Team Verstraten & Bergkamp - Rondje NL voor Adamas Inloophuis

Huis in actie

Wij fietsen een rondje NL voor Adamas Inloophuis

Bas, Rudy, Arjan en Erik gaan een rondje Nederland fietsen voor het Adamas Inloophuis in Nieuw-Vennep. Vanaf 27 juni 2021 fietsen de heren in 7 dagen 1385 km. door Nederland. Lees hier de persoonlijke motivaties:

Bas
De afgelopen jaren heb ik helaas mogen meemaken wat de diagnose kanker bij mijn vrienden en familie teweeg heeft gebracht. Het ziekteproces raakt niet alleen de zieke, maar ook de familie en dierbaren. Je kunt het niet alleen en daarom ben je onvoorwaardelijk welkom bij het Adamas inloophuis voor persoonlijke steun. Het Adamas inloophuis is afhankelijk van subsidies en donaties en in deze tijd moeten wij niet vergeten dat in Nederland diagnose kanker nog steeds de meest voorkomende ziekte is.  Daarom koppel ik onze sportieve uitdaging aan een goed doel en ik hoop, dat jullie naast onze donatie, ook een klein steentje kunnen bijdragen.

Rudy
"Fietsen is voor mij ontspanning. Even de dagelijkse dingen van je aftrappen en genieten van de natuur.

Voor patiënten die geconfronteerd zijn met een levensbedreigende ziekte en hun naaste familie is dit meestal niet meer mogelijk en vraagt de strijd tegen de ziekte de meeste energie.

Daarom zet ik mij in voor dit belangrijke doel en geef een week lang al mijn energie om deze sportieve uitdaging te realiseren.

Ondersteund u ons ook door financieel bij te dragen aan het Adamas inloophuis Nieuw-Vennep waar patiënten die geconfronteerd zijn met een levensbedreigende ziekte en hun naaste familie terecht kunnen om hun kwaliteit van leven te behouden of opnieuw op te bouwen!"

Arjan
"20 jaar geleden overleed een moeder van een goede vriendin van mij. Niet veel later overleed er weer een ouder (een vader) van een van mijn beste vrienden. Het hield hier helaas niet op, want 5 jaar na het overlijden van die moeder zaten we met onze hele vriendengroep (12 man/vrouw) eens te eten in een restaurant en toen bleek dat bijna iedereen nog maar één ouder had. Helaas gold dat ook voor mij, mijn moeder is in 2007 overleden na 4,5 jaar ziek te zijn geweest. Ze had een tumor bij haar hersenen en na eenmaal geopereerd te zijn, kwam deze tumor helaas weer terug. Er was toen niets meer aan te doen.

Op 7 juni 2018 reed ik samen met Erik Verstraten de Alpe d'HuZes met in mijn hoofd bovenstaand verhaal.

We hebben hem die dag wel 5x omhoog beklommen, en met deze prestatie waren we dan ook zeer tevreden. Twee weken langer werd ik gebeld door mijn zus, Linda Verstraten - Teeuw en ze vertelde mij dat er iets in haar borst zat en dat het borstkanker was. 

Na bestraling en chemo zijn we nu 3 jaar verder en gaat het goed met mijn zus. Ondanks dat ze nog steeds aan het herstellen is, het heeft namelijk heel veel impact om haar en op haar omgeving.

Toen afgelopen kerst Erik aan mij vroeg of ik mee wilde doen om een rondje Nederland te fietsen en dat dan te koppelen aan een goed doel, zei ik meteen: JA."

Erik
"Ik heb tot nu toe twee keer Alpe d’HuZes gedaan. Twee weken na mijn laatste deelname kreeg Linda (mijn vrouw) te horen dat zij borstkanker had. Zij is inmiddels wel schoon, maar de impact hiervan op ons en vooral haar leven is gigantisch. Inmiddels is zij gelukkig wel dermate hersteld dat ik weer genoeg trainingskilometers kan maken als ik weer een sportieve uitdaging zou aangaan, Door alle beperkingen rondom Corona gaat Alpe d’HuZes dit jaar niet door. Bas en Rudy wilden wel graag een prestatie van formaat neerzetten en ik koppelde daar dan graag weer een goed doel aan. Met in gedachte dat het Adamas Inloophuis het afgelopen jaar ook is geconfronteerd met alle beperkingen waardoor zij heel weinig middelen hebben kunnen verwerven en wetende wat het Adamas voor Linda heeft betekend, wil ik proberen om een klein steentje bij te dragen aan het Inloophuis in combinatie met onze sportieve uitdaging."

Over het Adamas Inloophuis
Adamas Inloophuis heeft het financieel zwaar. Corona trekt een streep door veel evenementen, waar Adamas het goede doel van was. Het inloophuis is een onmisbare plek voor mensen die te maken hebben met kanker voor het hervinden van hun (veer)kracht in hun proces met kanker. Voor kinderen, ouders, wanneer je kanker hebt gehad of als naaste/nabestaande. 

Adamas ondersteunt mensen met het hervinden van hun veerkracht. Door het aanbieden van behoeftegerichte activiteiten. Een luisterend oor, lotgenotencontact,  informatie en  creatieve-, beweging- of verdiepende activiteiten. 

Dat Adamas moet blijven bestaan, staat als een paal boven water. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

We hopen dat je doneert of nog leuker maak een eigen pagina aan in het Adamas Team. Geven=Gunnen en mensen geven eerder wanneer ze iemand kennen. Door jouw pagina te delen via What's app/FB/Insta kan je heel makkelijk om een donatie vragen en je krijgt super leuke reacties terug. Indien je hier hulp bij nodig hebt of wil kijken wat er mogelijk is mail Annelies op annelies@adamas-inloophuis.nl

Jouw donatie gaat 100% naar Adamas.

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt