Tietsje van der Linden-Ypma

Huis in actie

Ik kom in actie voor mijn inloophuis

Inloophuis Carma heeft het financieel zwaar. Corona trok een streep door veel acties om geld in te zamelen en toegezegde giften werden teruggedraaid. 

Ik zet mij in voor Inloophuis Carma omdat dit een onmisbare plek is voor mensen die te maken hebben met kanker voor het (her)vinden van hun kracht in hun proces met kanker.  

Vrijwilligers van Inloophuis Carma zijn ook aanwezig op de afdeling oncologie van het Reinier de Graaf Gasthuis en Haga Ziekenhuis. Momenteel is dit door de maatregelen niet mogelijk, maar vanuit onze verbondenheid loop ik van Inloophuis Carma naar het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft! Wil jij me sponsoren?
Inloophuis Carma biedt behoeftegerichte activiteiten. Voor een luisterend oor, lotgenotencontact, informatie en activiteiten gericht op ontspanning, beweging en verdieping. Dat Inloophuis Carma moet blijven bestaan, staat als een paal boven water. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

100% van jouw donatie is voor Inloophuis Carma!

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

My Updates

29 november is de dag!

Monday 16th Nov
Inmiddels hebben we een datum geprikt en zondagochtend 29 november gaan we om 11 uur starten bij het inloophuis Carma in Naaldwijk om vervolgens te voet naar het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft te lopen. We zijn inmiddels met 8 lopers en zullen op gepaste afstand van elkaar de route lopen. Ik heb er zin in. Zorgen jullie voor een droge dag? 

10 km wandelen

Thursday 5th Nov
We gaan wandelen van het inloophuis Carma in Naaldwijk naar het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Alles coronaproof. Zodra de datum bekend is hoor je het hier. Steun je me door een donatie te doen voor inloophuisCarma in Naaldwijk!!

Thank you to my Sponsors

10.40

Margriet Vd Sar

10.40

Frederike

Zeker een bijdrage van mij!! Mooi doel...succes! 🍀

10.40

Anonymous

Mooi doel. Fijne wandeling❤️

23.40

Anonymous

10.40

Karin Stolk

10.40

Joke Vermeer

Veel succes Tietsje! Goed bezig💪

10.40

Saskia -

10.40

Yvonne Rusman

Mooi initiatief Tietsje, lief ben jij!!! Liefs Yvon

10.40

Tineke

25.40

Tietsje Linden-ypma