Steun het KWF met Positiefjes

van Yvonne van der Laan Word lid van mijn team

Steun het KWF met Positiefjes

Met haar boek "Positiefjes" steunt schrijfster/kunstenares Yvonne van der Laan (alias Gedichtenlaantje) KWF Kanker Bestrijding: sinds juli 2013 doneert ze per verkocht boek € 1,= aan KWF!


"Positiefjes" bevat ca. 90 korte gedichten en positieve gedachtespreuken en is geïllustreerd met een selectie van haar beeldende kunst (o.a. haar kleurrijke olieverfschilderij "Color Square" op de cover). 

Het boek is een fijn cadeau, zowel om te geven als om te krijgen. Je wordt er blij van! 

Het boek is verkrijgbaar via haar website http://www.gedichtenlaantje.com en het is bij elke boekhandel te bestellen met ISBN-nummer 978-94-90834-70-8 (pocketbundel, luxe hard cover uitvoering, à € 11,95).

In december 2012 is de eerste editie van het boek verschenen, vanuit een opdracht, als eindejaarsgeschenk voor de relaties van de opdrachtgever. In maart 2013 verscheen de tweede druk (beide edities waren in paperback uitvoering, hoogglans. Deze boekjes zijn vrijwel uitverkocht.).
In april 2014 verscheen de derde druk, voor het eerst in luxe hard cover uitvoering, mat. In juli 2017 verscheen de vierde druk, wederom in luxe hard cover uitvoering, maar nu in hoogglans.

En wist u al dat blinden en slechtzienden de braille-editie van "Positiefjes" kosteloos kunnen aanvragen bij Bibliotheekservice Passend Lezen?

 

Mijn donateurs

Yvonne Laan
doneerde 241

"Dankzij verkoop van boek Positiefjes bij Boekhandelketen Stumpel NH en een grote order van de boekjes als kerstgeschenk voor een bedrijf nu 241 voor KWF"

Yvonne Laan
doneerde 113

Yvonne Laan
doneerde 55

"Vandaag 20 december 2013 de betalingen ontvangen van twee bestellingen waardoor ik weer 55 euro kan doneren voor KWF"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 43

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Bruna Velp, Bol.com en een grote bestelling via Souvenirshop Tiel, kon ik vandaag, 22 maart 2021, € 43,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3632,00 Tip: volg me op mijn facebookpagina's "Gedichtenlaantje", "Positiefjes" en "Kalimba lesboeken, bladmuziek en online kalimbales" en hou mijn website/webshop "Gedichtenlaantje" in de gaten. Wist u al dat er een "Positiefjes Scheurkalender" uitkomt voor het jaar 2022? Vanaf augustus gaan ze de winkels in. Wilt u alvast een bestelling plaatsen? Geef het dan door aan mij of aan de uitgever: Interstat / Imagegroup Holland BV. Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje (schrijfster, kunstenares, muziekdocente, inspirator, specialist in persoonlijke cadeautjes met een positieve boodschap)"

Yvonne Laan
doneerde 41

"Dankzij de verkoop van mijn boekjes Positiefjes bij diverse winkels is het streefbedrag van 1000 euro binnen de looptijd van twee jaar gehaald met mijn actie"

Yvonne Laan
doneerde 39

"Vandaag diverse betalingen ontvangen uit verkoop van de boekjes Positiefjes. Dat brengt de totaalstand op 653 euro voor KWF!"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 33

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" tijdens de opening van de expositie "Ambachtelijke kunst in de Betuwe" in de Hiense kerk in Dodewaard op vrijdagmiddag 21 augustus (de expositie duurt t/m 21 september en is geopend op woensdagmiddag en vrijdagmiddag van 13-17u en zaterdag van 11-17u), en verkoop van het boek bij Boekhandel Arentsen in Tiel, Boekhandel Prins in Markelo, Bruna Baarle-Nassau en Readshop Kempers in Delft, kon ik vandaag, 22 augustus 2020 € 33,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Die actie heeft tot nu toe € 3320,00 opgebracht voor KWF. En wist u al dat mijn nieuwe boek "Positiefjes 2" in september uitkomt? U kunt het alvast bestellen, via mijn website Gedichtenlaantje of per e-mail naar gedichtenlaantje@gmail.com of bel even: 0488-410239. Hartelijke groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 32

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij The Readshop Kempers in Delft, Bruna Bonte Julianadorp in Den Helder en bestellingen bij Bol.com kon ik vandaag, 3 januari 2020 € 32,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3121,00 Ik wens iedereen een positief(jes) 2020! Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje (schrijfster/kunstenares/muziekdocente/inspirator/specialist in persoonlijke cadeautjes met een positieve boodschap)"

Yvonne Laan
doneerde 29

Yvonne Laan
doneerde 25

Yvonne Laan
doneerde 25

"Vanaf het moment dat ik heb besloten het KWF te gaan steunen met 1 euro per verkocht boekje, is er al 25 euro in mijn KWF-spaarpotje terecht gekomen! "

Yvonne Laan
doneerde 24

"24 12 2014 kan ik weer 24 doneren voor KWF dankzij verkoop van Positiefjes Dat brengt de totaalstand van mijn actie op 677 euro"

Yvonne Laan
doneerde 24

"Dankzij ontvangen betaling uit verkoop van mijn boekjes Positiefjes bij chocolade speciaalzaak t Doosje van Lobs in Brielle kan ik vandaag 15 april 24 euro doneren aan KWF"

Yvonne Laan
doneerde 22

Yvonne Laan
doneerde 22

"31 dec donatie van 22 euro dankzij verkoop Positiefjes"

Yvonne Laan
doneerde 22

"Dankzij verkoop van het boek Positiefjes bij The Readshop Doorn en in mijn webshop en bij Shop in shop Jouw Vierkant in Elst kan ik weer 22 euro doneren"

Yvonne Laan
doneerde 21

"Dankzij verkoop van de boekjes Positiefjes bij Bruna Lochem en Decora Bloemdecoraties Nijmegen en Boekhandel Novita in Bennekom kan er weer 21 euro naar KWF "

Yvonne Laan
doneerde 20

"Dankzij contante verkoop en verkoop van de boekjes Positiefjes bij winkel BeBloom in de Steenstraat in Arnhem kan ik op 25 nov 20 euro doneren aan KWF"

Yvonne Laan
doneerde 20

"Dankzij contante verkoop en verkoop van Positiefjes bij Bruna van Maerlant in Brielle Kapsalon Marian in Dodewaard Boekhandel Cursief en The Readshop Rozenburg kan ik vandaag 7 okt 2014 20 euro doneren voor KWF"

Yvonne Laan
doneerde 20

"Betaling ontvangen van winkel voor verkochte boekjes Positiefjes"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 20

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Boek en Buro Haaksbergen, Bruna Verdouw Hoog Zandveld Nieuwegein, Bruna Wageningen en bij Boek en Cadeau Doorwerth, kon ik vandaag, 23 januari 2021, weer € 20,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3543,00 Ik wil hierbij vooral Ben Berendsen, de eigenaar van de prachtige winkel "Boek en Cadeau" in Doorwerth, heel hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren, waarin ik een uitgebreid assortiment in de winkel had staan van mijzelf én de CD's van singer-songwriter Roos Blufpand én de boeken van Marcel Vaandrager en de foto/poëzieverjaardagskalender van Marcel Vaandrager en Irene Damminga. Helaas gaat deze winkel binnenkort sluiten, daarom heb ik inmiddels het assortiment opgehaald. Ben dank je wel voor alles! Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje (.com) schrijfster, kunstenares, muziekdocente, inspirator, specialist in persoonlijke cadeautjes met een positieve boodschap."

