Tietsje van der Linden-Ypma

Huis in actie

Ik kom in actie voor mijn inloophuis

Inloophuis Carma heeft het financieel zwaar. Corona trok een streep door veel acties om geld in te zamelen en toegezegde giften werden teruggedraaid. 

Ik zet mij in voor Inloophuis Carma omdat dit een onmisbare plek is voor mensen die te maken hebben met kanker voor het (her)vinden van hun kracht in hun proces met kanker.  

Vrijwilligers van Inloophuis Carma zijn ook aanwezig op de afdeling oncologie van het Reinier de Graaf Gasthuis en Haga Ziekenhuis. Momenteel is dit door de maatregelen niet mogelijk, maar vanuit onze verbondenheid loop ik van Inloophuis Carma naar het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft! Wil jij me sponsoren?
Inloophuis Carma biedt behoeftegerichte activiteiten. Voor een luisterend oor, lotgenotencontact, informatie en activiteiten gericht op ontspanning, beweging en verdieping. Dat Inloophuis Carma moet blijven bestaan, staat als een paal boven water. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

100% van jouw donatie is voor Inloophuis Carma!

Mijn badges

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

29 november is de dag!

Inmiddels hebben we een datum geprikt en zondagochtend 29 november gaan we om 11 uur starten bij het inloophuis Carma in Naaldwijk om vervolgens te voet naar het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft te lopen. We zijn inmiddels met 8 lopers en zullen op gepaste afstand van elkaar de route lopen. Ik heb er zin in. Zorgen jullie voor een droge dag? 

10 km wandelen

We gaan wandelen van het inloophuis Carma in Naaldwijk naar het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Alles coronaproof. Zodra de datum bekend is hoor je het hier. Steun je me door een donatie te doen voor inloophuisCarma in Naaldwijk!!

Mijn donateurs

Tietsje Linden-ypma
doneerde 25

Anoniem
doneerde 23

Joke Vermeer
doneerde 10

"Veel succes Tietsje! Goed bezig💪"

Anoniem
doneerde 10

"Mooi doel. Fijne wandeling❤️"

Frederike
doneerde 10

"Zeker een bijdrage van mij!! Mooi doel...succes! 🍀"

Karin Stolk
doneerde 10

Tineke
doneerde 10

"❤"

Yvonne Rusman
doneerde 10

"Mooi initiatief Tietsje, lief ben jij!!! Liefs Yvon"

Margriet Vd Sar
doneerde 10

Saskia -
doneerde 10