerkt kussen.

15.4

Stefan Ermen

15.4

Nicole Ermen

15.4

Carin Cas

10.4

Anonymous

Het is voor een super goed doel, succes

25.4

Kussens Met Liefde