Yvonne Laan
doneerde 19

Yvonne Laan
doneerde 19

Yvonne Laan
doneerde 19

Yvonne Laan
doneerde 18

Yvonne Laan
doneerde 18

"Weer donatie voor KWF mogelijk doot ontvangen betalingen voor in winkels verkochte boekjes en opbrengst van verkoop bij voordrachten"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 18

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Chocosisters in Ochten, Uitgeverij Kontrast in Oosterbeek, Bij ons thuis BP-shop in Ingen, Bruna Druten, Bruna Leidschendam en Bruna Alexandrium in Rotterdam, kon ik vandaag, 1 januari 2021, weer € 18,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3479,00 Een mooi begin van een Positief(jes) jaar! In 2021 komt ook de "Positiefjes Scheurkalender 2022" uit, bij uitgever Image Group Holland BV. Vanaf augustus liggen ze in de winkels. Warme groet en een gelukkig, gezond en positief 2021! Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje (.com)"

Yvonne Laan
doneerde 18

Yvonne Laan
doneerde 17

"Donatie 1 augustus dankzij verkoop Positiefjes bij Bruna Elst Gld Plantage Meijer en Siegers Oosterbeek en Boekhandel de Feeks Nijmegen en contante verkoop"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 17

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Bruna Winterswijk, Bij ons thuis - BP Shop Ingen, Decora Bloemdecoraties Nijmegen, Bruna Boekhandel Vorden, Bruna Egberts Loosdrecht en Bruna Sterrenburg Dordrecht kon ik vandaag, 13 januari 2020, weer € 17,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3157,00 Tip: volg me ook op mijn facebookpagina's "Positiefjes" en "Gedichtenlaantje", op Linked In én op mijn website Gedichtenlaantje. Warme groet, Yvonne van der Laan"

Yvonne Laan
doneerde 17

Yvonne Van Der Laan
doneerde 17

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" tijdens de boekpresentatie van "Positiefjes 2" en verkoop bij Readshop Goverwelle in Gouda en een extra ontvangen donatie voor KWF, kon ik vandaag, 8 september 2020, weer € 17,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3343,00 Tip: kijk regelmatig op mijn website/webshop Gedichtenlaantje (.com) en volg me op mijn facebookpagina's Gedichtenlaantje en Positiefjes. Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje (schrijfster, kunstenares, inspirator, specialist in persoonlijke cadeautjes met een positieve boodschap)"

Yvonne Laan
doneerde 17

"Vandaag 9 december kan ik maar liefst 17 euro doneren dankzij de verkoop in de Bergsingelkerk en via mijn webshop op Marktplaza en de Kerst inloop bij Elvira s Bloemen en Decoratie"

Yvonne Laan
doneerde 17

"Dankzij ontvangen betalingen wegens verkoop boeken Positiefjes bij Bruna Rhenen Geldermalsen en Beuningen en Boekhandel Arentsen in Tiel kan ik vandaag 2 maart weer 17 euro doneren aan KWF"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 16

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Bruna Heerhugowaard, Boekhandel Arentsen Tiel, Readshop Velp, Bol.com, Bruna Oostvoorne en Readshop Kamerbeek Gouda kon ik vandaag, 6 januari 2021, weer € 16,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 34,95,00 Van mijn nieuwe boek "Positiefjes 2" dat op 5 september 2020 is uitgekomen, zijn er nu ook al 140 verkocht (en er komen nog steeds voorraad- en verkoopcijfers binnen van de winkeliers die mijn boeken in hun assortiment hebben opgenomen). En: gisteren ontving ik per post de braille-editie van mijn nieuwe boek "Positiefjes 2"! Vanaf nu kunnen blinden en slechtzienden dus beide boeken in braille-uitvoering aanvragen bij Passend Lezen! Zo starten we het nieuwe jaar, ondanks alle coronatoestanden, toch heel positief! Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje (schrijfster, kunstenares, muziekdocente, inspirator, specialist in persoonlijke cadeautjes met een positieve boodschap) Tip: kijk ook regelmatig eens op mijn website Gedichtenlaantje"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 16

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Bruna Zuidlaren, The Readshop Rozenburg, Boekhandel Toren van Bemmel in Bemmel en Bruna Marsmanplein Haarlem kon ik vandaag, 9 november 2020, weer € 16,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3430,00"

Yvonne Laan
doneerde 16

"Dankzij verkoop van Positiefjes tijdens de Kunstmarkt Ewijk en bij de Bruna in Winkelcentrum Kwadrant in Tiel en de Kiosk in Tiel kan ik vandaag 2 juli weer 16 euro doneren"

Yvonne Laan
doneerde 16

Yvonne Laan
doneerde 16

"Verkoop bij Bruna Waterstraat Tiel Boekhandel Arentsen Tiel Assurantiekantoor Budding en firma v Wamel Echteld en contante verkoop"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 16

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij mijn presentatieavond voor CPO Zetten, bij Readshop Etten-Leur, Bruna Venray, Bruna Vianen, Bruna Dukenburg Nijmegen, en tijdens de officiële opening van het nieuwe atelier van Studio Xplo (Jofke van Loon, Taktila.com) in Tilburg, kon ik vandaag, 19 januari 2020, € 16,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3179,00 Tip: volg me ook op mijn website en facebookpagina's Gedichtenlaantje en Positiefjes! Warme groet, Yvonne van der Laan"

Yvonne Laan
doneerde 16

"Vandaag 26 oktober promo en boekenaanvulrondje Nijmegen gedaan en weer 16 boekjes verkocht"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 15

"Dankzij de verkoop van mijn boek `Positiefjes` bij Bruna Ouddorp, Bruna Rhenen, Bruna Oisterwijk, The Readshop Goverwelle Gouda, en verkoop via mijn moeder, kan ik vandaag, 19 december 2018, weer 15 euro doneren aan KWF Kankerbestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op 2753 euro. Tip: volg me ook op facebook, pagina´s Gedichtenlaantje en Positiefjes, en op mijn website www.gedichtenlaantje.com Warme groet, Yvonne van der Laan"

Yvonne Laan
doneerde 15

Yvonne Laan
doneerde 15

Yvonne Laan
doneerde 15

"Door contante verkoop van Positiefjes o.a. bij evenement Boodschappers van Moeder Aarde en verkoop bij diverse winkels en Bol.com 15 euro voor KWF"

Yvonne Laan
doneerde 15

"Weer 15 euro voor KWF dankzij verkoop van de boekjes Positiefjes op diverse verkooplocaties"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 15

"Dankzij de verkoop van mijn boek bij The Readshop Velp, Bruna Winsum, The Reashop Goverwelle in Gouda en tijdens de Kunstmarkt Tiel op Bevrijdingsdag, kon ik vandaag, 6 mei 2019, weer € 15,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op 2898 euro!"

Yvonne Laan
doneerde 15

Yvonne Van Der
doneerde 14

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij The Readshop Goverwelle in Gouda, The Readshop Doorwerth, Bruna Struytsche Hoeck in Hellevoetsluis, Boek- en Kantoorvakhandel Prins in Markelo en bij Boekhandel Toren van Bemmel in Bemmel, kon ik vandaag, 4 februari 2020, weer € 14,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3193,= Tip: volg me ook op mijn website/webshop Gedichtenlaantje en facebookpagina's Gedichtenlaantje en Positiefjes. En wist u al dat ik de hele maand februari exposeer in de galerie van het Creatief Platform Tiel, in de Waterstraat (nr 25, links naast de telefoonwinkel)? De openingstijden zijn: donderdagavond van 19-21u en zaterdagmiddag van 12-17u en de koopzondagmiddagen (1e zondag vd maand). En wist u al dat ik ook presentaties en workshops kan verzorgen? (met poëzie, muziek of voor positiever bewustzijn) Neem gerust contact op voor meer informatie: tel 0488-410239 / 06-12380674 of e-mail: gedichtenlaantje@gmail.com Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje (schrijfster/kunstenares/muziekdocente/inspirator/specialist in persoonlijke cadeautjes met een positieve boodschap)"

Yvonne Laan
doneerde 14

Yvonne Laan
doneerde 14

Yvonne Laan
doneerde 14

"Vandaag 15 januari 2014 heb ik weer 14 euro kunnen doneren Dit brengt de totaalstand op 253 euro"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 14

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Bruna Vathorst, Boekhandel Wagner Sassenheim en Bruna Boekhandel Vorden kon ik vandaag, 4 november 2020, weer € 14,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3400,00"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 14

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Souvenirshop Tiel, tijdens de expositie "Ambachtelijke kunst uit de Betuwe" in de Hiense kerk in Dodewaard, directe verkoop en verkoop bij Readshop Castellum in Houten, kon ik vandaag, 16-09-2020, weer € 14,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3357,00 Wist u al dat op 5 september mijn nieuwe boek "Positiefjes 2" is uitgekomen? Beide boeken zijn verkrijgbaar in mijn webshop Gedichtenlaantje.com en bij diverse winkels in heel Nederland. Elke boekhandel kan de boeken ook bestellen: van het boek "Positiefjes" is het ISBN-nummer: 978-94-90834-70-8 van het boek "Positiefjes 2" is het ISBN-nummer: 978-94-92411-43-3. Verkoopprijs: € 11,95 per boek. Met de voorraad van de huidige edities van het boek "Positiefjes" (2e t/m 4e druk) blijf ik KWF Kanker Bestrijding steunen."

Yvonne Laan
doneerde 14

"Dankzij ontvangen betalingen uit verkoop Positiefjes bij Dekker vd Vegt Nijmegen en Boekhandel Polman in Bemmel kan ik 14 euro doneren op 6 maart 2015"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 14

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij The Readshop Katwijk, Bruna Rhenen, Bruna Emmen en Bruna Winterakker Spijkenisse kon ik vandaag, 6 november 2020, weer € 14,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3414,00 Tip: mijn boeken, en kaarten, en cadeau-artikelen, en kunstwerken, zijn te zien/te bestellen via mijn website/webshop gedichtenlaantje.com Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje"

Yvonne Laan
doneerde 14

"Vandaag 22 oktober genoten van het mooie weer en een wandeling naar de Theetuin in Millingen. Alle boekjes waren daar uitverkocht"

Yvonne Laan
doneerde 14

Yvonne Van Der Laan
doneerde 14

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Readshop Katwijk, KA-Art Zeist, Boekhandel het Paard van Troje Ede, Bruna Wennekes Kwadrant Tiel, Rauwenhof Kiosk Tiel en via mijn website, kon ik vandaag weer € 14,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3069,= Fijne Kerstdagen allemaal, een gezellige jaarwisseling en een positief(jes) 2020! Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje (schrijfster/kunstenares/muziekdocente/inspirator/specialist in persoonlijke cadeautjes met een positieve boodschap)"

Yvonne Laan
doneerde 13

Yvonne Van Der Laan
doneerde 13

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Boekhandel Hijman Ongerijmd BV Arnhem, Bruna Beuningen, Bruna de Mare Alkmaar (die winkel is helaas inmiddels gesloten) en bij Boekhandel Novita/Kniphorst Bennekom kon ik vandaag, 16 februari 2021, weer € 13,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3578,00 Wist u al dat de grote uitgever Interstat/ImageGroup Holland BV dit jaar de "Positiefjes Scheurkalender 2022" op de markt gaat brengen? En kent u een boekhandel die wel iets positiefs in de winkel kan gebruiken, attendeer hen dan op mijn boeken "Positiefjes" en "Positiefjes 2". Zo steunen we samen uw lokale boekhandel! (En: met de verkoop van het boek "Positiefjes" steun ik dan ook weer KWF Kanker Bestrijding). Warme groet, Yvonne van der Laan (zie ook mijn website Gedichtenlaantje)"

Yvonne Laan
doneerde 13

"Sinds mijn vorige donatie waren er 3 boekjes verkocht, en vanavond heb ik meegedaan met het Nederlands Dichterspodium en daar zijn 10 boekjes verkocht, dus kan ik vandaag weer een donatie doen van 13 euro. Maakt een totaal van 50 euro, yes!!!"

Yvonne Laan
doneerde 13

"Dankzij verkoop van Positiefjes in een winkel en een rechtstreekse bestelling kan ik deze donatie doen"

Yvonne Laan
doneerde 13

Yvonne Van Der Laan
doneerde 13

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij The Readshop Kempers in Delft, Boekhandel van Kemenade en Hollaers in Breda, Bruna Middenwaard in Heerhugowaard, the Readshop Houten en The Readshop Houten-Zuid Castellum, kon ik vandaag, 30 december 2019, weer 13,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3089,= Een fijne jaarwisseling allemaal en een positief(jes) 2020! Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje www.gedichtenlaantje.com"

Yvonne Laan
doneerde 13

"Vandaag 12 maart 2015 kan ik weer 13 euro doneren dankzij verkoop van boekjes Positiefjes bij Boekhandel Roelants in Lux en Pro Art Nijmegen en Bol com"

Yvonne Laan
doneerde 13

Yvonne Laan
doneerde 13

Yvonne Van Der Laan
doneerde 13

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Souvenirshop Tiel, Bruna Woensel, KA-Art Zeist en KA-Art Rhenen, kon ik vandaag, 25 juli 2020, weer € 13,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3278,00 Wist u al dat binnenkort mijn volgende boek uitkomt: "Positiefjes 2"? U kunt hem alvast bij mij reserveren, via mijn website/webshop Gedichtenlaantje.com of door een e-mail te sturen naar gedichtenlaantje@gmail.com of te bellen naar 0488-410239. Warme groet, Yvonne van der Laan"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 12

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Souvenirshop Tiel, Bruna Weert, Bruna Diemen, Boekhandel Roelants Nijmegen, Boekhandel Het Colofon, Bruna Winterswijk en bij directe verkoop, kon ik vandaag, 21 januari 2021, weer € 12,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3523,00 Tip: zoekt u een fijn cadeautje om iemand op te fleuren, of als bedankje voor iemand die u steunt, of een attentie voor bijvoorbeeld een team zorgmedewerkers? Denk dan ook eens aan mijn boek "Positiefjes" of het nieuwe boek "Positiefjes 2" of zo'n leuke Positiefje-spreuksleutelhanger. Zie www.gedichtenlaantje.com Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje (schrijfster, kunstenares, muziekdocente, inspirator, specialist in persoonlijke cadeautjes met een positieve boodschap)"

Yvonne Laan
doneerde 12

Yvonne Laan
doneerde 12

"26 juni donatie 12 euro totaal 435"

Yvonne Laan
doneerde 12

Yvonne Laan
doneerde 12

Yvonne Van Der Laan
doneerde 12

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes", bij The Readshop Rozenburg en bij Bruna Emmeloord, kon ik vandaag, 22 augustus 2019, weer € 12,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 2989,= (sinds juli 2013 doneer ik per verkocht boek "Positiefjes" € 1,= aan KWF Kanker Bestrijding). De magische grens van € 3000,= is bijna bereikt! Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje (schrijfster/kunstenares/muziekdocente/inspirator)"

Yvonne Laan
doneerde 12

Yvonne Van Der Laan
doneerde 12

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Bruna Stadhuispassage Spijkenisse, Readshop Helmond Mierloseweg, Boekhandel van de Ven in Soest, en The Readshop Goverwelle in Gouda, kon ik vandaag, 1 februari 2021, weer € 12,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3555,00 Tip: neem eens een kijkje op mijn website gedichtenlaantje.com en/of volg me op mijn facebookpagina's Gedichtenlaantje en Positiefjes, of op Instagram of Linked In. Warme groet, Yvonne van der Laan"

Yvonne Van Der
doneerde 12

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" in de galerie van Het Creatief Platform Tiel (waar ik "kunstenaar van de maand" was in februari met een uitgebreide expositie), bij The Readshop Delden, The Readshop Goverwelle in Gouda, The Readshop Etten-Leur en bij Bol.com, kon ik vandaag, 21 maart 2020, weer € 12,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3226,00 Tip: zoek je iets liefs en positiefs? Kijk dan eens op mijn website/webshop Gedichtenlaantje.com en volg me op mijn facebookpagina's Gedichtenlaantje en Positiefjes. Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje (schrijfster/kunstenares/muziekdocente/inspirator/specialist in persoonlijke cadeautjes met een positieve boodschap)"

Yvonne Laan
doneerde 12

Yvonne Laan
doneerde 12

Yvonne Laan
doneerde 12

"Dankzij verkoop van mijn boek Positiefjes via particuliere bestelling en via Bol com en bij The Readshop in Lunteren kan ik vandaag 7 juli 2015 weer 12 euro doneren aan KWF"

Yvonne Laan
doneerde 12

"Er zijn deze week weer 12 boekjes bij mij verkocht, daarom stort ik nu 12 euro! Blij dat mensen zo blij zijn met Positiefjes!"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 11

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij The Readshop Helmond (MIerloseweg), Primera De Postkoets in Beek-Ubbergen en Bruna Heiloo, kon ik vandaag, 3 mei 2019, weer € 11,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 2883,=. Tip: volg me ook op mijn facebookpagina's Gedichtenlaantje en Positiefjes, en neem gerust een kijkje op mijn website/in mijn webshop www.gedichtenlaantje.com Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje (schrijfster/kunstenares/inspirator)"

Yvonne Laan
doneerde 11

"Dankij verkoop van boek Positiefjes tijdens Zangsessie Culemborg en Kunstmarkt Ewijk en bij t Kleertjes Duo en met Roos Blufpand samen"

Yvonne Laan
doneerde 11

Yvonne Laan
doneerde 11

"Zondag 28 september 2013 Gisteren boekjes aangevuld bij winkels in Rozenburg Brielle en Oostvoorne en vandaag ook weer een paar boekjes verkocht tijdens de Kunstmarkt bij het Betuws Wijndomein in Erichem Leuk"

Yvonne Laan
doneerde 11

"Dankzij verkoop van mijn boekjes Positiefjes bij Boutique Hotel Restaurant De Zwarte Boer in Ermelo kan ik vandaag 16 juli weer 11 euro doneren!"

Yvonne Laan
doneerde 11

"Dankzij de verkoop van Positiefjes via Uitgeverij Kontrast kan ik vandaag weer 11 euro doneren aan KWF Kanker Bestrijding"

Yvonne Laan
doneerde 11

Yvonne Van Der Laan
doneerde 11

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Bruna Bergeijk, voormalige Bruna Kwadrant Tiel (tegenwoordig is dit Bruna/Marskramer Westlede, Westledeplein 11 in Tiel) en Rauwenhof Kiosk Tiel, kon ik vandaag voor de 2e keer geld doneren aan KWF Kanker Bestrijding. (eerder vandaag al € 13,00 en nu weer € 11,00). Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3589,00 Warme groet, Yvonne van der Laan Gedichtenlaantje.com"

Yvonne Laan
doneerde 11

"Dankzij verkoop Positiefjes bij Bol com Bruna Zevenaar Plantage Meijer en Siegers in Oosterbeek en Boekhandel Roelants in Lux weer 11 euro voor KWF"

Yvonne Laan
doneerde 11

"Dankzij verkoop bij boekhandel Dekker vd Vegt in Nijmegen en winkel Pietertje Daatje in Strijen kan ik weer 11 euro doneren voor KWF op 7 oktober 2015"

Yvonne Laan
doneerde 11

Yvonne Laan
doneerde 11

Yvonne Laan
doneerde 11

Yvonne Van Der
doneerde 11

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij The Readshop Kempers in Delft, bij Harlekijn Holland BV in Soest en bij Bruna Helftheuvelpassage in Den Bosch kon ik vandaag, 7 januari 2020, weer € 11,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3132,00"

Yvonne Laan
doneerde 11

Yvonne Van Der Laan
doneerde 11

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Boekhandel van de Ven in soest, Bruna Kronenburg in Arnhem, Bruna Venray, Bruna Wassenaar en Bruna Stadhuispassage in Spijkenisse kon ik vandaag, 2 februari 2019, weer € 11,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 2834,= Tip: volg me op mijn facebookpagina's "Positiefjes" en "Gedichtenlaantje" en op mijn website/webshop www.gedichtenlaantje.com Warme groet, Yvonne van der Laan, schrijfster/beeldend kunstenares, alias Gedichtenlaantje Westerengstraat 85 6669 BH Dodewaard"

Yvonne Laan
doneerde 11

"Vandaag 19 maart kan ik weer 11 euro doneren dankzij verkoop van boeken Positiefjes bij Landwinkel De Grote Doorn in Slijk Ewijk en bij Boekhandel Dekker vd Vegt in Nijmegen"

Yvonne Laan
doneerde 11

"Dankzij verkoop van de boekjes bij de winkel Cadeautjes van Moeder Aarde in Venray kan ik vandaag nogmaals een donatie doen voor KWF nu van 11 euro"

Yvonne Laan
doneerde 11

"Dankzij verkoop van mijn boek Positiefjes bij de winkel Pietertje Daatje in Strijen en bij boekhandel Plantage Meijer en Siegers in Oosterbeek 11 euro voor KWF"

Yvonne Laan
doneerde 11

Yvonne Van Der Laan
doneerde 11

"Dankzij de verkoop van mijn boek “Positiefjes” in mijn Gedichtenlaantje-webshop, tijdens een presentatie in Tiel en dankzij verkoop via singer-songwriter Roos Blufpand, kon ik vandaag, 18 november 2019, weer € 11,00 dineren aan KWF Kankerbestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3048,00 Tip: volg me ook op Linked In en op mijn facebookpagina’s Gedichtenlaantje en Positiefjes. Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje (schrijfster/kunstenares/inspirator/specialist in persoonlijke cadeautjes met een positieve boodschap."

Yvonne Laan
doneerde 11

Yvonne Laan
doneerde 11

Yvonne Van Der Laan
doneerde 10

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Boek- en kantoorboekhandel Hendriks in Eerbeek, bij Bruna Veldhoven, Bruna Nobellaan in Assen, La Colombe in Arnhem en bij 'Stichting Boekhandel Lovink sinds 1846' in Lochem kon ik vandaag, 15 januari 2021, weer € 10,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3511,00 Tip: wilt u iemand (die ziek is, of die iemand heeft verloren, of alle medewerkers van een bedrijf, of de collega's van een team) een steuntje in de rug geven, of een bedankje voor de goede zorgen, of een attentie als blijk van waardering, of gewoon als lief cadeautje? Denk dan eens aan mijn boeken "Positiefjes" en/of "Positiefjes 2". Warme groet, Yvonne van der Laan www.gedichtenlaantje.com"

Yvonne Laan
doneerde 10

Yvonne Laan
doneerde 10

Yvonne Laan
doneerde 10

Yvonne Laan
doneerde 10

"Vandaag 2 oktober 2014 kan ik 10 euro doneren dankzij contante verkoop en verkoop van Positiefjes bij Boutique Hotel Restaurant De Zwarte Boer in Ermelo"

Yvonne Laan
doneerde 10

Yvonne Van Der Laan
doneerde 10

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Bruna Groenhof in Amstelveen, Bruna Mierlo en Bruna Kronenburg in Arnhem, kon ik vandaag, 5 februari 2021, weer € 10,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3565,00 Tip: wilt u iemand die ziek is of iemand het moeilijk heeft of iemand die u graag wilt bedanken, een fijn cadeautje geven? Denk dan eens aan mijn boek "Positiefjes" of mijn nieuwe boek "Positiefjes 2". Zie mijn website Gedichtenlaantje of steun de boekhandel bij u in de buurt en koop mijn boeken daar! Warme groet, Yvonne van der Laan"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 10

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij The Readshop Goverwelle in Gouda en tijdens het 7e Gedichtenlaantje Dichterspodium van zondag 23 juni in "Het Oude Pakhuis - Theetuin Soest", kon ik vandaag, 25 juni, weer € 10,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. (Sinds juli 2013 doneer ik per verkocht boekje € 1,= aan KWF) Deze actie heeft inmiddels al € 2951,= opgebracht! Tip: volg me op mijn facebookpagina's "Gedichtenlaantje" en "Positiefjes" en op mijn website/webshop www.gedichtenlaantje.com Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje (schrijfster/kunstenares/inspirator)"

Yvonne Laan
doneerde 10

Yvonne Laan
doneerde 10

Yvonne Laan
doneerde 10

Yvonne Van Der Laan
doneerde 10

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Bruna Stadhuispassage Spijkenisse, Bruna Rhenen en Van Alles Wat - Shop in shop in Geldermalsen, kon ik vandaag, 9 februari 2019, weer € 10,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalopbrengst van mijn actie voor KWF nu op € 2844,= Tip: volg me ook op mijn facebookpagina's "Gedichtenlaantje" en "Positiefjes" en neem regelmatig eens een kijkje op mijn website (met uitgebreide webshop) Gedichtenlaantje.com"

Yvonne Laan
doneerde 10

"Dankzij verkoop van Positiefjes bij de Millinger Theetuin en bij Bruna City Plaza in Nieuwegein kan ik vandaag 18 oktober 2014 weer 10 euro doneren aan KWF"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 10

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij The Readshop Goverwelle in Gouda en bij Bruna Egberts in Loosdrecht kon ik vandaag, 24 december 2018, weer € 10,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 2764,= Tip: neem ook eens een kijkje op mijn website www.gedichtenlaantje.com en volg me op mijn facebookpagina's Positiefjes en Gedichtenlaantje. Warme groet en fijne Kerstdagen! Yvonne van der Laan, schrijfster/beeldend kunstenares, alias Gedichtenlaantje"

Yvonne Laan
doneerde 10

"Donderdag 28 augustus donatie 10 euro dankzij verkoop Positiefjes bij Tabaksspeciaalzaak Handgraaf in Beverwijk"

Yvonne Laan
doneerde 10

Yvonne Van Der Laan
doneerde 10

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" in Bruna Rijen en Bruna Dongen kon ik vandaag, 7 januari 2019, weer € 10,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 2791,= Tip: volg me op mijn facebookpagina''s Gedichtenlaantje en Positiefjes en/of op mijn website www.gedichtenlaantje.com Warme groet, Yvonne van der Laan, schrijfster/beeldend kunstenares, alias Gedichtenlaantje Dodewaard"

Yvonne Laan
doneerde 10

"Dankzij verkoop van Positiefjes bij Decora Bloemdecoraties Njmegen en Bruna Gendt en Bruna van Maerlant in Brielle kan ik vandaag 18 febr weer 10 euro doneren voor KWF"

Yvonne Laan
doneerde 10

"Dankzij ontvangen betaling uit verkoop van de boeken Positiefjes bij Bruna Huissen kan ik vandaag 3 maart weer 10 euro doneren aan KWF"

Yvonne Laan
doneerde 10

Yvonne Laan
doneerde 10

Yvonne Laan
doneerde 10

"Dankzij ontvangen betaling uit verkoop van mijn boekjes Positiefjes bij boekhandel Dekker vd Vegt in Nijmegen kan ik vandaag 16 april weer 10 euro doneren aan KWF"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 10

"Dankzij verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Bruna Geldermalsen, Boekhandel Hijman Ongerijmd in Arnhem, Bruna Alexandrium Rotterdam en Bruna Duiven kon ik vandaag, 18 mei 2019, weer € 10,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding! (sinds juli 2013 doneer ik per verkocht boek € 1,= aan KWF. Deze actie heeft inmiddels al € 2908,= opgebracht!) Tip: kom op zondagmiddag 19 mei tussen 12-18u naar de Streekmarkt bij Park Bredelaar in Elst (Gelderland: Breedlersestraat 7, 6662 NP Elst)! Ik sta er ook met een kraam en heb een half uur podiumtijd waarin ik wat gedichten uit eigen werk zal voordragen en waarschijnlijk ook wat zal zingen. Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje (schrijfster/kunstenares/inspirator)"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 10

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Bruna Nieborg in Winschoten en bij Bruna Marsmanplein in Haarlem kon ik vandaag, 3 juni 2019, weer € 10,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totale stand van mijn actie voor KWF nu op € 2933,= Tip: neem ook regelmatig een kijkje op mijn website/webshop www.gedichtenlaantje.com en volg me op mijn facebookpagina's "Gedichtenlaantje" en "Positiefjes" en op Instagram. Wist u al dat ik ook een avondvullende presentatie of workshop kan verzorgen? Neem gerust contact op voor meer informatie: tel 0488-410239. Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje (schrijfster/kunstenares/inspirator)"

Yvonne Laan
doneerde 10

Yvonne Van Der Laan
doneerde 10

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Boekhandel Roelants in Nijmegen, via Bol.com en bij Chocosisters in Ochten, kon ik vandaag, 29 december 2020, weer € 10,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3461,00"

Yvonne Laan
doneerde 10

"Vandaag 25 november weer boekjes verkocht bij Bruna Rhenen en tijdens de XMas Shoppingnight bij Life and Garden dus weer een donatie mogelijk nu van 10 euro"

Yvonne Laan
doneerde 10

"Dankzij verkoop van boekjes Positiefjes bij boekhandel Plantage Meijer en Siegers in Oosterbeek kan ik op 29 juni 2015 weer 10 euro doneren aan KWF Dat brengt de totaalstand op 924 euro en 15 cent"

Yvonne Laan
doneerde 9

"Donatie dankzij verkoop van de boekjes Positiefjes bij Van der Meulen s Boekhandel in Alkmaar"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 9

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij The Readshop Velp, The Readshop Van Hogendorplaan Vlaardingen, Bruna Ouddorp en directe verkoop, kon ik vandaag, 30 juli 2019, weer € 9,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 2971,="

Yvonne Van Der Laan
doneerde 9

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Bruna Zaandam en Bruna Hoevelaken kon ik vandaag, 31 mei 2019, weer € 9,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 2923,= Tip: neem ook regelmatig eens een kijkje op mijn website/webshop Gedichtenlaantje en volg me op mijn facebookpagina's Gedichtenlaantje en Positiefjes. Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje (schrijfster/kunstenares/inspirator)"

Yvonne Laan
doneerde 9

Yvonne Van Der Laan
doneerde 9

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Van der Meulen's Boekhandel in Alkmaar, bij Boekhandel Arentsen in Tiel en in de galerie van het Creatief Platform Tiel, kon in vandaag, 8 juni 2020, weer € 9,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3246,00 Tip: volg me ook op mijn facebookpagina's Gedichtenlaantje en Positiefjes, op Instagram, op mijn website/webshop Gedichtenlaantje.com en met mijn verkoopaccounts op Bol.com en Boekwinkeltjes.nl En neem gerust contact op als je meer wil weten. Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje (schrijfster/kunstenares/muziekdocente/inspirator/specialist in persoonlijke cadeautjes met een positieve boodschap, o.a. mijn boek Positiefjes.)"

Yvonne Laan
doneerde 9

Yvonne Van Der Laan
doneerde 9

"Dankzij de verkoop in de sfeervolle en bewuste winkel BeBloom in de Steenstraat in Arnhem, en bij Fotoplus Bruna Teunissen in Nijmegen, kon ik vandaag, 26 april 2019, weer € 9,=doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 2872,= Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje (schrijfster/kunstenares/inspirator)"

Yvonne Laan
doneerde 9

Yvonne Laan
doneerde 9

Yvonne Laan
doneerde 9

Yvonne Van Der Laan
doneerde 9

"Dankzij de verkoop van mijn boel Positiefjes bij Bruna City Plaza Nieuwegein, Murray's Irish Drinks & Food in Spijkenisse, losse verkoop en verkoop bij The Steakhouse Cunera in Rhenen, kon ik vandaag, 27 januari 2019, weer € 9,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 2823,= Tip: volg me op mijn facebookpagina's Gedichtenlaantje en Positiefjes en op mijn website/webshop gedichtenlaantje.com"

Yvonne Laan
doneerde 9

Yvonne Laan
doneerde 9

"Dankzij contante verkoop van boek Positiefjes oa bij Hobbymarkt Lunteren en bestelling in de Gedichtenlaantje webshop kan ik weer 9 euro doneren aan kwf "

Yvonne Laan
doneerde 9

"Dankzij verkoop van boekjes Positiefjes bij Bruna Herberts in Elst GLd en bij CeeCees in Beekbergen en bij Van Alles Wat in Geldermalsen en contante verkoop "

Yvonne Laan
doneerde 9

"Dankzij verkoop tijdens Nederlands Dichters Podium en bij Pro Art in Nijmegen kon ik vandaag 4 juni 2014 weer 9 euro doneren aan KWF"

Yvonne Laan
doneerde 9

Yvonne Laan
doneerde 9

Yvonne Laan
doneerde 9

Yvonne Laan
doneerde 9

Yvonne Laan
doneerde 9

"Donatie dankzij en verkoop boekjes Positiefjes in moederdagpakketten en bij Bruna Nunspeet Boekhandel Polman Bemmel Tankstation van Wamel Tankstation de Bruin Bloemisterij t Blumke en contante verkoop kan ik vandaag 13 mei weer 9 euro doneren aan KWF"

Yvonne Laan
doneerde 9

"Dankzij verkoop van boek Positiefjes bij Bruna Wennekes in Winkelcentrum Kwadrant Tiel en Rauwenhof Kiosk Tiel kan ik vandaag 20 mei weer 9 euro doneren voor KWF"

Yvonne Laan
doneerde 9

Yvonne Laan
doneerde 9

Yvonne Laan
doneerde 9

Yvonne Van Der Laan
doneerde 9

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij boekhandel "Toren van Bemmel" in Bemmel, bij boekhandel "Meijer & Siegers" in Oosterbeek en directe verkoop, kon ik vandaag, 11 augustus 2020, weer € 9,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3287,00 Tip: volg me ook op mijn facebookpagina's Gedichtenlaantje en Positiefjes, en kijk eens wat vaker op mijn website/webshop Gedichtenlaantje (.com) En wist u al dat in september mijn nieuwe boek "Positiefjes 2" uitkomt? U kunt hem alvast bij me bestellen! Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje (schrijfster/kunstenares/muziekdocente/inspirator/specialist in persoonlijke cadeautjes met een positieve boodschap) E-mail: gedichtenlaantje@gmail.com Tel: 0488-410239"

Yvonne Laan
doneerde 8

Yvonne Van Der Laan
doneerde 8

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Bruna Helftheuvelpassage Den Bosch, Bol.com en Boekhandel Meijer & siegers in Oosterbeek kon ik vandaag, 9 januari 2019, weer € 8,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 2799,= Tip: volg me op mijn facebookpagina's "Positiefjes" en "Gedichtenlaantje" en op mijn website/webshop www.gedichtenlaantje.com Warme groet, Yvonne van der Laan, schrijfster/beeldend kunstenares, alias Gedichtenlaantje"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 8

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Souvenirshop Tiel, Primera De Postkoets in Beek-Ubbergen en bij Bruna Meppel, kon ik vandaag, 20 november 2020, weer € 8,00 doneren aan KWF kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3443,00"

Yvonne Laan
doneerde 8

"Voorraad boekjes aangevuld bij Decora Bloemdecoraties in Nijmegen en geschenkpakketten verkocht met boekjes en concertkaarten Born this Way "

Yvonne Van Der Laan
doneerde 8

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" tijdens de Kunstmanifestatie "Ode aan de Linge" in Geldermalsen en bij Bruna Lochem, kon ik vandaag, 18 juni 2019, weer € 8,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 2941,="

Yvonne Laan
doneerde 8

Yvonne Van Der
doneerde 8

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Bruna Rhenen, Bruna Veldhoven en directe verkoop kon ik vandaag, 1 december 2020, weer € 8,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dit brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3451,00 Tip: neem regelmatig eens een kijkje op mijn website Gedichtenlaantje.com en volg met op mijn facebookpagina's Gedichtenlaantje en Positiefjes of op Instagram of Linked In. Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje (schrijfster, kunstenares, muziekdocente, inspirator, specialist in persoonlijke cadeautjes met een positieve boodschap)"

Yvonne Laan
doneerde 8

Yvonne Laan
doneerde 8

Yvonne Laan
doneerde 8

Yvonne Laan
doneerde 8

"Dankzij verkoop in mijn webshop www.gedichtenlaantje.com en bij Boekhandel Arentsen in Tiel kan ik vandaag, 10 november 2015 weer 8 euro doneren aan KWF"

Yvonne Laan
doneerde 8

Yvonne Laan
doneerde 8

Yvonne Laan
doneerde 8

Yvonne Laan
doneerde 8

"Weer een aantal boekjes verkocht, o.a. naar aanleiding van de expositie Laat zien wat je maakt, in het Dorpshuis in Kesteren van 19 tm 21 september 2013."

Yvonne Laan
doneerde 8

"Dankzij ontvangen betalingen uit verkoop van mijn boekjes Positiefjes bij de winkels Bruna Kronenburg Arnhem en Pietertje Daatje in Strijen weer een donatie van 8 euro op 13 april 2015"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 8

"Dankzij een bestelling van mijn boek "Positiefjes" en de verkoop van het boek "Positiefjes" bij lunchroom Familie van Rijk in Utrecht, tijdens de Kunstmarkt Huissen (van de contante verkoop, want de pinbetalingen en donaties daarvan volgen nog) en bij Boekhandel Cursief in Gorinchem kon ik vandaag, 3 september 2019, weer € 8,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 2997,= Bijna bijna bijna de magische grens van € 3000,= bereikt!"

Yvonne Laan
doneerde 8

Yvonne Van Der Laan
doneerde 8

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Bruna Winterakker Spijkenisse, Bruna Duiven, Bruna Almere-Buiten en Bruna Rhenen kon ik vandaag, 7 februari 2020, weer € 8,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3201,00 Tip: volg me ook op mijn website Gedichtenlaantje, Linked In, Instagram en/of mijn facebookpagina's Gedichtenlaantje en Positiefjes. Warme groet, Yvonne van der Laan"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 8

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Boekhandel v.d. Ven in Soest kon ik vandaag, 8 januari 2020, weer € 8,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3140,00"

Yvonne Laan
doneerde 8

Yvonne Laan
doneerde 8

"Dankzij verkoop van Positiefjes bij Ka Art Rhenen Bruna Julianadorp Tabakszaak Vroon in Utrecht en Boekhandel Haasbeek in Alphen a d Rijn weer 8 euro naar KWF"

Yvonne Laan
doneerde 8

Yvonne Laan
doneerde 7

"donatie dankzij verkoop bij presentatieavond bij vereniging Vrouwen van Nu Dodewaard"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 7

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Bruna Weert kon ik vandaag, 23 april 2019, weer € 7,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de actuele stand van mijn actie nu op € 2863,="

Yvonne Laan
doneerde 7

"Vandaag 8 oktober komn ik weer 7 euro doneren voor KWF dankzij verkoop van Positiefjes tijdens de kunstmarkt in Elst en verkoop van de boekjes bij Bruna Huissen"

Yvonne Laan
doneerde 7

"Vandaag 25 september kon ik weer een donatie doen van 7 euro dankzij contante verkoop van Positiefjes en verkoop van de boekjes bij de Bilthovense Boekhandel"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 7

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes", bij The Readshop Doorwerth en bij The Readshop Mierloseweg Helmond, kon ik vandaag, 7 oktober 2019, weer € 7,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3021,= Tip: houd mijn website gedichtenlaantje.com in de gaten en volg me op mijn facebookpagina's Gedichtenlaantje en Positiefjes. Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje (schrijfster/kunstenares/inspirator/specialist in persoonlijke cadeautjes met een positieve boodschap)"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 7

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Boekhandel Tomey in Culemborg en bij Bruna Noordwijk-Binnen kon ik vandaag, 28 februari 2019, weer € 7,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dit brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 2851,= Tip: volg me ook op mijn facebookpagina's "Positiefjes" en "Gedichtenlaantje" en neem gerust een kijkje op mijn website/in mijn webshop www.gedichtenlaantje.com Of kom naar mijn presentatieavond, op woensdag 20 maart in het Nannenberghuis, Matensestraat 22a in Dodewaard. Wil je meer weten? Bel gerust: 0488-410239 Of stuur een e-mail naar gedichtenlaantje@gmail.com Warme groet, Yvonne van der Laan, schrijfster/beeldend kunstenares, alias Gedichtenlaantje"

Yvonne Laan
doneerde 7

"28 januari donatie van 7 euro voor KWF dankzij ontvangen betaling uit verkoop boekjes bij KA Art Rhenen en Zeist"

Yvonne Laan
doneerde 7

Yvonne Laan
doneerde 7

"Nieuwe donatie want er zat 2 euro in de spaarpot na afloop vd Kunstmarkt in Erichem en vanavond heb ik bij het Nederlands Dichters Podium in de bibliotheek van Werkendam weer 5 boekjes verkocht"

Yvonne Laan
doneerde 7

"Dankzij verkoop van mijn boekjes Positiefjes bij winkel Cadeautjes van Moeder Aarde in Venray en bij Primera De Postkoets in Beek Ubbergen kan ik 7 euro doneren"

Yvonne Laan
doneerde 7

"Vandaag 19 december 2013 kan ik weer 7 euro doneren dankzij een paar klanten en dankzij Decora Bloemdecoraties in Nijmegen"

Yvonne Laan
doneerde 7

"Er waren weer 7 boekjes Positiefjes verkocht, waarvan ik de betalingen vandaag heb ontvangen. Dus kan ik weer 7 euro doneren! Het gaat lekker zo!"

Yvonne Laan
doneerde 7

Yvonne Laan
doneerde 7

Yvonne Laan
doneerde 7

"Vandaag 13 jan 2015 kan ik weer 7 euro doneren dankzij verkoop van Positiefjes bij diverse winkel"

Yvonne Laan
doneerde 7

Yvonne Laan
doneerde 7

Yvonne Laan
doneerde 7

"Dankzij verkoop van Positiefjes bij de Bruna winkels in Rhenen Geldermalsen en Bilthoven en verkoop bij mijn Gedichtenlaantje podium evenement van 4 oktober "

Yvonne Laan
doneerde 7

Yvonne Van Der Laan
doneerde 7

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Bruna Geldermalsen en bij Boek & Cadeau Doorwerth kon ik vandaag, 28-09-2020, weer € 7,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3370,00"

Yvonne Laan
doneerde 7

"13 febr Dankzij verkoop boekjes bij Pietertje Daatje in Strijen en Bruna Elst en Kapsalon Marian in Dodewaard weer donatie van 7 euro"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 7

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Souvenirshop Tiel, Bruna Sterrenburg Doordrecht en directe verkoop, kon ik vandaag, 23 juni 2020, weer € 7,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dit brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3253,00 Tip: volg me ook op mijn website/webshop Gedichtenlaantje, en op mijn facebookpagina's Gedichtenlaantje en Positiefjes, en op Instagram en Linked In. En....binnenkort komt mijn nieuwe boek uit: "Positiefjes-2"!"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 7

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Boekhandel Wagner in Sassenheim en in de galerie van het Creatief Platform Tiel kon ik vandaag, 7 juli 2020, weer € 7,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3265,00 Tip: neem ook regelmatig een kijkje op mijn website/webshop Gedichtenlaantje, en op mijn facebookpagina's Gedichtenlaantje en Positiefjes."

Yvonne Van Der Laan
doneerde 7

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" via Uitgeverij Kontrast en bij Bruna Nieborg Winschoten en Bruna Oisterwijk kon ik vandaag, 25-12-2019 weer € 7,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3076,= Fijne Kerstdagen allemaal! Warme groet, Yvonne van der Laan"

Yvonne Laan
doneerde 7

"Weer een aantal boekjes verkocht en betalingen daarvoor ontvangen oa van de verkoop bij mijn signeersessie tijdens het 1 jarig bestaan van winkelcentrum BeBloom in Arnhem"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 7

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" kon ik vandaag, 4 januari 2019, weer € 7,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 2781,= Tip: volg me op mijn facebookpagina's Gedichtenlaantje en Positiefjes en neem ook eens een kijkje op mijn website www.gedichtenlaantje.com Warme groet, Yvonne van der Laan, schrijfster/beeldend kunst"

Yvonne Laan
doneerde 7

Yvonne Laan
doneerde 7

Yvonne Laan
doneerde 7

Yvonne Van Der Laan
doneerde 7

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Boekhandel de Toren van Bemmel, Muziekvereniging KNA en Bol.com kon ik vandaag, 9 december 2019, weer € 7,= doneren aan KWF Kankerbestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3055,= Tip: zoekt u nog een mooi Kerstcadeautje? Denk dan ook eens aan het boek "Positiefjes" en/of een mooie sleutelhanger met zo'n positieve spreuk. Neem gerust contact op voor meer informatie: tel 0488-410239 of stuur een e-mail naar gedichtenlaantje@gmail.com en volg me op mijn facebookpagina's Gedichtenlaantje en Positiefjes en op mijn website/webshop gedichtenlaantje.com (en binnenkort ook weer op gedichtenlaantje.nl) Warme groet, Yvonne van der Laan"

Yvonne Laan
doneerde 7

"Dankzij ontvangen betalingen uit verkoop van mijn boekjes Bij Bruna Kronenburg Bruna City Plaza en Boekhandel Polman in Bemmel kon ik vandaag 23 maart weer 7 euro doneren aan KWF"

Yvonne Laan
doneerde 7

Yvonne Laan
doneerde 7

Yvonne Laan
doneerde 7

Yvonne Laan
doneerde 7

Yvonne Laan
doneerde 7

"Dankzij de verkoop van Positiefjes bij de Primera in Lochem en Boekhandel Polman in Bemmel en de Bruna in Huissen kan ik vandaag 14 oktober weer 7 euro doneren "

Yvonne Van Der
doneerde 7

"Dankzij directe verkoop aan huis en verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij de uitleg van mijn expositie in de galerie van het Creatief Platform Tiel (Waterstraat 25 in Tiel, ik exposeer daar de hele maand februari) en de verkoop van de boekjes bij Boekhandel Arentsen in Tiel, kon ik vandaag, 10 februari 2020, weer € 7,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3208,00 tip: volg me ook op mijn website en facebookpagina's Gedichtenlaantje en Positiefjes en Linked In. Op zaterdag 22 februari ben ik zelf ook weer van 12-17u in de galerie. Kom je kijken? Warme groet, Yvonne van der Laan"

Yvonne Laan
doneerde 7

"Vandaag 6 november 2013 promo en aanvulrondje gedaan in Ochten Echteld en Tiel maakt dat er weer 7 euro in de pot zit om te doneren Dit maakt een totaal vanaf half juli van 144 euro"

Yvonne Laan
doneerde 7

Yvonne Laan
doneerde 6

"27 februari 2014 "

Yvonne Van Der Laan
doneerde 6

"Dankzij directe verkoop en bestellingen van mijn boek, "Positiefjes" via mijn facebookpagina's kon ik vandaag, 25 mei 2020, weer € 6,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3237,00 Tip: volg me op mijn facebookpagina's Gedichtenlaantje en Positiefjes en neem regelmatig een kijkje op mijn website/webshop Gedichtenlaantje.com"

Yvonne Laan
doneerde 6

"Vandaag 26 september kon ik weer 6 euro doneren dankzij de verkoop van Positiefjes bij Bruna Kronenburg"

Yvonne Laan
doneerde 6

"Dankzij bestellingen van mijn boekje Positiefjes in mijn webshop en verkoop van de boekjes bij Bruna Rhenen en Bruna Geldermalsen kan ik vandaag 23 mei 2015 weer 6 euro doneren aan KWF"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 6

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Bruna Rhenen, The Readshop Kamerbeek in Gouda en tankshop Firma van Wamel in Echteld, kon ik vandaag, 12 juli 2019, weer € 6,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 2962,= Wist u al dat ik ook leuke workshops verzorg, in Pluktuin De Tuinderij in IJzendoorn, op donderdag 25 juli en donderdag 22 augustus: op beide dagen zowel een muziekworkshop als een schrijfworkshop. En op zaterdag 7 september organiseer ik het 8e Gedichtenlaantje DichtersPodium, ook in die prachtige pluktuin in IJzendoorn (we genieten nog na van het 7e Gedichtenlaantje Dichterspodium dat op zondag 23 juni plaatsvond in de theetuin van Het Oude Pakhuis Soest en waar dichters uit het hele land én twee dichters uit Vlaanderen, kwamen voordragen en waar we ook konden genieten van een paar muzikale intermezzo's, van zangeres Lisa Lammertink, dichteres/singer-songwriter Renate Spierdijk en het gelegenheidszangduo "Evergreen girls" met als leadzangeres Gerda Bruining en als duozangeres, mijzelf... De foto's van deze prachtige middag staan in een album op mijn facebookpagina "Gedichtenlaantje", en bij de "evenementen" op die facebookpagina vindt u ook de workshops en het dichterspodium van 7 september. Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje (schrijfster/kjunstenares/docente/inspirator)"

Yvonne Laan
doneerde 6

Yvonne Laan
doneerde 6

Yvonne Van Der
doneerde 6

Yvonne Van Der Laan
doneerde 6

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" tijdens het Streekfestival Lingezegen in Park Bredelaar en bij Boekhandel Arentsen in Tiel en bij Firma van Wamel in Echteld, kon ik vandaag, 29 mei 2019, weer € 6,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 2914,= Tip: neem ook eens een kijkje in mijn webshop/website www.gedichtenlaantje.com en volg me op mijn facebookpagina's Gedichtenlaantje en Positiefjes. Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje (schrijfster/kunstenares/inspirator)"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 6

"Dankzij directe verkoop én verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Bruna Rhenen en bij Boekhandel Arentsen in Tiel kon ik vandaag, 12 augustus 2019, weer € 6,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 2977,="

Yvonne Laan
doneerde 6

"Op 3 januari mijn eerste donatie gedaan van 2014 Deze keer 6 euro"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 6

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij boekhandel Toren van Bemmel in Bemmel, bij The Readshop Kamerbeek in Gouda en bij Galerie Kunstuitleen Zoetermeer, kon ik vandaag, 12 januari 2021, weer € 6,00 doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3501,00 Tip: neem regelmatig een kijkje op mijn website Gedichtenlaantje en volg me op Instagram, Linked In of mijn facebookpagina's Positiefjes en Gedichtenlaantje. U kunt ook lid worden van de facebookgroep "Gedichtenlaantje Schrijfprojecten". En wist u al dat zowel het boek "Positiefjes" als het boek "Positiefjes 2" (dat in september 2020 is uitgekomen) inmiddels ook als braille-editie beschikbaar is voor blinden en slechtzienden? Zij kunnen de boeken kosteloos aanvragen bij Passend Lezen. En wist u al dat ik (online, individueel) workshops "Positief bewust-zijn/bewust positief-zijn" kan verzorgen? Neem gerust contact op voor meer informatie. E-mail: gedichtenlaantje@gmail.com Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje (schrijfster, kunstenares, muziekdocente, inspirator, specialist in persoonlijke cadeautjes met een positieve boodschap)"

Yvonne Laan
doneerde 6

"Vandaag 19 nov kan ik weer 6 euro doneren dankzij verkoop van Positiefjes bij Primera de Postkoets in Beek Ubbergen"

Yvonne Laan
doneerde 6

"Vandaag 18 nov kan ik weer 6 euro doneren dankzij directe contante verkoop en verkoop bij MCD Ochten BeBloom Arnhem en KBH Zetten"

Yvonne Laan
doneerde 6

Yvonne Laan
doneerde 6

"Betaling ontvangen voor verkochte boekjes wat weer een donatie oplevert van 6 euro"

Yvonne Laan
doneerde 6

"Vandaag 9 januari 2015 kan ik weer 6 euro doneren aan KWF dankzij verkoop van boek Positiefjes bij winkel Pieterje Daatje in Strijen"

Yvonne Laan
doneerde 6

Yvonne Laan
doneerde 6

Yvonne Van Der Laan
doneerde 6

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" bij Souvenirshop Tiel, tijdens de expositie "Ambachtelijke kunst in de Betuwe" in de Hiense kerk in Dodewaard en directe verkoop aan huis, kon ik vandaag, 4 september, weer € 6,00 doneren aan KWF Kanker bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3326,00 En....vanavond heb ik het nieuwe boek "Positiefjes 2" mogen ontvangen van Uitgeverij Kontrast! Morgen zijn de boekpresentaties: om 11.30u bij de expositie in de Hiense Kerk in Dodewaard (Waalbandijk 95) en om 14.30u in de galerie van het Creatief Platform Tiel (Waterstraat 25 in Tiel). De boeken zijn verkrijgbaar bij mij/via mijn webshop Gedichtenlaantje (.com) en vanaf volgende week liggen de nieuwe boekjes ook in diverse winkels in het hele land."

Yvonne Van Der Laan
doneerde 6

"Dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" tijdens het evenement "Tafelverhalen - de talkshow" ( in mijn geboortedorp Rozenburg op zondag 27 oktober, waarbij ik een van de gastsprekers was) en dankzij verkoop in mijn atelier en bij Bruna Almere-Buiten en bij Bol.com kon ik vandaag, 7 november 2019, weer 6 euro doneren aan KWF kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalopbrengst van mijn actie voor KWF nu op € 3037,= Tip: hou mijn website/webshop gedichtenlaantje.com (en binnenkort ook weer gedichtenlaantje.nl) in de gaten en volg me ook op mijn facebookpagina's Gedichtenlaantje en Positiefjes, Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje (schrijfster/kunstenares/inspirator/specialist in persoonlijke cadeautjes met een positieve boodschap. Ook voelbare kunst en braille)"

Yvonne Van Der Laan
doneerde 6

"Dankzij losse verkoop/de verkoop van mijn boek "Positiefjes" tijdens de poëzie-ochtend in de bibliotheek in Rozenburg op 11 september, kon ik vandaag, 14 september, weer € 6,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Dat brengt de totaalstand van mijn actie voor KWF nu op € 3009,= Tip: neem ook eens een kijkje op mijn website Gedichtenlaantje en volg me op mijn facebookpagina's "Gedichtenlaantje" en "Positiefjes" en stuur een e-mail naar gedichtenlaantje@gmail.com als u mijn nieuwsbrief wilt ontvangen of als u meer wilt weten over mijn verkoopassortiment, kunstwerken of mogelijkheden voor workshops en presentaties. Warme groet, Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje (schrijfster, kunstenares, specialist in persoonlijke cadeautjes met een positieve boodschap, inspirator)"

Yvonne Laan
doneerde 6

"Dankzij verkoop bij Bolcom en contante verkoop tijdens de vakbeurs Stationery Office en Convenience Surprise Event gaat er vandaag weer 6 euro naar KWF"

Yvonne Laan
doneerde 6

Yvonne Laan
doneerde 6

"Dankzij verkoop van Positiefjes bij Foto van Beek in Dodewaard en contante verkoop van boekjes kan ik vandaag 16 sept weer een donatie doen van 6 euro voor KWF"

Anoniem
doneerde 6

"Jaaaa: de magische grens van € 3000,= voorbij voor KWF! Want dankzij de verkoop van mijn boek "Positiefjes" tijdens de Kunstmarkt Huissen en bij The Readshop Oranjerie Apeldoorn, kon ik vandaag, 4 september 2019, weer € 6,= doneren aan KWF Kanker Bestrijding. Tip: volg me ook op mijn website Gedichtenlaantje.com en op mijn facebookpagina's Gedichtenlaantje en Positiefjes"

Yvonne Laan
doneerde 6

Yvonne Laan
doneerde 6

Yvonne Laan
doneerde 6

Yvonne Laan
doneerde 6

"Verkoop Positiefjes tijdens Fruitcorso-weekend."

Mijn updates

Friday 7th Dec
Dankzij alweer een ontvangen betaling vanwege verkoop van mijn boek

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.